نرم افزار حسابداری تحت وب چیست؟

گاها نرم افزاری برای اجرا فقط نیاز به سیستم عامل ویندوز پیدا می کند و یا فقط نیاز به یک مرورگر در هر سیستم عاملی که بتواند مرورگر اینترنت را داشته باشد، بنابراین به مورد اول، پلتفرم تحت ویندوز و به مورد دوم پلتفرم تحت وب اطلاق می گردد. اگر برنامه ای برای اجرا نیاز به سیستم عامل اندروید داشته باشد به آن نرم افزار تحت اندروید گفته می شود.

نرم افزارهای حسابداری روز دنیا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و امروزه بیشتر بصورت نرم افزار حسابداری تحت وب و اندروید ارائه می شوند و آینده اینگونه نرم افزارها قطعا به سمت تحت وب و آنلاین می باشد.

یکی از بهترین پلتفرم های استفاده از نرم افزار حسابداری ، نرم افزار تحت وب می باشد. برای استفاده از نرم افزار تحت وب فقط کافیست به یک مرورگر اینترنت همانند گوگل کروم، فایر فاکس و … دسترسی داشته باشید. این نرم افزار ها نیاز به نصب بر روی کلاینت ها را نداشته و در هر زمان و مکان و بر روی هر دستگاهی که دارای مرورگر اینترنت باشد مانند تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و یا حتی تلویزیون هوشمند قابل دسترسی است.

نرم افزارهای حسابداری تحت وب از یک هسته پایدار بهره می‌برند و با تغییر در عملکرد یا به‌روزرسانی هسته اصلی، این تغییرات برای تمام کاربران در سطح شبکه جهانی اینترنت اعمال می‌شود. منظور از هسته همان نرم سرور مرکزی می باشد.

آیا نرم افزار تحت وب همان تحت اینترنت است؟

تحت وب بودن نرم‌افزار، الزاما به معنی تحت اینترنت بودن آن نیست و می توان نرم افزار را تحت شبکه داخلی و بصورت کلاینت و سروری نیز استفاده نمود. یعنی در محیط شبکه داخلی یک سازمان یا فروشگاه در محیط مرورگر وب اجرا شده و نیاز به اینترنت ندارد، مگر آن که سرور مرکزی خارج از شبکه داخلی آن سازمان یا فروشگاه باشد.

در این بستر به عنوان بستر امروز و آینده، نرم افزار حسابداری بر روی سرور و IIS نصب میشود و نسخه exe نداریم. نرم افزارهای تحت وب به دلیل جدا بودن سرور و کلاینت خصوصا در محصولات سرویس گرا بالاترین امنیت را دارند و تقریبا همه شرکت های بزرگ دنیا از گوگل و آمازون و … از این پلت فرم استفاده میکنند.

امروزه دادهای گاها مهمتر از داده های مالی از ایمیل تا تلگرام و اطلاعات بورس و… بر بستر وب است. ظاهر زیباتر و قابلیت های بیشتر نرم افزار های تحت وب برای افزایش سطح کاربرد پذیری یا UX را ارائه میدهد و مسیر پیشرفت نرم افزارهای جدید در دنیا این پلت فرم است و باعث کاهش شدید تولید نرم افزارها در پلت فرم ویندوز شده است.

آیا نرم افزار حسابداری تحت وب بصورت ماهانه یا سالانه تمدید می شود؟

در واقع استفاده نرم افزارها حسابداری تحت وب و یا اندروید در صورتی که سرور در چندین نقطه متمرکز شده و با یکدیگر ارتباط داشته باشند و کاربران شرکت ها، سازمان ها و فروشگاه های مختلف با تهیه و شارژ مدت دار حساب خود (اجاره لایسنس نرم افزار) و با استفاده از مرورگر اینترنت و یا نرم افزار تحت اندروید خود متصل به سرور از طریق وب سرویس و API شوند، در حال دریافت سرویس و خدمات ارزش افزوده ای با نام خدمات ابری یا همان حسابداری آنلاین هستند. در این گونه خدمات، مشتریان هزینه های گزافی همچون هزینه های نگهداری سرور را نمی پردازند و امنیت اطلاعات را به شرکت ارائه دهنده خدمات می سپارند. این سرویس ها بسیار ارزان بوده و قابلیت استفاده در هر زمان و مکان را دارا هستند.

در نسخه ابری شما به جای خرید مستقیم نرم افزار تحت وب و نصب آن بر روی سرور خود اجازه استفاده از نرم افزار نصب شده بر روی سرور ارائه دهنده خدمات ابری را به همراه خدمات پشتیبانی – خدمات نگهداری سرور  اینترنت مصرفی روی سرور خریداری میکنید.

در صورتی که کاربران همان لیسانس نرم افزار تحت وب را بصورت کامل خریداری نمایند، می توانند نرم افزار را بر روی سرو خود نصب نموده و شارژ سالانه یا ماهیانه را انجام ندهند.

یکی از بهترین نرم افزار حسابداری تحت وب کشور، نرم افزار حسابداری قیاس بوده که می توانید برای درخواست مشاهده دمو نرم افزار با شماره تلفن 61952-021 تماس حاصل فرمایید.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

1 در مورد “نرم افزار حسابداری تحت وب چیست؟”

  1. میشه لطفا منتشر کنید – من چند سال هست که کسب و کار خودم را با عنوان شاپ تجهیز بر پایه نرم افزار قیاس راه اندازی کردم و از نرم افزار آنلاین قیاس استفاده می کنم – امیدوارم این پیام من بتونه به توسعه تیم قیاس کمک کنه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH