مشخصات گوشی‌های نوکیا ۶۳۰۰ ۴G و نوکیا ۸۰۰۰ ۴G با سیستم‌عامل KaiOS اعلام شد

گوشی‌های نوکیا ۶۳۰۰ و نوکیا ۸۰۰۰ مجددا تولید می‌شوند. این هندست‌ها مجهز به سیستم‌عامل KaiOS بوده و با الهام گرفتن از فیچرفون‌ها و به منظور پر کردن شکاف میان فیچرفون‌های قدیمی و اسمارت‌فون‌های مدرن طراحی شده‌اند. هر ۲ گوشی مجهز به اتصال 4G LTE بوده و از قابلیت دریافت ۲ سیم‌کارت برخوردار هستند.

نسخه اولیه نوکیا ۶۳۰۰

بر اساس پیش‌بینی‌ها گوشی نوکیا ۸۰۰۰ 4G بر پایه مدل نوکیا ۸۸۰۰ طراحی شده و در مدل‌های رنگی مشکی، آبی، سفید و طلایی عرضه خواهد شد (بازگشت به دوران استفاده از رنگ طلایی). هنوز مشخص نیست که آیا در ساخت این هندست همانند مدل‌های پیشین سری ۸۰۰۰ از مواد اولیه برتر و گران‌تر استفاده خواهد شد یا خیر. در این میان یقینا هیچ‌کس انتظار استفاده از فلزات گرانبها نظیر تیتانیوم را ندارد؛ اما حداقل می‌توان در ساختار بدنه گوشی از آلومینیوم بهره گرفت. بعلاوه مدل جدید مجهز به یک نمایشگر بزرگتر ۲.۸ اینچی است.

نوکیا ۶۳۰۰ 4G احتمالا به‌همراه یک پنل ۲.۴ اینچی با رزولوشن ۲۴۰×۳۲۰ پیکسل (همانند مدل نوکیا ۸۱۱۰ 4G) عرضه خواهد شد. در خصوص بهره‌مندی دستگاه از دوربین هیچ توضیحی ارائه نشده است؛ اما هیچ‌کدام از مدل‌های فوق به‌خاطر دوربین‌های خود به شهرت نرسیده نبودند. حتی عملکرد سیستم‌عامل فعلی KaiOS نوکیا در این زمینه نیز در حد کاملا متوسط ارزیابی می‌شود.

مدل اولیه نوکیا ۸۸۰۰ در حالات مختلف

به منظور بررسی اجمالی مشخصات این ۲ گوشی کافیست به جدول زیر نگاهی بیندازید:

۲ گوشی تازه متولد شده نوکیا احتمالا همراه با اسمارت‌فون‌های نوکیا ۷.۳ و نوکیا ۹.۳ معرفی خواهند شد؛ هندست‌هایی که پس از چندین نوبت تاخیر در عرضه احتمالا در اواخر ماه جاری رونمایی می‌شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید