رویداد Innovators’ Meetup 2024 با هدف انتقال تجربه میان مخترعان برگزار شد

با حضور بیش از ۱۰۰ متخصص، پزشک و صاحب ایده؛ رویداد Innovators’ Meetup 2024 با هدف انتقال تجربه میان مخترعان برگزار شد

رویداد Innovators’ Meetup2024 با هدف تبادل تجربه میان مخترعان و نوآوران و با حضور مدیر اجرایی و برنامه‌ریزی استراتژیک فدراسیون بین‌المللی مخترعین (IFIA) در ژنو سوئیس برگزار شد. در این رویداد که به میزبانی مجموعه بین‌المللی RIT (Research Innovation Teams) و در مرکز نوآوری آزادی برگزار شد، بیش از ۱۰۰ نفر از متخصصان، پزشکان و صاحبان ایده مشارکت داشتند.

بحث‌های گسترده‌ای پیرامون راهکارهای نوین برای تسریع فرآیند نوآوری و توسعه محصولات در رویداد Innovators’ Meetup 2024 انجام شد. کارشناسان و متخصصان حاضر در رویداد، نقش ابزارهای فناورانه و دیجیتال در تسهیل این فرآیندهای نوآوری و توسعه محصول را بررسی کردند. به‌ طور خاص، بحث پیرامون پلتفرم‌های نوآورانه‌ای مانند RIT Engine شکل گرفت؛ پلتفرمی که از فناوری‌های پیشرفته برای ایجاد محیطی مناسب برای مدیریت پروژه‌ها و بهبود همکاری‌های جهانی بهره می‌برد.

تبادل تجربیات میان مخترعان و نوآوران از اهداف اصلی برگزاری رویداد Innovators’ Meetup 2024 بود. در همین راستا، شرکت‌کنندگان به بررسی چالش‌ها و فرصت‌هایی که در مسیر نوآوری وجود دارد پرداختند و نقش فناوری‌های دیجیتال و ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی را در کاهش این چالش‌ها مورد بحث قرار دادند.

شفقی، مدیر اجرایی و برنامه‌ریزی استراتژیک فدراسیون بین‌المللی مخترعین (IFIA) در ژنو سوئیس، به عنوان سخنران اصلی این رویداد، از نوآوری و خلاقیت به‌عنوان دو کلید اصلی موفقیت در دنیای مدرن یاد کرد و گفت: «این دو مفهوم نه‌تنها در بهبود محصولات و خدمات بلکه در ارتقای فرآیندها و افزایش بهره‌وری سازمان‌ها اهمیت بالایی دارند. نوآوری به معنی ایجاد ایده‌های جدید و بهبود روش‌های موجود است، درحالی‌که خلاقیت توانایی تولید ایده‌های متفاوت و منحصر‌به‌فرد را به نمایش می‌گذارد.

مدیر اجرایی و برنامه‌ریزی استراتژیک فدراسیون بین‌المللی مخترعین (IFIA) در ژنو سوئیس به اهمیت رویکردهای جامع و چندزبانه در پلتفرم RIT Engine اشاره کرد و توضیح داد: «این پلتفرم به‌منظور تسهیل مدیریت پروژه‌های نوآوری، اشتراک‌گذاری دانش و منابع و ایجاد بسترهای همکاری بین‌المللی برای مخترعان و نوآوران طراحی شده است. پلتفرم RIT Engine با بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی و احراز هویت چندمرحله‌ای، فضایی امن و پویا برای تعاملات بین‌المللی و مدیریت فرآیندهای نوآوری فراهم می‌کند. این پلتفرم با پشتیبانی از بیش از ۵۰ زبان، به مخترعان امکان می‌دهد ایده‌ها و اختراعات خود را به‌ شکل جهانی مطرح کنند و توسعه دهند.»

دکتر شفقی در ادامه صحبت‌های خود تأکید کرد که ابزارهای نوآورانه مانند RIT Engine تنها یک پلتفرم فناوری نیستند، بلکه بسترهایی برای تسهیل فرآیندهای خلاقیت و نوآوری هستند که به مخترعان کمک می‌کنند ایده‌های خود را به‌صورت ساختارمندتری به مرحله اجرا برسانند.

در جریان این رویداد، به کارکردهای کلیدی پلتفرم RIT Engine اشاره شد. یکی از جنبه‌های برجسته این پلتفرم، توانایی آن در ایجاد ساختارهای مدیریتی برای پروژه‌های نوآورانه است. همچنین، این پلتفرم کمک می‌کند مراحل مختلف ایده‌پردازی و تحقیق و توسعه، تا مراحل نهایی تولید به شکلی هماهنگ و منظم پیش روند.

علاوه بر این، دوره InnovAi در این رویداد معرفی شد؛ دوره‌ای که به چگونگی استفاده از پلتفرم RIT  Engine برای بهبود فرآیندهای نوآوری و اختراع خواهد پرداخت. در این دوره که در آبان ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد، به نوآوران آموزش داده می‌شود که چگونه از ابزارهای موجود در این پلتفرم بهره‌برداری کرده و توانایی‌های خود را در زمینه‌های مختلف ارتقا دهند.

در نهایت، این گردهمایی فرصتی را فراهم آورد تا تمامی شرکت‌کنندگان با ابزارهای نوآورانه جدید آشنا شده و در راستای بهبود توانایی‌های خود در زمینه نوآوری و توسعه اختراعات تلاش کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH