اینترنت عراق

عراق دوباره اینترنت را قطع کرد؛ محدودیت سراسری برای مقابله با تقلب امتحانات

سازمان NetBlocks اعلام کرد اینترنت در بخش عمده‌ای از عراق صبح دیروز برای حدود دو ساعت به‌صورت گسترده قطع شده است؛ اقدامی که مقام‌های عراقی آن را با هدف جلوگیری از تقلب و افشای سؤالات امتحانات مدارس اجرا کرده‌اند.

بر اساس داده‌های فنی منتشرشده توسط نت‌بلاکس، این اختلال تقریبا تمام مناطق عراق به‌جز بخش شمالی کشور را تحت تأثیر قرار داده است. این نهاد مانیتورینگ اینترنت می‌گوید محدودسازی ارتباطات در زمان برگزاری آزمون‌های سراسری، طی سال‌های اخیر به سیاستی ثابت در عراق تبدیل شده است.

طبق این گزارش، دولت عراق با هدف جلوگیری از انتشار سؤالات امتحانی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، هر سال در دوره امتحانات اقدام به قطع یا محدودسازی اینترنت می‌کند؛ تصمیمی که همواره با انتقاد فعالان حوزه فناوری و کسب‌وکارهای آنلاین همراه بوده است.

اینترنت عراق

کارشناسان معتقدند چنین محدودیت‌هایی علاوه بر ایجاد اختلال برای کاربران عادی، بر فعالیت شرکت‌ها، خدمات دیجیتال، فروشگاه‌های اینترنتی و ارتباطات آنلاین نیز تأثیر مستقیم می‌گذارد و می‌تواند خسارت اقتصادی قابل‌توجهی ایجاد کند.

قطع سراسری اینترنت در زمان امتحانات در حالی در عراق ادامه دارد که بسیاری از کشورها تلاش می‌کنند به‌جای اعمال محدودیت گسترده اینترنت، از راهکارهای فنی و نظارتی برای مقابله با تقلب استفاده کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید