نمایشگر جادویی LG 55EM9600V

سرانجام انتظارها به پایان رسید و کمپانی ال‌جی از نخستین تلویزیون او.ال.ای.دی خود با نام 55EM9600V پرده برداشت. مدل اولیه این تلویزیون در ژانویه امسال در نمایشگاه CES رونمایی شد و دریافت پیش سفارش خرید آن از ماه جولای و تحویلش هم از پاییز امسال شروع خواهد شد. قیمت در نظر گرفته شده برای این تلویزیون 9000 یورو است. برای آنکه مراسم رونمایی این تلویزیون زیبا در موناکو با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود، مقامات کمپانی ازDavid Coulthard کارشناس بی‌بی‌سی، Sebastian Vettel قهرمان دو دوره از مسابقات فرمول یک جهان، Gemma Sanderson، سوپر مدل معروف و Jean-Jacques Annaud کارگردان سرشناس دعوت به عمل آوردند.

کمی با این مدل جادویی آشنا شوید
این تلویزیون با قطری برابر با 4 میلی‌متر تنها 10 کیلوگرم وزن دارد و به محض رونمایی چشم‌ها را به خود خیره کرد. وزن اندک آن به خاطر استفاده از نوعی پلاستیک خاص ساخته شده از فیبر کربنی است که از تمامی جهات در ساخت محصولی بی‌نظیر مؤثر بوده است. از دیگر مشخصه‌های مهم این محصول می‌توان به تضاد رنگ فوق‌العاده، رنگ‌های زنده و باطراوت و واکنش 100 برابر سریع‌تر به فرامین در مقایسه با تلویزیون‌های LED اشاره نمود که نمایشگری بسیار ویژه از آن ساخته است.

فناوری او.ال.ای.دی نشانگر توان بالای LG Display می‌باشد که بخشی مستقل از کمپانی ال‌جی است و کارش ساخت پنل برای محصولات این شرکت کره‌ای است. LG Display که در اصل با ارائه فناوری FPR پسیو به شهرت رسید اکنون با ارائه نسل جدید نمایشگرها، بار دیگر نام خود را بر سر زبان ها انداخت. هم‌زمان با عرضه تلویزیون‌های او.ال.ای.دی ال‌جی در پاییز امسال، پنل سه‌بعدی 84 اینچی این کمپانی که تنها 4 کیلوگرم وزن دارد (با نام Quad HD) با همان قیمت بالا وارد بازار می‌شود.
قرار نیست که خط تولید تلویزیون‌های ال‌جی سود زیادی برای این شرکت داشته باشد اما در نمایشگاه CES کاملا روشن بود که ال‌جی همچنان پرچمدار تولید این فناوری است و حتی رقیب سرسخت خود یعنی سامسونگ را وادار کرده که برای عقب نماندن از این قافله، هزینه سنگین تولید این نوع تلویزیون‌ها را متقبل شود. رقیب دیگر ال‌جی یعنی کمپانی سونی هم اگر ساخت نخستین مدل 11 اینچی تلویزیون‌های او.ال.ای.دی خود با نام XEL-1 را که در سال 2008 معرفی شد را متوقف نمی‌کرد، اکنون به چالشی بزرگ برای ال‌جی بدل شده بود.
استفاده از پیکسل فرعی سفید در پیکسل‌های رنگ پنل‌های او.ال.ای.دی و استفاده از فناوری سه‌بعدی پسیو به جای اکتیو اقدام ابتکاری دیگری از سوی مهندسین خلاق کمپانی ال‌جی است که منجر به افزایش قابل توجه کیفیت تصاویر آن‌ها شده است. این پیکسل سفید، فشار را از روی رنگ آبی بر می‌دارد و همان‌طور که می‌دانید این مسئله همواره باعث کاهش عمر پنل‌ها می‌شد؛ به این ترتیب نگرانی از کاهش عمر پنل نیز از میان می‌رود و این فناوری در میان سایر رقبای ال‌جی برترین است.
سطح کنتراست رنگ این پنل اعجاب انگیز است و به باور مقامات کمپانی ال‌جی این تلویزیون جدید آینده سرگرمی‌های خانگی را رقم خواهد زد.

نگاه نزدیک به جادو!
تلویزیون‌های ساخته شده با استفاده از ال.ای.دی‌های ارگانیک یا طبیعی همواره در میان پنل‌های فلت حکم جام مقدس را داشته‌اند. تا پیش از این، تنها مدل‌های 11 و 15 اینچی این نمایشگرها موجود بود تا اینکه در نمایشگاه CES (نمایشگاه کالاهای مصرفی الکترونیکی) که در ماه ژانویه برگزار شد، دو شرکت ال‌جی و سامسونگ رسما از مدل‌های 55 اینچی این نوع از نمایشگرها پرده برداشتند.
این نمایشگرها به دو علت طرفداران زیادی دارند. نخست اینکه پنل‌های او.ال.ای.دی نیز مانند تلویزیون‌های پلاسما، پیکسل‌هایی دارند که به خودی خود نورتاب هستند و همین امر باعث می‌شود که دیگر نیازی به نور پس زمینه که در تلویزیون‌های ال.سی.دی مورد استفاده قرار می‌گیرد نباشد. نورتاب بودن این پیکسل‌ها همچنین باعث می‌شود که تصاویر تضاد رنگ بالایی پیدا کنند و رنگ‌های مشکی آن‌ها هم بسیار پر رنگ دیده شود. با حذف واحد نورتاب پس زمینه، قطر و وزن نهایی پنل در مقایسه با دیگر مدل‌های هم اندازه موجود در بازار کاهش می‌یابد.
برای کمک به درک بهتر این تفاوت، ال‌جی اقدام به توسعه نوعی فناوری جدید موسوم به او.ال.ای.دی سفید (WOLED) نموده است. در این فناوری یک لایه مجزای سفید و همچنین اصلاح‌گر رنگ یا Color Refiner روی رنگ‌های قرمز، سبز و آبی (RGB) که رنگ‌های اصلی پنل‌های تلویزیونی را تشکیل می‌دهند قرار داده می‌شود. به لطف این فناوری‌ها، رنگ‌ها در مقایسه با پنل‌های RGB OLED معمولی از دقت بالاتری برخوردار هستند.

2 در مورد “نمایشگر جادویی LG 55EM9600V”

  1. ما که پولشو نداریم بخریم، خدا کنه حداقل تو ایران بیاد نمایندگیها بزارن پشت ویترین برای نمایش ما هم بریم از پشت ویترین نگاش کنیم حالشو ببریم.
    حالا باید منتظز بمونیم ببینیم عکس العمل سایر کمپانیها چیه

  2. 4 میلی متر؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
    O::::::::::::::::::.
    بابا ال جی تو دیگه کی هستی. واقعاً دست همه رو بستی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH