سری پیکسل 7 گوگل با پیشرفت‌های چشمگیر در بخش دوربین عرضه خواهد شد

امسال شرکت گوگل دست به اقدامی زد که احتمالا طی سالیان گذشته بی‌صبرانه منتظر انجام آن بود. این شرکت از تراشه بومی تنسور برای گوشی‌های پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو رونمایی کرد. این تراشه به مدل‌های جدید پیکسلی امکان می‌دهد تا قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را اجرا نمایند. این در حالیست که گوشی‌های پیکسلی مجهز به تراشه قدیمی‌تر اسنپ‌دراگون کوالکام احتمالا فاقد چنین قابلیتی هستند.

همچنین گوگل دوربین‌های به‌کارگیری شده در هر 2 مدل سری پیکسل 6 را ارتقاء داده و در پشت لنز دوربین اصلی از یک سنسور 50 مگاپیکسلی بهره گرفته است.

نخستین نسل از تراشه تنسور گوگل به ارتقاء توانایی‌های پردازشی سری پیکسل 6 کمک قابل‌توجهی کرد

اگرچه دستگاه‌های پیکسلی به‌دلیل بهره‌مندی از مهارت‌های پردازش تصویر شرکت گوگل همواره از شهرت بالایی برخوردار بوده‌اند؛ اما توانایی ویژه تراشه تنسور در زمینه اعمال مرتبط با هوش مصنوعی به گوگل امکان داده تا ویژگی‌هایی نظیر پاک‌کن جادویی (Magic Eraser) را به هندست‌های خود اضافه کند (این ابزار به کاربران امکان می‌دهد تا بخش‌هایی از عکس که احتمالا موجب پرت شدن حواس آن‌ها می‌شوند را پاک کنند).

لنز تله‌فوتو گوگل پیکسل 6 پرو از زوم اپتیکال 4 برابری و بزرگنمایی 20 برابری Super ResZoom برخوردار است. حالت Motion Mode امکان ثبت تصاویر فوق‌العاده با نورپردازی طولانی را فراهم می‌کند؛ در حالی‌که کاربران برای ایجاد سبک پرتره در تصاویر می‌توانند جلوه‌های تار بوکه را به آنها اضافه کنند. همچنین استفاده از مشخصه Face Unblur موجب می‌شود تا تصویر یک چهره متحرک به شکلی واضح‌تر قابل رویت باشد.

مایک کولتر؛ مدیر ارشد گوگل از طریق حساب‌کاربری لینکداین خود به خبر استخدام نیروی کار جدید در این شرکت اشاره نموده است

با این‌حال اکنون این پرسش مطرح می‌شود که گوگل با عرضه سری پیکسل 7 چه قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربران قرار خواهد داد؟ پاسخ به این پرسش در مقطع کنونی احتمالا غیرممکن خواهد بود. اما اکنون می‌دانیم که گوگل به‌دنبال ایجاد یک تیم جدید در سن‌دیگو جهت کمک به طراحی و ساخت یک پردازنده سیگنال تصویر (ISP) جدید برای تراشه آینده تنسور است.

مارک کولتر؛ یکی از مدیران ارشد گوگل با انتشار پستی از طریق حساب‌کاربری لینکداین خود اعلام کرد که گوگل به‌دنبال استخدام نیرو در زمینه‌های دوربین، نمایش تصویر و برخی حوزه‌های دیگر است. وی در این پست اعلام می‌کند: “من در محل فعالیت خود یعنی سن‌دیگو به‌دنبال استخدام نیرو هستم. من در صدد ایجاد مشاغل تمام‌وقت جهت طراحی و اعتبارسنجی ISP دوربین در تمامی سطوح و ایجاد یک تیم جدید در سن‌دیگو هستم.”

در متن این پیام اعلام شده “لطفا در صورت تمایل مستقیما به من پیام بدهید. این فرصتی است تا شما به عضوی از تیم توسعه‌دهنده تراشه تنسور گوگل برای سری پیکسل 6 تبدیل شوید.”

بایستی به این نکته توجه داشت که از قضا، دفتر مرکزی شرکت کوالکام نیز در سن‌دیگو مستقر شده است. بنابراین گوگل در جوار کوالکام به‌دنبال جذب طراحان کارکشته تراشه جهت کار روی توسعه چیپست‌های تنسور آینده خود است. بعلاوه آقای کولتر با کوالکام نیز در ارتباط بوده و برای مدت 4 سال به‌عنوان معاون ارشد واحد مهندسی در این شرکت فعالیت نموده است. این موضوع یادآور اهمیت موقعیت مکانی به‌عنوان‌ نخستین قانون جذب غیرقانونی کارمندان است.

تراشه تنسور آینده گوگل دارای اسم رمز Cloudripper است. این تراشه احتمالا طی 6 ماهه دوم سال جاری میلادی و پیش از رونمایی سری پیکسل 7 معرفی خواهد شد. به‌کارگیری یک ISP ارتقایافته در این تراشه می‌تواند تجربه عکاسی در سری پیکسل 7 را تا جایی ارتقاء دهد که برندهایی نظیر اپل و سامسونگ احتمالا از دستیابی به آن ناتوان هستند.

اما آیا این موضوع بدان معناست که کاربران گوشی‌های پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو بایستی بابت عملکرد هندست خود افسوس بخورند؟ این 2 اسمارت‌فون اگرچه در هفته‌های ابتدایی عرضه به بازار با باگ‌های عجیب و متعددی دست‌به‌گریبان بوده و شرایط دشواری را تجربه کردند؛ اما به‌طور کلی این پدیده چندان مایه تعجب نبود. مدل‌های پیکسلی پیشین نیز در بدو ورود به بازار با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودند. در این میان ناپدید شدن مشخصه Magic Eraser به‌دنبال انتشار یک به‌روزرسانی احتمالا عجیب‌ترین باگ رویت شده به‌شمار می‌رفت.

سری پیکسل 6 از زمان انتشار آپدیت ماه ژانویه، عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود ارائه نموده است

گوگل احتمالا فراموش کرده که با وجود ابزار Magic Eraser، بخش‌های ناخواسته عکس‌ها و نه کل یک برنامه قابل حذف هستند. خبر خوشایند اینکه شرکت گوگل با انتشار به‌روزرسانی ماه ژانویه موفق به رفع بسیاری از باگ‌هایی شده که پیش‌تر موجب تردید مشتریان برای خریداری سری پیکسل 6 می‌شدند. حتی اسکنر اثرانگشت زیر نمایشگر نیز عملکرد مطلوبی ارائه نموده و شارژدهی باتری نیز اگرچه احتمالا خیره‌کننده‌ نیست؛ اما تا حد زیادی رضایت‌بخش است.

تصمیم گوگل برای ادامه روند ارتقاء تراشه تنسور به‌صورت سالیانه احتمالا خبر خوبی برای طرفداران دستگاه‌های پیکسلی به‌شمار می‌رود. برای گوگل، بازگشت به عقب هیچ معنایی ندارد. چارچوب فعالیت‌های آینده گوگل تنظیم شده و این شرکت صرفا به سوی تحقق چشم‌انداز پیش رو حرکت می‌کند. اکنون دستگاه‌های پیکسل نه‌تنها به یک سری پرچم‌دار واقعی بلکه به گوشی‌های واقعی گوگل تبدیل شده‌اند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH