دو خودرویی که بسیار سروصدا کرده بودند و توانستند مشتریان زیادی را در بورس کالا جذب کنند، خودروهای پژو 207 و تارا بودند. اگرچه در این روند، خودروهای دیگری هم بودند که علاقمندان زیادی داشتند؛ مثلا دو خودروی پژو پارس و پژو 206 دو نمونه از این خودروها هستند. اما باز هم با این وجود، عرضه پژو 207 و تارا با شدت بیشتری انجام شده بود.
اولین خودروی پژو 207 در تاریخ 30 آبان 1401 در بورس کالا رونمایی شد. پس از گذشت یک هفته، این خودرو به همراه تارا دوباره در بورس کالا حضور پیدا کرد.
مرحله سوم عرضه خودروهای پرتقاضا در تاریخ 19 آذرماه 1401 یعنی فردا انجام خواهد شد. در مرحله سوم، قرار بر این شده است که 300 دستگاه پژو 207 اتوماتیک سقفشیشهای با قیمت پایه 404 میلیون تومان، 300 دستگاه پژو 207 اتوماتیک با قیمت 374 میلیون و 500 هزار تومان، و 1000 دستگاه پژو 207 دستی با قیمت 291 میلیون و 500 هزار تومان عرضه شود.
در این مرحله از بورس کالا، 250 دستگاه تارا مدل اتوماتیک با قیمت پایه 376 میلیون تومان و 250 دستگاه مدل دستی آن با قیمت 309 میلیون و 500 هزار تومان عرضه خواهد شد.
افرادی که در حراج این خودروها برنده میشوند، موظف هستند 50 درصد از هزینه خودرو را به عنوان پیشپرداخت به شرکت خودروسازی بپردازند. موعد تحویل خودروهای مذکور سه ماه پس از عرضه در بورس خواهد بود یعنی 16 اسفندماه 1401.
افراد متقاضی تنها میتوانند با یک کد ملی خودروی دلخواه خود را خریداری کنند. متقاضیانی که در طرحهای قبلی شرکت کرده بودند و موفق به خریداری خودرویی شده بودند، نیز دیگر نمیتوانند در بورس کالا خودرویی را ثبت سفارش کنند. همچنین بورس کالا اعلام کرده است هزینههای جانبی خودرو به مبلغ 43 میلیون و 713 هزار و 100 ریال است که شامل بیمه و شمارهگذاری و هزینه ثابت میشود.
همچنین 12 درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو 207 دستی و 13 درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو 207 اتوماتیک حساب میشود که براساس مبلغ معامله محاسبه و توسط خریدار باید پرداخت شود.
مرحله قبلی بورس کالا در هفته گذشته روز سهشنبه انجام شده بود، دو خودروی تارا و پژو 207 در آن عرضه شدند که اگر بخواهیم دقیقتر بیان کنیم، 1100 دستگاه تارا دستی و اتوماتیک و همچنین پژو 207 اتوماتیک در آن عرضه شده بود. گرچه مشتریان زیادی برای این دو خودرو وجود داشته است، انتظار داشتیم که رقابت زیادی برای خریداری آنها وجود داشته باشد، اما 50 دستگاه تارا اتوماتیک سبز کلهغازی که باقی مانده بود، با همان قیمت پایهای که داشت (یعنی 379 میلیون تومان) به فروش رفت.
احتمالا شرکت خودروسازی ایران خودرو برای جلوگیری از این اتفاق رویکرد جدیدی را پیش بگیرد؛ مثلا عرضه دستگاهها با رنگبندی که خیلی جذابیت خودرو را بالاتر میبرد و تقاضای آن را دو چندان میکند.
البته شایان ذکر است که در گذشته نیز همچین مشکلی برای خودروهایی که رنگهای خاصی داشتند، به وجود آمده بود. طبق بررسیها، متقاضیانی که در بورس کالا خودرو خریداری میکنند، مایل هستند هزینه بیشتری برای آن خودرو بپردازند به جای اینکه آن را از کارخانه خودروسازی به طور مستقیم خریداری کنند. این افراد همچنین دوست دارند بیشتر خودروهایی خریداری کنند که رنگهای پرطرفدارتری مانند مشکی یا سفید دارند.
واقعا جای گریه داره که این ماشین های بی کیفیت با این قیمت های فضائی داره عرضه میشه واقعا چرا ملت میخرن دلشون برای پولشون نمیسوزه کی میخوایم بفهمیم که خودرو یک کالای مصرفیه سرمایه نیست….. خدا لعنتتون کنه که برای جوان های مملکت چیزی جز حسرت نزاشتید دیگه ماشین خریدنم داره آرزو میشه
واقعا برای خودمون متاسفم که این دزدا و کلاهبردا توی مملکتمون بچاپ بچاپ میکنن و هیچ کاری از دستمون برنمیاد بجز اینکه بهمون بگن شما اختشاشگرید.
دروغ دروغ
با سلامواحترام من میخوام ثبت نام برای سواری پژوپارس کنم
با سلام واحترام من میخوام ثبت نام سواری پژوپارس کنم
چرا خبر الکی میزارید هیچ برنامه فروشی نیست تو سایت ایران خودرو
هرچه بر سرمان بیایید حقمان است
تیتر خبر شما در مورد پژو پارس است ، ولی در متن خبر اصلا از پژوپارس خبری نیست ، چرا؟
سلام، بله تیتر اصلاح شد
دروغگوها، دزدان، اخرعاقبتی نخواهند داشت?
الان چه ربطی به خریدن بدون قرعه کشی پژو پارس داشت چرا آدم رو سرکار میزارید