نقد و بررسی تخصصی پوکو F3: شاهزاده چینی!

در این مطلب گوشی قدرتمند پوکو F3 را نقد و بررسی خواهیم کرد همچنین به تمامی نقاط قوت و ضعف پوکو اف 3 خواهیم پرداخت.


زمانی که پوکوفون 1 توسط شیائومی معرفی شد، می‌دانستیم که پوکو قرار است به عنوان یکی از زیربرندهای این شرکت فعالیت کند اما واقعا کسی فکرش را نمی‌کرد تنها در عرض دو سال، نام پوکو بر روی گوشی‌های قدرتمند، گیمینگ و البته پرطرفدار بازار نقش ببندد.

پوکو حالا برندی مستقل است که برای خودش آقایی می‌کند و گوشی‌ها را روانه بازار کرده که به راحتی رقبای سرسخت و قدیمی چینی و حتی کره‌ای خود را کنار می‌زنند.

در حالی که شیائومی خود به عرضه گوشی‌های قدرتمند اما ارزان قیمت شهرت دارد، پوکو به عنوان یکی از زیر برندهای مستقل در این مجموعه، حتی دست شیائومی را نیز از پشت بسته و گوشی‌هایی را به بازار فرستاده که با قدرت پرچمداران و قیمت میان‌رده‌ها، آماده رقابت با هر گوشی دیگری هستند.

گوشی‌های پوکو از نظر طراحی و مشخصات سخت افزاری جذابیت‌های بسیاری دارند اما می‌توان گفت این برند جوان هنوز امتحان خود را در بازار پس نداده و مشخص نیست گوشی‌های پوکو در طولانی مدت، پایدار خواهند بود یا خیر.

این نگرانی برای بسیاری از خریداران گوشی‌های پوکو وجود دارد که ثبات و دوام تلفن همراهی که خریداری کرده‌اند، چقدر است؟ آیا محصولات پوکو بعد از 2 تا 3 سال نیز مانند روز اول کار می‌کنند یا شایعاتی که در خصوص کاهش بازدهی آن‌ها وجود دارد به حقیقت تبدیل می‌شود؟

به هر شکل پوکو در حال حاضر ضعف بزرگی را از خود نشان نداده، برخی ایرادات و نواقص جزئی در محصولات این شرکت دیده می‌شود اما فعلا همه گوشی‌های این برند بسیار با کیفیت و جذاب هستند و از نظر قیمت می‌توانند شما را مجاب کنند تا آن‌ها را خریداری کنید.

پوکو F3 جدیدترین محصول پوکو نیز همین وضعیت را دارد، این گوشی جذاب با پردازنده قدرتمند و مشخصات سخت افزاری عالی، قیمت بسیار مناسبی دارد و در میان گوشی‌های هم قیمت خود از همه قدرتمندتر است، البته این گوشی از 5G نیز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند انتخاب مناسبی برای افرادی که به اینترنت نسل پنجم دسترسی دارند، باشد.

گوشی پوکو F3 از جدیدترین مدل‌هایی است که به دفتر آی‌تی‌رسان آمده تا ما فرصت کار با این گوشی و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن را داشته باشیم، این گوشی در رده مدل‌های بالارده قرار می‌گیرد و رقابت را در میان گوشی‌های حدود 9 تا 11 میلیون تومان جذاب کرده، اگر قصد خرید گوشی در این رده قیمتی را دارید، با نقد و بررسی گوشی پوکو F3 همراه ما باشید. این گوشی توسط گروه علاالدین برای بررسی در اختیار ما قرار گرفت.

مشخصات گوشی پوکو اف 3

ابعاد
163 در 76.4 در 7.8 میلی‌متر
وزن
196 گرم
نمایشگر
6.6 اینچ AMOLED با رزولوشن 1080 در 2400
پردازنده
Snapdragon 870 5G
پردازنده گرافیکی
Adreno 650
رم
6 گیگابایت
حافظه داخلی
128 گیگابایت
سیستم عامل
رابط کاربری MIUI 12.5 بر پایه اندروید 11
دوربین اصلی
سه‌گانه: 48 واید + 8 التراواید + 5 ماکرو
دوربین سلفی
20 مگاپیکسل واید
باتری
4520 میلی‌آمپرساعت با شارژ سریع 33 واتی

اقلام درون جعبه پوکو F3

پوکو معمولا درون جعبه گوشی‌های خود سورپرایزهای زیادی برای خریداران دارد، درون جعبه پوکو F3 هم یک برگه برچست لوگو و نام پوکو وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را بر روی گوشی، لپ‌تاپ، میز کامپیوتر یا هرجایی که خواستید بچسبانید، معمولا شرق آسیایی‌ها از این دست کارهای فانتزی زیاد انجام می‌دهند.

درون جعبه پوکو F3 بعد از خود گوشی در جعبه اول به جز برچسب، برگه مشخصات و بروشور‌های محصول، برگه گارانتی (اگر گوشی را از جایی معتبر و قانونی خریده باشید) و یک تبدیل جک 3.5 هدفون به USB-C وجود دارد.

این اقلام درون جعبه‌ای هستند که سوزن خشاب سیمکارت درون در آن جعبه دیده می‌شود. زمانی که این جعبه نسبتا کوچک را بردارید، زیر آن آداپتور شارژر 33 واتی و کابل شارژ دیده می‌شود و اقلام درون جعبه به پایان می‌رسد. به این ترتیب بر خلاف جعبه پوکو x3 و x3 پرو، خبری از قاب ژله‌ای درون جعبه پوکو F3 نیست، یا حداقل گوشی که به دست ما رسید این قاب را نداشت!

کیفیت ساخت و طراحی پوکو F3

پوکو F3 یک گوشی باریک در عین حال بزرگ و کمی سنگین است، این گوشی 16.3 سانتی‌تر طول، 7.6 سانتی‌متر عرض، 7.8 میلی‌متر ضخامت و 196 گرم وزن دارد. این مدل با ضخامت 7.8 میلی‌متر یکی از نازک‌ترین گوشی‌های بازار است اما در عین حال نمایشگر بزرگ 6.67 اینچی و بدنه شیشه‌ای آن موجب شده تا F3 نزدیک به 200 گرم وزن داشته باشد و در میان گوشی‌های نسبتا سنگین قرار بگیرد.

مقاومت و کیفیت ساخت

پوکو اف 3 بدنه‌ای شیشه‌ای دارد که با گوریلا گلس 5 محافظت می‌شود، نمایشگر آن نیز از همین محافظ بهره می‌برد اما متاسفانه فریمی پلاستیکی دارد که در ظاهر بسیار مستحکم است و با طراحی صیقلی همچون آلومینیوم می‌ماند، اما به هر شکل موجب آسیب‌پذیرتر بودن این مدل در مقایسه با گوشی‌های فریم آلومینیومی می‌شود.

همچنین این مدل گواهی مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب را دریافت کرده و ضد آب نبودن آن کمی ناامید کننده است، انتظار داشتیم حداقل این مدل جدید پوکو ضد آب باشد.

در مورد مقاومت گوشی چیزی نمی‌توان گفت، گوریلا گلس جلو و عقب گوشی، محافظان خوبی هستند اما نبود گواهی ضد آب و فریم پلاستیکی باعث می‌شود بیشتر مراقب این گوشی باشید، البته اکثر رقبای این مدل دارای فریم پلاستیکی هستند اما دو مدل سامسونگ گلکسی S20 FE و گلکسی A52 5G، گواهی مقاومت در برابر آب تا عمق یک و نیم متر را دریافت کرده‌اند.

طراحی و رنگ‌بندی

طراحی گوشی پوکو F3 کاملا خاص و یونیک است، در پشت گوشی سه طرح خاص آبی رنگ یک‌دیگر را قطع می‌کنند تا سه شکل مثلثی بر روی بدنه آبی رنگ پوکو F3 نمایان شود، البته این گوشی در سه رنگ آبی عمیق اقیانوسی، سفید قطبی و مشکی شب طراحی شده که نسخه سفید و مشکی آن طرحی ساده دارند و اثرانگشت جذب می‌کنند، طرح سه مثلثی شکل تنها برای نسخه آبی رنگ این گوشی است.

همچون پوکو اف 3 لاجوردی، در این گوشی نیز رنگ‌های آبی کمرنگ تا پررنگ، با حالت گرادیانت سطحی تا عمیق در بازتاب نور تلالو دارند و هر کدام از سه بخش مثلثی شکل در زاویه‌های مختلف، یک نور آبی خاص را بازتاب می‌‍‌دهند.

بخش بالایی پشت گوشی هاشور دارد، بخش میانی براق و بخش انتهایی مات هستند، به این ترتیب تنها در بخش صیقلی کمی اثر انگشت جذب می‌شود که در بسیاری از مواقع دیده نمی‌شود، بنابراین پوکو F3 از آن گوشی‌های شیشه‌ای نیست که بازتاب نور داشته باشند یا اثر انگشت جذب کنند.

رنگ آبی پشت گوشی واقعا زیباست، این رنگ واقعا به آبی اقیانوسی عمیق شباهت دارد، از آن آبی‌هایی که در خلیج فارس می‌بینید نه در دریای خزر، از طرفی روکش شیشه‌ای اما مات گوشی هم زیبایی خاصی به رنگ‌های آن داده و هم از جذب اثر انگشت جلوگیری می‌کند که نکته‌ای بسیار مهم است.

تنها نکته آن است که در بخش وسط قاب پشتی نام پوکو، علامت 5G، نام مدل، شرکت پوکو و شیائومی، علامت استاندارد اروپا و تجزیه‌ناپذیر بودن گوشی به چشم می‌خورد. این اطلاعات کمی زیاد است و معمولا بر روی برچسب‌های شفاف بر روی گوشی هک می‌شوند که شما آن‌ها را برمی‌دارید، اما در این مدل نوشته‌ها بسیار بزرگ بر روی بدنه هک شده‌اند، در این مدل اطلاعات نوشته شده کمی ظاهر گوشی را خراب کرده است.

طراحی دوربین

در بالا سمت چپ پشت گوشی، یک ماژول بزرگ دوربین دیده می‌شود که سه دوربین درون آن قرار دارند، ماژول دوربین کاملا تیره و برآمده است، این ماژول بر روی یک ماژول شیشه‌ای آبی کمرنگ با برآمدگی کمتر قرار دارد، بر روی این برآمدگی شیشه‌ای، فلاش دوربین و عبارت 48MP AL TRIPLE CAMERA حک شده است.

به این ترتیب ماژول دوربین دارای یک برآمدگی شیشه‌ای پهن و یک برآمدگی دیگر برای دوربین است و از دو تیکه بر روی یکدیگر تشکیل شده، نتیجه نهایی باعث شده تا ماژول دوربین برجستگی زیادی داشته باشد و هنگامی که گوشی بر روی زمین است، با لمس آن گوشی لق بخورد.

درگاه‌ها

در سمت راست گوشی بر روی فریم آبی کمرنگ، دکمه پاور با حسگر اثر انگشت ادغام شده و در بالای آن دکمه ولوم قرار دارد، فریم پلاستیکی در قسمت این دو دکمه کمی پهن‌تر می‌شود و بر روی بدنه پشتی گوشی کشیده می‌شود. در سمت چپ فریم هیچ چیزی وجود ندارد، در بالا اسپیکر اول و فرستنده مادون قرمز دیده می‌شود. بر روی فریم پایینی نیز جای اسپیکر دوم، میکروفون، درگاه USB-C و خشاب سیمکارت است.

بدنه پشتی گوشی حالتی خمیده دارد و به راحتی در دست جای می‌گیرد، چهار گوشه پوکو F3 خمیده هستند و با حالت دایره‌ای شکل به ضلع بعد و قبل خود متصل می‌شوند. این نوع طراحی شباهت زیادی به سری می 11 و ردمی نوت 10 شیائومی دارد.

گوشی پوکو F3 به طور کلی بسیار زیبا و خوش دست است، بدنه شیشه‌ای کمی آن را لیز کرده و باید مراقب باشید تا از دست‌تان رها نشود اما به جز آن، طراحی گوشی بسیار جذاب و دل‌نشین است، گوشی در جیب اندازه بزرگی ندارد، ضخامت آن بسیار کم است که حسی خوشایند دارد ولی برجستگی دوربین موجب می‌شود که بر روی زمین لق بخورد و برای رفع این مورد باید از یک کاور استفاده کنید.

نمایشگر گوشی پوکو F3

پوکو برای گوشی بالارده و جدید خود از یک نمایشگر امولد 6.67 اینچی با قابلیت پشتیبانی از +HDR10 و نرخ‌تازه‌سازی 120 هرتز استفاده کرده است. این نمایشگر از رزولوشن 2400 در 1080 بهره می‌برد و در هر اینچ آن 395 پیکسل قرار دارد، همچنین نسبت این صفحه نمایش 20:9 بوده و میزان روشنایی آن به 1300 نیت می‌رسد.

نور و کنتراست

نمایشگر پوکو F3، به نسل جدید پنل‌های E4 AMOLED مجهز شده که نور صفحه در آن‌ها تا 1300 و حتی 1500 نیت نیز افزایش پیدا می‌کند، در عین حال با وجود کنتراست یک در پنج میلیون، رنگ‌ها در آن بسیار غنی و واقعی به نظر می‌رسند.

نمایشگر این مدل از پوشش رنگی RGB از نوع DCI-P3 نیز پشتیبانی می‌کند که به طبیعی شدن رنگ‌ها و پوشش رنگی در هر نقطه از صفحه کمک می‌کند. صفحه نمایش امولد پوکو اف 3 با کمک این فناوری‌ها 15 درصد مصرف کمتری دارد.

اما اگر بخواهیم به اصل مطلب برسیم باید بگوییم که نمایشگر پوکو F3 کیفیت بسیار خوبی دارد، رنگ‌ها در آن شفاف و واضح هستند، همچنین رنگ سفید و مشکی کاملا طبیعی و صحیح به نمایش در می‌آیند اما این نمایشگر با صفحه نمایش‌های سوپر امولد و سوپر امولد پلاس سامسونگ تفاوت دارد و از نظر غنی بودن رنگ‌ها به پای نمایشگرهای سامسونگ نمی‌رسد.

به طور کامل نمایشگر امولد پوکو F3 کمی از صفحه نمایش‌های سوپر امولد سامسونگ عقب‌تر است اما این بدان معنی نیست که کیفیت این صفحه نمایش بد باشد. حتی شاید در ابتدا تفاوتی میان دو نمایشگر امولد پوکو و سوپر امولد سامسونگ نبینید اما با کمی دقت به این پی ‌می‌برید که واقعا اختلافی هر چند جزئی میان این دو صفحه نمایش وجود دارد.

از طرفی کیفیت نمایشگر امولد پوکو نسبت به صفحه نمایش‌های IPS LCD در مدل‌های Mi 10T 5G و پوکو X3 پرو بسیار بالاتر است، در نمایشگر پوکو F3 رنگ‌ها بی‌روح یا بیش از حد براق و شاداب نیستند و به واقعیت شبیه‌تر‌ند.

روشنایی

از طرفی این مدل تا 1300 نیت روشنایی دارد که واقعا زیاد است و کمک می‌کند تا در زیر نور آفتاب، صفحه نمایش به راحتی دیده شود، به طور کلی حداکثر و حداقل نور صفحه در پوکو اف 3 بسیار مناسب است و هم در تاریکی مطلق و هم در آفتاب شدید، مشکلی با این صفحه نمایش نخواهید داشت و به راحتی می‌توانید با گوشی کار کنید.

رفرش‌ریت

گوشی‌های بالارده پوکو و شیائومی اکثرا به قابلیت رفرش‌ریت 120 هرتز مجهز شده‌اند، شیائومی و پوکو مانند سامسونگ به سراغ نمایشگر 90 هرتزی نرفتند و نرخ‌تازه‌سازی را مستقیما از 60 هرتز به 120 هرتز ارتقاء داده‌اند. رفرش‌ریت 120 هرتز تفاوتی عمده در کار و استفاده از نمایشگر گوشی برای شما ایجاد می‌کند. هنگامی که به حالت 120 هرتز می‌روید، همه اجزا صفحه روان‌تر و سیال‌تر جابه‌جا می‌شوند و شما کاملا تفاوت دو حالت 60 هرتز و 120 هرتز را متوجه می‌شوید.

این صفحه نمایش به فناوری MEMC نیز مجهز شده‌اند که کمک می‌کند تا محتواهای تصویری با فریم‌ریت پایین، سیال‌تر و روان‌تر نمایش پیدا کنند.

در حالت 120 هرتز و به ویژه زمانی که صفحه را در منو و تنظیمات بالا و پایین‌ می‌کنید، سایه برنامه‌ها دیده می‌شود، این مورد در گوشی‌های قبلی پوکو نیز وجود داشت و هر چند آزاردهنده نیست اما بهتر است رفع شود.

در هنگام بازی با پوکو F3 تازه متوجه می‌شوید که صفحه نمایش 120 هرتزی چه تاثیر عمده‌ای در کیفیت بازی خواهد داشت و چقدر کیفیت بازی و اجرای صحنه‌های مختلف روان‌تر می‌شوند.

نرخ تاچ صفحه

پوکو نمایشگر این مدل را به نرخ لمس 360 هرتز مجهز کرده که یک پله از نرخ لمس 240 هرتزی در پوکو x3 و پوکو x3 پرو بالاتر است، نرخ لمس 240 هرتز باعث می‌شود اثر لمس شما کسری از ثانیه زودتر از نمایشگرهای لمسی دیگر اثر کند، یعنی اگر شما و یک نفر دیگر همزمان در بازی کالاف دیوتی به یکدیگر شلیک کنید، با فرض آن که سرعت و پینگ برابر باشد، به علت اینکه اثر لمسی انگشت شما زودتر خوانده می‌شود، کاراکتر شما زودتر شلیک خواهد کرد. حال در نظر داشته باشید که در پوکو F3 از نمایشگر با نرخ تاچ 360 هزتر استفاده شده که سرعت اثر لمس شما را باز هم سریع‌تر می‌کند.

حسگر اثر انگشت و تشخیص چهره

همانطور که گفتیم حسگر اثر انگشت پوکو اف 3 با دکمه پاور ادغام شده و در سمت راست فریم قرار دارد. زمانی که صفحه نمایش امولد می‌شود و پردازنده قدرتمندی بر روی گوشی قرار می‌گیرد، انتظار دارید که حسگر اثر انگشت هم به زیر نمایشگر منتقل شود، اما پوکو و شیائومی به طور کلی طرفدار حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر نیستند.

این اتفاق می‌تواند هم مثبت باشد و هم منفی، بخش منفی داستان جایی است که بسیار از گوشی‌های رقیب به ویژه مدل‌های سامسونگ حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر دارند و کار کردن با این حسگرها جذاب‌تر است.

اما در نقطه مقابل هرگز سرعت و دقت حسگرهای اپیتیکال زیر نمایشگر که در مدل‌های میان‌‌رده استفاده می‌شوند به سرعت و دقت حسگرهای فیزیکی نرسیده و همین حالا به راحتی می‌توان گفت که حسگر فیزیکی پوکو F3 سرعت بالاتری نسبت به حسگر اپتیکال گلکسی A52 دارد.

از این رو شیائومی کلا این فناوری را کنار گذاشته و در مدل‌های بالارده خود نیز از حسگرهای فیزیکی استفاده کرده که انصافا سرعت و دقت بسیار بالایی دارند و کار کردن با آن‌ها راحت‌تر از حسگرهای اپتیکال است.

در پوکو F3 هم شرایط به همین شکل است، حسگر پوکو F3 سرعت بالایی دارد و در کسری از ثانیه اثر انگشت را تشخیص می‌دهد، در واقع همان لحظه‌ای که انگشت شما به حسگر برخورد می‌کند، قفل باز شده و گوشی آماده کار است.

بخش زیادی از سرعت و دقت این حسگر به واسطه پردازنده قدرتمند پوکو اف 3 به دست آمده و شما قدرت پردازشی سریع پردازنده را در حسگر چهره نیز حس می‌کنید.

اگر گوشی را مقابل صورت خود بگیرید همزمان با لمس دکمه پاور، صورت شما تشخیص داده شده و صفحه باز می‌شود، سرعت قفل تشخیص چهره انقدر بالا است که شاید دیگران فکر کنند که شما هیچ قفلی بر روی گوشی خود نذاشته‌اید و تنها با زدن دکمه پاور گوشی باز می‌شود.

میزان خطا در قفل تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت بسیار کم است، شاید از هر 50 بار یک بار با پیام خطا مواجه شوید، البته این مقدار در حسگر تشخیص چهره بیشتر است.

قفل تشخیص چهره صورت شما را با ماسک، با عینک و بدون عینک، با حجاب و بدون حجاب به خوبی تشخیص می‌دهد، البته با ماسک کمی سرعت تشخیص حسگر کمتر می‌شود اما در هر صورت حسگر خطا ندارد.

حسگر تشخیص چهره بر روی باز بودن چشمان شما هم حساس است و در صورت بسته بودن چشم‌ها باز نمی‌شود، اما اگر گوشی مقابل صورت شما باشد و شما چشمانتان را باز کنید، به سرعت قفل باز شده و وارد گوشی می‌شوید.

رابط کاربری MIUI

پوکو در این گوشی از رابط کاربری شیائومی MIUI 12.5.1 ویژه پوکو استفاده کرده است، باید اقرار کرد که MIUI روز به روز جذاب‌تر می‌شود و ایرادهای آن کمتر. این رابط کاربری دریایی از ویژگی‌ها و امکانات برای شخصی‌سازی محیط گوشی را در اختیار شما قرار می‌دهد، همچنین سرعت و عملکرد آن نیز در حال بهبود است و به جز یک مورد، ایراد خاصی نمی‌توان از MIUI گرفت.

تنها ایراد MIUI به برنامه‌های تجاری پیشفرض بر روی گوشی ختم می‌شود، البته تعداد این برنامه‌ها نسبت به گذشته واقعا کم شده‌ و از طرفی دیگر خبری از تبلیغات میان نصب برنامه‌ها نیست یا حداقل ما موردی را مشاهده نکردیم.

برنامه‌های پیشفرض

برنامه‌های از پیش نصب شده شامل علی‌اکسپرس، فیسبوک، نتفلیکس، لینکدین و آمازون می‌شود. البته پیش‌تر در کنار این اپلیکیشن‌ها، بازی‌های متعددی بر روی MIUI نصب بود که در بروزرسانی جدید این رابط کاربری، آن بازی‌ها حذف شده‌اند. اپلیکیشن‌های پیشفرض هم شاید در نقاط دیگر دنیا کاربرد داشته باشند اما به درد ما ایرانی‌ها نمی‌خورند و می‌توانید آن‌ها را حذف و بخشی از حافظه خود را آزاد کنید.

رابط کاربری MIUI به طور کلی برنامه‌های پیشفرض پر و پیمانی دارد، بر خلاف One UI سامسونگ، تمامی برنامه‌های مورد نیاز شما از ابتدا بر روی گوشی نصب هستند، از برنامه پخش موسیقی و ویدیو و اسکرین رکوردر گرفته تا می ریموت برای استفاده از فرستنده مادون قرمز تا اسکنر QR کد و قطب‌نما، همگی بر روی گوشی نصب هستند.

در کنار این موارد همانطور که گفته شد MIUI 12.5.1 واقعا سبک و روان است و کار کردن با آن لذت فراوانی دارد، بخش‌های Always On Display، منوی برنامه‌ها، کنترل سنتر و تم‌ها، بسیار جذاب طراحی‌شده‌اند و دست شما برای تغییر جزئی‌ترین بخش‌ها باز است.

Always On Display

به عنوان مثال در بخش Always On Display نزدیک به 30 انیمیشن مختلف را می‌توانید برای نمایش بر روی صفحه انتخاب کنید، همچنین در این بخش می‌توان تمام انیمیشن‌ها و تصاویر پیشفرض را به شکل دلخواه تغییر داد و اجزا نمایش داده شده بر روی صفحه را کم یا زیاد کرد، همچنین امکان ایجاد تم شخصی با تصویر یا متن دلخواه و تغییر رنگ فونت اجزای به نمایش در آمده بر روی صفحه نیز وجود دارد.

تم و والپیپیر

رابط کاربری پوکو و شیائومی یک برنامه تم و والپیپیر مشهور دارد که در آن صد‌ها تم مختلف با قابلیت‌های متنوع، والپیپر و رینگتون دیده می‌شود و شما می‌توانید موارد دلخواه خود را از میان آن‌ها انتخاب کنید، همچنین در قسمت والپیپر می‌توانید سوپر والپیپرهای شیائومی را انتخاب کنید که شبیه به والپیپرهای زنده هستند، این والپیپرها در صفحه Always On Display، لاک اسکرین و صفحه خانه شکل‌های مختلفی پیدا می‌کنند.

سوپر والپیپیر

مثلا یکی از این سوپر والپیپرها نمای کره زمین است که در صفحه Always On Display به طور کامل از دور مشخص است، زمانی که وارد لاک اسکرین می‌شوید، نمای صفحه به کره زمین زوم شده و بخشی از کره زمین در حالی که به گرد خود می‌چرخد در صفحه قبل مشخص است.

سپس زمانی که قفل گوشی را باز کنید مجددا نمای صفحه زوم شده و وارد یکی از بخش‌های زمین می‌شوید و شما والپیپر یک صخره در کنار آب را مشاهده می‌کنید.

این کره زمین در طول روز روشن است و آفتاب به آن می‌تابد اما در شب تاریک می‌شود و چراغ مناطق شهری در کره زمین روشن می‌شود و حس واقعی بودن به شما می‌دهد.

تنظیمات نمایشگر

شما در بخش Display می‌توانید نرخ تازه‌سازی را تغییر دهید، همچنین قابلیت دارک مود و تنظیم زمان‌بندی فعال و غیرفعال شدن دارک مود هم امکان پذیر است، در حالت دارک مود می‌توانید تاثیر تم تاریک بر روی والپیپیر و متن‌ها را نیز انتخاب کنید. از طرفی در همین بخش با انتخاب گزینه AI image engine می‌توانید دو حالت AI HDR و MEMC را برای نمایش بهتر تصاویر و انیمیش‌ها و ویدیوها در کل رابط کاربری MIUI فعال کنید.

منوی برنامه‌ها

شما می‌توانید صفحه خانه و منو را نیز به شکل دلخواه تغییر دهید، صفحه منو یا App Drawer با کشیدن انگشت به سمت بالا نمایان می‌شود، در این بخش زبانه‌ها یا تب‌های متعددی برای دسته بندی برنامه‌های مختلف مانند برنامه‌های ارتباطی، سرگرمی، ادیت فیلم و ویدیو، بازی‌ها، ابزار، اخبار و خرید وجود دارد، شما می‌توانید ترتیب، نام و برنامه‌های موجود در هر زبانه را تغییر دهید و آن را شخصی‌سازی کنید.

از قابلیت‌های جذاب بخش App Drawer می‌توان به کادر سرچ برنامه‌ها اشاره کرد که در پایین صفحه قرار داده شده، معمولا در رابط کاربری‌هایی که App Drawer دارند، کادر سرچ در بالای صفحه قرار دارد که به دلیل بزرگ بودن نمایشگر گوشی‌های جدید، دسترسی سریع و رسیدن انگشت به بالای صفحه کار سختی است، اما این کادر در گوشی شیائومی پایین صفحه قرار دارد و به راحتی می‌توان به آن دسترسی داشت.

قابلیت‌های اختصاصی

از امکانات خوب رابط کاربری پوکو F3 می‌توان به گیم‌توربو، ویدیو تولباکس و پنجره شناور اشاره کرد، گیم توروبو یک بخش مخصوص بازی است که در بخش سخت‌افزار به آن خواهیم پرداخت، بخش ویدیو تولباکس شباهت زیادی به گیم توربو دارد، هر دو قسمت در برنامه‌هایی که شما انتخاب کنید، فعال می‌شوند.

به طور مثال می‌توانید ویدیو تولباکس را برای یوتیوب یا اینستاگرام فعال کنید، به این ترتیب هنگامی که این برنامه‌ها را باز می‌کنید، نواری کمرنگ در قسمت بالا سمت راست صفحه نمایان می‌شود که با کشیدن انگشت بر روی آن، منوی میانبر تولباکس باز شده و شما می‌توانید از صفحه رکورد کنید، اسکرین شات بگیرید، قابلیت Cast برای اتصال گوشی به تلویزیون را فعال کنید و البته نمایشگر را خاموش کرده و تنها صدای ویدیو را بشنوید.

همچنین در این منوی میانبر می‌توان نوع فناوری صفحه و صدا را برای نمایش ویدیو تغییر داده و کیفیت ویدیوها و صدای آن‌ها را بهبود ببخشید، همچنین می‌توانید برنامه‌های دیگر را در یک پنجره شناور اجرا کرده و از حالت مالتی تسکینگ استفاده کنید.

مالتی‌تسکینگ

از مهم‌ترین ویژگی‌های رابط کاربری پوکو قابلیت Split Screen یا باز بودن همزمان دو برنامه در صفحه است که برای دسترسی به این ویژگی باید وارد صفحه برنامه‌‌های اخیر شوید. در این صفحه علاوه بر مشاهده برنامه‌های اخیر خود، چهار گزینه میانبر برای بستن تمام برنامه‌های باز، اسکن گوشی، پاکسازی گوشی و ورود به Manage apps نیز در دسترس هستند.

بر روی این صفحه اگر انگشت خود را بر روی برنامه مورد نظر نگه دارید، یک منو با سه گزینه باز می‌شود، گزینه اول با آیکون قفل به معنای آن است که آن اپلیکیشن در صفحه برنامه‌های اخیر قفل شود، یعنی شما می‌توانید در این صفحه همه برنامه‌ها را ببندید اما این اپلیکیشن همواره در پس‌زمینه باز می‌ماند و با ورود به صفحه برنامه‌های اخیر می‌توانید آن را انتخاب کنید.

گزینه آخر این منو که با علامت چرخ دهنده مشخص است شما را به صفحه اطلاعات آن برنامه می‌برد، اما گزینه میانی در این میانبر Split Screen نام دارد، با استفاده از Split Screen دو برنامه در بالا و پایین صفحه هرکدام 50 درصد از صفحه را اشغال کرده‌اند، با کشیدن نوار حاشیه بین دو برنامه به سمت بالا می‌توانید ¾ صفحه را به برنامه پایینی و ¼ را به برنامه بالایی اختصاص دهید، با پایین کشیدن نوار حاشیه، برعکس همین اتفاق نیز قابل انجام است.

سخت افزار پوکو F3

پوکو در مدل جدید خود از تراشه قدرتمند و پرچمدار اسنپدراگون 870 5G استفاده کرده، می‌توان با اطمینان گفت که این تراشه 7 نانومتری، بزرگ‌ترین نقطه قوت این شاهزاده چینی است. این تراشه از هشت پردازنده Kryo 585 بهره می‌برد، این هشت هسته پردازشی شامل یک پردازنده 3.2 گیگاهرتزی، سه پردازنده 2.42 گیگاهرتزی و چهار پردازنده 1.8 گیگاهرتزی می‌شود.

این تراشه درون خود میزبان یک مودم 5G برای اتصال به نسل پنجم ارتباطات است که فعلا در ایران کارایی خاصی ندارد، اما به جز آن با وجود نسل پنجم هوش مصنوعی موتورهای پردازشی کوالکام، شتاب‌دهنده Hexagon و پردازنده گرافیکی Adreno 650، گوشی پوکو F3 می‌تواند قدرت بالای پردازشی خود را به رخ رقبا بکشاند.

رم و حافظه

مدل F3 قدرتمندترین گوشی ساخته شده توسط پوکو است، پوکو برای رساندن اف 3 به این مقام صرفا از پردازنده قدرتمند استفاده نکرده، بلکه 6 گیگابایت رم LPDDR5 و حافظه 128 گیگابایتی پرسرعت UFS3.1 نیز خشاب‌های پوکو برای تیراندازی به قلب بازدهی و سرعت پردازشی را پر کرده‌اند.

البته که نسخه رم 8 و حافظه 256 گیگابایتی این گوشی نیز در بازار موجود است. متاسفانه به دلیل فقدان جای کارت حافظه، امکان افزایش فضای ذخیره‌سازی روپا ندارید همچنین در نسخه 128 گیگابایتی نیز 106 گیگابایت فضا در اختیار شما قرار داده می‌شود، بنابراین اگر به حافظه بیشتری نیاز دارید، بهتر است نسخه 256 گیگابایتی پوکو F3 را خریداری کنید.

ارتباطات

همانطور که گفتیم پوکو F3 یک گوشی 5G است و درون آن یک آنتن 360 درجه برای دریافت سیگنال‌ها قرار دارد، همچنین این مدل به وای‌فای 6 مجهز شده که تا 270 درصد عملکرد بهتری نسبت به وای‌فای 5 دارد و توان عملیاتی آن به حداکثر 1.7 گیگابایت در ثانیه می‌رسد. پوکو F3 از جی‌پی‌اس فرکانس دوگانه بهره می‌برد، برای اتصال به دستگاه‌های دیگر می‌توانید از NFC هم استفاده کنید.

بازدهی

اطلاعات سخت افزاری پوکو اف 3 نشان می‌دهد که با یک گوشی بسیار قدرتمند طرف هستیم، شاهزاده چینی در عمل هم آن قدر پر قدرت و کم نقص عمل می‌کند که باور می‌کنیم پوکو F3 تنها روی کاغذ قوی نیست، بلکه واقعا از نظر سخت افزاری دست کمی از یک پرچمدار ندارد.

تراشه اسنپدراگون 870 5G تقریبا هیچ‌جا کم نمی‌آورد، چه در هنگام کار با گوشی، چه هنگام استفاده از اپلیکیشن‌‎های سنگین و چه هنگام بازی، در هر حالت ترکیب رابط کاربری MIUI و سخت افزار قدرتمند اسنپدراگون به خوبی جواب داده و تیمی هماهنگ را در تمامی قسمت‌های گوشی به وجود آورده است.

در چند روزی که ما با پوکو F3 کار کردیم هیچگونه لگ، باگ یا کندی در عملکرد آن مشاهده نکردیم، همه چیز در این مدل سریع و روان است.

بنچمارک

این گوشی از نظر امتیاز بنچمارک‌های معتبر نیز فوق‌العاده عمل کرده و نتایج تست‌های آن مانند پرچمداران هزار دلاری است، پوکو F3 در بنچمارک AnTuTu 8 امتیاز عالی 631850 را به دست آورده، این در حالی است که گوشی گلکسی S21 پرچمدار سامسونگ امتیاز 584055 را در همین بنچمارک کسب کرده، در بنچمارک AnTuTu 9 نیز پوکو اف 3 موفق شد تا امتیاز 683462 را کسب کند، در جدول زیر امتیاز گوشی‌های مشهور بالارده از بنچمارک‌های معتبر را مشاهده می‌کنید.

امتیاز Geekbench

تک هسته‌ای / چند هسته‌ای

امتیاز GFXBench

امتیاز 8 Antutu

نام مدل

3489/1085
33fps
668722
MI 11
3518/1107
33fps
657150
 Galaxy S21 Ultra
3266/926
50fps
631850
POCO F3
3476/1091
54fps
622276
+Galaxy S21
3238/1032
60fps
584055
Galaxy S21
3296/906
45fps
543986
Galaxy S20 FE
2603/880
42fps
508760
Galaxy Note 20 Ultra
2909/803
35fps
465534 
Mi 11 Lite 5G
2164/687
29fps
395503
nova 5T
1681/517
25fps
341212
Galaxy Note10 Lite
1960/591
18fps
325777
P40 lite
2009/661
16fps
318882
Mi 10T Lite 5G
1966/673
17fps
318117
Mi 10 Lite 5G
1932/610
19fps
312455
OnePlus Nord
1796/560
17fps
290172
Mi 11 Lite
1763/580
16fps
283750
Poco X3 NFC
1627/549
15fps
279342
Galaxy A72
1785/570
15fps
279625
Redmi Note 9 Pro
1603/492
14fps
279355
Redmi Note 8 Pro
1774/546
15fps
266620
Galaxy M51
1770/418
15fps
263396
Galaxy A71
1577/525
15fps 
261282 
Galaxy A52
1761/567
15fps
254000
Redmi Note 9S
1761/564
15fps
253271
Mi Note 10 Lite

 

گیمینگ

می‌توان گفت که پوکو اف 3 برای بازی کردن ساخته شده و یک مدل گیمینگ است. شما تمامی بازی‌های روز دنیا را می‌توانید بر روی این گوشی با بالاترین کیفیت اجرا کنید و از کیفیت بالای بازی و نمایشگر 120 هرتزی لذت ببرید. ما بازی محبوب کالاف دیوتی موبایل را بر روی این نسخه بازی کردیم و در بالاترین حالت گرافیکی و نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، هیچگونه لگ یا پرشی در بازی مشاهده نشد.

از ابتدا تا انتهای بازی همه چیز بسیار خوب، روان و سیال است و باز هم تاکید می‌کند که پردازنده در هیچ‌جا کم نمی‌آورد. در عین حال مشکل داغ شدن گوشی‌های پوکو و شیائومی در این مدل دیده نمی‌شود، پوکو توانسته کاری کند تا گوشی حتی با وجود نیم ساعت تا یک ساعت بازی اصلا داغ نشود و تنها چیزی که شما پس از بازی احساس خواهید کرد، مقدار کمی گرما در قسمت دوربین این مدل در قاب پشتی است.

گیم توربو

رابط کاربری پوکو هنگام اجرای بازی و تماشای ویدیو، منوی میانبری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که دسترسی به گزینه‌های بسیار جذابی را ممکن می‌سازد. هنگام بازی و تماشای فیلم، یک نوار کوچک کم‌رنگ در سمت چپ نمایشگر درست چسبیده به حاشیه مشکی دور صفحه نمایش به وجود می‌آید که با لمس آن یا کشیدن صفحه از سمت چپ به راست در همان نقطه یک منوی کشیده با چندین گزینه باز می‌شود، این گزینه‌ها در هنگام گیم و تماشای ویدیو متفاوت هستند اما امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌‌دهند که شاید در آن لحظه به آن نیاز داشته باشید.

میانبری که هنگام بازی نمایان می‌شود، بخشی از برنامه گیم توربو رابط کاربری است که با اجرای بازی‌ها فعال می‌شود، گیم توربو پوکو نرخ تازه‌سازی صفحه، اتصال به اینترنت و ثبات هنگام بازی را تا 37 درصد افزایش می‌دهد، همچنین شتاب لمسی صفحه 100 درصد بهبود پیدا می‌کند تا همه‌چیز آماده اجرای بازی شود.

با میانبر گیم‌ توربو می‌توانید هنگام بازی اتصال به نت وای‌فای یا دیتا موبایل را تغییر دهید، همچنین ضبط ویدیو از صفحه نمایشگر را آغاز و متوقف کنید یا از صفحه اسکرین شات بگیرید. یکی دیگر از آپشن‌های جذاب این بخش، امکان باز شدن مرورگر در یک پنجره شناور است تا هنگام بازی اطلاعاتی که نیاز دارید را از نت جستجو کنید، در هنگام بازی پیام‌رسان‌های خود مانند واتساپ را نیز می‌توانید در یک پنجره کوچک باز کنید و جواب پیامی که برایتان آمده را بدهید.

این پنجره دو زیرمنو نیز دارد که در یک زیرمنو، اپلیکیشن و بازی‌های دیگر قابل مشاهده هستند که در هنگام بازی می‌توانید هرکدام از این برنامه‌ها را در یک پنجره شناور اجرا کنید، زیرمنوی دوم چند دسترسی دیگر مانند قطع اینترنت، تغییر سیمکارت، آغاز ضبط صوت بازی، اتصال گوشی به تلویزیون یا پاک کردن برنامه‌های باز در پس‌زمینه را به شما می‌دهد.

گرما و سیستم خنک کننده

تنها هنگام بازی کمی گرما در پشت گوشی احساس می‌شود که کاملا طبیعی است و اصلا در حدی نیست که آن را داغ شدن بنامیم، در واقع می‌توان گفت اگر در بازه 10 میلیون تومان (در زمان نوشتن مقاله!) به دنبال یک گوشی برای گیمینگ هستید و بر روی داغ شدن گوشی هم حساسیت دارید، پوکو F3 بیشترین بازدهی سخت افزاری و کمترین میزان گرم شدن هنگام بازی را دارد، پس در خرید این مدل شک نکنید.

پوکو برای مهار گرما در مدل F3 از فناوری LiquidCool 1.0 Plus شامل یک لوله سه بعدی انتقال حرارت استفاده کرده که گرمای پردازنده را به سرعت جذب می‌کند و به بخش بیرونی گوشی انتقال می‌دهد، سپس با وجود دو لایه گرافیتی در دو قسمت رو و پشت تراشه پردازنده، دما مجددا کاهش می‌یابد، با این کار حرارت در یک نقطه متمرکز نمی‌شود و تراشه همیشه در دمای پایین باقی می‌ماند، از طرفی گرمایی ملایم سطح گوشی را فرا می‌گیرید که بسیاری از مواقع اصلا متوجه آن نمی‌شوید.

بیشترین مقدار داغ شدن گوشی مربوط به لحظه‌ای است که باتری به 100 درصد شارژ می‌رسد، شارژ سریع پوکو مانند گوشی‌های قبلی این شرکت، گرمای زیادی تولید می‌کند و پشت گوشی داغ می‌شود اما به جز این مورد باید تلاش زیادی انجام دهید و حسابی از گوشی کار بکشید تا پوکو اف 3 کمی به مرحله داغ شدن نزدیک شود.

دوربین سه‌گانه

پوکو تا حالا یک گوشی قدرتمند و بی‌نقص را عرضه نکرده، به هر حال قیمت ارزان گوشی‌های پوکو باید در یک جایی درون سخت افزار خودشان را نشان دهند، در پوکو X3 خبری از نمایشگر امولد نبود، به جای آن دوربین‌ها و سخت افزار قدرتمند بودند. در مدل پوکو X3 پرو، نمایشگر همچنان امولد نبود، دوربین‌ها هم ضعیف‌تر شدند اما سخت افزار به شدت قدرتمندتر شد.

حالا در پوکو F3، نمایشگر و سخت افزار عالی هستند ولی پوکو جبران هزینه‌ها را بر سر دوربین خالی کرده و از 4 دوربین متداولی که در گوشی‌های میان‌رده می‌بینیم، یک دوربین به طور کامل حذف شده و دوربین اصلی هم کیفیت معمولی دارد و در حد یک گوشی بالارده نیست. ستاپ دوربین پوکو F3 به شکل زیر است:

دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی واید با دیافراگم f/1.8، لنز 26 میلی‌متری، با سایز پیکسل 0.8µm و فوکوس خودکار تشخیص فاز

دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و زاویه دید 119 درجه

دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4، لنز 50 میلی‌متری، با سایز پیکسل 1.12µm و فوکوس خودکار

در قسمت دوربین گوشی، چهار دایره دیده می‌شود که در ابتدا احساس می‌کنید این مدل باید 4 دوربین داشته باشد، اما یکی از این دایره‌ها مربوط به میکروفون است. ماژول دوربین پوکو F3 شباهت زیادی به ماژول سری می 11 دارد، منتهی به جای ابعاد مربعی، کمی کشیده‌تر و مستطیلی شکل است.

دوربین اصلی

در این ماژول دو دوربین بزرگ دیده می‌شود که یکی از آن‌ها دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی است. کیفیت این دوربین در مجموع خوب است اما دوربین 64 مگاپیکسلی شیائومی و پوکو کیفیت بالاتری دارد و انتظار داشتیم در این مدل نیز از همین دوربین استفاده می‌شد. دوربین 48 مگاپیکسلی پوکو اف 3 به خوبی از پس گرفتن تصاویر شفاف، با وضوح خوب و نویز کم بر می‌آید. تصاویر این دوربین در روز خیلی خوب هستند و کیفیت قابل قبولی دارند.

بزرگ‌ترین مشکل دوربین اصلی پوکو اف 3 مربوط به وایت بالانس و رنگ‌های معمولا غیر طبیعی تصاویر است، پوکو برای افزایش کیفیت تصاویر بر روی کمک هوش مصنوعی خود حساب باز کرده، اما به نظر می‌رسد فشار بر روی هوش مصنوعی زیاد است و جاهایی کار از دست AI خارج می‌شود.

در برخی از تصاویری که با مدل بالارده پوکو می‌گیرید، وایت بالانس از حالت طبیعی خارح می‌شود و به سمت گرما می‌رود، به این ترتیب تصاویر رنگ‌های اغراق شده و بیش از حد گرم پیدا می‌کنند، همچنین کنتراست تصاویر نیز کمی بالاست و احساس می‌شود پوکو با رنگ و لعاب دادن بیش از حد به تصاویر به دنبال افزایش کیفیت آن‌هاست، کاری که نتیجه جذابی ندارد و خیلی از تصاویر را خراب می‌کند.

عکس گرفتن در حالتی که AI فعال است بیشتر دچار اغراق رنگ و وایت بالانس غیر طبیعی می‌شود اما با خاموش کردن این قابلیت می‌توان گفت تا حد زیادی این مشکل بر طرف شده و البته وضوح تصویر و نویزها به مقدار بسیار کمی افزایش پیدا می‌کنند. به این ترتیب انتخاب با شماست، که در عکس‌ها کمی وضوح کمتر داشته باشید یا مقداری رنگ‌های اغراق شده!

زوم

قدرت زوم دوربین پوکو F3 راضی کننده است. در حالت کلی زوم 2 برابر برای گرفتن تصاویر تله‌فوتو در اختیار کاربر است که کیفیت بسیار بالایی دارد و با وجود آنکه تصویر به صورت نرم‌افزاری برش می‌خورد، اما کیفیت تصاویر با زوم 2 برابر خوب است، اگر زوم بیشتر می‌خواهید باید دو انگشت خود را بر روی صفحه به جهت‌های مخالف باز کنید، در حالت زوم تصویر تا 10 برابر بزرگ می‌شود، کیفیت تصویر تا زوم 8 برابر راضی کننده است و می‌توان از آن استفاده کرد اما زوم بیش از 8 برابر کیفیت عکس را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به دلیل افت وضوح و شفافیت تصویر، شاید کاربرد خاصی نداشته باشد.

ماکرو

در پوکو F3 قابلیت فوکوس خودکار بر روی دوربین ماکرو قرار داده شده که اتفاقی جذاب و کم‌نظیر است، دوربین بزرگ ماکرو در پشت گوشی به خوبی مشخص است و می‌تواند تصاویر بسیار خوبی بگیرد. پوکو در این مدل توجه زیادی به دوربین ماکرو کرده و هم کیفیت تصاویر و هم رنگ‌ها و شفافیت در دوربین ماکرو بسیار خوب هستند و می‌توان گفت ماکرو پوکو اف 3 یکی از بهترین ماکرو‌های بازار است.

البته به طور کلی ماکرو شباهت زیادی به انتگرال دارد، همه به وجود آن تاکید می‌کنند اما واقعا هیچ‌وقت از آن استفاده نمی‌کنید. شاید عکس گرفتن ماکرو با اوتوفوکوس و کیفیت بسیار بالا در ابتدا جذاب باشد، اما زمانی که ذوق این کار از بین رفت به ندرت پیش می‌آید که سراغ دوربین ماکرو بروید.

اولتراواید

دوربین کوچکی که میان دو دوربین بزرگ اصلی و ماکرو قرار دارد، همان دوربین اولتراواید است. دوربین اولتراواید پوکو F3 ضعیف‌ترین دوربین این گوشی است و تصاویری کاملا معمولی می‌گیرد، انتظار خاصی نباید از این دوربین داشته باشید، تصایر التراواید کمی تیره و با کنتراست بالا ثبت می‌شود، در گوشه‌های تصویر اعوجاج خاصی دیده نمی‌شود اما وضوح تصویر خیلی زیاد نیست و تنها در صورت وجود نور مناسب می‌توانید تصاویر خوبی با این دوربین بگیرید. همین که تصاویر اولتراواید این دوربین نویز کم، کنتراست مطلوب و رنگ‌های طبیعی داشته باشند، یعنی پوکو اف 3 تمام تلاش خود را کرده است.

پرتره

در تصاویر پرتره نبود دوربین تشخیص عمق خودش را نشان می‌دهد، تصاویر پرتره پوکو F3 بد نیستند اما درصد خطا در حاشیه میان سوژه اصلی و پس زمینه در گوشی پوکو، بیشتر از دیگر مدل‌های همرده در بازار است و این ضعف قابل چشم پوشی نیست، اگر می‌خواهید تصاویر پرتره خوبی بگیرید بهتر است مو‌ها خیلی بلند یا حالت‌دار نباشند، همچنین لباس چروک نداشته باشد و فضای پس زمینه از نظر رنگ و طراحی، شبیه رنگ لباس یا سوژه شما نباشد.

در واقع اگر محیط عکس پرتره کمی شلوغ باشد، دوربین در تشخیص سوژه اصلی و پس زمینه دچار اشتباه می‌شود و چند خطا در تصویر به وجود می‌آید، اما اگر سوژه و پس زمینه تفاوت‌های بسیاری از نظر رنگ و شکل داشته باشند، دوربین راحت‌تر مرز میان آن دو را تشخیص داده و تصویر در نهایت کیفیت بهتری پیدا می‌کند.

تمامی این شرایط در شب نیز صدق می‌کند، در تاریکی تشخیص سوژه و پس زمینه برای پوکو F3 کمی سخت‌تر می‌شود اما باید بدانید که این گوشی دوربین تشخیص عمق ندارد و برای گرفتن تصاویر پرتره خوب به کمک شما نیازمند است.

عکاسی در شب

تصویربرداری در شب با هر سه دوربین پوکو F3 همان شرایط عکسبرداری در روز را دارد. تصاویر دوربین اصلی به ویژه با AI کمی زرد هستند و رنگ‌ها به سمت گرمی می‌رود، با دوربین اولتراواید تصاویر تیره‌تر و با کنتراست بیشتر هستند و با دوربین ماکرو هم اگر نور مناسب باشد می‌توان عکس‌های خوبی گرفت.

اما در شب برای بهبود کیفیت تصاویر می‌توان از نایت مود استفاده کرد، نایت مود پوکو F3 برای سه دوربین اصلی، اولتراواید و سلفی قابل استفاده است، همچنین در حالت زوم هم می‌توان از نایت مورد استفاده کرد که امتیازی مثبت برای دوربین این مدل محسوب می‌شود.

نایت مود

اما حالت نایت مود گوشی‌های پوکو همچنان ایراداتی دارد که باید رفع شود، نایت مود گوشی‌های پوکو زمانی که تنها رنگ سفید یا زرد چراغ در محیط باشد به خوبی کار می‌کند، با نایت مورد شدت تابش نور در منبع نور، کم می‌شود و شاهد پراکندگی مناسب نور در تمامی قسمت‌های تصویر خواهیم بود، همچنین کنتراست تصاویر به نوعی تنظیم می‌شود که برخی از سایه‌ها بهتر دیده شوند.

ایراد نایت مود پوکو F3 جایی نمایان می‌شود که در تصویر نورهای رنگی وجود داشته باشند، اگر در شب چراغ‌های رنگی روشن کرده‌اید یا در محیطی که عکس می‌گیرید نورهای رنگی دیده می‌شود، در حالت نایت مود این رنگ‌ها به شدت اغراق شده و مانند چراغ‌های نئونی ثبت می‌شوند، اما اگر از خود چراغ‌های نئونی با حالت نایت مود عکس بگیرید، به تصویری کارتونی و غیر طبیعی می‌رسید که هیچ جذابیتی ندارد.

کنتراست رنگ‌ها در حالت نایت مود کمی زیاد است و تنها با وجود نور ملایم سفید و زرد می‌توان تصاویر نایت مود خوبی با پوکو اف 3 گرفت.

سلفی

پوکو برای دوربین سلفی به سراغ یک سنسور 20 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.5 و اندازه پیکسل 0.8µm رفته است، این دوربین سلفی اندازه بسیار کوچکی دارد و سایه‌ای هم بر روی نمایشگر نمی‌اندازد. از نکات مهم در مورد دوربین سلفی زاویه واید کاملا مناسب آن است، به طوری که تصاویر سلفی زاویه عریض بسیار خوبی دارند و زمانی که سلفی می‌گیرید صورت‌تان با فاصله مناسب از دوربین ثبت می‌شود، برخی از دوربین‌های سلفی زاویه محدودی دارند و صورت انسان را بیش از حد بزرگ و نزدیک به دوربین ثبت می‌کنند که در کیفیت تصاویر تاثیر می‌گذارد.

جدا از زاویه، کیفیت و شفافیت هم بسیار خوب است و تصاویر سلفی در مجموع راضی کننده هستند. رنگ‌ها در تصاویر سلفی وضعیت بهتری نسبت به دوربین اصلی دارند، فعال بودن قابلیت HDR کمک زیادی به اصلاح رنگ و تنظیم کنتراست و شدت تابش نورها در محیط می‌کند اما حالت AI همچنان اغراق در رنگ دارد و همانطور که گفته شد، رنگ و لعاب مصنوعی به تصویر می‌دهد.

عملکرد دوربین سلفی در شب خوب است، طبیعتا کیفیت تصاویر به پای دوربین اصلی نمی‌رسد اما به طور کلی تصاویر خوبی می‌توان با دوربین سلفی پوکو F3 گرفت، از طرفی حالت نایت مود هم به کیفیت تصاویر در جایی که نورهای رنگی وجود ندارد، کمک می‌کند.

با دوربین سلفی می‌توانید تصاویر پرتره بگیرید که کیفیت تصاویر در حد معمولی و قابل قبول هستند، در تصاویر سلفی پرتره خطای کمی دیده می‌شود و محیط پس‌زمینه نیز به خوبی بلار می‌شود.

به طور کلی کیفیت دوربین سلفی مناسب است، اتفاق شاهکاری در تصاویر سلفی رخ نمی‌دهد اما تصاویر بی‌کیفیت هم نیستند و مناسب یک گوشی بالارده هستند.

اپلیکیشن دوربین

اپلیکیشن دوربین پوکو F3 علاوه بر آنکه قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیاری دارد، امکانات متعددی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد، شما می‌توانید با دوربین این مدل تصاویر یا ویدیو Clone بگیرید، انواع تصاویر لانگ اکسپوژر، تایم‌لپس، عکس از اسناد، ویدیوهای کوتاه به شکل بومرنگ، اسلوموشن و دوال ویدیو (فیلم همزمان با دوربین سلفی و اصلی) بگیرید.

در عین حال دو بخش افکت Movie effects و VLOG نیز قابل استفاده است، در این دو بخش تعدادی نمونه پیشفرض برای فیلم‌برداری با افکت‌های خاص و همراه با موسیقی وجود دارد، شما هنگامی که فیلم می‌گیرید، افکت‌های انتخاب شده بلافاصله بر روی فیلم شما اعمال شده و نتیجه نهایی با کیفیت خاص و افکت‌های جذاب را می‌توانید ذخیره کنید.

فیلم‌برداری

در پوکو F3 با دوربین اصلی می‌توانید به صورت 4K و با 30 فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کنید، اما با کیفیت 1080p می‌توان به صورت 30 و 60 فریم و حال‌های اسلوموشن 120، 240 و 960 فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کنید.

کیفیت فیلم‌برداری با پوکو اف 3 مناسب است و در فیلم‌ها همه چیز واضح، شفاف و با کیفیت هستند و جزئیات به خوبی ثبت شده‌اند، بهترین عملکرد مربوط به فیلم‌برداری با رزولوشن 1080p و 60 فریم بر ثانیه است، در این حالت فیلم بسیار روان‌تر، سیال و جذاب‌تر است. اگر نور در محیط مناسب باشد، هم در حالت 4K و هم در حالت 1080p می‌توانید به بهترین شکل و با بالاترین کیفیت فیلم بگیرید، اگر نور در محیط کم باشد، کمی نویز به فیلم‌ها اضافه می‌شود اما باز هم کیفیت قابل قبول است و می‌توان بر روی دوربین این گوشی حساب باز کرد.

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر برای هر دو دوربین اصلی و اولتراواید فعال است و در حالت 4K می‌توانید با وجود لرزش‌گیر فیلم بگیرید. عملکرد لرزش‌گیر هم مناسب است و به خوبی لرزش‌های جزئی را دفع می‌کند و تکان‌های ناگهانی تصویر را نیز مهار می‌کند.

اسپیکر استریو

پوکو دو اسپیکر نسبتا بزرگ در بالا و پایین فریم گوشی قرار داده که صدا را به صورت مساوی پخش می‌کنند، به دلیل وجود اسپیکر استریو، صدای خروجی بلند و کاملا شفاف است، بلندی صدا به حدی می‌رسد که برای یک اتاق 12 متری کافی باشد و همه بتوانند صدای موسیقی را با کیفیت گوش دهند.

پوکو F3

اسپیکر پوکو F3 در هنگام پخش ویدیو و موسیقی نیز صدایی شفاف و واضح دارد و در حداکثر بلندی صدا نیز، کیفیت صدا افت فاحشی ندارد. به این ترتیب برای دیدن فیلم، گشتن در شبکه‌های اجتماعی با بازی می‌توانید بر روی اسپیکرهای استریو این مدل حساب باز کنید. در این مدل برخلاف پوکو X3 از موتور لرزشی صدا خبری نیست و پشت گوشی با صدای اسپیکر لرزش ندارد.

برای گوشی دادن به موسیقی جک 3.5 میلی‌متری تعبیه نشده و می‌توانید از تبدیل USB-C به جک هدفونی که درون جعبه است، استفاده کنید، تبدیل هدفون کمی نازک است و به نظر نمی‌رسد در طولانی مدت سالم بماند، اما به هر شکل کار شما را راه می‌اندازد. به جز آن می‌توانید از هدفون‌های بلوتوثی استفاده کنید که استفاده از آن‌ها راحت‌تر هم هست.

باتری پوکو F3

در بخش تامین انرژی با یک باتری 4520 میلی‌آمپرساعتی طرف هستیم که 500 میلی‌آمپر از اکثر رقبای پوکو F3 کمتر است. در حال حاضر اکثر مدل‌های میان‌رده و بالارده بازار با باتری‌های 5 هزار میلی‌آمپرساعتی عرضه می‌شوند اما پوکو برای حفظ بدنه باریک مدل اف 3 پس از حذف جای کارت حافظه و جک هدفون، بخشی از ظرفیت باتری را نیز کم کرده است.

با این وجود عملکرد باتری پوکو F3 بسیار خوب است و در استفاده معمولی حدود یک روز و نیم به شارژر نیازی نخواهد داشت. همچنین مصرف باتری بسیار مناسب است و در طول بازی یا وبگردی، مقدار کمی از باتری مصرف می‌شود. اگر با مصرف باتری مشکل دارید می‌توانید نرخ‌تازه‌سازی صفحه را بر روی 60 هرتز بگذارید و با این کار شارژدهی باتری را چند ساعتی افزایش دهید.

در ادامه میزان مصرف باتری در شرایط مختلف آمده است:

میزان افزایش دمای باتری میزان افزایش دمای پردازنده درصد شارژ مصرف شده زمان فعالیت
5 درجه 7 درجه 10 درصد 30 دقیقه بازی کالاف دیوتی 120 هرتز
3 درجه 4 درجه 5 درصد 20 دقیقه بازی کالاف دیوتی 60 هرتز
0 درجه 0 درجه 4 درصد 25 دقیقه اینستاگرام
0 درجه 1 درجه 4 درصد 45 دقیقه یوتیوب

درون جعبه پوکو F3 یک شارژر نسبتا بزرگ 33 واتی قرار دارد که در مدت 55 دقیقه کل باتری را شارژ می‌کند، این شارژر با شارژر پوکو X3 تفاوتی ندارد و تنها به دلیل ظرفیت کمتر باتری، زمان فول‌شارژ شدن باتری کاهش پیدا کرده است.

از مشکلات قابل اشاره در پوکو اف 3 آن است که هنگام شارژ، بدنه گوشی داغ شده و گرمای زیادی باتری را محاصره می‌کند و این ممکن است در طولانی مدت به عملکرد باتری صدمه وارد کند یا آن را تحت تاثیر قرار دهد.

جمع‌بندی بررسی پوکو F3

پوکو F3 واقعا یک شاهزادی چینی است، اگر ظرفیت باتری، کیفیت دوربین در این مدل افزایش پیدا می‌کرد و برخی ویژگی‌ها مانند ضد آب بودن و درگاه کات حافظه به آن اضافه می‌شد، می‌توانستیم به F3 لقب پادشاه بالارده‌ها را بدهیم اما این مدل فعلا در حد یک شاهزاده باقی می‌ماند.

پوکو اف 3 بسیار خوش ساخت، زیبا و با کیفیت است، پشت و جلوی این مدل از شیشه ساخته شده و این شیشه هم با گوریلا گلس 5 محافظت می‌شود. این مدل نمایشگری بسیار با کیفیتی دارد، صفحه نمایش امولد با نرخ تازه‌سازی 120 هرتز، پشتیبانی از +HDR10 و کنتراست یک در 5 میلیون یعنی نمایشگر پوکو F3 فوق‌العاده است.

قدرت پردازنده و بازدهی این مدل در حد گوشی‌های پرچمدار است و هیچ حرفی برای رقبا باقی نمی‌گذارد، این مدل با اقتدار قدرتمندترین میان‌رده بازار است و از پس هرکاری که بخواهید بر می‌آید، رابط کاربری پرسرعت شیائومی نیز به بازدهی سیستم کمک کرده و به جذابیت کار با پوکو F3 افزوده است.

پوکو F3

سرعت حسگر اثر انگشت و تشخیص چهره در این مدل بسیار بالاست و می‌توان آن را تحسین برانگیز نامید. صدای اسپیکر استریو پوکو F3 نیز خیلی خوب است و از نظر بلندی و کیفیت صدا، کاملا شما را راضی می‌کند.

دوربین 48 مگاپیکسلی و فقدان دوربین تشخیص عمق بزرگ‌ترین نکات منفی در خصوص پوکو F3 هستند، کیفیت دوربین این مدل به پای رقبایش نمی‌رسد، البته تصاویر در حدی نیستند که شما را ناامید کنند ولی دوربین معمولی این مدل بالارده با دیگر امکانات آن تناسب ندارد. باتری این مدل نیز مقداری کمتر از رقبایش بوده اما شارژدهی آن مناسب است و با شارژ 33 واتی می‌توان کمتر از یک ساعت تمام باتری را شارژ کرد.

پوکو F3 برای چه افرادی مناسب است؟

پوکو اف 3 برای گیمرهایی که می‌خواهند حدود 10 میلیون تومان هزینه کنند، گزینه‌ای ایده‌آل و همه‌چیز تمام محسوب می‌شود. به طور کلی افرادی که قدرت گوشی برایشان حرف اول را می‌زند، می‌توانند به سراغ پوکو اف 3 بروند. این مدل از همه نظر کیفیت عالی دارد و همه نیازهای شما را برطرف می‌سازد، اندازه، طراحی، سرعت، کیفیت، نمایشگر، حسگرهای قفل، دوربین، باتری، رابط کاربری و پردازنده همگی عالی هستند، اما در مقام مقایسه با رقبا، پردازنده این مدل قدرت بسیار بالاتری دارد و از نظر دوربین و باتری کمی ضعیف‌تر است. حال انتخاب این مدل به اولویت شما بستگی دارد، اگر دوربین برای‌ شما اهمیت فراوانی دارد، بهتر است به سراغ گلکسی S20FE بروید.

گروه‌های مختلف

میزان مناسب بودن گوشی

والدین 
بله
پسر‌ها
بله
دختر‌ها
بله
طرفداران گیم
بله
طرفداران عکاسی
خیر
طرفدارن شبکه‌های اجتماعی
بله
طرفداران فیلم و سریال
بله
طرفداران موسیقی
بله
طرفداران سفر و گردش
خیر
کارمندان
بله
مدیران
بله
مشاغل آزاد
بله
رانندگان
خیر
کارگران
خیر
معلمین
بله
دانش‌آموزان
بله
دانشجویان
بله
اینفلوئنسرها
خیر
فریلنسرها
بله

 

بررسی عملکرد پوکو F3 در مقایسه با رقبا

بار دیگر باید تاکید کنم که پوکو F3 از نظر قدرت پردازشی از تمام رقبای بالارده و حتی تعدادی از پرچمداران بالاتر است. از نظر ساخت، گلکسی S20FE و گلکسی A52 ضد آب هستند اما دیگر مدل‌های رقیب شیائومی همانند پوکو اف 3 گواهی مقاومت در برابر پاشش آب را دارند. اما این مدل با وجود بدنه شیشه‌ای و طراحی زیبا، کیفیت ساخت بهتری نسبت به گلکسی S20FE و گلکسی A52 دارد.

این ویدئو را حتما تماشا کنید : پاسخ به 7 سوال پرتکرار در رابطه با پوکو F3

از نظر نمایشگر نیز هرچند کیفیت صفحه نمایش پوکو F3 به سوپرامولدهای سامسونگ نمی‌رسد اما شما هیچ ضعفی احساس نمی‌کنید و شاید حتی متوجه تفاوت میان امولد پوکو و سوپرامولدهای سامسونگ نشوید.

از نظر دوربین و باتری پوکو F3 ضعیف‌تر عملکرده اما کارکردن با حسگر اثر انگشت آن راحت‌تر است و رابط کاربری پوکو نیز جذابیت‌های بسیاری دارد که انتخاب این مدل را راحت‌تر می‌کند.

نقاط قوت

طراحی زیبا و با کیفیت

عملکرد سریع حسگر اثر انگشت

پردازنده قدرتمند و در حد پرچمداران

نمایشگر عالی با رفرش‌ریت 120 هرتز

رابط کاربری جذاب

شارژر سریع 33 واتی

کیفیت خوب اسپیکرها

 

نقاط ضعف

نداشتن گواهی ضد آب

دوربین ضعیف‌تر از رقبا

فقدان جک هدفون و درگاه کارت حافظه

 

 

 

 

 

 

17 در مورد “نقد و بررسی تخصصی پوکو F3: شاهزاده چینی!”

  1. یه سوال داشتم ، لطفاً اگه امکانش هست جواب بدین، ممنون !!! گوشی دوکو. X3 GT چطور گوشی هست ؟؟؟ و اینکه مصرف باطریش چطوره ، یعنی اگر در طول ۲۴ ساعت دو ساعت بخوایم بازی مثل کالاف رو انجام بدیم چقدر باطری مصرف می‌کنه و کی نیازی به شارژ دوباره گوشی هست ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ، با تشکر

    1. سعید صانعی

      سام، این مدل از نظر مشخصات بسیار با کیفیته، از نظر باتری شخصا تست نکردم ولی شما با چند ساعت بازی هم باز 24 ساعت شارژ خواهید داشت، البته بستگی داره چقدر به اینترنت و شبکه‌های اجتمعی سر بزنید

  2. صفحه نمایش پوکوF3 با اختلاف بهتر از پنل های سامسونگ هست از هر لحاظ چطور به نتیجه رسیدید که سامسونگ رنگ ها را غنی تر نشان می‌دهد نارنجی نشان دادن رنگ قرمز در رقبای سامسونگی پوکو غنی محسوب میشه آیا!!!!!؟؟؟؟؟ در حالیکه پوکو رنگ قرمز را به بهترین شکل ممکن نشان می‌دهد و البته سایر رنگ ها را

    1. سعید صانعی

      سلام، نمایشگر پوکو فوق‌العادست ولی به نظر شخصی خودم و البته بسیاری از کارشناسان این حوزه همچنان به پای سامسونگ نمیرسه
      اینکه میگید رقبای سامسونگی پوکو رنگ قرمز رو نارنجی نشون میدند عجیبه چون بنده خودم چنتا از این مدل‌ها مثل گلکسی a52s 5g رو ریویوو کردم و نمایشگرش هیچ مشکلی نداشت

      5
      1
      1. استاد گرامی، توی تنظیمات صفحه نمایش پوکو آنقدر تنظیمات دستی وجود داره که اگه مثلاً اشباع رنگ و کنتراست و گاما را در آنجا دستکاری کنیم، حتی از گالکسی های بسیار گرانتر!!!! از خودش هم رنگ ها را غنی تر نشان می‌دهد….. سامسونگ هیچ کدام از این تنظیمات دستی حرفه ای را نداره… قبول دارم پنل های سامسونگ هم عالیه ولی همین a52 یا a52 اس آیا قابلیت HDR10 پلاس داره!!!!!؟؟؟؟؟ نداره و این موضوع برای یک حرفه ای عیب بزرگیه …. حتماً صفحه نمایش a52 ها را توی یک ویدیو HDR با پوکو اف ۳ مقایسه کنید تا تفاوت ها را ببینید .. البته از بررسی عالی شما کمال تشکر را دارم و واقعا بررسی بسیار خوبی انجام دادید و این موضوع صفحه نمایش هم نظر شخصی بنده بود و صفحه نمایش همین پوکو اف ۳ را هم هر چی باشه بازهم سامسونگ تولید کرده و در تبحر سامسونگ در تولید صفحه نمایش های بسیار با کیفیت هیچ شکی نیست … ممنون از شما

        1. ضمنأ اگر پولش را داشتم مطمئن باشید گوشی خارق العاده اس ۲۲ اولترا را می‌خریدم مثل بعضی از دوستان نیستم که مثل من پولش را ندارند و مثل من هم نمی توانند بخرند ولی در کمال ناباوری هم میگن گوشی به درد بخوری نیست!!!!!!!
          البته کامنت بالایی خودم را اصلاح میکنم در مورد پنل های گوشی های سامسونگ که گفتم رنگ قرمز مایل به نارنجی هست… این مشکل قدیمی پنل های امولد سامسونگ بعد از تولید گوشی بسیار خوب گالکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس کاملآ برطرف شد و در پرچمداران بعد از اس ۸ هم هیچ گونه مشکلی از این بابت وجود نداشت ولی قبل از آن انصافا این مشکل وجود داشت ((( کمبود رنگ قرمز خالص در صفحه نمایش های امولد))
          پنلa52 و a52 اس واقعا عالی هستند از هر لحاظ فقط تنها ایرادی که دارند متاسفانه قابلیتHDR10 را متاسفانه سامسونگ برای این دو گوشی خوب قرار نداده که البته این مورد هم برای عموم مردم کاربردی نیست ولی برای مشکل پسند ها صد در صد اهمیت داره

  3. حاجی اصلا هنزفری مخصوص داره تبدیل دلره اصلا اینا حرف نداره
    دوربین انقدرام بد نی خوبه به بالا
    رم هم نمیخواد 256 مثلا حافظشه ها

  4. با سلام و احترام ،
    من یک نقد صریح میکنم و امیدوارم دوستان قابلیت نقد صریح را داشته باشند .
    ببینید روزی روزگاری برند و کمپانی آسیای شرقی ( سامسونگ کره ای ) از لوازم خانگی استارت زد و در دنیا جا باز کرد که مثلا بشود رقیب سرسختی برای کمپانی های آلمانی مانند برند : بوش و کلین مکس حتی بعد از پیشروی در دنیای تکنولوژی تلفن همراه ، خود را قابل مقایسه با کمپانی و برند معتبر اپل آمریکایی کرد .
    حال در عصر جدید و در دنیای تکنولوژی برندها و کمپانی های جوانی با هدف احاطه منطقه ای و نهایتا بازار جهانی پا به دنیای تکنولوژی می گذارند .
    پس برندها و کمپانی های چینی مانند : هوآوی و شیائومی و زد.تی.ای. برای دیده شدن و به اصطلاح رسیدن به برندی معتبر در فضای رسانه جهانی با برندهای سالخورده و باتجربه ای مثل بوش ، کلین مکس ، اپل ، سامسونگ به جنگ روانی و فناوری می پردازند و گاهاً نیز برتری نسبی در این فضا از اپل و سامسونگ را داشته اند . حال سیستم و چرخه در این صنعت قانوناً باید راه را برای نسل‌های جدید و برندها و کمپانی های جدید و خلاقانه باز کند و خواه یا ناخوآه برندهای قدیمی از دور خارج خواهند شد .
    برای نمونه برند شیائومی چند سال قبل از چین استارت زد کسی نمی‌دانست این برند اصلا چیست و در چه حوزه ای از صنعت تکنولوژی و فناوری کار را آغاز می‌کند ،
    بنده با کمی تحقیق و بررسی سفارش شیائومی دادم از چین برای بنده آوردند چند سال از آن زمان گذشته و الان کاملا برند شیائومی پا در جای بزرگان کرده و به آنها فشار می آورد تا در مقابل این برند گزینه هایی قابل تأمل روی میز بگذارند .
    حال برند پوکو که چندی است زیر شاخه کمپانی معتبر شیائومی شده ، نیز همین رویه را در پیش گرفته ، همانند برندهای همتایان نسل خود در عصری جدید که در زیرمجموعه های کمپانی های بزرگتر فعالیت را آغاز کرده اند :
    اوپو ، وان پلاس ، پیکسل ، نلرد ، میزورو و …
    پس با وجود این برندهای نوظهور باید بپذیریم که کمپانی های سالخورده دست و کمک خود را به سمت ( مافیا دراز می کنند ) تا شرایط را به گونه ای برای آنان رقم بزند تا سکوی پرتاب برای کمپانی ها و برندهای نوظهور کمتر برای دیده شدن در فضای رسانه جهانی باشد .
    بنده الان Poco F3 دارم و از لحاظ آمار و ارقام طبق تجربه قبلی مطمئن هستم که پوکو تا سال آینده به طور مستقل کمپانی پوکوفون خود را ثبت جهانی میکند و تا آنجایی که می دانم مدیریت برند پوکو قرار است کار را برای پرچمداران برندهای سالخورده خراب کند . و هدف تولیدات میان رده هایی است که با پرچمداران رقابت کنند تا عموم کاربران جهانی از هر قشر و سطح بودجه و درآمد و اقتصاد بتوانند با غرور و افتخار میان رده خود را در مقابل پرچمداران از جیب درآورده و نشان بدهند .
    به امید آن روزها …

    2
    19
  5. بسیار بررسی کاملی بود ، نظیرشو جایی ندیدم. لطفا بررسی redmi note 10 pro را در صورت امکان انجام دهید. خیلی ممنون.

    1. سعید صانعی

      سلام، اگر گوشی A72 رو بتونیم مجددا در دفتر داشته باشیم، حتما مقایسه می‌ریم، ولی اگر قدرت و سخت افزار براتون مهمه برید به سراغ پوکو F3
      اگر دوربین و باتری براتون اهمیت داره، گلکسی A72
      از نظر طراحی، ساخت و نمایشگر هم یکم A72 بهتره ولی قیمت بالاتری هم داره

      4
      7
  6. عجب بررسی نابی . عالی بود .

    من تا حالا گوشی شیائومی نداشتم . شنیدم قطعاتشون هنوز هم نیست تا نمایندگی رسمی پیدا نکنه قطعات ب صورت گسترده وارد کشور نمیشه !

    شنیدم که گوشی های شیائومی در بلند مدت ، دوربینشون افت کیفیت پیدا میکنه و کیفیت و راندمان cpu پایین میاد . و زود خراب می شوند .

    به هر حال “هر ارزونی بی دلیل نیست ” ! باعث میشه خیلی سخت بشود به گوشی های شیائومی اعتماد کرد .

    17
    10
  7. والا با این قیمتا ما دستمون میلرزه بریم سمت محصولات چینی
    اگه بد باشه دیگه نمیشه عوض کرد باید تا چند سال باهاش سر کنیم

    10
    8
  8. گوشی شاخ و خفنی بنظر میرسه ولی ایرادات کوچیکی داره مثلا اینکه هدنزفری نمیخوره خیلی بده

    7
    8
    1. سلام بیتا خانوم مثل اینکه خوب نخوندین !!!
      اینو بنخونید ((درون جعبه پوکو F3 بعد از خود گوشی در جعبه اول به جز برچسب، برگه مشخصات و بروشور‌های محصول، برگه گارانتی (اگر گوشی را از جایی معتبر و قانونی خریده باشید) و یک تبدیل جک 3.5 هدفون به USB-C وجود دارد.))

      نوشته که اگه از جایی معتبر بخرین تبدیل داره و میشه هدفون وصل کرد اگه هنسفری با سیم داشته باشین از تبدیل استفاده میکنید اگه بی سیم باشه که نیاز نیست شما هر گوشی که بخرین و از جک 3.5 هدفون پشتیبانی نکنه میتونید برین از بازار با یک مقدار هزینه یک کابل تبدیل بخرین این کارها مشکلش راحت حل میشه

      2
      6

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH