سامسونگ از تبلت‌های سری گلکسی تب S10 FE با تراشه اگزینوس 1580 رونمایی کرد

تبلت‌های پیشین سری گلکسی تب S FE در سال‌های 2021 و 2023 روانه بازار شدند. اکنون برند کره‌ای از مدل‌های دوگانه سری 2025 این تبلت‌ها رونمایی کرده است. این دو تبلت به‌روزرسانی‌های بسیار مهمی را به ارمغان آورده‌اند؛ اما کماکان در طیف محصولات میان‌رده سامسونگ طبقه‌بندی می‌شوند.

سامسونگ گلکسی تب S10 FE پلاس مجهز به یک نمایشگر بزرگ‌تر 13.1 اینچی است. مساحت این پنل در مقایسه با نمونه 12.4 اینچی موجود در مدل نسل قبلی 12 درصد افزایش یافته است. اندازه این نمایشگر در مقایسه با پنل 12.4 اینچی گلکسی تب S10 پلاس بزرگ‌تر است؛ اما نسبت به پنل 14.6 اینچی گلکسی تب S10 اولترا کماکان از اندازه کوچک‌تری برخوردار است.

گلکسی تب S10 FE کماکان از یک نمایشگر 10.9 اینچی بهره می‌گیرد. این تبلت در مقایسه با مدل نسل قبلی خود 4 درصد سبک‌تر شده و وزن آن از 523 به 497 گرم کاهش یافته است. از سوی دیگر اندازه بزرگ‌تر نمایشگر در مدل FE پلاس موجب سنگین‌تر شدن آن شده و در نتیجه وزن تبلت از 627 به 664 گرم رسیده است.

هر دو تبلت در مقایسه با مدل‌های 2023 باریک‌تر شده و ضخامت آنها از 6.5 به 6.0 میلی‌متر کاهش یافته است. البته این کاهش ضخامت بر ظرفیت باتری تبلت‌ها تاثیر منفی نگذاشته است.

سامسونگ گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE پلاس

هر دو تبلت جدید سری فن ادیشن مجهز به نمایشگرهای 90 هرتزی LCD با روشنایی 800 نیتی در حالت High Brightness Mode هستند. سامسونگ در کنار این تبلت‌ها یک محافظ نمایشگر ضد انعکاسی، یک کاور کتابی هوشمند و دو کاور کیبورد را به فروش می‌رساند.

قلم S Pen در پکیج خرده فروشی تبلت‌ها گنجانده شده است. با این‌حال بایستی توجه داشت که این قلم فاقد قابلیت بلوتوث است. این موضوع، پدیده جدیدی به‌شمار نمی‌رود؛ چرا که در گذشته قلم S Pen سری گلکسی تب S9 FE نیز از ویژگی‌های کنترل از راه دور پشتیبانی نمی‌کرد.

سامسونگ گلکسی تب S10 FE پلاس

تبلت‌های فن ادیشن جدید سامسونگ مجهز به تراشه اگزینوس 1580 هستند. این نیمه‌هادی پیش‌تر در گوشی سامسونگ گلکسی A56 نیز مورد استفاده قرار گرفته و اولین تراشه میان‌رده اگزینوس است که از هسته‌های پردازشی ARMv9 (شامل مدل‌های کورتکس A720 و کورتکس A520) استفاده می‌کند. همچنین این تراشه برای دومین بار از پردازنده گرافیکی AMD بهره می‌گیرد.

پردازنده گرافیکی بر پایه معماری RDNA 3 بنا شده و برخلاف تراشه اگزینوس 1480 (با یک ورک‌گروپ) از دو ورک‌گروپ استفاده می‌کند. گلکسی تب S9 FE از تراشه قدیمی‌تر اگزینوس 1380 استفاده می‌کند؛ بنابراین به‌کارگیری تراشه اگزینوس 1580 از یک ارتقاء قابل توجه حکایت دارد.

سامسونگ گلکسی تب S10 FE

تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE پلاس با دو پیکره‌بندی مختلف حافظه شامل 8 گیگابایت رم + 128 گیگابایت حافظه داخلی و 12 گیگابایت رم + 256 گیگابایت حافظه داخلی قابل دسترس هستند. درگاه کارت حافظه میکرو اس‌دی امکان ارتقاء فضای ذخیره‌سازی تبلت‌ها تا سقف 2 ترابایت را فراهم می‌کند. اما حافظه داخلی بیش‌تر با ظرفیت رم بالاتر همراه خواهد بود. ویژگی‌های Galaxy AI در تمامی مدل‌های سری گلکسی تب S10 FE قابل دسترس هستند.

ویژگی Circle to Search با قلم S Pen هماهنگی عالی داشته و کاربران حتی قادر به یادداشت‌برداری، انجام تکالیف و حل معادلات دست‌نویس ریاضی خواهند بود. ویژگی Handwriting Help نیز یادداشت‌های کاربران را مرتب می‌کند. ویژگی‌های Object Eraser و Best Face برای تصاویر و Auto Trim برای ویدیوها قابل دسترس هستند. مشخصه Auto Trim چندین کلیپ را به‌سرعت با هم ویرایش نموده و ریلزهای شاخصی را ایجاد می‌کند.

بعلاوه اپلیکیشن‌های LumaFusion، Goodnotes، Clip Studio Paint، Noteshelf 3، Sketchbook و Picsart به‌صورت پیش‌فرض روی تبلت‌های سری گلکسی تب S10 FE بارگذاری شده‌اند. همچنین به منظور دسترسی سریع کاربران یک کلید اختصاصی Galaxy AI نیز روی کیبورد کاور کتابی‌شکل تعبیه شده است.

سامسونگ گلکسی تب S10 FE در مدل‌های رنگی خاکستری، نقره‌ای و آبی

هر دو تبلت دارای گواهینامه حفاظتی IP68 در برابر نفوذ آب و گردوغبار هستند. ارائه این رتبه‌بندی حفاظتی در تبلت‌ها پدیده‌ای بسیار نادر به‌شمار می‌رود؛ اما این ویژگی یکی از نقاط قوت برای فروش تبلت‌های سامسونگ قلمداد می‌شود. هر دو تبلت مجهز به اسپیکرهای استریو و حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور هستند.

گلکسی تب S10 FE مجهز به یک باتری 8000 میلی‌آمپرساعتی است؛ در حالی‌که مدل بزرگ‌تر FE پلاس از یک باتری 10090 میلی‌آمپرساعتی بهره می‌گیرد. هر دو مدل از فناوری شارژ 45 واتی پشتیبانی می‌کنند؛ اما کاربران در صورت تمایل بایستی آداپتور شارژر را به‌طور مجزا خریداری نمایند.

این‌بار نیز دوربین جلویی همانند مدل سال گذشته از سنسور 12 مگاپیکسلی و لنز فوق‌عریض استفاده کرده است. دوربین پشتی منفرد از یک سنسور با رزولوشن بالاتر 13 مگاپیکسلی بهره می‌گیرد. این‌بار نیز همانند گلکسی تب S9 FE پلاس از لنز فوق‌عریض خبری نیست.

از جنبه امکانات ارتباطی نیز این تبلت‌ها مجهز به وای‌فای 6ax و بلوتوث 5.3 هستند. اتصال 5G با فرکانس زیر 6 گیگاهرتز به‌صورت آپشنال قابل دسترس است. این تبلت‌ها از قابلیت دریافت دو سیم‌کارت یکی از نوع فیزیکی و دیگری eSIM پشتیبانی می‌کنند.

تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE پلاس از روز 3 آوریل (14 فروردین ماه) در سه مدل رنگی مختلف عرضه خواهند شد. جزئیات مربوط به قیمت‌گذاری این تبلت‌ها در جدول زیر ارائه شده است.

سامسونگ در کنار پوشش محافظ ضد انعکاسی نمایشگر، یک کاور کتابی هوشمند، یک کاور کیبورد کتابی و کاور کیبورد کتابی اسلیم را نیز به فروش می‌رساند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید