سامسونگ و اپل به‌دنبال استفاده از باتری‌های سیلیکون کربنی در محصولات خود هستند

به نظر می رسد که پیشتازی تولیدکنندگان چینی گوشی‌های هوشمند در زمینه به‌کارگیری باتری‌های سیلیکون کربنی احتمالا برندهای بزرگ جهان مانند سامسونگ و اپل را تحت فشار فزآینده‌ای برای نوآوری قرار داده است. در حال حاضر برندهای چینی دستگاه‌های تولیدی خود را به باتری‌هایی با ظرفیت بیش از 6000 میلی‌آمپرساعت مجهز می‌کنند.

از سوی دیگر شرکت‌های سامسونگ و اپل حتی برای مدل‌های پرچمدار خود نظیر گلکسی S24 اولترا نیز از باتری‌های حداکثر 5000 میلی‌آمپرساعتی استفاده می‌کنند. با این‌حال یک شایعه جدید نشان می‌دهد که هر دو شرکت با توسعه فناوری باتری سیلیکون کربنی قصد دارند تا بر این محدودیت غلبه نمایند. یک افشاگر با شناسه yeox1122 با انتشار گزارشی در پلتفرم کره‌ای Naver ادعا کرده که سامسونگ در فرآیند توسعه مواد اولیه باتری‌های سیلیکون کربنی به‌طور مستقیم دخالت دارد.

با این‌حال هنوز مشخص نیست که فناوری مذکور احتمالا چه زمانی به یک دستگاه تجاری راه خواهد یافت. از سوی دیگر ظاهرا اپل رویکرد محتاطانه‌تری را در پیش گرفته و این‌بار نیز مطابق روال گذشته، فناوری جدید را با سرعت کمتری به کار خواهد بست.

باتری‌های سیلیکون کربنی از چگالی انرژی بالاتری برخوردار هستند. این موضوع بدان معناست که بدون افزایش ابعاد فیزیکی باتری می‌توان ظرفیت آن‌را ارتقاء داد. در نتیجه یکی از نگرانی‌های کلیدی کاربران گوشی‌های هوشمند پریمیوم یعنی تعادل عمر باتری با عملکرد و ویژگی‌های یکپارچه برطرف خواهد شد.

دستگاه‌های پرچمدار نظیر سامسونگ گلکسی S24 اولترا و آیفون 16 پرو مکس اپل دارای اجزای داخلی متعددی بوده و در نتیجه فضای کمی را برای باتری در اختیار دارند. مهندسان بایستی محدودیت فضای داخلی را با دقت مدیریت نموده و مطمئن شوند که استفاده از باتری بزرگ‌تر، عملکرد دستگاه، مدیریت حرارتی یا سایر ویژگی‌های حیاتی را به خطر نخواهد انداخت.

اگرچه باتری‌های سیلیکون کربنی راهکاری فوق‌العاده برای رفع این مشکل قلمداد می‌شوند؛ اما اپل و سامسونگ برای به‌کارگیری این فناوری در دستگاه‌های پرچمدار خود احتمالا با موانعی روبه‌رو خواهند شد. استفاده از باتری‌های بزرگ‌تر با طراحی باریک علاوه بر چالش‌های مهندسی می‌تواند هزینه‌های تحقیق و توسعه را به میزان چشمگیری افزایش دهد. اگرچه بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری و استفاده از قطعات کم‌مصرف موجب افزایش طول عمر باتری‌ها شده است؛ اما محدودیت‌های باتری‌های لیتیوم یونی اکنون بیش از پیش آشکار شده است.

به‌نظر می‌رسد که استفاده از باتری‌های سیلیکون کربنی در آینده به منزله یک اقدام ضروری برای شرکت‌های اپل و سامسونگ خواهد بود. اما اینکه آیا نوآوری مذکور در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد؛ پرسشی است که پاسخ آن هنوز روشن نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH