چیزهای زیادی در دنیا هستند که میتوانند باعث شوند یک گیک (معمولا این واژه به عشاق سینه چاک فناوری و رایانه اتلاق میشود) از خوشحالی بال در بیاورد، اما شاید هیچکدام به اندازه آپدیت شدن دستگاه مورد علاقهاش او را خوشحال نکند!
ابتدا وی به شدت به دستگاهش وابسته میشود، درست مثل روزهای اولی که آن را خریده بود. توجه دائم او به اعلانهای آن دیدنی است! گاهی اوقات فرد گجت را تا چند روز از خود جدا نمیکند؛ بعد هم هیجان زایدالوصفش برای کشف ویژگیهای جدید اضافه شده در آپدیت، و در آخر هم لذت استفاده از آنها.
این همان کاری است که خیلی از کاربران ios و اندروید انجام میدهند. اپل چند وقت پیش ios 8.1 خود را عرضه کرد و گوگل هم قصد انتشار نسخه 5 سیستم عامل محبوب خود یعنی اندروید را دارد. هر دوی این سیستم عاملها سر و صدای زیادی در دنیای فناوری به پا کردهاند و البته حقیقتا شایستگی این همه توجه را دارند.
خب، تا اینجای مطلب (بدون در نظر گرفتن تیتر!) احتمالا متوجه شدهاید که میخواهیم این دو سیستم عامل را با هم مقایسه کنیم
اندروید فروتن و افتاده، در برابر ios پر افاده!
فقط باید این نکته را گوشزد کنیم که اندروید آبنبات چوبی که بعدها به دست شما میرسد لزوما این شکلی نیست. چون در این مقایسه از اندروید خامی که روی دستگاههای گوگل نصب شده استفاده شده است، و همه میدانیم که اندروید خام زیبایی چندانی ندارد. مسلما کمپانیهای مختلف اندروید 5 را با اینترفیسهای زیباتری در گجتهایشان به شما عرضه خواهند کرد.
خب، بپردازیم به مقایسه.
آیتم اول: صفحه قفل یا lock screen و صفحه home
ما با صفحه قفل تلفنهایمان خیلی بیشتر از آنچه که فکر می کنیم در تعامل و ارتباط هستیم. درست است که اسمش صفحه قفل است، اما فقط برای باز کردن قفل صفحه گوشی نیست.ما از روی صفحه قفل ساعت، تاریخ، پیامهای جدید و تماسهای از دست رفته را چک میکنیم. آنها به ما اجازه دسترسی سریع به برخی برنامههای خاص را میدهند. صفحه قفل اندروید 5، تعادل خوبی بین دارا بودن قابلیتهای مختلف و کاربرد آسان برقرار کرده است. این صفحه ساعت را با فونتی بزرگ که به راحتی قابل دیدن است، در مرکز نمایشگر نشان میدهد و در پایین، در سمت چپ و راست نمایشگر هم آیکونهایی برای دسترسی سریع به برخی برنامهها از جمله دوربین و تماس قرار دارد. این آیکونها با کشیدن انگشت از لبه صفحه نمایش بر روی آنها فعال و آماده استفاده میگردند. اما آبنبات چوبی (آبنبات چوبی نام نسخه پنجم اندروید است! حالا اگر ما نسخه اندروید میزدیم اسمش را میگذاشتیم تندر 5!) یک کار خیلی بهتر هم برای شما انجام میدهد و آن این است که اعلانهای بررسی نشده شما را برای دسترسی سریعتر و راحتتر، در مرکز صفحه قفل برایتان نمایش میدهد. این همان کاریست که ios مدتهاست انجام میدهد. با دو بار کلیک کردن بر روی یک اعلان، برنامه مربوط به آن برایتان باز میشود، و با کشیدن اعلان به سمت پایین، آن را برایتان باز میکند (برای مثال با این کار شما می توانید چند خط ابتدایی ایمیلتان را بخوانید). همچنین کشیدن اعلان به کنارهها باعث پاک شدن آن میشود. از طرفی ویجتهای لاک اسکرین در این نسخه اندروید دیگر پشتیبانی نمیشوند، اما ما فکر نمیکنیم این به معنای حذف کامل آنها باشد، شاید در UIهای مختلف شاهد حضورشان باشیم!
و اما صفحه قفل ios 8.1: لاک اسکرین ios 8.1 شباهتهای بسیاری با اندروید آبنبات چوبی دارد، هم در ظاهر و هم در عملکرد. ما هر دو نسخه را بدون تبعیض به یک اندازه دوست داریم! همانند اندروید، آیکون مربوط به دوربین در گوشه پایین سمت راست نمایشگر قرار دارد. و ما دیدیم که با یک انگشت به راحتی میتوان آن را کشید. برای راه اندازی دوربین همین کشیدن انگشت بر روی آیکون آن کافی است!
احتمال این که به صورت تصادفی پنل مرکز دستور گوشی را بالا بکشید خیلی کم خواهد بود. این پنل هم به طریق مشابه دوربین یعنی با کشیدن انگشت فعال میشود. بدین صورت که باید انگشتتان را از مرکز صفحه به سمت بالا بکشید.
اعلانها در مرکز صفحه، نمایش داده میشوند و کار با آنها راحت و بدون دردسر خواهد بود. کشیدن انگشت به سمت راست، گزینههای مختلفی را با توجه به اعلانهای در انتظار، پیش روی شما قرار خواهد داد. با متن های جدید، شما گزینههای بیشتری خواهید داشت، برای مثال قادر خواهید بود که پاسخهای سریع و تر و تمیزی بفرستید.
برخی ممکن است دوست داشته باشند که یک اعلان، صفحه گجت دارای ios 8.1 را برای چند ثانیه روشن کند تا آنها را از دریافت باخبر کند و به کاربر فرصت دهد آن را فورا بخواند. خب، این در اندروید 5 اتفاق نمیافتد، اما در عوض یک چراغ LED چشمک زن در بسیاری از گوشیهای اندرویدی برای این کار وجود دارد.
پس از باز کردن قفل صفحه در اندروید 5 ما وارد صفحه اصلی (HOME) دستگاه میشویم و هر کس که تاحالا گوشی اندروید داشته و به آن علاقهمند بوده، این گونه راحتتر است. ما صفحات مختلفی برای قرارگیری آیکونهای برنامهها، پوشهها و ویجتها در اختیار داریم. کشوی برنامهها و Google Now به اندازه یک سوایپ کردن با ما فاصله دارند!
خب، به هر حال طبق انتظار میشود گفت که نسبت به نسخههای قبلی بعضی چیزها عوض شدهاند. رابط کاربری طبق انتظارمان برای نزدیک شدن به متریال دیزاین تغییر کرده است و با ارائهای مینیمالیستی و تخت، انیمیشنهای روان و افکتهای زیبا، از رابط کاربری دیگر نسخهها فاصله میگیرد.
طراحان گوگل، به اندروید هویتی دادهاند که در نسخههای قبلی فقدان آن به وضوح حس میشد. این پلتفرم در عین تازگی آشنا به نظر میرسد و این جذابترش میکند!
این پلتفرم با ویژگیهای بصریش به طور کامل سازگار است. در این نسخه، پیدا کردن منویی که برای شما حس خارجی بودن داشته باشد، کار سختی است.
همه چیز به سمت فانتزی شدن پیش رفته است.
هوم اسکرین ios 8 را میتوان این گونه توصیف کرد: مینیمالیستی و دارای حس حرکت!
برخلاف اندروید، ios فاقد کشویی جدا برای تمام اپهاست که هرج و مرج و احتمال گیج شدن کاربر را کاهش میدهد.
افکت اختلاف منظر اعمال شده در والپیپر، رابط کاربری را زنده نشان میدهد و افکت مات و شفاف در عناصر خاص رابط کاربری و زیبایی آیکونها، ما را به گفتن این جمله وا میدارد: فوق العاده است!
رابط کاربری هنوز در همان حالت رنگی و بچگانهای که با ios7 معرفی شد، باقی مانده است.
ما به شهودی بودن ios عادت کرده بودیم، گرچه هنوز هم میتوان گفت که ios در مقایسه با اندروید 5 و متریال دیزاین آن شهودیتر است، اما نه به اندازه گذشته.
ویجتها و شخصی سازی
برای مدتی مدید، ویجتها برگ برنده اندروید در نبردی خونین برابر ios بودهاند!
آنها به یک کاربر اندروید اجازه میدهند که با هوم اسکرین مثل ملک شخصی و آبا اجدادی خود رفتار کند. هر طور که دلش بخواهد!
گرچه با آیفون و آیپد کاربران میتوانند به خوبی از ویجتهای شخص ثالث استفاده کنند. در واقع کاربران ios از یک جهت راحتترند و آن هم این است که ویجتهای ios در پنل پایین کشیدنی معروفشان قرار دارد که آنها را در هر زمان و هر جایی از سیستم کاملا در دسترس قرار میدهد. اما از طرفی تعداد ویجتهای ios در حال حاضر در مقایسه با انبار (!) غنی ویجتهای اندروید محدود است.
در بحث شخصیسازی، آبنبات چوبی خوشمزه گوگل همانقدر انعطافپذیر است که ما انتظارش را اشتیم. در واقع باید به محضرتان عرض کنیم که دیگر کار از آبنبات چوبی و این حرفها گذشته، این نسخه عین پاستیل انعطافپذیر است!
لانچرها، پک آیکونها (icon packs)، لاک اسکرینهای همیشگی، تصاویر زمینه متحرک و زیبا و دیگر قابلیتها همگی در خدمت شما هستند تا رابط کاربریتان را هرگونه که دوست دارید تغییر دهید. از این منظر، ios 8.1 هنوز کمی محدود است… نه، کمی که نه، خیلی محدود است!
ios فقط اجازه میدهد کمی پا را فراتر از جابجا کردن آیتمها روی هوم اسکرین بگذاریم. نهایتا میتوانیم تصویر زمینه را با یک تصویر متحرک یا ثابت جایگزین کنیم. همین و فقط همین!
البته به هر حال این محدودیت به عقیده ما محاسنی هم دارد، مثلا اشتباهات کمتری رخ خواهد داد، در حالی که این کنترل سختگیرانه برتغییرات، سادگی و سازگاری پلتفرم را در حد بالایی حفظ کرده است. همانگونه که یادآوری کردیم، هر دو سیستم عامل به ما اجازه دسته بندی کردن اپها در پوشهها را میدهند. به دلیلی نامعلوم، اندروید اجازه قرار دادن بیش از 16 اپ در یک پوشه را نمیدهد، در حالی که ios برای تعداد اپ قابل تجمیع در یک پوشه هیچ گونه محدودیتی قائل نیست. البته بر روی کره خاکی بشری پیدا نخواهید کرد که بخواهد بیش از 16 اپ را در پوشهای بگنجاند! اما خب محدودیت به هر صورتی که باشد، آزار دهنده است، حتی اگر هرگز با آن دست و پنجه نرم نکنید! به هر حال ما این را یک امتیاز مثبت برای اپل میدانیم.
پنل اعلان، کنترلهای سریع و مالتی تسکینگ (چند وظیفگی)
نوار اعلان بهبود یافته، یکی از مهمترین تغییراتی است که آبنبات چوبی گوگل با خود آورده است. در نوار جدید، اعلانهای مهم بالای سایرین قرار میگیرند، در حالی که اعلانهای نه چندان مهم به پایین لیست فرستاده میشوند. برای مثال، اعلانهای مربوط به ایمیل در بالای نوار، و اعلانهای مربوط به نصب برنامهها در پایین قرار میگیرند. این تغییر، خوشحال کننده است.
روش اپل در نوار اعلانات در ios 8 اندکی متفاوت با اندروید است و در عین حال کمتر از نوار اعلان اندروید ما را تحت تاثیر خود قرار داد. روش اپل به این صورت است که حبابهای اعلان بر روی آیکون برنامههایی که اعلانهای خوانده نشده دارند، ظاهر میشوند، و این روش هوشمندانهای است که شاید روزی اندروید بخواهد آن را از ios یاد بگیرد. علاوه بر این، پایین کشیدن پنل از بالای صفحه، زبانه (tab) امروز را نشان می دهد، که به ما لیستی شامل ویجتهای فعال، برنامه امروز، یادآورها، وضع هوا و … را میدهد. اعلانها در زبانههای جدا و مخصوص به خود هستند، که بر حسب اپلیکیشن گروهبندی شدهاند و اولویتی که این اعلانها بر اساس آن به ترتیب چیده شدهاند، به سادگی از منوی تنظیمات قابل تغییر است.
راستی حرف از اعلانها شد، یادمان افتاد بگوییم که هر دو سیستم عامل از اعلانهای به اصطلاح عملی هم پشتیبانی میکنند. این قابلیت به ما گزینههای مختلفی را برای تعامل با سیستم میدهد. برای مثال هنگامی که دستگاه اعلانی را مبنی بر از دست دادن یک یادآور، یا فرستادن یک پیام متنی سریع نمایش میدهد. اندروید آبنبات چوبی شیوه بهتری برای اعلان تماسهای دریافتی دارد. اندروید 5 به جای مخفی کردن برنامه درحال اجرایتان (همچون ios)، یا اشغال تمام صفحه، یک پنجره pop-up باز میکند که در بالای آن گزینههای پاسخ و عدم پاسخ دیده میشوند. بدون فرستادن برنامه شما به پسزمینه!
اندروید 5 دارای یک منوی کنترل سریع باز طراحی شده است. این منو با دکمههای چرخ دنده مانندش بسیار کاربردی است و شامل یک تنظیم کننده روشنایی صفحه و یک میانبر برای نور فلاش و ابزاری برای قفل کردن چرخش خودکار صفحه است. مانند گذشته، شما میتوانید با سوایپ کردن دو انگشتی gesture به سمت پایین، مستقیما به تنظیمات سریعتان دسترسی پیدا کنید. مرکز کنترل ios نیز همانند اندروید خوب است. این منو در هر صفحهای در دسترس است و به ما اجازه میدهد که به راحتی به تنظیمات روشنایی صفحه، روشن یا خاموش بودن wi-fi، موزیک در حال اجرا و… دسترسی داشته باشیم. اما باید حواستان باشد که آن را اتفاقی بالا نکشید، مثلا در هنگام اسکرول کردن صفحات وب.
با اندروید آبنبات چوبی، یک اینترفیس باز طراحی شده برای برنامههای اخیر نیز خواهد آمد. از یک طرف این اینترفیس نسبت به قبل بهتر شده زیرا برنامهها را به صورت پشتهای از کارتها با عکسهایی فوری و بزرگ از وضعیت اخیر برنامه نمایش میدهد، نه در یک ستون کوچک و کسل کننده مانند قبل. اما از طرفی دیگر سوییچ کردن به برنامهای خاص که اخیرا اجرا شده، میتواند کمی سخت باشد. بیش از 3 کارت نمیتوانند در کنار هم روی صفحه قرار بگیرند، این بدین معناست که مجبوریم برای یافتن برنامه مورد نظر، بارها اسکرول کنیم. لیست برنامههای اجرا شده اخیر در iOS 8، به عقیده ما بهتر به نظر میرسد چون ساده است اما در عین سادگی هنوز بسیار کاربردیست. برنامهها در ردیف خاص خود با آیکونهای مربوط به خودشان به ترتیب زمان چیده شدهاند و لیستی از تماسهای اخیر و موردعلاقه در صدر قرار دارد. حالت دوم یکی از ویژگیهای منحصر به فرد است و می تواند بسیار سودمند باشد.
شمارهگیر و دفترچه تلفن
برنامه تلفن در اندروید آبنبات چوبی نه تنها خوب است، بلکه به نظر ما فوقالعادهست و دل هر کاربری را میرباید! قطعا این همه تعریف فقط بهخاطر ظاهر زیبای آن نیست.
وقتی برنامه را باز میکنید، یک لیست فشرده بالا میآید که شامل مخاطبان مهم و ستارهدارمان است. بالای همه آنها، نوار جستجو و شمارهای که آخرین بار گرفته شده، نشان داده میشود. نوار جستجو فقط برای جستجو در مخاطبین نیست، بلکه میتواند شرکتها، رستورانها، هتلها و… که نزدیک شما هستند را نیز نمایش دهد!
این قابلیت به گونهای دیگر نیز کار میکند، بدین صورت که اگر از تلفن شرکتی که در یکی از حسابهای گوگل ثبت شده، با شما تماس گرفته شود، نام آنها بر روی صفحه نمایان خواهد شد! این فوقالعاده نیست؟!
یک سوایپ به سمت چپ یا راست صفحه، ما را به لیست تماسهای اخیر راهنمایی میکند و دو بار سوایپ کردن به کنارهها، دفترچه تلفن را نمایش میدهد. ما نحوه گستردن دفترچه تلفن را هم واقعا عالی ارزیابی کردیم. با اسکرول کردن، عکس افراد و نام آنها (یا حروف اول نامشان) نمایش داده میشود.
در مقایسه با اندروید5، دفترچه تلفن ios8 آنقدر ساده است که گاهی کسل کننده میشود! کارش را خوب انجام میدهد، در این شکی نیست، اما هویتی ندارد…
تمام چیزی که میبینید، یک لیست سیاه و سفید و یک عکس پروفایل است که اگر فرد تماس گیرنده جزء مخاطبانتان باشد، عکسش نمایش داده میشود. اما این برنامه یک حسن دارد و آن هم این است که تماسهای اخیر و مورد علاقه، در صفحه برنامههای اخیر جا داده میشوند. این بدان معناست که دیگر برای دیدن اغلب تماسها مانند گذشته نیازی به باز کردن لیست تماسها نیست! اپل یک برگ برنده دیگر نیز دارد و این است که اجازه میدهد بتوانیم تماس و پیام را از شمارهای خاص مسدود کنیم. اندروید5 فقط اجازه مسدود کردن پیام از شماره مورد نظر را به ما میدهد.
با این تفاسیر، شما کدام سیستم عامل را برتر میدانید؟!
ایفون خوبه نه برای کشور ما که تحریمه
اندروید خوبه چون محدودیت کمتری داره اصلا” گوگل وضعیت کشور مارو میدونه برای ما اندروید طراحی کرده
هردو خوبن ولی خب من آزادی عمل اندروید رو ترجیح میدم….
من lg g2 دارم و دوستم iphone 5s امروز باهم یه فایل pdf سنگین باز کردیم که تو scroll کردن و گشتن تو صفحات واقعا ایفون بهتر بود
من که فقط میگم ویندوز و ویندوز فون !!!
حالا 6 ماه دیگه میبینید !!!
اندروید بهتره.چون کاربر براحتی میتونه ازش استفاده کنه.تازه چون اندروید گسترده تر هست درنتیجه برنامه وبازی و…..بیشتری داره
من خودم به اندروید علاقه دارم چون احساس میکنم توی ios دست و پام بسته شده البتع این احساس شخصی منه.ممکنه کسی هم عقیده من نباشه.ولی از یه نظر ios رو دوست دارم اونم اینکه عملکردش با وجود سخت افزار ضعیف تر نسبت به اندروید واقعا خارق العادس.البته وینفون جای خود داره! و اینم بگم گوشی هنگرویدی با قوی ترین سخت افزار دنیا هم ساخته بشه بازم هنگ و لگ داره چون این ذات اندرویده.
من خودم به شخصه اندروید رو بیش تر دوست دارم چون محدودیت های ios رو نداره و یک سیستم عامل متن باز است !
برای یک برنامه نویس شاید متنباز بودن مهم باشد، اما برای اغلب کاربران اهمیت چندانی ندارد
نظر دیگر دوستان چیست؟
این را بدونید هر چی نسخه جدید اندروید میاد فقط شباهت هاش به ای او اس بیشتر میشه اخرین نسخه هم خیلی شباهت داره.اگر کسی از اندروید4.4.4خالص استفاده میکرده قسمت شماره گیری را یادشه که از کلید های مربعی استفاده میکرد اما الان بعد از این تغییرات درiosدر اندروید هم شاهد کلید های دایره ای شکل بودیم.و هزاران هزار کپی برداری دیگر که نه وقت نوشتنشا دارم نه حالشا. این را هم بگم اولین باری که وارد سایتتون شدم گفتم به به چه سایتی اما بعد از حرف های بدی که به اپل وios زدید(اپل مغرور و…) از حرفم برگشتم.من به نظرتون احترام میگزارم اما اینقدر از اپل بد نگید همین الان هم بهترین نو آوری ها را داره که اون ها را هم از روش کپی کردن مانندcpuبا فناوری64بیت و یا تاچ ایدی و یا فلاش دو تایی. ببخشید اگر بعضی حرف هام ربطی به اندروی و iosنداشت
دوست عزیز باور کنید من خودم گوشیم از اون لمسیهای بدون سیستم عامل قدیمیه.
من نه اندروید دارم نه ios. اگر هم گهگاهی توی نوشتههامون با یکیشون شوخی میکنیم، قطعا با اون یکی هم یه جای دیگهی متن شوخی میکنیم. چون میخوایم تساوی برقرار شه و نمیخوایم طرفداران اندروید یا ios از دستمون دلخور بشن. و چون این دو پلتفرم برامون فرقی ندارن. هر دوتا عالین.
با تشکر
IOS خیلی محدودیت داره ولی آندروید رو میشه شخصی سازی کرد الانم تعداد برنامه های آندروید از IOS پیشی گرفته و تو آندروید گزینه های مختلفی واسه خرید داری از کمپانی های مختلف و برای همه ی سلایق اما IOS فقط چند مدل گوشی واسه انتخاب داری در مورد روان بودن پلتفرم یقیناً IOS بهتر عملکرده که با سخت افزاری نچندان قوی ولی در عمل بسیار عالی شاید آندروید به روانی IOS نباشد اما پرچمداران آندروید از سخت افزار های قوی بهره میبرند که باعث میشود با پرچمدار اپل تفاوتی در سرعت دیده نشود در آپدیت ها صد درصد اپل بهتر عمل کرده ولی این سیستم عامل روی خوشی با زبان فارسی و به طرفداران خود در ایران نشان نداده و اتصالات در گوشی های آندرویدی بهتر بوده و محدود نیست به نظر شما این دلایل کافی نیست تا آندروید 5 از IOS مغرور پیشی بگیرد
تشکر از زحمت شما
نظر بسیار جالبی بود
دوستان دیگه هم نظرشونو بگن
اقا جان شما یه سر به استور اپل بزن اگه قانع نشدى اون موقع دوباره بیا نظر بده
اگه دیگه نکسوس باشه با انروید خالص ک دیگه اپل نابوده
تازه 64 بیتی هم هنوز نشده
سایت جی اس ام ی فیلم از مقایسه ی سرعت نوت4 با اپل 6 پلاس رو گذاشته برید نگاه کنید بیییینم سامسونگ با انروید کیت کت چه ب سر اپل اورده
اگه دیگه نکسوس باشه با انروید خالص ک دیگه اپل نابوده
تازه 64 بیتی هم هنوز نشده
دوستان این پست ربطی به هنگ و شرکت گوگل و اپل و سامسونگ …. نداره اخرین تغیرات دیزایین این دو سیستم عامل رو با هم مقایسه میکنه هر کدوم هم ویژگی خواص خودشون داره و اینا هم همه ش سلیقه ایی هست
اینم بدونید که اگه apple نبود الان داشتید با گوشی های دکمه ای کارمی کردید ن گوشی ها هوشمند
این هم حرفیه واسه خودش
و منطقیه.
اما منظور من مقایسه اندروید 5 و ios 8.1 بود، یعنی آخرین نسخهها، نه بحث درمورد 7سال پیش
خب، نظر دیگر دوستان چیه؟
من خودم گوشی اندرویدی دارم ولی همون دفعه ی اول که ios را دیدم برتری ios را فهمیدم باگ هاش یک دهم اندرویدم نیست و شما طوری در این مقایسه جمله هاتونا نوشید که انگار این apple که داره از روی گوگل تقلید میکنه درحالی که کاملا برعکس
اگر ما مقایسه را نوشتهایم، باید بگوییم که اصلا چنین منظوری نداشتهایم.
ضمنا، اگر هم این دو سیستم عامل موفق تاکنون از هم تقلیدی کردهاند اصلا عیب محسوب نمیشود.
شاید باورکردنی نباشد،اما تقلید در این گونه موارد، موجب پیشرفت سریعتر فناوری است!
چرا شما انقدر از اى او اس بد میگید نکنه با گوگل قرار داد تبلیغ بستید.اپل بهترین سیستم عامل تا آخر الزمان.مگه نمیدونید چند سال پیش گوگل با هک کامپیوتر مرکزى اپل طرح اصلى اى او اس و نحوه ى کار صفحه ى تاچ را دزدید اپل هم شکایت کرد و پول زیادى گرفت.باید بدونید بعد از اینکه اپل سیستم تاچ را براى اولین با معرفى کرد در آن زمان اندروید روى گوشى هاى دکمه اى بود.
نه دوست عزیزم.ios سیستمعامل فوقالعادهای است. ما نه از اندروید طرفداری کردیم و نه از ios.
ما فقط آخرین نسخههای این دو سیستم عامل را با هم مقایسه کردیم.
قضاوت را برعهده شما عزیزان گذاشتیم.
ما را از نظرات ارزشمندتان آگاه کنید.
اندروید روز به روز با سرعت زیاد پیشرفت میکنه ولی ای او اس سرعت کمتری در پیشرفت داره …. عج نظری دادم انگار مسابقه ماشین سواریه
اما هر دو عالی هستند
سرعت پیشرفت هردو سیستم عامل هم هم به لطف برنامهنویسان فراوان و پشتیبانان بزرگ و کاربران زیادشان بالاست.
باز هم نظری هست؟
شاید خیلی ها بگن اندروید (هنگ روید ) بهتره ولی من ios رو ترجیح میدم چون هنگ نمیکنه و سرعت بالایی داره.
با قیمت یک آیفون میتوان یک گوشی پرچمدار اندروید خرید که اصلا هنگ نکند.
ضمنا در بحث هنگ نکردن، ویندوزفون هم بسیار خوب است، چون با سخت افزار ضعیف، عملکرد روان و مطلوبی دارد.
اندروید به راحتیشه Ios به حرفه ای بودنش
هنوزم اندرویدو برای گوشی بهترین میدونم
ios رو برای تبلت
ios برای موبایل خیلی پرطرفداره
افزایش نجومی فروش آیفون و کاهش فروش آیپد میتونه دیدگاه شما رو رد کنه
نظر دوستان دیگه چیه؟
گفتم “نظر من” پس رد نمیشه
در ضمن خودتون میدونین بیشتر از 50 درصد افرادی که آیفون رو میخرند برای کلاسش نه عملکرده نرم افزاریشه 😉
با تشکر
نمیتونم در مورد نیت افراد قضاوت کنم 😉
ویندوز و ویندوز فونم کشکه دیگه ! ازش صحبت نمی کنید !!
بی احترامی نکردما !!!! :-))
برای جلب رضایت شما عزیزان همین هفته مقاله ای در ارتباط با ویندوزفون منتشر خواهم کرد دوست گلم
این نظر بالایی منو لطفا تغییر بدید به :
(ویندوز و ویندوز فونم کشکه دیگه ! ازش صحبت نمی کنید !!)
منظورمو اشتباه رسوندم !
من خودم طرفدار ویندوزم !
آندروید بهترینه
چرا اندروید؟
بدون دلیل؟