بررسی بازی Candy Mania: سفری به دنیای رنگ‌ها!

به تصویر زیر نگاه کنید، آشنا نیست؟ بله این شخصیت اصلی همان استیکر‌هایی است که در وایبر خدابیامرز وجود دارند که همانند ظاهرشان محیط این بازی نیز کاملا رنگارنگ و جذاب شده است. این بازی که Candy Mania نامیده می‌شود، یکی بازی با سبک و سیاقی قدیمی اما گرافیکی جدید است که بازی کردن آن نیز خالی از لطف نیست. پس همراه ما باشید.

Candy-Mania

بازی‌های جورچین قدیمی را به خاطر دارید که در آن می‌بایست رنگ‌های مشابه را در کنار یکدیگر قرار می‌دادید تا از بین بروند و از بالا نیز رنگ‌های جدیدی وارد محیط بازی می‌شدند؟ بازی Candy Mania نیز نوعی از آن‌هاست اما تقریبا بسیار بهتر شده است. در این بازی برخلاف نسخه‌های قدیمی که هیچ مرحله‌ای نداشتند و برای کسب امتیاز بیشتر باید همیشه همان بازی قبلی را انجام می‌دادید، اکنون شاهد 400 مرحله هستیم که جالب و دوست داشتنی هستند و این همان بخشی است که باید کودک درون خود را نیز به کار بیاندازید تا بیاید و پیش شما بنشیند زیرا رابط کاربری و گرافیک این بازی مناسب کودک درونتان است اما برای بازی کردن این برنامه و سپری کردن مراحل آن می‌بایست حتما خود شما پیش وی باشید.

Screenshot_2015-08-08-17-20-32

همان طور که گفتیم بازی Candy Mania بسیار بهتر از نسخه‌های قدیمی این سبک بازی‌هاست و یکی از بخش‌های جالب موجود دراین بازی به هدف‌دار بودن آن باز می‌گردد. بدین شکل که در هر مرحله چند رنگ در بالا نمایش داده می‌شوند که عدد خاصی نیز بر روی آن‌ها قرار دارد و در واقع باید به شکلی بازی کنید تا بتوانید به آن میزان رنگ را از بین ببرید. البته در این بین گاهی اوقات امکان این وجود ندارد که تمام رنگ‌های هدف را از بین ببرید و گاهی می‌بایست به سراغ رنگ‌های دیگر نیز بروید که در واقع هیچ امتیازی برای شما ندارند اما باعث می‌شوند تا رنگ‌های مورد نظرتان در کنار یکدیگر قرار بگیرد و امتیاز مورد نیاز را برای عبور از آن مرحله کسب کنید.

Screenshot_2015-08-08-17-18-38

در این بازی برخلاف نمونه‌های قدیمی شما نمی‌توانید هر رنگی را به هر کجا بکشید و تنها زمانی قادر به حرکت دادن رنگ‌ها خواهید بود که بعد از انجام آن حرکت، حداقل سه رنگ مشابه در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

Screenshot_2015-08-08-17-14-10

همان طور که گفته شد ایده بازی Candy Mania در ابتدا از استیکر وایبر گرفته شده است و در واقع وایبر نیز در توسعه این بازی نقش داشته و به همین دلیل در ابتدای بازی از کاربر سوال می‌شود که آیا می‌خواهد به‌صورت میهمان وارد محیط بازی شود و یا تصمیم دارد از طریق اکانت وایبر خود بازی کند که در راه دوم شما قادر خواهید بود تا تمام اطلاعات خود در وایبر را به این بازی نیز بیاورید و در کسب امتیاز‌ها و… آن‌ها را کنار خود داشته باشید. البته باید بدین نکته توجه داشت که چون برای انجام تبادل اطلاعات بین وایبر و بازی Candy Mania نیاز به برقراری ارتباط با حساب کاربری وایبر شما است، باید به اینترنت متصل باشید.

Screenshot_2015-08-08-17-18-49

رابط کاربری این بازی بسیار ساده است و هرچه سریع‌تر می‌توانید وارد محیط بازی شوید. تنظیمات خاصی نیز برای آن در نظر گرفته نشده و کاربران می‌توانند از طریق بخش تنظیمات، صدا‌ها و… را در محیط بازی کنترل کنند. منظورمان از این صدا، آهنگ پس‌زمینه‌ای است که در طول تمام بازی پخش می‌شود و دقایقی بعد از شروع کمی خسته کننده می‌شود.

Screenshot_2015-08-08-17-22-27

کندی مانیا را بایستی نسخه‌ای کپی برداری شده از بازی مشهور کندی کراش دانست که حتی در عنوانش هم می‌توان آن را مشاهده کرد. البته وایبر تلاش کرده تا به تغییرات و آپدیت‌هایی نسبت به کندی کراش، آن را دوست‌داشتنی‌تر کند، امری که ظاهرا در اجرایش هم تا حد زیادی موفق بوده است.

بازی Candy Mania حدود 49.9 مگابایت حجم دارد که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است و می‌توانید از طریق لینک زیر آن را دانلود نمایید.

bazar-logo

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH