Wolf 1061c نزدیک‌ترین سیاره به زمین با احتمال وجود حیات

تا به امروز، انسان‌ها به دلیل یافتن مکانی دیگر برای زندگی، بارها به فضا سفر کرده‌اند و در پی یافتن سیاره‌ای دیگر برای حیات هستند. تاکنون سیارات بسیاری کشف شده‌اند که برخی از آن‌ها به دلیل محل قرار گیری نسبت به ستاره مادر خود، احتمال وجود حیات را داشته‌اند اما هیچ‌یک به اندازه زمین این شرایط را دارا نبوده‌اند. حال، ستاره‌شناسان دانشگاه UNSW استرالیا خبر از کشف نزدیک‌ترین سیاره به زمین داده‌اند. در ادامه با آی‌تی‌رسان و جزئیات بیشتر این خبر همراه باشید.espanol-kepler186fartistconcept1بر اساس اعلام UNSW، این سیاره که موسوم به Wolf 1061c است، حجمی 4 برابر زمین را دارد و یکی از سه سیاره‌ کشف شده‌ که به دور ستاره Wolf 1061 می‌چرخند، است. این سیاره که یک کوتوله سرخ محسوب می‌شود، تنها 14 سال نوری با زمین فاصله دارد و به این دلیل نزدیک‌ترین سیاره کشف شده به زمین شناخته می‌شود. از آن‌جا که اکثر سیارات فراخورشیدی جرم پایینی برای صخره‌ای بودن و بهره‌مندی از سطح جامد را دارا هستند، سیاره Wolf 1061c می‌تواند محلی ایده‌آل برای زندگی باشد؛ چرا که محدوده‌ خیلی سرد و خیلی داغی ندارد و درجه حرارت آن برای مایعی همچون آب، مناسب خواهد بود و به همین دلیل، احتمال اولیه حیات در آن وجود دارد. این در حالی‌ است که دو سیاره کنار آن، بسیار سرد و بسیار داغ هستند و تنها Wolf 1061c است که احتمال حیات را دارد. Wolf-1061طبق اعلام دانشمندان، این سیاره با استفاده از طیف‌نگار HARPS بر روی تلسکوپ 3.6 متری رصدخانه‌ اروپای جنوبی در شیلی کشف شده است و همان‌طور که گفتیم حدود 14 سال نوری با زمین فاصله دارد. به همین دلیل، برای سکونت بر روی این سیاره، بشر باید ابتدا به فناوری سفر با سرعت نور مجهز شود. قبل از این سیاره نیز، گمان می‌رفت سیاره Gliese 667 با فاصله 22 سال نوری نزدیک‌ترین سیاره قابل زندگی باشد. قرار است طی دو سال آینده، با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، این تحقیقات در رابطه با فضا وارد فاز جدیدی شود.

با این‌که Wolf 1061c دارای علائم حیات است و به زمین نیز بسیار نزدیک است اما به نظر می‌رسد نزدیکی آن به ستاره مادر خود و چرخش کامل در هر 18 روز یک‌بار، حیات در این منطقه را با خطر رو به رو کند، پس باید منتظر کشف و تحقیقات جدیدتری از سوی دانشمندان باشیم.

1 در مورد “Wolf 1061c نزدیک‌ترین سیاره به زمین با احتمال وجود حیات”

  1. از راه اندازی اولین تلسکوپ مدرن ایران در ارتفاعات کاشان بسیار خوشحال شدم انشاالله روزی برسد ده ها تلسکوپ و رادیو تلسکوپ داشته باشیم و خودمان فضا را کشف کنیم و با جامعه فضایی جهان تعامل داشته باشیم و تبادل اطلاعات ، چه روز زیبایی ?!

    1
    6

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH