با Galaxy S4 بیشتر آشنا شوید (بررسی کوتاهی از کهکشانی چهارم سامسونگ)

Samsung_Galaxy_S4_review_03-580-90

نسل چهارم کهکشانی‌ها یک صفحه نمایش فول اچ دی و 5 اینچی، دوربین 13 مگاپیکسلی و نیز ظاهری جذاب تر را در همان بدنه نسل قبل به ارمغان آورده است که جای بسی حیرت به پسر نوظهور سامسونگ داده است! با این حال سامسونگ برای تعریف و تمجید نسل چهارم کهکشانی ها ابتدا از پردازشگر آن‌ها صحبت به میان آورد که همگان را با مهم‌ترین وجه تمایز پسر جدید و صد البته خوش‌تیپش با سایر رقبا آشنا سازد! پسر جدید سامسونگ از پلی کربنات در وجود خودش بهره می‌گیرد و نوارهای فلزی طرفین گوشی، زیبایی این سوپرفون جادویی را دو چندان نمودند، گرچه جنس بیرونی بدنه از پلاستیک است اما به واسطه نوارهای فلزی اطراف بدنه گلکسی اس 4، این گوشی بسیار با کیفیت به نظر می‌رسد و احتمال سُر خوردن آن نیز، تا حد زیادی کاهش می‌یابد. بهتر است داستان پسر چهارم از سلسله پر شکوه و متمدن کهکشانی‌ها را برایتان بازگو نماییم و از توصیف وجنات آن دست برداشته و ببینیم که نسل چهارم کهکشانی ها چه چیزی در چنته دارد؟!

طراحی

Samsung_Galaxy_S4_review_17-580-90

نسل چهارم کهکشانی‌ها بر 4 اصل جدید استوار است و براساس آن شکل گرفته و چشم به جهان گشوده است که عبارتند از: یک دوربین بهبود یافته، بهبود ارتباطات و ارتقای زیبایی! اگرچه شاید برایتان اغراق آمیز باشد اما گلکسی اس 4 با خود علاوه بر بسیاری صفات متمایز با دیگران، احساس بسیار خوبی را در هنگام در دست گرفتن آن به ارمغان می‌آورد. بدنه بیرونی گوشی هنوز پلاستیکی است اما بسیار تعجب کردیم که بالاخره سامسونگ فهمید برای طراحی کهکشانی‌هایش باید وقت بیشتری بگذارد، پس سامسونگ دفتر و قلمش را آورده و شکل تمام کهکشانی‌ها را در ذهن خویش مرور نمود و فهمید که نسل دوم کهکشانی‌ها از برادر بعدی و قبلی خویش، بسیار زیباتر و جالب توجه تر است، پس صفات مثبت بسیاری را از نسل دوم کهکشانی‌ها با پسر چهارم این سلسله به اشتراک گذاشت تا پسر چهارم هم نه به اندازه نسل دوم، اما کمی خوش قیافه تر و خوشتیپ تر گردد اما چون مداد رنگی کمی را با خود برای رنگ کردن آن، آورده بود پس مجبور شد تا دیگران را وادار سازد تا از دو رنگ سفید و سورمه‌ای یکی را به دلخواه انتخاب نمایند. ضخامت گوشی 7.9 میلی‌متر است که باز هم به خاطر وجه‌های بسیار مثبت و خوب آن، انتظار داشتیم که ضخامت گوشی کمی بیش از حد زیاد گردد اما سامسونگ از عهده آن، برخلاف سونی به خوبی برآمد. اگر به خاطر آورید دیروز در مقاله ای جداگانه، بیان کردیم که احتمال به کار گرفته شدن صفحه نمایش آمولد در نسل چهارم کهکشانی‌ها باشد و چون آدم خوش حدسی هستیم، حدسمان درست از آب درآمد! پسر چشم بادامی و شیک پوش سامسونگ از یک صفحه نمایش فول اچ دی 5 اینچی سوپر آمولد در وجود خویش بهره می‌گیرد که 441 پیکسل در هر اینچ دارد که عددی است بسیار تکراری!

Samsung_Galaxy_S4_review_18-580-90 اگر شما هم نسل سوم کهکشانی‌ها را از نزدیک لمس کرده باشید، شاید با جنس بدنه آن بیگانه گردید و آن را در قلب خود به فراموشی بسپارید و روزی هزار لعن برخود بفرستید که چرا پسر به این بدقیافه‌ای و پلاستیکی را خریده‌اید و از فکر خریدن نسل بعد کهکشانی صفتها برون آیید! باید بگوییم دست نگه دارید! نسل چهارم کهکشانی‌ها در هنگام کار بسیار سبک حس می‌شود و احساس بسیار خوبی را به شما منتقل می‌کند که شما یک دل نه، دو دل نه و بازهم دل نه بلکه از تمام اعماق وجود خود شیفته‌اش می‌شوید!
جای استراحت دست یا اصطلاحا محل قرارگیری انگشتان در کهکشان چهارم سامسونگ همانند سایر برادرانش است و هیچ تفاوتی را در خود جای نداده است. سامسونگ گویا دست از حفر خندق در وجود پسر نوظهور و پر آوازه‌اش برنمی‌دارد و دکمه Home را بازهم به صورت فیزیکی و به شکلی نه چندان شایسته در گلکسی اس 4 قرار داده است. اگر نسل چهارم کهکشانی‌ها را در دستان مبارکتان جای دهید و آن را لمس نمایید، می‌توانید به یک تفاوت که از طریق چشمان پرفروغتان چندان ملموس نیست، پی برده و خود را همانند شرلوک هلمز فردی بسیار نکته بین و باهوش پندارید!

صفحه نمایش

Samsung_Galaxy_S4_review_08-580-90

واژه فول اچ‌دی فقط یک راهکار برای جذب مشتری از طرف کمپانی‌ها نیست و شاید همین چند روز دیگر جی ال ایکس هم یک گوشی که هم از توجیب راحت بیرون می‌آید و فول اچ‌دی نیز باشد را معرفی کند! بالاخره پس باید در عمل کیفیت صفحه نمایش‌هایی که سازندگان، آن‌ها را با صفت فول اچ‌دی درآمیخته‌اند و ویژگی‌ اسمارت فون‌های خویش را به فول اچ‌دی مزین ساخته‌اند را مشاهده کرد و با فول اچ‌دی بودن یا نبودن آن، خود را گمراه نساخت! برای این مقایسه پسر خوش‌تیپ کره‌ای و چشم بادامی سامسونگ را با پسر تایوانی و خوش‌تیپ‌تر اچ‌تی‌سی در یک راستا قرار دادیم (من که این کارو نکردم، منظور همونی که این کاررو کرده!) تا ببینیم کدام یک در برابر چشمان تیز و نکته بین ما رنگ می‌بازند و در این بخش مدال طلا را بر سینه دیگری آویزان می‌نمایند.
همان‌طور که مشاهده می‌کنید بالاخره اچ‌تی‌سی وان را وارد میدان مبارزه این بخش ساختیم تا متوجه شویم که نور صفحه نمایش نسل چهارم کهکشانی‌ها بسیار بیشتر است و لقب فول اچ‌دی واقعا برازنده‌اش خواهد بود اما از طرفی خشمگین گردیدیم که چرا اچ‌تی‌سی برای گمراهی کاربران، گوشی خود را به یک صفحه نمایش فول اچ‌دی مزین ساخته است؟! که در عمل مشاهده می‌کنید اچ‌تی‌سی به گجت دوستان نارویی بیش نزده بود و بالاخره دستش را رو ساخیتم اما باید منتظر پسر آمریکایی سیب خور اپل نیز بود، چراکه شایعات بسیار جالبی را از خود، پیرامون صفحه نمایش‌اش منتشر می‌سازد تا احتمال بی رقیب بودن سامسونگ در کیفیت صفحه نمایش خودش کاهش یابد و توجه به اپل برگردانده شود.
Samsung_Galaxy_S4_review_12-580-90

رابط کاربری

Samsung_Galaxy_s4_Screens_02-210-100با این اوصاف و ارایه نسخه جدید رابط کاربری سنس، پیش خود فکر کردیم که قرار است تاچ ویز دست‌خوش چه تغییرات ظاهری و باطنی گردد اما سامسونگ گویا فقط به هسته‌های اس چهار فکر می‌کرده و بس! چرا که رابط کاربری آن تغییرات عمده را در خود جای نداده بود و در این بخش تا به این لحظه بازی را به پسر یک اچ‌تی‌سی واگذار نمود. به طور کلی رابط کاربری فقط برخی تغییرات هوشمندانه و بی ارزش را در خود جای داده بود که با صحبت از آن ها فقط وقت شما عزیزان را اتلاف خواهیم نمود اما چون آدم بی‌توجهی نیستیم و از لذت کار با این سوپر فون لذت‌های فراوانی را احساس کردیم، پیش خود فکر نمودیم که شما را هم در لذت خویش سهیم سازیم. قفل صفحه نمایش همانند قبل است و با کمی بازی با حباب‌های صفحه قفل می‌توانید به نسل چهارم کهکشانی ها وارد شوید و خود را در مقابل یک کهکشان کوچک مشاهده نماییید. به طور کلی حرکات بین منوها و صفحه‌های شخصی در صفحه نمایش بسیار راحت شده است و از این بابت حس بسیار خوبی را احساس می‌نمایید. نسل چهارم کهکشانی‌ها از نسخه 4.2 اندروید ملقب به جیلی بین در خود بهره می‌برد و پشتیبانی از NFC و تعقیب مسیر چشمان جادویی‌تان را نیز سامسونگ به آن افزوده است. چند ویژگی چون: Smart stay که چشمان نورانی و جادویی را دنبال می‌کند تا هروقت که از لذت مشاهده کیفیت صفحه نمایش سیر شدید،آن را خاموش سازد. Smart Pause نیز همانند ویژگی قبلی اگر از صفحه نمایش در حین دیدن فیلم در کهکشان زاده جدید خویش روی برگرداندید، فیلم را به طور خودکار متوقف می‌سازد و Smart scroll نیز مسیر حرکت چشمانتان را ردیابی می‌کند تا متناسب با حرکت چشمانتان صفحه را در حالت وب گردی و… به بالا و پایین و چپ و راست حرکت دهد (البته گوشی را هم باید تکان بدهید) اما متاسفانه دستیار صوتی سامسونگ پیشرفت چشمگیری به خود ندیده است و همانند قبل است. در ادامه می‌توانید تصاویری از رابط کاربری را مشاهده نمایید:
Samsung_Galaxy_s4_Screens_12-210-100 Samsung_Galaxy_s4_Screens_16-210-100

بررسی عملکرد دوربین و باتری

Samsung_Galaxy_S4_review_04-580-90

ابتدا اجازه دهید بررسی را از دوربین این سوپرفون اسرار آمیز و جادویی آغاز نماییم. لنز دوربین اصلی در پشت گوشی قرار گرفته است و نسبت به آن کمی برآمده‌تر است. لازم به ذکر نیست اما نسل چهارم کهکشانی‌ها یک دوربین 13 مگاپیکسلی را در خود جای داده است و همچنین سامسونگ وعده‌های بسیاری را پیرامون دوربین گوشی داده است اما متاسفانه گوشی در شرایط کم نورتر نسبت به وان اچ‌تی‌سی عملکرد نامناسب‌تری دارد. محل قرار گیری فلش دوربین در انتهای لنز دوربین با کمی فاصله قرار گرفته است که به اندازه کافی نور فلاش روشن و واضح است اما متاسفانه حرکت در بین منوی تنظیمات دوربین کمی کند است که ممکن است مربوط به نمونه‌ای که بررسی آن را انجام داده‌ایم باشد. همچنین از برخی ویژگی‌های دوربین گوشی می‌توان به: گرفتن چند عکس پشت سرهم، لرزش‌گیر دست و حالت سینمایی و… اشاره کرد.

20130314_160220-580-90حالت سینمایی به شما اجازه گرفتن یک فیلم کوتاه را می‌دهد که به نظر می‌رسد می‌توانید با بهره گیری از این حالت، مثلا: با حرکت دست خود یک فایل با پسوند GIF بسازید. همچنین دوربین دوم 2 مگاپیکسلی گلکسی اس 4 نیز به شما اجازه برقراری ارتباط تصویری با وضوح اچ‌دی را می‌دهد (قابل توجه رایتل‌دارها).
باتری گوشی یک نمونه 2600 میلی آمپری است که می‌توانست کمی بهتر باشد تا هم جوابگوی سخت افزار گوشی و هم دوربین آن باشد.
برای بررسی کامل و اختصاصی گوشی کمی صبر کنید تا شما را با معایب و مزایای آن در آزمایشگاه جادویی آی‌تی رسان آشنا سازیم.

32 در مورد “با Galaxy S4 بیشتر آشنا شوید (بررسی کوتاهی از کهکشانی چهارم سامسونگ)”

  1. مهدی منادی

    نه که الان مثلا اکسپریا گوشی های اواخرشو شبیه هم نمیزنه!!!
    همشم جلوهاش مستطیلی شکل و ساده میزنه! منو هاشون و کیفیت دوربیناشونم شبیه همه!!
    سونی هیچ چیز جدیدی نداره در حال حاضر! چون اینقدر میگید ضد ضربه شده لازمه بگم که اینطور نیست! چون من مدل قدیمی های اکسپریا رو هم ده بار کوبیدم تو دیوار هیچیش نشده! اصلا هم زینت نداره همش هم هنگ میکنه

  2. سلام خسته نباشید به نظر من باید به چیزای مثبت این گوشی هم نگاه کرد برای کسانی که برند و قیافه گوشی مهم است آره این گوشی خوب نیست ولی برای کسی مثل من نرم افزارو سرعت و کارایی گوشی مهم است این گوشی یکی از بهترین هاست.این برند یک کاور بسیار خوب برای این گوشی درست کرده که بسیار عالیه.

  3. سامسونگ اکثر چیزاش خوبه ولی یه اصل مهم اونم زیبایی محصول و کاربر پسند بودنشو فراموش کرده و فقط دنبال زیبایی های باطنی میگرده! نباید فراموش کرد گوشی موبایل به ابزاری تبدیل شده که دیگه از همه چیز به ما نزدیکتره و همیشه همراهمونه! پس نباید به خاطر داشتنش یا بزرگی و جلب توجهش خجالت بکشیم! گوشی های جدید سامسونگ باعث جلب توجه منفی اطرافیان میشه درست برعکس گوشی های سالهای2009 به قبل که با افتخار گوشی سامسونگ رو از جیبت در میوردیمو جواب میدادیم!

  4. اصلا خوشم نیومد توی متن glx رو تحقیر کردین . این شرکت به نظر من الان خیلی جلو هست چون 20 سال از بقیه کشور ها در این زمینه عقب هست .

    1. محمد جهانی

      والا من تحقیرش نکردم اما واقعا تبلیغش خنکه از تو جیب راحت بیرون میاد خب،الان این چه معنی مید؟! مگه اس 3 و آیفون رو با جرثقیلی چیزی بیرون میارن؟! نه والا..

  5. منو یاد خدا بیامرز s3 میندازه!؟!؟!اخه یکی نیست به سامسونگ بگه گوشی فقط cpu.gpuنیست قیافه و جنس هم می خواد .اخه با این cpu چی می خوای بالا بیاری فیلم 4k

  6. جالبیش انجاست همه سایت ها به طراحی گوشی های سونی ایراد میگیرن ولی از طراحی های سامسونگ ایراد نمیگیرن
    مدل های اخری سامسونگ همه شبیه به هم هستند

    1. محمد جهانی

      من بر عکس اونا طراحی های سونی رو خیلی دوست دارم اما من منظورم حجم گوشی بود که اکثر گوشی های سونی حجیمن وگرنه سامسونگ که اصلا یه مدل قشنگ نداره..

  7. قیافش شکل گلکسی گرانده!!!!!!!!!!!
    سامسونگ دچار بحران طراحی شده (بیچاره سونی اسمش بد در رفته!!)
    خدایی وان خوشگل تره.

  8. با سلام

    دستون درد نکنه واقعا بهتون خسته نباشید میگم .

    و مدیر اصلی بخش ای تی رسان باید به وجود افرادی خلاق مانند اقای جهانی که نویسنده این مطلب هست افتخار کند .

    به طوری که با طنز جالبی افراد را وادار به خواندن کامل مقاله و یا بررسی های گوشی ها میکند.

    من عاشق بررسی های اقای محمد جهانی هستم . خیلی با بررسی حال کردم مخصوصا اون قسمت که

    گفت اچ تی سی برای گمراه کردن کاربران صفحه نمایش فول اچ دی رو روی پرچمدارش قرار داده است .

    به خدا فقط یک ساعت خندیدم .

    دستون درد نکنه . بازم میگم واقعا عالی بود . بی صبرانه منتظر بررسی این گوشی در ازمایشگاه ایتی رسان هستم .

    خدا قوت .

    1. محمد جهاني

      با سلام.فعلا انجام چنین کاری مقدور نیست چون فانتزی ها رو داریم واسه انتشار آماده میکنیم اما پس از اون چشم.

    2. محمد جهانی

      درباره شرکت جی ال ایکس اصلا سراغش نرین که محصولاتش فقط یه ماهه اول دووم میارن

  9. نسبت به نسل قبلی یکمی زیباترشده ولی یه گوشی در حدود 3 میلیون نباید بدنش پلاستیکی باشه

  10. ععععععععععععععععاااااااااااااااااااااالللللللللللللللللییییییییییییییییی

  11. باتریش تو پرچم دارای سال بالاتری ظرفیت روداره(نمیدونم چرا همه یه توقع های عجیب و غریب از سامسونگ دارن؟!!)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH