سامسونگ تست رابط کاربری One UI 8 برای سری گلکسی S23 را آغاز کرد

گوشی‌های گلکسی S23 و گلکسی S23 پلاس سامسونگ در حال اجرای رابط کاربری One UI 8 مبتنی بر اندروید 16 در پایگاه داده گیک‌بنچ رویت شدند. این موضوع از یک به‌روزرسانی بزرگ برای گوشی‌های پرچمدار سال 2023 سامسونگ حکایت دارد.

فرآیند انتشار به‌روزرسانی One UI 7.0 کماکان در حال انجام بوده و روند توسعه رابط کاربری One UI 8 سامسونگ نیز به سرعت در حال پیشرفت است. این به‌روزرسانی احتمالا در تابستان سال 2025 عرضه شده و ویژگی‌های امنیتی و قابلیت‌های پیشرفته‌تر هوش مصنوعی را برای دستگاه‌های گلکسی به ارمغان می‌آورد.

سری گلکسی S23 پرچمداران دو نسل قدیمی‌تر سامسونگ به‌شمار رفته و همچنان در کانون توجه قرار دارد. فهرست گیک‌بنچ نشان می‌دهد که مدل معمولی گلکسی S23 (با شماره مدل SM-S911U) و گلکسی S23 پلاس (با شماره مدل SM-S916U) رابط کاربری One UI 8 مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید 16 را اجرا می‌کنند.

نکته عجیب اینکه در این افشاگری تازه به نام گلکسی S23 اولترا با شماره مدل SM-S918U هیچ اشاره‌ای نشده است؛ اما تمامی دستگاه‌های لیست شده مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 برای گلکسی و حافظه رم 8 گیگابایتی هستند. سامسونگ اخیرا به‌روزرسانی One UI 7.0 مبتنی بر اندروید 15 همراه با پچ امنیتی ماه آوریل 2025 را برای گوشی‌های سری گلکسی S23 منتشر کرده است. این به‌روزرسانی امکانات Galaxy AI نظیر Note Assist، Call Assist، Interpreter و عملکرد یکپارچه با Google Gemini را به ارمغان می‌آورد.

انتظار می‌رود که One UI 8 همزمان با عرضه گوشی‌های گلکسی زد فولد 7 و گلکسی زد فلیپ 7 طی ماه جولای 2025 منتشر شود. به‌نظر می‌رسد که این به‌روزرسانی یک آپدیت تدریجی به‌شمار رفته و علاوه بر اصلاح اکوسیستم Galaxy AI از امنیت قوی اندروید 16 شامل برنامه حفاظت پیشرفته برای خنثی‌سازی کلاهبرداری‌ها رونمایی می‌کند. همچنین ویژگی‌هایی مانند محافظت‌های سخت‌گیرانه‌تر برای Factory Reset، تشخیص بدافزار مبتنی بر هوش مصنوعی و پشتیبانی پیشرفته از اتصال فوق پهن‌باند می‌تواند طول عمر سری گلکسی S23 را افزایش دهد. قابلیت به‌روزرسانی زنده برای ویجت‌های لاک اسکرین نیز احتمالا از راه خواهد رسید.

سری گلکسی S23 واجد شرایط دریافت چهار به‌روزرسانی عمده سیستم‌عامل است. One UI 8 سومین آپدیت بزرگ این مجموعه به‌شمار رفته و با انتشار یک آپدیت بزرگ دیگر، دوره پشتیبانی از سری گلکسی S23 به پایان می‌رسد. اگرچه ویژگی‌های امنیتی جدید به نفع کاربران خواهد بود؛ اما فقدان ویژگی‌های پیشرفته هوش مصنوعی مانند Audio Eraser و Natural Language Search در One UI 7.0 تا حدی ناامیدکننده به‌نظر می‌رسد. اکنون بایستی منتظر بمانیم و ببینیم که به‌روزرسانی One UI 8 چه امکانات جذاب دیگری را برای سری گلکسی S23 به ارمغان خواهد آورد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید