One UI 8.5 سامسونگ: اعلان‌های هوش مصنوعی با ژست جدید وارد می‌شوند!

یک نسخه در حال توسعه از One UI 8.5 سامسونگ در اوایل سال آینده کنار گلکسی S26 معرفی می‌شود و از یک بیلد لو رفته مشخص شده که قابلیت تازه‌ای به نام خلاصه‌سازی اعلان‌ها با کمک هوش مصنوعی به این پوسته اضافه خواهد شد.

خلاصه اعلان‌ها با هوش مصنوعی؛ چه انتظاری داشته باشیم

نسخه لو رفته نشان می‌دهد که قابلیت خلاصه‌سازی اعلان‌ها به One UI 8.5 افزوده شده، اما هنوز در این بیلد اولیه فعال نیست. ایده ساده است: وقتی نوار اعلان را پایین می‌کشید، یک پنجره پاپ‌آپ معرفی ویژگی را نمایش می‌دهد و توضیح می‌دهد که سیستم چگونه با هوش مصنوعی محتوای اعلان‌ها را خلاصه و مرتب می‌کند. کاربر می‌تواند آن را نادیده بگیرد یا از طریق تنظیمات فعالش کند.

در بخش تنظیمات قرار است گزینه‌ای برای انتخاب اپلیکیشن‌هایی باشد که می‌خواهید از خلاصه‌سازی مستثنی شوند. فعلاً در این نسخه آزمایشی همه اپ‌های نصب‌شده به صورت پیش‌فرض فهرست شده‌اند و امکان حذف آن‌ها وجود ندارد، اما واضح است که این عملکرد در مراحل اولیه توسعه است و پیش از عرضه رسمی One UI 8.5 بهبود خواهد یافت.

ژست دو ضربه‌ای؛ از Good Lock به هسته رابط کاربری

یکی دیگر از قابلیت‌هایی که به One UI 8.5 اضافه می‌شود، امکان انجام اقدام یا باز کردن اپ با دو بار ضربه زدن به پشت گوشی است. این ژست تاکنون از طریق اپ Good Lock در دستگاه‌های سامسونگ قابل دستیابی بود، اما با One UI 8.5 این ویژگی مستقیماً در پوسته رابط کاربری قرار می‌گیرد و نیازی به نرم‌افزار جداگانه نخواهد داشت. این تغییر باعث می‌شود تجربه کاربری برای بسیاری از کاربران ساده‌تر و دسترسی‌ها یکپارچه‌تر شود.

نتیجه‌گیری

با اینکه بیلد لو رفته نوید قابلیت‌های جذابی مثل خلاصه‌سازی اعلان‌ها با هوش مصنوعی و ژست دو ضربه‌ای را می‌دهد، باید توجه داشت که این ویژگی‌ها هنوز نهایی نیستند و در نسخه‌های آزمایشی محدودیت‌هایی دارند. انتظار می‌رود سامسونگ پیش از رونمایی رسمی در ژانویه با گلکسی S26، این جزئیات را بهبود ببخشد و گزینه‌های کنترل کاربر را کامل‌تر کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید