نیمه دوم ۲۰۱۶ منتظر اچ‌تی‌سی Perfume باشید

HTC

خبرها حاکی از برنامه‌ریزی خوب اچ‌تی‌سی برای سال آینده میلادی هستند. پیش‌تر گفته می‌شد این کمپانی قصد دارد از پرچمدار خود با نام O2 در سه‌ماهه اول ۲۰۱۶ رونمایی کند، اما خبرهای جدید نشان‌دهنده برنامه‌ریزی این شرکت برای ارایه یک اسمارت‌فون با نام Perfume (امیدوارم تنها یک اسم رمز پروژه باشد) در نیمه دوم ۲۰۱۶ است.

تنها اطلاعات تایید شده از پرفیوم این است که مجهز به اندروید ۶.۱ و رابط‌کاربری سنس ۸ خواهد بود. اچ‌تی‌سی می‌تواند هر زمان که بخواهد سنس ۸ را منتشر کند اما تاریخ انتشار اندروید ۶.۱، وابسته به تصمیمات گوگل است. گوگل نیز تنها یک ماه است که از اندروید ۶.۰ رونمایی کرده‌، بنابراین به‌نظر نمی‌رسد به‌همین زودی نسخه‌ ۶.۱ را معرفی کند؛ برخی از شایعات می‌گویند نسخه بعدی اندروید در ماه ژوئن و طی کنفرانس I/O معرفی می‌شود، بنابراین می‌توان انتظار داشت که معرفی این اسمارت‌فون اچ‌تی‌سی تا نیمه دوم ۲۰۱۶ به‌ تاخیر بیفتد.

اگر بخواهید از دیگر مشخصات این اسمارت‌فون مطلع شوید باید برایتان حدس بزنیم! از جمله مشخصات حدسی اچ‌تی‌سی پرفیوم می‌توان به پردازنده اسنپدراگون ۸۲۰، صفحه‌نمایش ۶ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل، ۴ گیگابایت رم و حافظه‌داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی و هم‌چنین یک دوربین ۲۰.۷ مگاپیکسلی اشاره کرد. گذشته از اندازه صفحه‌نمایش که می‌تواند بین ۵ تا ۶ اینچ متغیر باشد، دیگر مشخصات واقعا برای یک اسمارت‌فون پرچمدار در سال ۲۰۱۶ مناسب خواهند بود. هم‌چنین استفاده اچ‌تی‌سی از بلندگوهای BoomSound و سنسور اثر انگشت تقریبا تایید شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید