8 فناوری خطرناک که هر روز از آن‌ها استفاده می‌کنیم!

باید قبول کنیم که در زندگی امروزه، کامپیوتر و سایر دستگاه‌های الکترونیکی نقش بسیار زیادی در زندگی ما دارند و روزانه ساعات بسیار زیادی را با آن‌ها سپری می‌کنیم و به انجام امور مختلف می‌پردازیم. چه از کامپیوتر محل کارتان یا چه از اسمارت فون و تبلتی که در خانه دارید، همگی اگرچه می‌توانند بسیاری از نیاز‌های شما را برطرف سازند اما در واقع چندان هم بدون مشکل نیستند؛ زیرا می‌توانند مشکلاتی را نیز برای کاربر در پی داشته باشند.

disruptive-technologies-1

در زندگی امروزه اغلب نامه‌ها، ‌الکترونیکی شده‌اند و حتی برای برقراری ارتباط با آشنایان خود نیز از طریق اسمارت فون‌ها و اینترنت وارد عمل می‌شویم که خود می‌تواند ما را تنها کند و روابط اجتماعی‌مان را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله تصمیم داریم با 8 سرویس و وسیله‌ای که می‌توانند برای ما ناخوش آیند باشد آشنا شویم و تقریبا درس عبرتی بگیریم و کمتر از آن‌ها استفاده کنیم.

پیام الکترونیکی (ایمیل)

disruptive-technologies-2

پیام الکترونیکی یا به اصطلاح ایمیل یکی از  ارزان‌ترین و آسان‌ترین راه‌‌ها برای ارسال پیام است که برای اولین بار در سال 1970 کلید خود و اکنون هر فردی (تقریبا) یک حساب ایمیل دارد و کاربران می‌توانند در عرض یک ثانیه پیام خود را به دوست خود که در یک کشور بسیار دور زندگی می‌کند ارسال کند. با وجود اینکه ایمیل‌ها امروزه برای انجام کار‌‌های مختلف استفاده می‌شوند اما همانند سایر سرویس‌های کامپیوتری در کنار ویژگی‌ها و فواید بسیار زیادی که دارند، می‌توانند مضر و ناخوش آیند باشند؛ زیرا افراد بسیار زیادی هستند که از طریق ایمیل اقدام به شایعه پراکنی و یا تبلیغات نامناسب می‌کنند و این خود می‌تواند تا حدودی ناخوش آیند باشد.

شبکه‌های اجتماعی

disruptive-technologies-3در حال حاضر شبکه‌های اجتماعی بخشی از زندگی ما شده‌اند و افراد زیادی در این شبکه‌ها عضو هستند و روزانه مطالب مختلف دوستان خود را مطالعه و تماشا می‌کنند و تقریبا دنیایی دیگر است. اما در کنار ویژگی و مزیت‌های این شبکه‌های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست که مشکلات زیادی را نیز برای افراد در پی دارند و می‌توانند برای زندگی افراد مضر و مخرب باشند.

سرویس‌های استریم ویدیو

disruptive-technologies-4

تماشای ویدیو یکی از سرگرمی‌هایی است که روزانه افراد زیادی ساعت‌های خود را با آن سپری می‌کنند. با گسترش دنیای اینترنت، تماشای ویدیو نیز به اینترنت کشیده شده است و سرویس‌هایی برای استریم و پخش ویدیو راه‌اندازی شده‌اند که کاربران بسیار زیادی نیز دارند و روزانه چندین هزار ساعت فیلم توسط آن‌ها برای کاربران مختلف نمایش داده می‌شود. همانند سایر سرویس‌های اینترنتی استریم ویدیو نیز در کنار مزیت‌های مهم و کاربردی، مشکلاتی نیز دارد که می‌تواند کاربران را دل‌زده کند. البته مشکل دیگری نیز که گریبان‌گیر کاربران ایرانی است مسئله سرعت و حجم اینترنت است که کاربران زیادی روزانه با آن دست و پنه نرم می‌کنند.

کتاب خوان و اپلیکیشن مطالعه کتاب

disruptive-technologies-5

با الکترونیکی شدن تمام وسایل، کتاب‌ها نیز به سوی این قافله رفتند و در انتها به مقصد نیز توانستند برسند. زیرا اکنون شاهد تعداد بسیار زیادی کتاب الکترونیکی حتی به زبان فارسی هستیم و کاربران می‌توانند تمام کتاب‌های قطور را در یک اسمارت فون و یا کتاب‌خوان جای دهند. از آن جایی که خیره شدن به مدت زیاد بر روی صفحات نمایش می‌تواند برای چشم مضر باشد، این سرویس نیز مشکلاتی را برای کاربران در پی دارد. البته رعایت حقوق نویسنده نیز در حالت الکترونیکی چندان محفوظ نیست و این مشکل در ایران نیز بیشتر دیده می‌شود.

تلفن‌های هوشمند

smart-phone

دستگاه‌های تلفن همراه یکی از بهترین اختراعاتی هستند که تاکنون دیده‌ایم و افراد بسیار زیادی نیز از آن برای مصارف شخصی و اداری استفاده می‌کنند. در طول چند سال گذشته این دستگاه‌ها نیز هوشمند شده‌اند و کار‌هایی فراتر از یک تلفن همراه را انجام می‌دهند و کاربران از طریق آن‌ها می‌توانند به انجام امور مختلف نظیر بازی و یا ارسال ایمیل بپردازند. در کنار مزیت‌های بی‌شمار اسمارت فون‌ها، این دستگاه‌ها نیز می‌توانند در زندگی شخصی شما تاثیر گذاشته و تغییراتی را در آن اعمال نمایند.

دستگاه تست بدن

disruptive-technologies-8

اغلب ما در فروشگاه‌های مختلف دستگاه‌های تست عملکرد بدن، قند خون و… را مشاهده کرده‌ایم که محبوبیتی نیز در میان افراد مختلف دارند اما باید قبول کنیم که عملکرد این دستگاه‌ها چندان هم دقیق نیست و به هیچ وجه نمی‌توانند به اندازه یک آزمایشگاه تخصصی دقیق باشند.

سرویس‌های ابری و اینترنت

cloud-server

بر کسی پوشیده نیست که اینترنت و سرویس‌های ابری نقش بسیار زیادی در زندگی ما دارند و افراد از طریق آن‌ها می‌توانند کار‌های زیادی را انجام دهند اما موضوع همیشگی در خصوص این سرویس‌ها مسئله امنیت اطلاعات است که افراد زیادی را به فکر وا داشته است. همان طور که می‌دانید در گزارش‌هایی که از سوی کمپانی‌های مختلف صادر می‌شود، امن بودن این سرور‌ها آشکار است اما در واقع هر از چندگاهی شاهد هک شدن و انتشار اطلاعات از این سرویس‌ها هستیم که می‌تواند ناخوش‌آیند باشد. پس با در نظر گرفتن این موضوع بهتر است اطلاعات خانوادگی و… را در اینترنت و سرویس‌های مختلف قرار ندهیم.

11 در مورد “8 فناوری خطرناک که هر روز از آن‌ها استفاده می‌کنیم!”

  1. واقعاً فناوری های جدید برای سلامتی مضر هستند و باعث مشکلاتی در سلامتی انسان می گردند بخصوص گوشی های هوشمند که زیاد در زندگی های روزمره افراد زیادی از آن استفاده می کنند

  2. در کل با سرویس های ابری موافق نیستم. علی رغم مزایاش !!!

    باقیشون که خدایی زندگی رو متحول کردن…

  3. یکی اومده از دم همرو منفی داده رفته !
    خب درسته دیگه ضرر داره
    حالا حقیقتو قبول نکن منفی بده !

  4. یادمه کوچیک بودم فامیلمون یه پیجر داشت که به کمربندش متصل میکرد و گاهی ویبره میزد و یه چیزی رو صفحش حک میشد و اون از تلفن ثابت تماس میگرفت به پیج کننده… شاید اون زمان کسی فکرشم نمیکرد یه روزی هر کسی یه تلفن هوشمند برا خودش داره که تو همون لحظه میتونه تصویر یکی دیگه رو ازون ور دنیا تو نمایشگر گوشیش ببینه ، یهو همه چیز باهم تغییر کرد و نتیجش فقط شد عدم حضور فیزیکی ادمها در کنار هم

  5. همه این تکنولوززیها باعث شدن خیلیها از اجتماع دور بشن و فقط بچسبن به گوشی و تبلتشون.من موافقم با نویسنده که خطرناکه حسن خطرناککککککک

  6. ketanb khan haye electroniko k kheyli chizaye mofid va bedone zarari hastan.,baes mishe to masrafe kaqaz koli sarfe joyi she.va derakhte kamtari qat beshe, b nazaram bayad jaye ketabro to donya begiran

  7. ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞﻫﺎ
    ﺍﻣﺮﺯﻭﻩ… ، “امرزوه” چیه؟
    معلومه که خسته شدی، خداقوت…
    انگشتای دستت خسته نباشند، حالا زرد یا سفید نشن چیزی نیست،
    فقط با ایمیل سرو کار دارم، بقیه از این واتس آپ و وایبر استفاده میکنند، که نمیدونم چیه! آخه اینجا…
    خلاصه… ، سلامتی مهم تره، یکم کمتر فعالیت کن!
    راستی من امروز چقدر با من دیروز فرق داره، خیلی خودمونیه، بابا منفی هاتون رو دوست دارم، حالا چطور اینو تأیید کردی؟ بخاطر تأیید یه مثبت هم بذارید،
    چقدر جالب، عجیب
    @ZamaN@

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH