مایکروسافت می‌گوید بحران ویروس کرونا را با قدرت پشت‌سر خواهد گذاشت

بازار بورس آمریکا از ابتدای امسال به خاطر شیوع ویروس کرونا میلیاردها دلار ارزش خود را از دست داده است، اما در این میان، مایکروسافت توانسته بهتر از بقیه کمپانی‌های تکنولوژی در مقابل این بحران اقتصادی مقاومت کند.

امروز ساتیا نادلا، مدیر اجرایی مایکروسافت، در مصاحبه با CNBC ضمن تایید اینکه شرکت او در حال حاضر شرایط خوبی دارد گفت: ما کسب‌وکارهای بسیار متنوعی داریم که تعادل خوبی بین آن‌ها برقرار است. ما اکنون حتی از آخرین باری که دچار بحران مالی شدیم قوی‌تر هستیم. من مطمئنم که ما با قدرت از این شرایط خارج خواهیم شد.

مایکروسافت در هفته‌های اخیر شاهد افزایش تقاضا برای برخی از محصولاتش بوده، بطوریکه به عنوان مثال، تعداد کاربران پلت‌فرم مایکروسافت Teams رشد چشمگیری پیدا کرده است.

نادلا در ادامه صحبت‌هایش گفت: اگر این پلت‌فرم دارای معماری‌های مرکز داده یا معماری‌های نر‌م‌افزار نسل قبلی بود، فکر نمی‌کنم می‌توانستیم به‌نحو موثری این میزان افزایش کاربر را مدیریت کنیم.

البته کسب‌وکارهای پولی مایکروسافت مانند آفیس 365 و مایکروسافت 365، کمتر تحت تاثیر بحران‌های اقتصادی قرار گرفته‌اند و همین موضوع به مایکروسافت کمک کرده تا نسبت به سال ۲۰۰۸ آمادگی بهتری برای مقابله با بحران کنونی داشته باشد. البته در این بین، فروش‌های‌ دستگاه‌های مایکروسافت آسیب‌پذیری بیشتری داشته‌‌اند؛ هرچند که زنجیره تامین این محصولات، بعد از مواجه شدن با مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا، اکنون در حال بهبود یافتن است.

نادلا در پاسخ به این سوال که آیا مایکروسافت قادر به عرضه دستگاه‌های سرفیس جدید و کنسول گیمینگ بازطراحی‌شده ایکس‌باکس خواهد بود یا نه گفت: ما در بخش زنجیره تامین محصولاتمان در حال بازگشت به حالت عادی هستیم.

البته باید منتظر بمانیم و ببینیم مشتریان این محصولات، با توجه به مشکلات اقتصادی به‌وجودآمده، تا چه حد توان خرید آن‌ها را خواهند داشت.

با وجود اینکه که انتظار می‌رود مایکروسافت کمتر تحت‌تاثیر بحران اقتصادی کنونی قرار بگیرد، اما این شرکت همچنان از پشتیبانی مالی کمپانی‌های کوچک‌تری که شانس کمتری برای بقا در چنین شرایطی دارند طرفداری می‌کند.

نادلا در این‌باره گفت: من فکر می‌کنم دولت کار درستی انجام می‌دهد که تمرکز خود را بر روی کارگران و کارکنانی گذاشته که بیشتر از بقیه افراد تحت‌تاثیر قرار گرفته‌اند و همچنین صنایع و کسب‌وکارهای کوچکی که بیشترین آسیب را در این شرایط دیده‌اند، چراکه آن‌ها بخش‌هایی از اقتصاد هستند که بار این قرنطینه را بر دوش می‌کشند و در خانه می‌مانند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH