راهنمای تبلیغات در اپلیکیشن

امروزه افراد بیشتر از آنکه وقت خود را برای تماشای تلویزیون صرف کنند، روی تلفن‌های هوشمند خود می‌گذرانند.

به همین دلیل تبلیغات در اپلیکیشن در موبایل یا تبلیغات درون برنامه‌ای، به‌سرعت در حال تبدیل‌شدن به ابزاری سودمند برای جلب مشتری است. تحقیقات انجام‌شده توسط eMarketer نشان می‌دهد که هزینه برای تبلیغات در موبایل، بیش از هزینه‌ی تبلیغات تلویزیونی در سال گذشته بوده است.

بنابراین بسیار مهم است که کسب‌وکارها درجایی که کاربران بیشتر وقت خود را می‌گذرانند، تبلیغ کنند و با طراحی کمپین‌های تبلیغاتی هدفمند، به دغدغه‌های خود برای رسیدن به هدف بیزینسی خود پایان دهند.

 

تبلیغات اپلیکیشن موبایل (تبلیغات درون برنامه‌ای) چیست؟

 

تبلیغات اپلیکیشن، به تبلیغات و کمپین‌های تبلیغاتی گفته می‌شود که به‌طور صریح برای دستگاه‌های تلفن همراه طراحی‌شده‌اند. منظور از دستگاه‌های تلفن همراه، تلفن‌های هوشمند و تبلت ها است. تبلیغات اپلیکیشنی و درون برنامه‌ای در داخل برنامه‌های موبایلی مشاهده می‌شوند و با توجه به تعداد زیاد استفاده کنندگان موبایل از اهمیت ویژه‌ای برخودار هستند.

 

 

مزایای تبلیغات درون برنامه‌ای چیست؟

چندین مزیت برای تبلیغات اپلیکیشن وجود دارد، ازجمله:

  • توانایی هدف‌گیری دقیق مخاطبان
  • دارای انواع فرمت‌های تبلیغاتی (ویدیویی، بنری و…) با عملکرد بالا برای ایجاد تعامل باکیفیت
  • قیمت به ازای هر کلیک (CPC) در تلفن همراه، 24٪ کمتر از کلیک روی دستاپ است.
  • تبلیغات مبتنی بر موبایل، 40٪ CTR بالاتر دارند.
  • 35٪ از خریداران تلفن همراه و تبلت‌ها حداقل یک‌بار در هفته کالایی را خریداری می‌کنند، درحالی‌که فقط 15٪ از کاربران از طریق دسک‌تاپ خرید می‌کنند.
  • ازآنجاکه کاربران، موبایل خود را بیشتر از میز کار، همراه خود دارند، تبلیغ‌کنندگان فرصت بیشتری برای دستیابی به آن‌ها خواهند داشت.
  • به گستره‌ی وسیعی از ویژگی‌های کاربران موبایل با داده‌های قطعی دسترسی پیدا می‌کنید.
  • قابیلت ردیابی و دسترسی به مخاطبان هدف به‌وسیله‌ی سیگنال‌های GPS و سایر عواملی که از دستگاه‌های تلفن همراه ناشی می‌شود.

 

انواع تبلیغات در اپلیکیشن

شناخت انواع تبلیغات درون برنامه‌ای به شما کمک می‌کند که برحسب اهداف و نوع کسب‌وکار خود و همین‌طور نحوه‌ی استفاده‌ی کاربر از تلفن همراه، از بین گزینه‌های زیر، بهترین نوع تبلیغات را انتخاب کنید. بیایید باهم انواع آن را بررسی کنیم.

 

تبلیغات موبایل فرمت‌های مختلفی دارند ازجمله:

 

تبلیغات بنری:

این نوع تبلیغات تصاویر ثابت یا متحرکی هستند که در اندازه‌های تعریف‌شده درون اپلیکیشن‌های موبایل قرار داده می‌شوند. قابلیت کلیک بالایی دارند و همین امر آن‌ها را به گزینه‌ای مؤثر برای ایجاد آگاهی از برند تبدیل می‌کند.

 

تبلیغات بینابینی (Interstitial Ads):

تبلیغات بینابینی یا داینامیک در طول محتوای درون برنامه، هنگامی که قصد دارید عملی را انجام دهید، وقفه ایجاد می‌کنند و تمام صفحه نشان داده می‌شوند. ازآنجاکه این تبلیغات صفحه را پر می‌کنند، یکی از جذاب‌ترین تبلیغات نمایش در اَپ‌ها هستند.

 

تبلیغات بومی یا همسان (Native):

همان‌طور که از نامش پیداست تبلیغات بومی متناسب با ظاهر و محتوای درون برنامه‌ای هستند و این ‌یک تجربه کاربری بسیار کارآمد و بدون اخلال ایجاد می‌کند که در آن تبلیغات به‌عنوان یک پیشنهاد یا ایده تلقی می‌شوند.

 

 

 

تبلیغات مستطیلی متوسط (Medium Rectangle):

تبلیغات Medium Rectangle با جلوه بصری بزرگ‌تر نسبت به آگهی‌های سنتی، قابلیت دید بالایی دارند و کم‌هزینه هستند.

 

تبلیغات ویدیویی بینابینی

تبلیغات ویدیویی بینابینی، دقیقا همان‌طور که در بالا تعریف کردیم فیلم‌های تمام صفحه هستند که با وقفه‌ای طبیعی در برنامه ظاهر می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، پس از اتمام سطح در یک بازی تلفن همراه. این قالب جذاب تبلیغاتی  توجه کاربر را به خود جلب کرده و به تبلیغ امکان می‌دهد داستانی غنی تعریف کند.

تبلیغات ویدیویی جایزه دار:

برنامه های بازی می‌توانند تبلیغات ویدیویی جایزه دار را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از محصول خود ادغام کنند. به‌این‌ترتیب کاربران می‌توانند کالاهای مجازی یا ارزهای خود را در ازای تماشای تبلیغات ویدیویی به دست آورند. ازآنجاکه این قالب تبلیغ انتخابی است، دارای بالاترین نرخ مشاهده از هر قالب تبلیغات موبایلی است.

 

تبلیغات ویدیویی خارج از جریان (Outstream Video Ad):

فیلم‌های خارج از جریان در محتوای درون برنامه قرار می‌گیرند (بین تصاویر یا پاراگراف‌های متن) و تبلیغ هنگامی‌که به منطقه‌ی قابل‌مشاهده‌ی برنامه می‌رسد، به‌صورت خودکار پخش می‌شود.

 

تبلیغات ویدیویی Pre-Roll:

این تبلیغات قبل از پخش محتوای ویدیویی، در قالب یک فیلم کوتاه نمایش داده می‌شود. ازآنجاکه میزان تماشای ویدیوی موبایل به‌سرعت در حال رشد است، تبلیغات ویدیویی قبل از پخش روشی محبوب و مؤثر برای جلب‌توجه مصرف‌کنندگان است.

 

 

عوامل مؤثر در افزایش تأثیرگذاری تبلیغات درون برنامه‌ای

برای موفقیت در تبلیغات درون برنامه‌ای، بسیار مهم است که تبلیغ‌کنندگان از دید مخاطبان خود فکر کنند و تعیین کنند چه چیزی آن‌ها را به سمت گام بعدی تبدیل، سوق می‌دهد.

 

عناصر مهم طراحی و خلاقیت تبلیغات درون برنامه‌ای شامل این چهار نکته است.

 

  1. تعامل

اگر تبلیغات موبایل شامل تعامل باشد تجربه‌ی کاربری خوبی را بجای می‌گذارد. با استفاده از تلفن همراه، می‌توان مشتری را به یکی از مولفه های اصلی تبلیغ تبدیل کرد. تعامل به‌ویژه هنگامی‌که به محصول پیشنهادی برای فروش مرتبط باشد، بسیار سودمند است.

 

  1. پیام کوتاه و فشرده

در تلفن همراه، کاربران به‌سرعت اسکرول (پیمایش) می‌کنند یا فقط یک اقدام خاص را انجام می‌دهند و سپس برنامه را می‌بندند. به دلیل این توجه بسیار کم کاربر، باید تبلیغات را کوتاه و فشرده کنید. توجه کنید شاید 30 ثانیه برای تبلیغات تلویزیونی مناسب باشد اما حتی همین‌زمان برای تبلیغات تلفن همراه بسیار طولانی است.

 

  1. تصاویر پویا

فکر می‌کنید بیشتر احتمال دارد چه چیزی توجه شما را به خود جلب کند؟ یک تبلیغ بنر ثابت یا یک تبلیغ ویدیویی تمام صفحه با خلاقیت‌های بصری؟

در نظر داشته باشید که یک تصویر را با جلوه‌هایی برای ایجاد تحریک بصری بیشتر به تصویر بکشید. فیلم‌ها عالی هستند، اما حتی افزودن انیمیشن به تبلیغ‌ها و برنامه‌های میانبر نیز می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند.

 

  1. اقدام به عمل مؤثر و مرتبط

برای تبلیغات درون برنامه‌ای تلفن همراه، دو نکته‌ی اساسی وجود دارد که باید در هنگام اقدام به عمل به خاطر بسپارید:

1) شما می‌خواهید کاربر پس از دیدن تبلیغ شما چه‌کاری انجام دهد؟

2) آیا انجام این عمل در تلفن همراه برای کاربر نهایی آسان است؟

علاوه بر موثر بودن خود تبلیغ، انتخاب بهترین CTA ها که به‌راحتی بتوانند نتیجه‌ی دلخواه را برای کاربر به همراه داشته باشد، سودمند هستند.

 

ادیوری؛ پلتفرم تبلیغات در اپلیکیشن های موبایلی

با گسترش فناوری و افزایش روزانه‌ی کاربران برنامه‌های تلفن همراه، صاحبان مشاغل و کسب‌وکارها با فرصت‌های چشمگیری روبرو هستند. بنابراین تبلیغات درون برنامه‌ای باید در استراتژی بازاریابی برندها جایی داشته باشد. اگر به فکر بهبود بازده تبلیغات اپلیکیشنی و حتی افزایش نصب اپلیکیشن خود هستید و قصد دارید درآمد خود را نیز به شکل قابل‌توجهی افزایش دهید، پلتفرم ادیوری با بهره‌گیری از انواع کمپین‌های تبلیغاتی، به شما کمک می‌کند تا کسب‌وکار یا محصول خود را به بهترین نحو ممکن در معرض دید مخاطبان هدف قرار دهید.

ادیوری از طریق پلتفرم‌ تبلیغات گوگل ادموب به شما کمک می‌کند تا علاوه بر شخصی‌سازی تبلیغات از نظر ظاهری، تبلیغاتی را برای نمایش انتخاب کنید که متناسب با موضوع اپلیکیشن شما باشد. همچنین شما می‌توانید با در نظر گرفتن نوع جایگاه تبلیغاتی خود، از انواع فرمت‌های تبلیغات اپلیکیشنی، مناسب‌ترین‌ گزینه‌ها را برای اپلیکیشن خود انتخاب کنید و نمایش دهید. کافی است به جمع نمایش‌دهندگان ادیوری بپیوندید و از این مزایا بهره‌مند شوید.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

2 در مورد “راهنمای تبلیغات در اپلیکیشن”

  1. چند سالیه دیگه هیچکس تبلیغات تلویزیونی رو نگاه نمیکنه
    مگه به اجبار
    تبلیغات باید هدفمند باشه در عین حال هزینه کمی هم داشته باشه

  2. این نوع تبلیغات چون هزینه کمتری داره و مستقیم روی مخاطب خاص نوع کارتون فوکوس داره تاثیر بیشتری داره

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH