چطوری حق عضویت دریافت کنم؟ معرفی درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی

خدمات‌دهی بعضی کسب وکارهای آنلاین طوریِ که باید حق اشتراک یا حق عضویت از مشتری دریافت کنن. اما این مبلغ چطوری باید گرفته بشه؟ آیا هر ماه و در موعد مقرر، لینکی برای مشتری می‌فرستید و او رو به صفحه پرداخت حق اشتراک هدایت می‌کنید؟ این روش رایجی است، اما شرکت دیجی‌پی راه‌حل جالبی داره که به‌تازگی در فضای فین‌تک ایران معرفی کرده.

شرکت نوآوران پرداخت مجازی ایرانیان با نام تجاری دیجی‌پی نام آشنا و مطمئنی برای فعالان اقتصاد دیجیتال در ایران محسوب می‌شه. این شرکت نوآور با راهکارهای جذابش برای امور مالی کسب‌وکارهای آنلاین، تونسته گام بزرگی در بهبود روندهای مالی دیجیتالی و رشد کسب‌وکارهای این حوزه برداره.

برای توضیح این گام بزرگ، فقط به ذکر یک نمونه بسنده می‌کنیم که فروشگاه بزرگ دیجی‌کالا با استفاده از «درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی» تونسته تعداد تراکنش‌های موفق خودش رو تا ۲درصد افزایش بده!

حالا دیجی‌پی محصول جدید و جذابی با نام «درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی» معرفی کرده. این درگاه پرداخت خاص، مناسب کسب‌وکارهاییِ که حق اشتراک یا حق عضویت از مشتریانشون دریافت می‌کنن.

این دسته از کسب‌وکارها، به‌جای یادآوری مداوم پرداخت حق عضویت، می‌تونن از خدمت جدید دیجی‌پی استفاده کنن که هم به‌نفع خودشون خواهد بود و هم به‌نفع مشتری نهایی. اما این خدمت جدید چیه و چطوری کار می‌کنه؟

 

درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی چطوری کار می‌کنه؟

 

درگاه پرداخت اشتراک در واقع قراردادی سه‌جانبه بین کسب‌وکار، مشتری نهایی کسب‌وکار و دیجی‌پی است. دیجی‌پی با این قرارداد، مجوز «برداشت خودکار از کیف پول دیجی‌پی» کاربر نهایی رو با تأیید خود او دریافت می‌کنه.

کاربر نهاییِ کسب‌وکار شما به دیجی‌پی اجازه می‌ده در سررسید پرداخت حق اشتراک، مبلغ موردنظر رو به‌طور خودکار از کیف پول وی کسر کرده، به حساب شما واریز کرده و اشتراک رو به‌راحتی تمدید کنه. برای درک بهتر، یک مثال می‌زنیم:

 

یک مثال از کاربرد درگاه پرداخت اشتراک

 

فرض کنید آقای هاشمی، وب‌سایتی برای آموزش دروس کنکور داره. او از کاربرها حق عضویت ماهیانه دریافت می‌کنه و در عوض، کلی فایل‌های صوتی و تصویری و جزوه‌های آموزشی در اختیارشون قرار می‌ده. آقای هاشمی هر ماه، ایمیلی برای کاربرها می‌فرسته و سررسید اشتراک رو اعلام کرده و از کاربر درخواست می‌کنه با مراجعه به لینک، حق عضویت رو پرداخت کنه. اما این فرایند چند ایراد کوچک و بزرگ داره:

  • آقای هاشمی باید از سیستمی روی وب‌سایت استفاده کنه که بازه‌های اشتراک رو رصد کنه، ایمیل بفرسته و برای این فرایند، کلی منابع مصرف کنه؛
  • اگه یکی از مشتری‌های نهایی (برای مثال ناهید)، ایمیل ارسالی رو نبینه، اشتراکش رو از دست می‌ده؛ و اگه یک‌دفعه به مطالب وب‌سایت آموزشی نیاز پیدا کنه، باید زمان زیادی رو برای پرداخت و تمدید تلف کنه.
  • از این‌ها گذشته، بعضی مبالغ اشتراک اون‌قدر کم هستن که خیلی از کارت‌های بانکی اجازه پرداخت ندارن! پس این هم به مشکلات قبلی اضافه می‌شه…

اما اگه آقای هاشمی از درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی استفاده کنه، هیچ‌کدوم از این مسائل پیش نمیاد. قراردادی بین هاشمی، به‌عنوان صاحب کسب‌وکار، دیجی‌پی، به‌عنوان شرکت واسط و ناهید به‌عنوان کاربر نهایی بسته می‌شه.

با این قرارداد، دیجی‌پی اجازه پیدا می‌کنه در سررسید مقرر، حق اشتراک رو از «کیف پول دیجی‌پی» ناهید کم کرده و اشتراک رو تمدید کنه. در واقع کار پرداخت و دریافت حق اشتراک رو برای هر دو طرف، یعنی آقای هاشمی و دانش‌آموزش آسون می‌کنه.

در این خدمت جدید دیجی‌پی، گزینه‌های مختلف قراردادی کسب‌وکار موردنظر، با هماهنگی صاحب اون، برای کاربر نهایی به نمایش درمیان. یعنی کاربر یا مشتری کسب‌وکار، می‌تونه گزینه تمدید اشتراک موردعلاقه خودش رو انتخاب کرده و بعد هم اولین پرداخت رو به‌شخصه انجام بده.

بعد از اولین پرداخت، و از دوره‌های بعدی، دیجی‌پی بدون تکرار این روال و پرداخت‌های الکترونیکی مکرر، خدمات مدنظر کاربر رو در بازه‌های زمانی مشخص، و طبق قرارداد اولیه، به‌طور خودکار تمدید کرده و وجه اون رو از کیف پول دیجی‌پی کاربر کم می‌کنه.

 

درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی چه مزایایی داره؟

 

درباره مهم‌ترین کارکرد درگاه پرداخت اشتراک برایتان گفتیم، اما مزایای آن به همین جا ختم نمی‌شوند. بعضی دیگر از مزیت‌های این سرویس این‌ها هستند:

  • دسترسی به پنل گزارش: صاحب کسب‌وکار به پنل گزارش‌گیری دسترسی داره و می‌تونه گزارش‌های مختلفی از روند حق اشتراک‌ها دریافت کنه.
  • انعطاف‌پذیری بالا: صاحب کسب‌وکار برای تعریف دوره زمانی اشتراک و دوره‌های پرداختی آزادِ؛ حتی امکان گروه‌بندی قراردادهای مشابه برای نمایش یک‌جا به کاربر رو هم داره. این انعطاف‌پذیری برای مشتری نهایی هم مزیت محسوب می‌شه، چون می‌تونه از دوره‌های زمانی و دوره‌های پرداخت مختلف، اون گزینه‌ای رو انتخاب کنه که صرفه بیشتری براش داره.
  • کمک به حفظ مشتری: درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی فرایند پرداخت حق عضویت سرویس‌های اشتراک‌محور رو آسون کرده و سرعت بیشتری به اون می‌ده.
  • امکان لغو قرارداد: دیجی‌پی این امکان رو فراهم کرده که صاحب کسب‌وکار، امکان لغو یک‌طرفه یا دوطرفه قرارداد رو هم در اختیار مشتری نهایی هم بگذاره. پس مشتری با خیال راحت اشتراک سرویس وب‌سایت یا اپلیکیشن شما رو خریداری می‌کنه.

 

حالا اگه تصمیم‌تون رو گرفته‌اید و می‌خواهید از این سرویس جدید و جذاب دیجی‌پی استفاده کنید، یا اگه هنوز مطمئن نیستید این درگاه به درد کسب‌وکار شما می‌خوره یا نه، پیشنهاد می‌کنیم فرم «درخواست دریافت درگاه پرداخت اشتراک» رو در وب‌سایت دیجی‌پی تکمیل کنید.

کارشناسان این شرکت بعد از بررسی نیازمندی‌های کسب‌وکار شما، در اولین فرصت باهاتون تماس می‌گیرن و اطلاعات بیشتری درباره درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی بهتون می‌دن و اگه تمایل داشتید، سرویس موردنظر رو براتون فعال می‌کنن.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

2 در مورد “چطوری حق عضویت دریافت کنم؟ معرفی درگاه پرداخت اشتراک دیجی‌پی”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH