کاربران گوشی‌های پیکسل گوگل به‌زودی قادر به تعمیر دستگاه‌های خود خواهند بود

شرکت سامسونگ و تیم iFixit در اوایل ماه جاری از همکاری خود برای راه‌اندازی برنامه تعمیر گوشی‌های گلکسی توسط کاربران خبر دادند. با اجرای این برنامه، کاربران می‌توانند برخی قطعات و ابزارهای مورد نیاز جهت تعمیر دستگاه خود را خریداری نموده و در صورت نیاز به تعویض اجزای معیوب از راهنماهای رسمی ارائه شده استفاده کنند. اکنون گوگل نیز از راه‌اندازی برنامه تعمیر مشابهی خبر داده است.

گوگل قصد دارد تا امکان خریداری باتری، دوربین و نمایشگر برای اسمارت‌فون‌های پیکسلی در کشورهای ایالات‌متحده، کانادا، بریتانیا و چندین کشور دیگر که دستگاه‌های پیکسلی به‌طور رسمی در آنها فروخته می‌شوند را فراهم نماید. غول جستجوگر در رابطه با زمان راه‌اندازی رسمی برنامه تعمیر اسمارت‌فون‌های پیکسلی خود هیچ توضیحی ارائه نداده است. با این‌حال کمپانی ادعا می‌کند که این قطعات در پایان سال جاری قابل دسترس خواهند بود.

بر اساس یک گزارش جدید، گوگل قصد دارد تا قطعات مورد نیاز تعداد زیادی از دستگاه‌های تولیدی خود از سری پیکسل 2 گرفته تا خانواده پیکسل 6 را تامین کند. سری پیکسل 2 در سال 2017 روانه بازار شد. این موضوع بدان معناست که کاربران دستگاه‌های قدیمی‌تر کمپانی نیز در صورت نیاز قادر به تعمیر اسمارت‌فون‌های خود خواهند بود.

گوگل و iFixit به منظور راه‌اندازی برنامه تعمیر گوشی‌های پیکسلی توسط کاربران با یکدیگر همکاری می‌کنند

ایجاد امکان تعمیر گوشی‌های هوشمند توسط کاربران بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که کاربران دستگاه‌های پیکسلی به لحاظ پشتیبانی نرم‌افزاری از آپدیت‌های کلان اندروید برای مدت 3 سال و به‌روزرسانی‌های امنیتی برای مدت 5 سال بهره‌مند می‌شوند. امکان انجام تعمیرات جزئی در این دوره زمانی 5 ساله موجب جذابیت بیش‌تر دستگاه‌های پیکسلی برای خریداران بالقوه خواهد شد.

گوشی‌های پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو در پاییز امسال عرضه می‌شوند. این 2 گجت نخستین اسمارت‌فون‌ها در جهان هستند که به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید 13 عرضه می‌شوند. طراحی این هندست‌ها مطابق با مدل‌های کنونی است؛ با این‌حال مدل‌های جدید در جزئیات دارای ظرافت‌های بیش‌تری خواهند بود. به‌عنوان مثال میزان بیرون‌زدگی بلوک دوربین از بدنه دستگاه اندکی کاهش خواهد یافت.

این هندست‌ها کماکان مجهز به 3 سنسور دوربین بوده و هر دوربین مطابق روال گذشته به ایفای نقش می‌پردازد. با این‌حال ماژول‌های دوربین از چیدمان متفاوتی نسبت به پیکسل 6 پرو برخوردار خواهند بود. بر این اساس انتظار می‌رود که شاهد به‌کارگیری یک ماژول پریسکوپی با زوم اپتیکال و تثبیت‌کننده در کنار لنزهای عریض و فوق‌عریض باشیم. دوربین جلویی گوشی درون یک حفره کروی‌شکل مستقر خواهد شد.

گوگل به منظور محافظت از نمایشگر هندست‌های آینده خود از پوشش گوریلا گلس Victus بهره خواهد برد. طول قطر نمایشگر بین 6.7 تا 6.8 اینچ بوده و احتمالا شاهد به‌کارگیری یک پنل اولد با رزولوشن +QHD و نرخ نوسازی 120 هرتزی خواهیم بود. ظرفیت باتری احتمالا کماکان برابر با 5000 میلی‌آمپرساعت خواهد بود؛ اما توان شارژ گوشی افزایش خواهد یافت.

البته تمامی مشخصه‌های فوق صرفا بر پایه حدس و گمان مطرح شده و تا فرا رسیدن موعد رونمایی از هندست‌های فوق در ماه سپتامبر یا اکتبر بسیاری از پارامترها می‌توانند دستخوش تغییر شوند. با این‌حال سناریوی استفاده از سیستم‌عامل اندروید 13 و دومین نسل از تراشه‌های بومی تنسور قطعی به‌نظر می‌رسد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH