بر اساس پیشبینیها کمپانی شیائومی تا پایان سال 2025 گوشیهای سری شیائومی 16 را عرضه نموده و بازار گوشیهای هوشمند پرچمدار را متحول خواهد کرد. اطلاعات اخیرا فاش شده نشان میدهند که این دستگاه مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 الیت 2 کوالکام یا Dimensity 9500 ساخت شرکت مدیاتک بوده و از یک باتری قدرتمند با ظرفیت خیرهکننده 7000 میلیآمپرساعتی بهره خواهد برد.
در صورت صحت اطلاعات لو رفته، ظرفیت باتری گوشی جدید در مقایسه با نمونه 5400 میلیآمپرساعتی موجود در شیائومی 15 جهش چشمگیری را تجربه خواهد کرد. با توجه به ظرفیت باتری اعلام شده بدیهی است که برند چینی از فناوری باتری سیلیکون کربنی با چگالی بالا استفاده خواهد کرد. این جهش میتواند استقامت را در گوشیهای پریمیوم بازتعریف نماید؛ خصوصا اینکه استفاده از یک تراشه پرچمدار نسل جدید نیز میتواند به بهبود بهرهوری انرژی کمک کند.
برای درک هرچه بیشتر موضوع بایستی یادآور شد که بهرهوری تراشه اسنپدراگون 8 الیت بزرگترین عامل کمککننده در بهبود طول عمر باتری گوشی گلکسی S25 اولترا سامسونگ محسوب میشود. ظرفیت باتری این گوشی دقیقا مشابه با مدل نسل قبلی آن است.
شیائومی 15 بهعنوان یک گوشی پرچمدار جمعوجور با نمایشگر 6.36 اینچی و شارژدهی باتری طولانی شناخته شده است؛ اما مدل جانشین این گوشی احتمالا مرزها را بیش از پیش جابهجا خواهد کرد. یک گزارش پیشتر منتشر شده از بهکارگیری نمایشگر بزرگتر حکایت داشت؛ موضوعی که بهطور ضمنی به وجود باتری بزرگتر درون قاب گوشی اشاره دارد.
وانپلاس خبر بهکارگیری باتری 6200 میلیآمپرساعتی برای گوشی پرچمدار 6.3 اینچی آینده خود موسوم به وانپلاس 13T را تائید کرده است. این موضوع ثابت کرد که گوشیهای دارای طراحی کامپکت نیز میتوانند از باتریهای بزرگ بهرهبرداری نمایند. ظرفیت 7000 میلیآمپرساعتی باتری برای شیائومی 16 احتمالا یک پیشبینی بلندپروازانه بهنظر میرسد؛ اما حتی بهکارگیری یک باتری با ظرفیت تقریبی 6000 میلیآمپرساعتی نیز از بهبود قابل توجه شارژدهی باتری نسبت به مدل پیشین حکایت دارد.
شیائومی 15 پرو از یک باتری 6100 میلیآمپرساعتی استفاده میکند؛ در حالیکه مدل استاندارد با یک باتری 5400 میلیآمپرساعتی روانه بازار میشود. بنابراین جالب خواهد بود که ببینیم شیائومی چگونه این دو گوشی را به لحاظ شارژدهی باتری از یکدیگر متمایز خواهد کرد.