نتایج یک پژوهش از کاهش علاقه توسعه‌دهندگان به سیستم‌عامل مک اپل حکایت دارد

سال گذشته شرکت اپل از به‌کارگیری پردازنده‌های اینتل در کامپیوترهای مک خود صرفنظر کرد و در عوض به سراغ استفاده از تراشه بومی M1 رفت. در نتیجه اپلیکیشن‌های توسعه‌یافته برای پلتفرم‌های X86 نظیر پردازنده‌های اینتل به‌صورت طبیعی روی تراشه M1 قابل اجرا نیستند.

این پدیده بدان معناست که توسعه‌دهندگان اکنون بایستی فرآیند تولید برنامه برای پردازنده بومی M1 و تراشه‌های آینده شرکت اپل را آغاز نمایند. با این‌حال به‌نظر می‌رسد که اپل زمان نامناسبی را برای مهاجرت از پردازنده‌های اینتل انتخاب کرده است؛ چرا که بر اساس یافته‌های پژوهش انجام شده توسط موسسه AppFigures به‌نظر می‌رسد که روند کاهش میزان علاقه‌مندی توسعه‌دهندگان به پلتفرم مک آغاز شده است. بر اساس این ارقام در سال 2021 هر ماهه به‌طور متوسط 343 عنوان اپلیکیشن برای اپ استور مک ارسال شده است.

برای مقایسه جالب است بدانید که در سال 2020 هر ماهه به‌طور متوسط 392 اپلیکیشن برای این فروشگاه ارسال می‌شد. چنین پدیده‌ای بدان معناست که در حال حاضر تعداد کمتری برنامه برای پلتفرم مک منتشر می‌شود. با این‌حال یکی از دلایل چنین افتی احتمالا این است که با مهاجرت اپل به تراشه M1، توسعه‌دهندگان کماکان روی بهینه‌سازی برنامه‌های خود کار می‌کنند. این پدیده احتمالا به‌معنای کاهش سرعت ارسال و انتشار اپلیکیشن‌ها خواهد بود.

همچنین بایستی خاطرنشان کرد که اپلیکیشن‌های مک در خارج از اپ استور این سیستم‌عامل نیز قابل دریافت هستند. بنابراین علاقه جهت ارسال برنامه به اپ استور مک احتمالا روبه کاهش است. مشخصا کارمزد 30 درصدی دریافتی اپل از توسعه‌دهندگان نیز این روند را تسریع نموده است. با تمامی این اوصاف سیستم‌عامل macOS اپل با هیچ‌گونه مشکل خاصی مواجه نیست؛ اما به هرحال اپل بایستی اوضاع فعلی را مورد ارزیابی قرار دهد.

 

3 در مورد “نتایج یک پژوهش از کاهش علاقه توسعه‌دهندگان به سیستم‌عامل مک اپل حکایت دارد”

  1. سیستم عامل مک کاملا اشباع شده و هر دفعه فقط رنگ و لعابش رو بیشتر می‌کنند وگرنه هیچی بهش اضافه نشده.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH