ساعاتی پیش و در مراسمی که در هتل آرمانی شهر دبی برگزار شد، شرکت تکنو موبایل بهطور رسمی از دو گوشی فانتوم ۶ و ۶ پلاس رونمایی کرد.
در ابتدای این سمینار، آریف چوهادری، قائم مقام مدیر عامل شرکت ترنزیشن هولدینگ (مجموعه مادر تکنو موبایل) بر روی صحنه آمد و گفت: تعداد کارمندان ما در تکنو موبایل بیش از ۹ هزار نفر بوده که به سرعت در حال گسترش است. ما دارای ۳ مرکز تحقیق و توسعه هستیم، که یکی در شانگهای قرار دارد و توسط مراکز شنزن و گوانگجو ساپورت میشود. در طی سالهای اخیر ما رشد زیادی کردیم. ما تکنولوژی را به صورت محلی وارد هر کشور میکنیم که ترکیبی از گلوبال و لوکال بوده و اصطلاحا به آن گلوکال میگوییم و بههمین خاطر بر روی این واژه تاکید زیادی داریم.
زندگی همیشه درباره تجربه کردن است، در حال حاضر شما میتوانید بدون همسر خود زندگی کنید اما بدون موبایل قادر به زندگی نیستید! ما امروزه با گوشیهای خود کارهای زیادی میکنیم، دیگر از پلیر موسیقی بهره نمیگیریم یا دوربین اضافه نداریم، چرا که همه در گوشی موبایل شما قرار گرفته است.
تکنو در سال ۲۰۰۶ در هنگ کنگ ثبت شد. در سال ۲۰۰۷ نخستین کارخانه خودش را ثبت کرد و در ۲۰۰۸ فوکوس خود را بر روی آفریقا گذاشت. در سال ۲۰۱۱، تکنو تبدیل به برند نخست با گوشیهای دو سیمکارته آفریقا گردید و در سال ۲۰۱۲ وارد بازار اسمارت فون شد. در سال ۲۰۱۵ تبدیل به برند نخست در بسیاری از کشورها شدیم و در سال ۲۰۱۶ بهدنبال موفقیتهای خودمان، تصمیم به ورود به بازار آمریکای جنوبی و جنوب شرقی آسیا گرفتیم.
الان دهمین سال فعالیت ماست. تفاوت زیادی بین گوشی موبایل و سایر وسایل الکترونیکی وجود دارد. شما هر چند وقت یکبار تلویزیون یا یخچال خودتان را عوض میکنید؟ شاید هفت، هشت یا ده سال اما درباره گوشی این گونه نیست. در حال حاضر تکنو برند هفدهم در میان تمام برندهای آفریقا است و این فقط مربوط به موبایل نیست، بلکه در میان تمام کمپانیهای فعال آنجا چنین مقامی دارد.
تکنو موبایل دارای سه رده است. سری بوم که بر روی صدا و موسیقی تمرکز دارد. سری camon که تمرکز آن بر روی دوربین و شبکههای اجتماعی است و رده فانتوم که بهنوعی پرچمدار ماست.
پس از چوهادری، نوبت به استیفن ها، مدیر عامل تکنو رسید تا به ایراد سخنرانی بپردازد: ما قصد داریم تا بازار خودمان را به سرعت گسترش دهیم. در سال ۲۰۱۶ میخواهیم تا بر روی بازارهای جدید چون خاورمیانه تمرکز داشته باشیم. تا پایان امسال ما ۲۵۰۰ فروشگاه برای عرضه گوشیهای خود به مشتریان خواهیم داشت، همچنین ۱۰۰۰ سرویس سنتر تا پایان این سال به خریدارن خدمت میکنند.
تمرکز ما بر روی سه بخش قرار دارد. تکنولوژی بالا، محتوای مناسب موبایل و رابط کاربری؛ برنامه آینده ما نیز بر روی اسمارتفونهای پیشرفته خواهد بود. بوم پلیر موفقترین سیستم در زمینه موزیک است. این اپلکیکیشن برترین در سال ۲۰۱۵ در کشور نیجریه بود. ما لایسنس بیش از ۳۰۰ هزار موسیقی را خریداری کردیم که برای ۱۳ هزار خواننده است و دارای ۳ میلیون یوزر هستیم که به صورت ماهانه، ۱.۶ میلیون نفر آن در این سرویس فعال هستند.
اپلیکیشن دیگر ما، پالماچت است که بالای ۱۴ میلیون یوزر دارد. در پلن آینده ما نظر داریم که با گوشیهایی چون فانتوم ۶ کار خودمان را گسترش دهیم.
نفر بعدی، اولویر مارس، مدیر محصول تکنو موبایل بود که بر روی صحنه آمد: باید درباره فانتوم ۶ به دیزاین بسیاری عالی و جنس بسیار خوب بدنه اشاره کنم. پیش از این فانتوم Z، با دوربین ۱۶ مگاپیکسلی لانچ شد، فانتوم Z مینی با بدنه بسیار باریک ۶.۹ میلیمتری عرضه شد و فانتوم ۵ با سنسور اثر انگشت در بازار حضور دارد. مشتریان، عاشق این گوشیها هستند!
حال به سراغ نسل جدید فانتوم میرویم. در طی ۴۲۸ روز، ۲۲۵ مهندس به همراه ۴۸ برند جهانی با یکدیگر کار کردند تا فانتوم ۶ لانچ شود. فانتوم جدید بسیار باریک است، این باریکی بهنوعی یک زیبایی خالص است. اگر این گوشی را با اچتیسی ام۹ پلاس و هواوی پی۹ مقایسه کنیم، با ضخامت ۶.۱۵ میلیمتری از همه باریکتر است. این باریک بودن البته سبب نخواهد شد که گوشی شما خم شود و دارای استحکام بالایی است.
این اسمارتفون توانایی پشتیبانی از دو سیمکارت را دارد و اسلات کارت حافظه آن نیز به صورت جداگانه تعبیه شده است. سطح پشتی گوشی هم دارای کمی خمیدگی است که سبب میشود بهتر در دست جای بگیرد.
فانتوم ۶ دارای دو دوربین در پشت خود است و برای عکاسی به صورت حرفهای طراحی شده که بهٌصورت همزمان عکاسی میکنند. یکی از این دوربینها ۱۳ مگاپیکسلی و دیگری ۵ مگاپیکسلی است که ترکیب دو عکس سبب میشود تا تصویری شفاف را شاهد باشیم.
دوربین بالایی از لنز سونی imx 258 استفاده میکند که تصویر منظره را میگیرد و لنز دوم یک نمونه ۵ مگاپیکسلی بوده که عمق را شکار میکند.
این گوشی دارای نمایشگر ۵.۵ اینچی فول اچدی با فناوری AMOLED است، پردازنده ۸ هستهای با فرکانس ۲ گیگاهرتز دارد و از ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی بهره میگیرد. همچنین شارژ آن توسط پورت USB تایپ C انجام میشود. این گوشی همچنین دارای فناوری اسکنر چشم بوده و دوربین سلفیاش هم ۸ مگاپیکسلی است.
نفر بعدی، آرنولد دین وث، یکی دیگر از مدیران فروش تکنو موبایل بود که در ارتباط با محصول جدید دیگر این کمپانی یعنی نسخه پلاس فانتوم ۶ گفت: این محصول از سنسور ۲۱ مگاپیکسل سونی imx230 استفاده میکند و شما حتی در نور کم نیز عکسهای بسیار خوبی میگیرید. این گوشی دارای ۴ حالت هوشمند عکاسی است، ضمن آنکه قادر است تا با ترکیب چندین تصویر، برای شما یک عکس ۸۰ مگاپیکسلی بگیرد. فانتوم ۶ پلاس ۹۸.۱ درصد از فلز ساخته شده است که حتی از هواوی میت ۸ با ۹۵ درصد فلز نیز بالاتر میایستد. لنز دوربین هم به شیشه با استحکام سافایر مجهز شده است. این مدل از سنسور اثر انگشت و اسکنر چشم بهره گرفته و میتواند به صورت همزمان هم از هر دو استفاده ببرد. ضمن آنکه دارای آنتی ویروس بهصورت پیشفرض است تا سطح امنیتی گوشی بالاتر برود.
از دیگر مشخصات فانتوم ۶ پلاس بایستی به چیپست ده هستهای مدیاتک، نمایشگر ۶ اینچی فول اچدی، ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد.
در خلال سمینار، آرتور وانگ، قائم مقام شرکت مدیاتک، یکی از شرکای تجاری تکنوموبایل هم بر روی صحنه آمد و گفت: در سال ۲۰۱۵ ما ۱.۵ میلیارد وسیله داشتیم که در تمام آنها از چیپست مدیاتک استفاده شده بود و شامل وسایل مختلفی از موبایل تا پلیر میشود. سهم بازار چیپستهای ۴G از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ به ۴ برابر رسیده است. سهم بازار ما پس از کوالکام دوم بوده و بالاتر از چیپست اپل ایستادهایم. از هر ۴ اسمارت فون، حداقل یکی از آنها مجهز به چیپست مدیاتک است. تکنو موبایل یکی از شرکای تجاری اصلی ماست که تمرکز آن بیشتر از همه بر روی آفریقا قرار داشت.
در پایان این مراسم، قیمت فانتوم ۶ برابر با ۸۹۹ درهم (حدود ۹۰۰ هزار تومان) و بهای فانتوم ۶ پلاس ۱۰۹۹ درهم (در حدود ۱.۱۰۰.۰۰۰ تومان) اعلام شد. همچنین در ابتدا این گوشیهای در ۲۰ کشور که ایران نیز شامل آنهاست، وارد بازار شده و سپس کم کم وارد بازارهای دیگر همچون آمریکای جنوبی خواهد شد.
در ادامه تصاویری از این گوشیهای جدید را هم مشاهده میکنید که بهزودی در بازار کشورمان و با گارانتی شرکت یاس جهان عرضه خواهد شد.
طرح میت هواوی رو کپی کرده بعد میگه دویست تا مهندس یه سال روشکار کردن
هواوی که خودش از اپل کپی برداری میکنه دزد به دزد زده خخخخ