آیفون 17

آیفون ۱۷ پرفروش‌ترین سری تاریخ اپل شد؛ اما خبری از تامین قطعات نیست!

سری آیفون ۱۷ رسما به موفق‌ترین و محبوب‌ترین گوشی‌های تاریخ اپل تبدیل شده است. این خبر را کوین پارخ، مدیر مالی اپل، در گفت‌وگو با نشریه‌ی فایننشال تایمز اعلام کرد و تأکید کرد که عملکرد درخشان سه‌ماهه‌ی دوم سال ۱۴۰۵ تا حد زیادی مدیون فروش چشمگیر این خانواده از محصولات است. تیم کوک، مدیرعامل فعلی اپل که به‌زودی بازنشسته می‌شود، نیز این موضوع را تأیید کرده است.

به گفته‌ی پارخ، خانواده‌ی آیفون ۱۷ اکنون موفق‌ترین سری محصولات اپل محسوب می‌شود و سهم بازار این شرکت در بازه‌ی مورد اشاره افزایش یافته است. تیم کوک نیز از تقاضای «فراتر از انتظار» برای آیفون ۱۷ خبر داده و تأکید کرده که با وجود فروش بالا، شرکت با محدودیت‌هایی در زمینه‌ی تأمین قطعات مواجه است.

مدیرعامل اپل به انعطاف‌پذیری کمتر زنجیره‌ی تأمین برای تأمین قطعات بیشتر اشاره کرد. فروش آیفون به‌طور مشخص تحت تأثیر محدودیت در تأمین تراشه‌های A19 و A19 Pro قرار گرفته است؛ تراشه‌هایی که شرکت تی‌اس‌ام‌سی مسئولیت تولید آن‌ها را بر عهده دارد.

پارخ همچنین اعلام کرد که محدودیت تأمین رم (حافظه) در فاصله‌ی سه‌ماهه‌ی اول تا دوم سال ۱۴۰۵، تأثیری فزاینده بر وضعیت تولید گذاشته است. این چالش‌ها می‌توانند بر سری آیفون ۱۸ که احتمالاً در شهریور امسال معرفی می‌شود، اثر بگذارند. خانواده‌ای که گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است نخستین آیفون تاشدنی اپل را در بر خواهد داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید