اگر شما بهتازگی به دنیای فوقالعاده تلفنهای هوشمند قدم نهاده یا فقط به یک محصول تازهتر کوچ کردهاید، پیشنهاد میکنیم این راهنما را از دست ندهید!
برای بسیاری، داشتن یک تلفن هوشمند خستهکننده است چراکه هنگامی که آن را میخرید ممکن است با مشکلات متعدد و متفاوتی روبهرو شوید که کار را برای یک وصلت دائمی با تلفن همراهتان، دشوار میسازد. خوشبختانه، امروزه بسیاری از این مشکلات بهراحتی برطرف میشوند یا حتی اگر هم نشود آنها را رفع کرد، میتوان با استفاده از روشهایی این مشکل را دور زد. با آیتیرسان همراه باشید!
1-عمر باتری ناامید کننده است.
این مشکل همیشه وجود دارد حتی برای کسانی که صاحب یک مدل چند میلیون تومانی نظیر آیفون 5S اپل شدهاند. تلفنهای هوشمند بهراحتی، مقدار زیادی از عمر باتری خود را برای انجام کارهایی نظیر: آماده به کار بودن، بررسی برای ایمیلهای جدید و … هدر میدهند. با اینحال، اگر خیلی خوش شانس باشید تلفن هوشمند شما نهایتا یک روز یا شاید کمی بیشتر، میتواند بدون نیاز به شارژر فعالیت نماید.
در حقیقت، مشکل استفاده نادرست از منابع انرژی در گوشیهای اندرویدی بیشتر از سایر محصولات به چشم میخورد اما بهتازگی و به لطف بهروزرسانی iOS 7، این مشکل در آیفونها گران قیمت نیز پدیدار گشته است.
پس از این خبر بد که احتمالا شما را دپرس کرده است، خبری خوبی برایتان داریم. خبر خوب این است که تنها با حذف یا نصب چند نرم افزار ساده و کمی تغییر در بخش تنظیمات، میتوانید عمر باتری دیوایس خود را چند برابر کنید.
شخصا پیشنهاد میکنم که میزان روشنایی صفحه نمایش خود را برروی 30 تا 50 درصد بگذارید و امکاناتی نظیر بلوتوث، وایفای و … را زمانی که به آنها نیازی ندارید، غیرفعال کنید. روش دیگر نیز خرید یک باتری قویتر است تا ماندگاری باتری تلفن هوشمند شما بهسادگی، به چند روز افزایش پیدا نماید.
2- صفحه نمایش یا نمایشگر دیوایس شما بیش از حد، نازک نارنجی (!) است.
باید هم اینگونه باشد و شما نیز، باید به آن اهمیت بسیاری دهید. هرروز، نیروی جاذبه منتظر تلفن همراه شما است تا آن را به سوی خود بکشد و آنچه که از این امر حاصل میشود، شکستن صفحه نمایش یا حتی از کار افتادن دیوایس شماست.
یک روش بسیار خوب برای رفع این مشکل، استفاده از یک محافظ یا کیس است. یک محافظ یا کیس، میتواند آسیب یک ضربه را تا حد چشمگیری کاهش دهد. البته استفاده از محافظ، زیبایی تلفن هوشمند شما را هم کاهش میدهد مگر اینکه از یک کاور خیلی باکلاس (!) استفاده کنید.
برای خرید یک محافظ خوب باید چند نکته را رعایت نمایید. اولا، از خرید کیس یا قابهای بیکیفیت چینی پرهیز کنید و سعی کنید تا جای ممکن به دنبال یک قاب اصیل و باکیفیت بگردید. البته پرداخت بهای گزافی برای خرید یک قاب، کار بیهودهای است!
سعی کنید قاب یا کیسی را بخرید که علاوه بر قدرت بالا در دفع ضربه، زیبایی چشم نوازی هم داشته باشد و با شخصیت شما، منطبق باشد. مورد سوم هم که اختیاری است، خرید قاب یا محافظ هایی است است که با استفاده از آنها، امکانات جانبی جالبی به دیوایس شما افزوده میشود.
در نهایت، توصیه میکنم که حتما از محافظ صفحه نمایش استفاده کنید. سعی کنید به دنبال محافظی باشید که دقت لمس گوشی را پایین نیاورد!
به هرحال، اگر تلفن هوشمند یا تبلت شما با مخ (!) به استقبال زمین رفته است، لزوما بدین معنی نیست که باید یک تلفن هوشمند جدید بخرید. میتوانید با استفاده از کیتهای مخصوص یا بردن دیوایستان به یک تعمیرگاه مطمئن، حال صفحه نمایش شکسته موبایل یا تبلت خود را خوب کنید.
3- فضای کافی در اختیار ندارم!
در زمانی که گوشی یا تبلت خود را میخرید، شاید نهایتا 8 یا 16 گیگابایت فضای کافی برای ذخیره برنامهها، ضبط تصاویر و … در اختیار داشته باشید. اما هرچه بیشتر از آن استفاده کنید، بیشتر متوجه میشود که فضای کافی در اختیار ندارید!
اگر یک آیفونی هستید، شانس چندانی برای افزایش میزان حافظه ندارید و بهتر است که به خرید یک مدل تازه با فضای بیشتر فکر کنید. در گوشیهای اندرویدی قضیه کاملا برعکس است؛ با اینکه شاید در ابتدا فضای چندانی در اختیار نداشته باشید اما بهسادگی میتوانید با استفاده از یک کارت حافظه، مقدار فضای خالی گوشی خود را به رقم ناقابل (!) 32 گیگابایت برسانید.
همچنین، برروی بسیاری از گوشیهای هوشمند اندرویدی امکان استفاده از کابل USB On-the-Go یا OTG وجود دارد. به کمک این قابلیت، میتوانید از یک حافظه خارجی برای افزایش میزان فضای خالی حافظه تبلت یا گوشی هوشمندتان استفاده کنید. البته ممکن است که این قابلیت در دیوایس شما پشتیبانی نشود.
به لطف یک محصول نسبتا جدید، آیفونیها و همچنین اندرویدیها میتوانند از یک فضای بیسیم ذخیره سازی بهره مند شوند؛ این هارد بیسیم همانند یک hard drive، فضای بسیاری را از طریق اتصال وای-فای در اختیارتان قرار میدهد. یک راه دیگر که در ایران کاربرد چندانی ندارد، استفاده از سرویسهای ابری است.
4– دوربین، عکسهای تار و بیکیفیت ثبت میکند.
گوشیهای هوشمند عموما دارای دوربینهای قدرتمندی هستند اما با اینحال، کاربران از کیفیت عکسهای گرفته شده ناراضی بوده و بهدنبال راهی برای افزایش آن، میگردند. این مشکل به احتمال زیاد، مشکل شما نیز میباشد؛ این را بدانید که عکاسی با تلفن همراه، دقت بیشتری را نسبت به دوربینهای عکاسی میطلبد. البته در این باره، مطلب کاملا مفصلی را بهزودی منتشر خواهیم کرد.
با اینحال، پیشنهاد میکنیم که بهجای زوم کردن در هنگام عکاسی، به سوژه مد نظر خود نزدیک تر شوید. سعی کنید تا جایی که میتوانید بهجای استفاده از فلاش، سوژه مد نظر خود را در نزدیکی یک منبع نور قرار دهید.
واقعاً چشم بسته غیب میگید عزیزان من…