مقایسه نوکیا لومیا 1520 با سونی اکسپریا زد اولترا: غول پیکران!

ZU VS Lumia 1520 (10)

دیدار نوکیا و سونی، مثل رقابت ببر و پلنگ است! در دور نیمه نهایی 1520، پس از نابودسازی رقبای خود و صعود بی‌چون و چرا از صدر گروه به دور نیمه‌نهایی، هر لحظه به‌ فتح جام مسابقات نزدیک‌تر می‌شود! در حالی که زد اولترا با شکست نماینده آلکاتل و ال‌جی و خارج‌سازی آن‌ها از دور رقابت در عین مغلوب شدن در برابر نوت3، به عنوان دومین صعودکننده گروهش به جنگ رقیب دیرینه خود می‌رود! باید دید که این ببر و پلنگ رقابت ما (البته از نوع فوتبالیست!) چگونه به مقابله با یک‌دیگر می‌پردازند. برای تماشای این دیدار، با ما همراه باشید.

10 دقیقه ابتدایی: طراحی

این فبلت‌ها ساخته شده‌اند تا مستطیلی باشند! قالبی چهار گوش با گوشه‌هایی نسبتا تیز، از ویژگی‌های بارز این دو فبلت است که طراحان خوش‌ذوق دو کمپانی در طراحی آنان، به کار گرفته‌اند. سونی تصمیم به تولید فبلتی با سطح کاملا تخت گرفته اما نوکیا، قوسی نامحسوس در قسمت پشتی ایجاد کرده و لنز بیرون‌زده دوربین نیز آن را از رقیبش متمایز می‌سازد. بیایید کمی جزیی‌تر نگاه کنیم! زداولترا واقعا بزرگ است! ابعاد این مدل معادل 179×92 میلی‌متر هستند که آن‌را به یکی از بزرگ‌ترین فبلت‌های دنیا تبدیل می‌کند. به صورتی که حدود 7 میلی‌متر در عرض و 17 میلی‌متر در طول، نسبت به 1520 بلندتر است و باعث می‌شود مدل‌هایی مثل گلکسی‌نوت 3 در چشمان شما هم‌چون عضوی از هفت‌کوتوله سفیدبرفی به نظر برسند!

ZU VS Lumia 1520 (5)

وقتی بحث از ضخامت می‌شود، کمر باریک بودن دو مدل کاملا واضح است! به طوری که ضخامت 6.5 میلی‌متری زد اولترا باعث می‌شود با لبه‌های تیزش، هم‌چون یک سامورایی شمشیر به دست به حریفان حمله‌ور شود! به طراحی و قالب کلی آن‌ها هم که برسیم، پرواضح است که 1520 با وجود ابعاد و جثه‌ای کوچک‌تر، بسیار بهتر در دستانتان جا خوش می‌کند، هم‌چنین فراموش نکنیم، لبه‌های آن تماما منحنی هستند و این قوس باعث خوش‌دستی نهایی هرچه‌ بیشتر لومیا می‌شود. هم‌چنین روکش مات بدنه 1520، دلیلی دیگر برای برتری در برابر سطح براق زداولتراست! در نهایت می‌توان به زیبایی و طراحی ظاهری آنان پرداخت که با وجود حاشیه‌های بزرگ زد اولترا، حس امنیت به خوبی در آن کنترل شده و تعادل خوبی در ظاهر آن ایجاد گردیده، اما 1520 نیز با جای‌گیری جالب کلیدها، طراحی خاص مدل‌های ویندوزفونی و تنوع رنگی فوق‌العاده جذاب، هرگز در رقابت کم نمی‌آورد!

ZU VS Lumia 1520 (16)

نوبت به بررسی وزن و سلامت بدنی دو مدل که می‌رسد، با عدد 212گرم در زداولترا و 209گرم در 1520، روبرو می‌شویم که خبر از رژیم غذایی و وضعیت سلامت نسبتا بهتر زداولترا می‌دهد! چرا که با نمایشگری 6.44 اینچی، ابعاد بسیار بزرگ‌تر و استفاده از آلومینیم و شیشه در بدنه، وزن آن تنها 3 گرم اختلاف دارد! یادمان باشد که شماره دکتر تغذیه‌اش را بگیریم، شاید امیدی به لاغری باشد!

دقیقه 10 تا 20: کیفیت ساخت

وقتی با دو دستگاه بزرگ در رده 6 اینچ روبرو هستید، قطعا دوست ندارید که بر اثر سهل‌انگاری به خاک‌سپاری فبلت گرامی بروید! و از آن‌جایی که سونی و نوکیا دو کمپانی با سابقه در طراحی و تولید لوازم الکترونیکی هستند، تولید فبلت‌هایی مستحکم و فوق‌العاده باکیفیت به هیچ عنوان دور از انتظار نیست.

ZU VS Lumia 1520 (7)

سونی که با سری زد اوج ظرافت و استحکام را در یک پکیج زیبا بوجود آورد، این رویه را در زد اولترا هم پیش گرفت و با تولید فبلتی باریک و ظریف، در عین حال باکیفیت و مقاوم، قدرت و پتانسیل خود را کاملا به رخ همگان کشید! استفاده از شیشه آب‌دیده بسیار مقاوم که با فریمی آلومینیمی محکم فراگیر شده، باعث تداعی هر چه بیشتر این کیفیت در چشمان و احساس کاربر می‌شود! استحکام ساخت بالاست، حس منتقل شده عالی و مشکل خاصی در ساخت آن دیده نمی‌شود! نوکیا اما، به ظاهر کمی متفاوت عمل کرده است! اسم پلاستیک که می‌آید تماشاچیان خشمگین می‌شوند و شروع به داد و بیداد می‌کنند! اما وقتی بحث پلی کربنات و کیفیت ساخت نوکیا به میان می‌آید، حرفی برای گفتن نمی‌ماند! لومیا 1520 مثل سایر لومیاها از بدنه‌ای تمام پلی‌کربناتی یک‌پارچه بهره می‌برد که به شکل عجیبی، کیفیتی خارق‌العاده دارد! استحکام ساخت شدیدا بالا بوده و حسی که از آن منتقل می‌شود هم بسیار جالب است. به همین سبب تا به اینجای مسابقه هر دو پایاپای پیش می‌روند و قفل دروازه‌‌ها بسته می‌ماند.

دقیقه 20 تا 30: نمایشگر

روزانه گجت‌ها بزرگ و بزرگ‌تر می‌شوند! البته اگر این زنجیره وجود نداشت، مسابقات ما نیز ایجاد نمی‌شد! این اندازه تا جایی بزرگ می‌شود که امروزه کمپانی‌ها به یک سینی 6.4 اینچی می‌گویند “فبلت”…! پس خدا به ما رحم کند که در آینده چه بر سر نمایشگرهای “گوشی‌”ها خواهد آمد! از این مسایل بگذریم، به نمایشگر فبلت‌های بزرگ‌جثه مسابقه می‌پردازیم.

سونی یک پنل 6.4 اینچی را برای فبلت خود برگزیده که به دقتی معادل 1920×1080 پیکسل مجهز شده که تراکم 344ppi برای آن رقم می‌خورد. این تراکم در محیط و فاصله استاندارد 20 اینچی از نمایشگر، به 119.4ppd می‌رسد. اضافه کنیم که نمایشگر این فبلت به سبب حساسیت بالا، قابلیت کار با اجسامی مثل مداد یا خودکار را هم دارد و سونی آن را به فناوری‌های انحصاری خود چون TRILUMINOS و X-Reality، مجهز نموده است. نوکیا در لومیا 1520 هم مثل سونی، محدوده LCD را انتخاب کرده و پنل IPS موجود بر روی آن، تراکمی معادل 367ppi در حالت عادی و 128.16ppd را در محیط حاصل می‌شود که کمی از رقیب ژاپنی‌اش، بیشتر است! به دلیل نزدیک شدن به عید نوروز نیز عمو نوکیا (!) عیدی‌هایی برای فرزند سوگلی خود فراهم آورده که از جمله آن‌ها می‌توان به ClearBlack ،SuperSensitiveTouch ،Assertive Dispay و PureMotion اشاره داشت که جمعا به حساسیت، شفافیت، سرعت و عملکرد نمایشگر در زیر نور آفتاب کمک بسیار شایانی می‌کنند که ما را وادار به تحسین نوکیا در این زمینه می‌دارد!

همان‌طور که گفته‌ شد، شفافیت تصویر در 1520 نسبتا بالاتر بوده و روشنایی آن در هنگام قرارگیری در زیر نور آفتاب، به صورت محسوسی بهتر است. با این حال که زد اولترا نمایشگر بزرگ‌تری داشته و طیف رنگی قابل نمایش آن نیز، بیشتر است. اما اگر کمی جزئی‌تر به قضیه نگاه کنیم، متوجه دقت رنگ نسبتا بالاتر 1520 می‌شویم که ترجیح می‌دهیم بیش از این صحبت نکرده و در عمل به تماشای آنان بپردازیم، تصاویر گویای همه چیز است (تصویر سمت چپ لومیا 1520 و سمت راست، اکسپریا زد اولترا است).

ZU VS Lumia 1520 (18)

ZU VS Lumia 1520 (8)

ZU VS Lumia 1520 (17)

دقیقه 30 تا 40: نرم‌افزار

به نظر شما چه چیزی باعث می‌شود رابط نرم‌افزاری یک سیستم موفق باشد؟ امکاناتی رنگارنگ؟! خیر! شخصی‌سازی وسیع!؟ خیر! طراحی پر زرق و برق؟! باز هم خیر! همه چیز به یک عامل باز می‌گردد و آن هم چیزی جز رعایت اصل سادگی نیست! همیشه سادگی است که باعث ایجاد راحتی کار بالا شده و در کنار آن، امکاناتی مناسب و کاربردی و شخصی سازی خوب و کارا “به اندازه کافی”، این موفقیت را به اوج می‌رساند! جایی که هر دو کمپانی بسیار خوب این اصل را رعایت کرده‌اند و البته که در رقابت با یک‌دیگر باید دید، چه می‌کنند.

ویندوزفون8 همراه آپدیت لومیا بلک، نسخه نرم‌افزاری لومیا 1520 است که با رابطی ساده و شکیل در کنار امکاناتی عالی و پشتیبانی عالی‌تر، آماده به کار می‌شود! اما سونی راهی دیگر را پیش گرفته، انتخاب امپراطوری اندروید و راه‌اندازی حکومتی اختصاصی با نام TimEscape! سونی در این بخش تا حد امکان طراحی محیط اندروید را از نو سر گرفته و با امکاناتی کاربردی و جالب، در کنار ظاهری ساده، شکیل و سریع به رقابت ادامه می‌دهد. فراموش نشود که در حال حاضر زد اولترا از نسخه 4.3 اندروید استفاده کرده که به زودی به نسخه 4.4 کیت‌کت هم، قابل ارتقا خواهدبود.

ZU Ui

نوکیا امکانات بسیار زیادی از سری Nokia Apps بر روی فبلت 6 اینچی خود قرار داده، مواردی از جمله نقشه‌های آفلاین اختصاصی، برنامه حرفه‌ای دوربین، StoryTeller، سرویس‌های موزیک اختصاصی، پکیج اختصاصی آفیس و چندین مورد دیگر! سونی هم بی‌کار ننشسته و با قرار دادن سرویس‌های اختصاصی چندرسانه‌ای خود بر روی نماینده مسابقاتش هم‌چون سرویس PlayStationMobile، امکان Small Apps ،Stamina Mode و ویژگی‌های جالب دوربین که به زودی و با آپدیت نسخه 4.4 بیشتر هم می‌شوند، ثابت می‌کند که نوکیا رقیب قدرتمندی در پیش روی خود دارد! به قسمت پشتیبانی هم که برسیم تا کنون آپدیت 4.4 اندروید، تضمینی برای پشتیبانی عالی سونی در جهت فبلت 6.4 اینچی‌ خود است، اما وجود دو کمپانی بزرگ چون مایکروسافت و نوکیا در پشت 1520، امکانات اختصاصی و به روزرسانی بسیار سریع آپدیت‌ها، حداقل باعث می‌شوند تا عملکرد بهتری را از خود در این بخش به نمایش بگذارد.

1520 Ui

به پایان نیمه اول رسیدیم! حال تا دو فبلت خود را برای آغاز نیمه دوم آماده می‌کنند، بد نیست نگاهی به تست‌های گیمینگ این دو مدل که به صورت اختصاصی برای شما آماده کرده‌ایم، بی‌اندازیم:

لومیا 1520:

اکسپریا زد اولترا:

دقیقه 40 تا 50: دوربین

ZU VS Lumia 1520 (6)

دوربینی بیست مگاپیکسلی، برای فبلتی با نمره 20 حاصل تفکر و خلاقیت نوکیا در تولید لومیا 1520 است! پیش‌تر و در لومیاهای سطح‌بالای دیگر، شاهد دوربین‌هایی باکیفیت در کنار فناوری چون PureView بودیم که این‌بار با دوربینی 20 مگاپیکسلی در لومیا 1520 همراه شده‌ و مدعی است که بهترین دوربین موجود بر روی یک فبلت را به کاربران ارایه می‌دهد! اما سونی یک نمونه 8 مگاپیکسلی بدون هیچ‌گونه فلشی را تک و تنها بر روی آن رها کرده که البته طبق نتایج، عملکرد متوسطی هم دارد!

سعی می‌کنیم خیلی بحث‌های تئوری را پیش نکشیده و مستقیما شما را به تماشای نمونه‌تصاویر ثبت شده با آن‌ها، دعوت می‌کنیم:

ZU VS Lumia 1520 (13)

ZU VS Lumia 1520 (1)

ZU

IMG00001

ZU VS Lumia 1520 (14)

ZU VS Lumia 1520 (2)

ZU VS Lumia 1520 (15)

ZU VS Lumia 1520 (3)
بدون فلاش!
ZU VS Lumia 1520 (11)
با فلاش!

دقیقه 50 تا 60: سخت‌افزار

کوالکام کمپانی منتخب دو نماینده مسابقه بوده، جایی که هر دو از چیپست اسنپدراگون 800 با مشخصاتی نسبتا مشابه استفاده کرده و همراه پردازنده‌های قدرتمند چهارهسته‌ای 2.2گیگاهرتزی، 2گیگابایت رم و گرافیک Adreno 330 می‌روند تا به جنگ با دشمنان بپردازند! عملکرد هر دو مدل به لطف سیستم‌عامل نسبتا بهینه و رابط سریع‌شان در فرمان‌بری سیستم‌عامل و انجام دستورالعمل‌ها بسیار مناسب و خوب ارزیابی می‌گردد، هر چند که به سبب بهینه‌سازی بهتر ویندوزفون، این قدرت تا حدودی بیشتر خودش را نشان می‌دهد. در بخش حافظه نیز جهت ذخیره‌سازی اطلاعات خوشبختانه هر دو فبلت از کارت‌حافظه جانبی پشتیبانی می‌کنند، اما حافظه داخلی لومیا 1520 دو برابر سونی، یعنی 32 در برابر 16 گیگابایت است. نیم‌نگاهی هم به بنچمارک‌ها در جهت اطمینان از قدرت دو بازیکن، خالی از لطف نیست هرچند که بنچمارک‌ها، آن هم در دو سیستم عامل متفاوت نتیجه دقیقی ارایه نمی‌دهد!

ZU VS Lumia 1520 (4)

دقیقه 60 تا 70: چندرسانه‌ای

PLAYER (2)

اینجاست که با داشتن نماینده‌هایی بزرگ‌جثه از کمپانی‌هایی چون نوکیا و سونی، می‌توان یک سرگرمی اساسی را تجربه کرد! تجهیز به نمایشگرهایی بالای 6 اینچ، شفافیت تصویر بالا، سیستم‌عامل‌هایی سطح‌بالا و غنی، تماما عملکرد آن‌ها را در پخش محتوای رسانه صوتی/تصویری، تضمین می‌کند. در جهت پخش فایل‌های ویدیویی و صوتی، سرویس‌های چندرسانه‌ای سونی از خود عملکرد بسیار عالی به نمایش می‌گذارند واتفاقا، طراحی و ظاهر بسیار خوبی نیز دارند! در عین اینکه ویندوزفون هم فاقد مشکلات است و پلیرهای بسیار مناسبی برای آن فراهم آمده‌است. اگر هم به گوش دادن موسیقی و فایل‌های صوتی مختلف علاقه دارید، خروجی صوتی هدفون‌ در زد اولترا بسیار باکیفیت و عالیست، اما به هیچ وجه نمی‌توان بلندگوی مونو آن را با نمونه بلند و قوی موجود در 1520، مقایسه کرد! در واقع بلندی و کیفیت صدای لومیا 1520 بیشتر از آن چیزی بود که تصورش را می‌کردیم!

دقیقه 70 تا 80: باتری

با وجود باتری‌هایی حجیم و شارژدهی بالا، چندان هم بعید نیست که این فبلت‌ها تا ابد همراهتان نمانند! باتری درنظر گرفته شده برای لومیا یک نمونه 3400 میلی‌آمپری است که به دلیل یکپارچه بودن بدنه، قابلیت تعویض ندارد. اما سونی به سبب ضخامت پایین بدنه ناچار به قرار دادن یک باتری 3050mAh در آن شده که در نهایت، نتایجی معادل زیر را در تست‌های مسابقه حاصل می‌شوند!

Charge

ناگفته پیداست که عملکرد لومیا 1520، فوق‌العاده عالی‌ست و زد اولترا به این راحتی‌ها توان مقابله با آن را ندارد! هر چند که نمی‌توان نتایجش را به هیچ وجه، بد دانست!

دقیقه 80 تا 90 : سایر امکانات

بازیکنان آماده هنرنمایی هستند! هر دو توانایی‌ها و ویژگی‌های اصلی‌شان را نشان داده‌اند و حالا می‌خواهند با خلاقیت‌هایشان، توانایی‌های ویژه خود را به نمایش بگذارند.

ZU Water

اکسپریا زد اولترای سونی از گواهینامه IP58 بهره می‌برد، به این معنا که در برابر آب مقاوم بوده و به نحوی ضدآب هست، هم‌چنین در برابر گرد و غبار و تا حدودی ضربه، از خود مقاومت بسیار خوبی نشان می‌دهد که برای چنین دستگاه بزرگی خبر خوبی به حساب می‌آید! در مقابل، نوکیا در فبلت 6 اینچی خود از شارژ بی‌سیم و استاندارد Qi بهره‌وری کرده و خواسته که کاربران، راحتی بیشتری هنگام شارژ و کار با چنین دستگاه بزرگی داشته‌ باشند. امکانات ارتباطی هر دو مدل نیز در یک حد و حدود بوده و از سریع‌ترین شبکه 4G LTE برای مرور وب، استفاده می‌کنند.

وقت اضافه: قیمت

کار شرکت‌کنندگان تمام‌شده به حساب می‌آید و می‌رسیم به یکی از مهم‌ترین بخش‌ها، البته برای خریداران! قیمت لومیا 1520 در بازار جهانی نزدیک به 600 دلار می‌رسد و در بازار کشور خودمان هم با قیمتی در حدود 1.850.000 تومان، به فروش می‌رسد. در حالی که زد اولترا با قیمتی 550 دلاری و 1.400.000تومانی، رقابت را شدیدا در ثانیه‌های پایانی گرم می‌کند اما توپش به تیرک می‌خورد! ولی به هر حال کاملا مشخص است که با چنین قیمتی، مشخصاتی مشابه، اندازه‌ای بزرگ‌تر و بدنه‌ای باکیفیت و طراحی عالی، ارزش به نسبت بالاتری هم دارد.

 در دور نیمه‌نهایی هستیم و اولین بازی از این دور با سوت داور به پایان می‌رسد، بازی همان‌طور که انتظار می‌رفت به صورت بسیار حساسی دنبال شد و طی موقعیت‌های زیاد ایجادشده، در نهایت برد یکی از آن‌ها نتیجه این مقایسه خواهد بود. برای نگاهی اختصاری به فبلت‌ها، با ما همراه باشید.

ITResancup-and-aawaat

موقعیت‌های خطرناکی که لومیا 1520، بر روی دروازه اکسپریا زد اولترا ایجاد کرد:

  • ابعاد کلی کوچک‌تر و خوش‌دست‌تر، لبه‌های منحنی و قوس‌دار
  • استحکام ساخت بسیار بالا و کیفیت عالی، رنگ بندی متنوع، روکش مات بدنه
  • نمایشگری با دقت رنگ و روشنایی بالاتر، استفاده از فناوری‌های اختصاصی مختلف
  • سیستم‌عامل ویندوزفون8، رابط کاربردی ساده، سریع و پایدار همراه امکانات کاربردی و پشتیبانی عالی
  • عملکرد بهتر دوربین در حالت کلی
  • بهینه‌سازی بهتر سیستم‌عامل در جهت استفاده از سخت‌افزار، حافظه داخلی حجیم‌تر
  • عملکرد بسیار عالی بلندگو
  • باتری بسیار حجیم با شارژدهی عالی
  • قابلیت شارژ بی‌سیم

موقعیت‌های خطرناکی که اکسپریا زد اولترا، بر روی دروازه لومیا 1520 ایجاد کرد:

  • طراحی کاملا تخت با حاشیه‌های بزرگ جهت انتقال حس امنیت بهتر، باریک‌تر با تعادل بهتر وزن و بدنه
  • جنس بدنه بسیار با کیفیت و اعلا در کنار مقاومت بسیار بالا
  • نمایشگری بزرگ‌تر، با طیف رنگی بالاتر و نسبت اندازه بسیار  عالی
  • اندروید 4.3، در کنار رابطی سریع، ساده و کاربردی، همراه پشتیبانی بسیار خوب
  • قدرت سخت‌افزاری بسیار بالا و کنترل دما و انرژی نسبتا بهتر
  • خروجی بهتر هدفون، سرویس‌های چندرسانه‌ای باکیفیت
  • ضد آب و ضدگرد و غبار
  • قیمتی کمتر، ارزش خرید به نسبت بالاتر

[divide style=”2″]

حال شما انتخاب کنید کدام دستگاه در این رقابت برتر بوده و رای به حضور آن در مسابقه فینال می‌دهید؟!

[polldaddy poll=7842670]

[divide style=”3″]

برنامه کامل مسابقات را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید!

63 در مورد “مقایسه نوکیا لومیا 1520 با سونی اکسپریا زد اولترا: غول پیکران!”

  1. سلام دوستان. روزی که میخواستم گوشی بگیرم، هر دو گوشی موجود بود و اختلاف قیمتشون فقط 350 هزار تومن بود که من مشکلی باهاش نداشتم.
    تو دلمم بود که 1520 رو بگیرم، چون باتری قدرتمند و دوربین فوق العاده ای داشت، اما یه موضوع بود که باعث شد زد اولترا رو بگیرم. اونم سیستم عاملش. بدون تعصب خودتون قضاوت کنین، برای ویندوزفون بیشتر بازی و برنامه هست یا برای اندروید؟
    میدونم شاید برای خیلی ها برنامه های مختلف اصلا اهمیتی نداشته باشه، اما برای من داشت و به همین دلیل زد اولترا گرفتم.
    حالا هم از انتخابم راضی هستم. شاید بهترین کیفیت صفحه نمایش یا دوربین رو نداشته باشه، ولی جزء بهترین های بازاره.
    بدون تعصب میگم، لومیا 1520 تو مواردی مثل دوربین یا باتری و تا حدودی صفحه نمایش بهتره.
    اگه سیستم عامل براتون مهم نیست، بدون شک 1520 بگیرید. وگرنه زد اولترا بگیرید که پشیمون نمیشید.

  2. سلام سلام سلام…
    دوستان دعوا؟؟؟avvvvvvvvvvvvv زشته زشت…
    بیاین عاقلانه حرف بزنیم الان دعوا میکنین بعد از اتاق که میرین بیرون کلا اعصاب داغونه مامانت یه حرفی میزنه تو هم هی حرص میخوری عصبانی میشی بعد مامانت فک میکنه با مخاطب خاصت حرفت شده زنگ میزنه به فک و فامیل میگه بچم مخاطب خاص داره بد بخت شدم بعد میبینی وقتی تو یه جمع هستی همه یه جوری نگات میکنن avvvvvvvvvvvvزشته زشته دعوا نکنین بشینین به من کمک بکنین کدوم مشکل الان عرض میکنم خدمت با سعادتتون:
    خب…من میخوام گوشی بخرم…بگو خب؟ خب…عاشق زد اولترام ولی وقتی انصافا به بررسی این دوگوشی نگا کنیم متوجه میشیم واقعا لومیا از زد الترا بهتر و سر تره… خب راستشو بخواین نظرم به کل عوض شد!!!
    ولی وقتی فک کردم دیدم این گوشی یعنی لومیا برای من که 14 سالمه یعنی دارم وارد 15 میشم نخندین…خب یکم گرونه اینجوری بگم اگه یه گوشی بخرم که به سنمم بیاد بهترتره خب من الان بین zuوz1موندم نمیدونم کدومشو انتخاب کنم اگه میشه منو راهنمایی کنین…please 🙁

    1. خخخخ
      کاملا منطقی بود!
      کامنتت به 15 ساله نمی خوره! بیشتر می خوره! :))
      منم 15 سالمه! خخخ هر هر!
      نه! امروز با 1520 4 هزار تومن کاسبی کردم!د بیرمون تند تند جزوه می گفت! بچه های خسته شدن! عکس می گرفتم!
      می فرستادم باسشون از تخته!
      اگه اون نامردی که 920 داشت نمی گفت عکسی 500 تومن، من بیشتر سود می کردم! اما اون 5 تومن در اورد! 😐

    2. خخ چه جالب گفتی .یه لحظه فکر کردم دارین قصه تعریف میکنین خندم گرفته بود …راستش اولش فکر نمیکردم اینقد کم سنو سال باشید …. خب شما یه گوشی 500 هزار تومنی هم واستون کافیه هر وقت سنتون شد 20 سال یه لومیا 1520 بخر … :(((

  3. فقط میتونم بهتون بگم که (( زد الترا )) خیلی خیلی بهتره همین و………… چون که با 1520 مقایسش کردم و نتیجشم دیدم
    میتونم همه جوره بالا خواه (( زد الترا )) درام

  4. فقط میتونم بهتون بگم که (( زد الترا )) خیلی خیلی بهتره همین و………… چون که با 1520 مقایسش کردم و نتیجشم دیدم

  5. نظر خواصی نمیدم چون اینجا همه نوکیا بازن انگار 😀

    فقط یه چیزای کووچیکیو میخوام بگم ، نوت3 که دوستم داره و موجود تو بازار ایرانه مدل N9000 بنچمارکش شد 33769 ولی واسه من که زد آلترا دارم شد 35392 ، توو سخت افزار بهترین سخت افزار موجود توو ایران رو زد آلترا داره و شکی هم تووش نیست ، فقط مدل N9005 از زد آلترا یه ذره خیلی کم بهتره ، این از این

    خب دوستانی که سنگ نوکیا رو به سینه میزنن قیمتشو دیدن تا حالا؟؟ :)))
    قیمتش 2 میلیونه ، در صروتی که من زد آلترا رو از علاالدین خریدم 1300 ، خب میدوونید این یعنی چی یا الان توضیح میدم به عمق ماجرا پی ببرین!

    اگه این قیمتی که لومیا 1520 رو داره ، سونی میخواست زد آلترا رو هم با این قیمت بسازه شما مطمعن باشید که لومیا 1520 که هیچی نوت3 مدل N9005 هم جلوش هیچی نبود

    1. داداش اولا که قیمتش رو من 5شنبه دیدم 1850 بود
      درضمن چن تا چیز:
      1-این بنچمارک انتوتو واسه خود اندرویدم خیلی معتبر نیست دیگه چی برسه به وینفون
      2-شما مطمئن باش وینفون با همین CPU حالا حالا ها واست کاملا جواب می ده و خیلی خیلی دیرتر از زدیو و نوت 3 واست به هنگ می افته
      من تا حالا هم زد1 هم زدیو رو دیدم که هنگ کنن البته نه خیلی بدجور ولی به هرحال گوشی نسبتا نو بود
      درحالی که ومیا 1520 خودم هیچوقت هنگ نکرده و من از 32گیگ حافظه داخلی فقط 3گیگ خالی دارم و بقیش همه بازیای گرافیکی روش نصبه
      1میکرو اس دس 64 گیگی روش انداختم که توش 3تا فیلم فول اچ دی (16گیگی) و کلی آهنگ ریختم درحالی که حتی 1بارم واسه ی 1لحظه ی کوتاه ندیدم هنگ کنه
      درضمن 1520 تقریبا تو همه چی کاما 1سروگردن از زدیو بالا تره

  6. تو این بررسی از بس از نوکیا تعریف شد که من تو شک افتادم جای خدا ، نوکیا رو پرستش کنم ، تابلوئه نویسندش لومیا بازه:-)

  7. یک سری مشخصات است که در بررسی اصلا اسمی ازش برده نشده برتری های zu نسبت به 1520
    (دوستان فقط چون نام نوکیا است و کیفیت دوربین بهتر فقط توجه میکنند)
    zu قابلیت نصب یک لنز 18mp , 20mpحرفه ای را دارد QX10 and QX100
    سازی سونی zu با SmartWatch ساعت سونی است
    قابلیت استفاده از کابل TV-out via MHL A/V link برای تلویزیون های hd یا led
    قابلیت USB On-the-go یا وصل کردل هارد تا 1 یا 2 ترابایت به گوشی
    قابلیت استفاده از هر نوع قلمی بر روی فبلت خود که استفاده های زیادی داره اصلا مزیت محصوب میشه مثال کشیدن نقاشی یا فرستادن پیام با قلم
    کار کردن با یک دست برنامه به یک کناره کوشی امده تا راحت تر باشیم
    فیلم برداری زیر اب
    پخش فرمت های تصویری 4k
    درسته هر یک مشخصات سخت افزاری دارم ولی قدرت در اندروید بیشتر است در بنچمارک هم معلوم است
    حتی با خرید لنز 18mp باز هم از 1520 قیمت کمتری داره
    حتی ایکون ها در zu با بزرگتر شدن صفحه کوچکتر شدن که نشان از اهمیت دادن سونی به رابطه کار بری است و فضای بیشتر
    دیگه کم لطفی ازدوستان است

    1. سیدمهدی احمدی

      آخه جواب تودروغ گومن چی بدم بازیrile rushنمیدونم چه کوفتی
      تاحالااسم بازیWild bloodبه گوشت خورده دقیقا حجمش2.7گیگ هست وهرچقدرازمراحلش جلوترمیری حجمش بیشترمیشه اینو روی zu یوم دارم آخ نمیگه بعدشم شمانمیدونیدکه بازی های فوق سنگین دیگر مثل فیفا14وماست وانتدوهاتپراسپیدوتوکا14وآسپالت8کنارش نصب وگوشی طفلی آخ نمیگه لطفادیگه ازاینر. مامنت های من درآوردی نده

  8. z به خاطر ضد آب و ضد گردغبار مشهور است اما نباید این را نادیده بگیریم که نوکیا واقعا نوکیا است! باطری قوی، دوربین عالی، سیستم عامل ویندوز فون8 و .. باعث شد که نوکیا وقعا نوکیا بماند. در این حالت از 20 نمره اگه بیایم قضاوت کنم به لومیا نمره 19.50 و به z هم 17 میدهم.
    اما اگر نوکیا میخواهد کاربران اندرویدی را به سوی به خود بکشاند و در سال های آینده از برندهای معروف دیگر پیشی بگیرد باید در سال 2015 یک فبلت با ویژگی های لومیا 1020 و 1520 با قابلیت دوربین41 و ضد آب و گرد و غبار بودن، تولید کند و به بازار معرفی کند.

  9. با یه سخت افزار مساوی قدرت و سرعت ویندوزفون دو برابر میشه،در کنار دوربین بهتر و تکنولوژیclear back نوکیا که واقعا تو تو نمایش طبیعی رنگها و عمق رنگ مشکی استاده و همینطور سوپر سنسینیو تاچ بودن ۱۵۲۰ قطعا برتری با لومیاست.ضد آب بودن گوشی فقط یه حربه ی تبلیغاتیه.شما یه نفرو بگید که تا حالا با گوشیش شیرجه زده تو آب یارفته دوش بگیره!!!!!!

    1. 1520 که سره سره
      ولی ضدآب هم جذابیت خودشو داره . مثلا با خودت ببریش حموم و با خیال راحت آهنگ گوش بدی

    2. الان تو فیلمه کجاش سرعته 1520 بیشتر بود؟
      فناوری Triluminos وموتور X-Reality اینجا حکم پشمو دارن؟؟ تو صفحه نمایش نوکیا می خواد به سونی برسه؟داریم همچین چیزی؟تا وقتی با این گوشی کار نکردی نظر نده
      ضد آب بودن فقط واسه شیرجه زدن نیست! وقتی دستت خیسه باهاش کار کنی یا زیره دوشی گوشیتزنگ خورد جواب بدی.یا گوشی از تو جیبیت بویفته تو جوب یا زیره بارون باهاش کار کنی و….
      برتری که مثلما با سونیه!! خودت میتونی با قیمت نجومی 1520 کنار بیای؟یا با محدودت وین فون کنار بیای؟؟

  10. میشه دقیقا یه دلیل بیارین که صفحه یا بدنه ی لومیا بهتره
    حالا دوربین یه چیزی
    اکبر کدوم گوری هستی

  11. راستش سامورایی (zu) قصه ما را تنها یک جای بن بست و تاریک گیر اوردن خدا کنه در این مبارزه هم پیروز بشه تا حالا زخم های شدیدی برداشته ولی بازم به فکر انتقام از ( note ) است امیدوارم این بار هم پیروز بشه البته اگه بهش خیانت نشه از پشت…

  12. هنگروید? ?? با 512 مگ رم در اکسپریا یو همزمان 5 تا کار انجام می دادم و هنگ نمی کرد. چرا اینقدر تعصب? انصافا چى بهتون میدن. بگید شاید تعصب داشتن نون داره

  13. سلام بی طرفانه بگم من هم اولترا زد داشتم هم زد 1 سونی صفحه نمایششون اینی نیست که اینجا نشون داده به هیچ وجه خیلی در مقابل نوکیا رنگ و رو رفته است واینکه گوشی یا فبلتی با این حجم (سونی)یک فلش نداره واینکه ویندوز به مراتب از اندروید روان تره قابل مقایسه از لحاظ نرم افزاری نیستن شما این دوتا گوشی رو باید بعد از 3 ماه استفاده ببینید که کلا اندرویدها به هنگ ها ی شدید میفتن

    1. اولین باره هنگروید رو میشنوم. آره یه زمانی هنگ میکرد. ولی من از وقتی سری Z اومد ZL و بعدش ZU گرفتم هیچکدوم مشکل نداشتن که هیچ، در مقایسه با سامسونگ هم که باهاش کار کردم باید بگم خیلی روان تر کار میکنن. ویندوز فون رو امتحان نکردم. ولی همین که اندروید با سابقه کمش تونسته جلوی ویندوز با اون همه سابقه اینقدر خوب خودشو بالا بکشه نشون میده چقدر میتونه خوب پیشرفت کنه. اصولا اوپن سورس یه چیز دیگه ست.

  14. صفحه نمایش،دوربین،باتری،ابعاد،مقاومت بهتر بدنه در برابر ضربه از مزایای لومیا به التراست

    مهم تر این که سیستم عاملش هنگروید نیست

  15. قبلا به زد گیر میدادن رنگ هاش مرده است الان میگن اشباع شده است.درضمن. جون مادرتون اول با ویندوز فون کارکنین بعداً بگید سیستم عامل خوب و پرقدرتیه. توروخدا فقط یکبار کارکنید از اسمارت فون زده میشید توروخدا از رو تعصب منفی ندید

  16. یه سوال از اونایی که به اولترا رای میدن
    دوربین و باتری و صفحه نمایشش لومیا که بهتره
    کیفیت ساخت و سخت افزار و چندرسانه ای هم که مث همن
    اولترا جز ضد اب بودن چه برتری خاصی داره به لومیا؟؟

    1. کجا صفحه نمایشش بهتره؟؟
      پلاستیکیو با شیشه و آلومینیوم مقایسه میکنی؟
      تو بنچ مارک که z ultra بهتر بود
      اندروید که بهتر از وین فونه
      ضد آبم که هست
      باریکتر که هست
      خوشگل تر که هست

  17. James.Sirius.Potter

    نه واقعا طراحی زشت 1520 از زد اولترا بهتره ؟؟؟؟!!! 😐
    از کی تا حالا پلاستیک هم رده ی شیشه س ؟؟؟ 😐
    شما خودتون ترجیح می دین شارژ بی سیم داشته باشین یا گوشیتون ضد آب باشه ؟؟
    طرفداری نویسنده از 1520 کاملا مشخصه … 😐

    1. طراحی سلیقه ایه!از نظر من لومیا بسیار زیباتر از ایکسپریاس!
      پلاستیک پلاستیک نکن برا من!تو عمرت لومیا گرفتی دستت تا بفهمی پلی کربنات با پلاستیکی که تو فکر میکنی چقد فرق داره؟من ترجیح میدم شارژ بی سیم داشته باشم چون میدونم لومیا بدون داشتن گواهینامه ضد آب،باز هم مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب داره!درضمن دوس دارم فبلتم فلش داشته باشه

  18. اولترا خوبه اما به بظرم لومیا خیلی بهتره
    من لومیا رو انتخاب میکنم
    برند نوکیا هم خیلی بهتره از سونی

  19. من با اینکه از گوشی هایی که نوکیا زده خوشم نمیاد از این یکی خوشم اومد. به نظرم تنهای ایرادش اینه که ویندوزیه. ولی چون خودم الترا دارم به سونی رای دادم (البته با احترام به این یه دونه فبلت نوکیا).

  20. بعضی سایتا یه جوری از 1520 تعریف کردن گفتم الآن از همه لحاظ از زد اولترا بهتره
    صفحه
    بدنه
    مقاومت
    ضد آب
    بنچ مارک

  21. دوربین در حد اختلاف 13 مگاپیکسل نبود.
    صفحه نمایش الترا بهتر بود
    ضخامتش دیوانه کنندس
    ضد اب هم هست
    کلا الترا یه دنیای دیگس
    ولی 1520 و واقعا شاهکار،
    درست نمیشه نظر داد نوکیارو سونی هر دوتاشون خییییلی برندهای دوست داشتنی هستن ولی من الترا رو انتخاب میکنم و 1520 هم با یک صدم کمتر جاش پشت سر الترا تو دلم.

  22. زد الترا هم واقعا گوشی عالی هستش ولی خوب 1520 در چند مورد برتری کامل داره…غیر اینکه وین فون نباشه واقعا گوشی عالی هستش…یه کم دردسر داره وین فون وگرنه اونم باهاش کنار بیایی معرکه ست این گوشی…زد الترا متاسفانه دوربینش خیلی ضعیف تر از اونی هستش که به نظر میاد…قابل رقابت با 1520 اصلا نیست…ولی زد الترا رو من 3 ماه داشتم و واقعا هم ازش راضی بودم..فقط صفحه نمایش یه مشکل بزرگ داره و انم اینه که تو کلیپهای فول اچ دی اگه از نزدیک نگاه کنید یه حالت نقطه نقطه مانند اطراف کاراکترهای کلیپ میبینید که برای من آزار دهنده بود…وگرنه سخت افزارش معرکه ست..

    1. اول اینکه اون ب خاطر بیت ریت پایین ویدیو هات بوده دوم اینکه موتور اکس ریلیتی ویدیو های کم کیفیت رو نقطه نقطه میکنه
      اما در عوض کنار گوشی های دیگه چکش کن شفافیت و وضوحش خ بالاس در حدی ک فکر میکنی گوشیای دیگه غبار گرفته صفحشون
      اگه اکس ریلیتی رو خاموش کنی مشکلت حل میشه

  23. جالبه!
    همیشه فکر میکردم دوربین 1520 خیلی خیلی قوی باشه!
    ولی الان که کنار عکس های اولترا دیدم خیلی با هم فرق ندارن! حتی تو بعضی عکس ها رنگ اولترا بهتر هم بود!!!
    به نظرم تنها مشکل اولترا نداشتن فلاش هست!

  24. خدایی نمیشه گفت کدوم بهتره
    اگه سونی یه فلش روی ZU میذاشت واقعا بی‌نقص میشد چون با وجود 8مگاپیکسلی بودن عکسای خوبی گرفته.
    1520 هم که خدایی حرف نداره، نوکیا گل کاشته.
    دست میثم جان هم درد نکنه با این مقایسه خوبش

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH