جریمه ۱۳ هزار میلیاردی بهمن موتور به علت گران فروشی

در حکم جدیدی که شعبه هفتم ویژه رسیدگی به تخلفات سازمان تعزیرات حکومتی صادر کرده، مشخص شد که شرکت بهمن‌ موتور باید جریمه گزافی را به سازمان تعزیرات بپردازد. این امر به دلیل گران‌فروشی این شرکت رخ داده است.

طبق این رای، بهمن موتور موظف است بخاطر گران‌فروشی جریمه ۱۳ هزار و ۸۶۰ میلیارد تومانی بپردازد. در نتیجه، این شرکت باید سه برابر میزان ارزش ریالی تخلف که معادل ۹ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال است، جریمه پرداخت کند؛ یعنی چیزی حدود ۲۷ هزار و ۷۲۱ میلیارد ریال!

البته این نکته نیز حائز اهمیت است که طبق ماده ۱ مصوبه جلسه شصت و نهم شورای ملی هماهنگی که مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، تمام جریمه‌های مربوط به قانون تعزیرات حکومتی، باید پنج برابر شوند! در نتیجه، میزان جریمه بهمن موتور به ۱۳۸ هزار و ۶۰۶ میلیارد ریال می‌رسد.

علاوه بر این، شرکت مذکور باید مبالغ اضافی را که در بازه زمانی تخلف (سال ۱۴۰۰) دریافت کرده بود، به خریداران پرداخت کند. این رای طی ده روز دیگر ثبت و در شعبه تجدیدنظر قرار خواهد گرفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید