بررسی هواوی میت 10 پورش دیزاین؛ یک اسمارت فون هوشمند، قدرتمند، با کیفیت و به معنای واقعی کلمه، خاص!
کمپانی چینی هواوی خیلی آهسته و پیوسته در بازار اسمارتفونها حرکت میکند و شاید بتوان گفت که یک شبه ره صد ساله را رفته است! تا همین چند سال پیش این کمپانی در میانههای بازار پرسه میزد و تنها هنرش تولید گوشیهای اقتصادی برای قشر ضعیف جامعه بود؛ اما پس از یک برنامهریزی موفق، این کمپانی توانست تا به جمع بزرگان بازار بپیوندد و گوی سبقت را از اچتیسی، سونی، الجی و… برباید.
در این راه، همکاری با کمپانیهای معتبری همچون لایکا و پورش نیز کمک شایانی به هواوی کرده است. همکاری که موجب تولید پرچمدارانی بینقص در بازار شده؛ خصوصا نسخههای پورش دیزاین که همه را انگشت به دهان گذاشته است (البته بهخاطر قیمتشان)!
بعد از بررسی پرچمداران جدید هواوی یعنی میت 10 و میت 10 پرو و همچنین یک بررسی از نسخه ضعیفتر این خانواده یعنی میت 10 لایت، حالا نوبت به میت 10 پورش دیزاین رسیده است. اگر میخواهید بدانید که این پرچمدار لوکس چه چیزی در چنته دارد، با آیتیرسان و بررسی میت 10 پورش دیزاین همراه باشید.
طراحی و کیفیت ساخت
با اینکه نامی بزرگ همچون پورش دیزاین بر روی گوشی حک شده اما با یک دستگاه متفاوت طرف نیستیم! اگر تا پیش از این میت 10 پرو را دیده و با آن کار کرده باشید، مورد خیلی خاص و متفاوتی در نسخه پورش دیزاین آن نخواهید دید. این نسخه تک رنگ بوده و سیاهی تمام سر و بدنش را در بر گرفته است.
شاید بتوان تنها تفاوت این مدل با میت 10 پرو را در بخش پشتی آن دید؛ جایی که برخلاف یک نوار متمایز افقی در حوالی دوربین، در نسخه پورش دیزاین شاهد نواری عمودی هستیم؛ همین و دیگر هیچ! این مقدمه در بخش طراحی را گفتم تا انتظارتان را پایین بیاورم و گمان نکنید که با یک دستگاه عجیب و غریب طرف هستید! این مدل یک میت 10 پرو است که رنگش را سیاه کردهاند، لوگوی هواوی عزیزتر از جان را از جلوی آن برداشتهاند و تغییراتی بسیار جزئی در بدنهاش بهوجود آوردهاند! البته نام و لوگوی پورش دیزاین در جلو و عقب را هم نباید فراموش کرد که در واقع اصالت این دستگاه، وابسته به همین مورد است.
در نگاه از روبهرو حاشیههای بسیار کم اطراف بدنه خودنمایی میکنند؛ جای تعجبی هم وجود ندارد چرا که به ترند این روزهای بازار تبدیل شده است. در بالای نمایشگر دوربین و سایر سنسورهای همراه آن را میبینیم و در زیر آن، لوگوی پورش دیزاین چون نگینی بر پیکره دستگاه میدرخشد! استفاده از نمایشگری با ابعاد متفاوت موجب شده تا این گوشی هوشمند کمی درازتر از سایر گوشیهای معمولی موجود در بازار باشد؛ البته با روندی که این روزها کمپانیهای سازنده در پیش گرفتهاند، بهزودی تمام دستگاهها دراز میشوند و آن موقع است که گوشیهای معمولی، عجیب بهنظر میرسند (در دنیای که همه دیوانه شدهاند، انگشت اتهام به سمت فرد عاقل است)!
اگر گوشی را به پشت برگردانیم، دوربینهای دوگانه با چینش عمودی، سنسور تشخیص اثر انگشت و لوگوی پورش دیزاین در زیر آنها خودنمایی میکنند. اگر پایینتر بیایید، لوگوی هواوی را خواهید دید تا پی ببرید که با همه این دبدبه و کبکبه این گوشی گران قیمت و لوکس در واقع ساخت برادران گرامی خودمان است! دوربینهای گوشی بیرون زدگی نسبتا قابل توجهی دارند و در لحظه برخورد گوشی با زمین، احتمالا نخستین نگرانی شما بابت لنزها خواهد بود. در دو طرف آنها نیز فلاش LED و سیستم فوکوس و تشکیلاتش جا خوش کردهاند و تقارن خاصی در گوشی دیده میشود که لذت بخش است.
فریم گوشی فلزی است اما قاب پشتی آن از شیشه طراحی شده و عاشق جذب چربی انگشتان شماست! خیلی زود و در کسری از ثانیه با یک گوشی کثیف روبهرو خواهید شد و این موضوع به دلیل رنگ مشکی این آقای عزیز بیش از پیش به چشم میآید؛ بنابراین در صورت خرید این مدل، گرچه یک فرد پولدار خواهید بود اما میبایست همچون یک شاگرد شوفر لنگ به دست بگیرید و گوشی 8 میلیونیتان (در اسفند ماه 96) را تمیز کنید! البته همراه با این گوشی یک کیف چرمی بسیار باکیفیت و خاص نیز عرضه میشود که این مشکل را حل خواهد کرد اما موجب میشود ضخامت گوشی 7.9 میلیمتری شما به بیش از یک سانتیمتر برسد و وزن 178 گرمی آن شاید به بیش از 200 گرم افزایش یابد!
سمت راست گوشی میزبان کلید پاور و کلیدهای کنترلی صدا بوده و تنها درگاه سیمکارت است که در سمت مقابل خودنمایی میکند. بخش زیرین گوشی شامل اسپیکر و پورت USB Type-C است و بالای آن بهجز میکروفون ثانویه و خطوط آنتن، مورد خاص دیگری به چشم نمیآید. اما کمی صبر کنید؛ خبری از جک هدفون در این گوشی نیست! فکرش را بکنید که با پرداخت چنین مبلغ گزافی حتی نمیتوانید یک هدفون گران قیمت و حرفهای را به گوشی وصل کنید، چه برسد به نمونههای ارزان و مترو فروش آن!
با این حال یک تبدیل USB C به جک 3.5 میلیمتری همراه گوشی عرضه میشود که تا حدی این مشکل را حل خواهد کرد اما واقعا چه کسی حاضر است مدام این تبدیل را هم با خودش حمل کند؟ همین هدفون را هم با چشم غره و بد اخلاقی راضی به گره خوردنش در جیب میشویم!
طراحی گوشی در کنارهها خمیده است و همین کمک زیادی به خوش دست بودن آن کرده اما این نکته را در نظر بگیرید که میت 10 پورش دیزاین به راحتی آب خوردن از دست لیز میخورد؛ شاید چیزی فراتر از سر خوردن یک ماهی از دست! بنابراین، جناب آقای X، دارنده گوشی 8 میلیونی، برادر لاکچری عزیز، مراقب گوشیات باش که پخش زمین نشود!
با تمام مزایا و معایب، ظاهر لوکس و خاص میت 10 پورش دیزاین چیزی نیست که بتوانید بهراحتی از کنارش بگذرید! همچون عاشقان سینهچاک یکی از کمپانیهای سیب دوست، پورش هم برای خودش طرفداران پر و پاقرصی دارد.
اقلام همراه
در بررسیهایمان کمتر پیش میآید که به جعبه دستگاه اشاره کنیم؛ اما چه کنیم که پورش دیزاین است و یک باکس خاص، ماموریم و معذور!
جعبه گوشی با اکثر محصولات امروزی متفاوت است. یک جعبه تقریبا مربعی شکل و ضخیم که همچون گوشی یک دست مشکیست و در مرکز آن لوگو پورش دیزاین دیده میشود. وقتی که برای نخستین بار جعبه را باز میکنید، یک بوی خاص و نویی به مشام میرسد؛ نمیدانم شاید همان بوی لاکچری…!
بخشی که گوشی در آن قرار گرفته و یک کارت که پورش دیزاین بودنش را تضمین میکند، نخستین مواردی هستند که شاهدشان هستید. اگر این قسمت را بردارید، همه اقلام همراه خیلی شیک و مرتب با نظم و ترتیب کنار هم قرار گرفتهاند (شبیه دانههای انار مثلا). نکته جالب در جعبه حضور دو شارژر با اندازههای بزرگ و دو کابل USB C است. هدفون مشکی رنگ USB C نیز در یک بخش فویل مانند خیلی زیبا همچون سیمپیچ دور موتور در بالا و سمت چپ به چشم میخورد. کیف چرمی، زیبا، خاص و هوشمند میت 10 نیز در سمت راست دیده میشود که اگر آن را بردارید با دفترچه راهنما و تبدیل USB C به جک استاندارد صدای منفور (!) مواجه میشوید.
بهصورت کلی از باکس دستگاه بهراحتی برداشت میشود که این گوشی، یک اسمارتفون خاص است و شبیه به محصولات معمولی بازار نیست!
نمایشگر
میت 10 پورش دیزاین هواوی از نمایشگری ۶ اینچی با نسبت ۱۸ به ۹ بهرهمند است؛ رزولوشن آن +FHD بوده و برای ساختش از AMOLED استفاده شده تا شاهد خاموش شدن پیکسلها برای نمایش رنگ مشکی و در نتیجه آن کنتراست بینهایت باشیم، دقیقا شبیه به مواردی که پیشتر در میت 10 پرو دیده بودیم.
با توجه به نسبت تصویر متفاوت، کمی تعداد پیکسلها افزایش یافته و نسبت به محصولات FHD موجود در بازار پیکسلهای بیشتری را در این گوشی میبینیم. در هر اینچ از آقای لاکچری بیش از ۴۰۰ پیکسل قرار گرفته که برای یک محصول تاپ، پرچمدار و گران قیمت بازار پایینتر از حد انتظار است؛ در حالیکه این میزان در میت ۱۰ نزدیک به ۵۰۰ پیکسل اندازهگیری شده؛ یعنی ۱۰۰ پیکسل بیشتر از نسخه پورش دیزاین! البته در حالت عادی و با توجه به چینش خوب، مشکل خاصی با نمایشگر نخواهید داشت و نمیتوانید پیکسلها را با چشم ببینید اما برای کاربریهای متفاوت نظیر استفاده از گوشی در هدستهای واقعیت مجازی این میزان شاید مشکل ساز شود.
نمایشگر، رنگها را طبیعی نشان داده و همچون محصولات سامسونگ و یا آیفون X اپل اشباع شده نیست. این نوع بهنمایش در آمدن رنگها شاید جذابیت رقبا را نداشته باشد اما چیزی را بهنمایش میگذارد که به واقعیت نزدیکتر است. گرچه به لطف پنل استفاده شده، رنگ مشکی عمق کافی را دارد اما رنگ سفید در این گوشی تا حدی به سمت زرد متمایل میشود! در نگاه از زوایا برخی رنگها با تغییراتی جزئی همراه میشوند اما اصلا در حدی نیستند که مشکلساز باشد.
نمایشگر در بهترین حالت خودش میزان نور قابل توجهی دارد و همین امر خوانایی آن را در زیر نور آفتاب افزایش میدهد. در واقع در محیطهای خارجی اگر رفلکس صفحه را فاکتور بگیرید، مشکل خاصی با میت ۱۰ پورش دیزاین نخواهید داشت. حداقل میزان نور نمایشگر هم در حدی هست که در محیطهای تاریک (مثلا شبها قبل از خواب) چشمها را آزار ندهد. هواوی بخشی هم برای فیلتر کردن رنگ آبی در نظر گرفته تا دستگاهش برای مطالعه گزینه مطلوبی باشد.
در بخش تنظیمات میتوانید حالت صفحه را تغییر داده و از Normal به Vivid سوییچ کنید تا شاهد رنگهای زندهتری باشید. همچنین امکان تنظیم سردی و گرمی رنگها نیز در نظر گرفته شده تا بتوانید متناسب با سلیقه خود آن را تغییر دهید. میت ۱۰ پورش دیزاین به ویژگی شبیه به نمایشگر همیشه روشن کهکشانیهای سامسونگ مجهز است و میتواند هنگام خاموش بودن صفحه اطلاعاتی نظیر ساعت، تاریخ، میزان شارژ باتری و… را به نمایش بگذارد.
این ویژگی کاربردی بوده اما مصرف انرژی را کمی افزایش میدهد. نکته جالب اینجاست که برای فعال کردن این قابلیت میبایست از طریق بخش Security & Privacy در تنظیمات گوشی اقدام کنید. ناگفته نماند که این محصول از HDR 10 نیز پشتیبانی میکند.
سختافزار
هواوی برای پرچمدار جدیدش از چیپست Kirin 970 بهره گرفته که ساخته خود این کمپانی است. این چیپ ۸ هستهای با لیتوگرافی ۱۰ نانومتری تولید گشته و به گفته سازنده تا ۲۰ درصد انرژی کمتری نسبت به نسل قبلی مصرف میکند و همچنین ۴۰ درصد کوچکتر شده است.
این چیپ شامل ۴ هسته قدرتمند Cortex-A73 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A53 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز میشود. Mali-G72 MP12 نیز عهدهدار کارهای گرافیکی است. به این مجموعه سختافزاری قدرتمند، ۶ گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی اضافه کنید تا شاهد یکی از قدرتمندترین گوشیهای اندرویدی دنیا باشیم. این چیپ همچنین به واحد پردازش عصبی یا NPU نیز مجهز بوده و هوشمندی خودش را اینگونه به رخ میکشد.
در ادامه میتوانید نتایج بنچمارکهای میت 10 پورش دیزاین را ببینید و با رقبا مقایسه کنید.
هنگام انجام کارهای روزمره هیچ مشکلی با این گوشی خاص نخواهید داشت و 6 گیگابایت رم نیز کمک کرده تا بتوانید چندین برنامه را بهصورت همزمان به اجرا درآورید و شاهد کند شدن، لگ زدن و یا تاخیر در اجرای برنامهها نباشید. اگر گیمر هستید، پورش دیزاین عزیز برای شما ساخته شده است چرا که بازیهای گرافیکی را خیلی خوب اجرا کرده و آنطور که فکرش را میکنید، داغ هم نمیشود. با اینکه خبری از کارت حافظه در این گوشی نیست اما خب 256 گیگابایت حافظه داخلی جایی برای حرف و حدیث باقی نمیگذارد.
دوربین
هواوی همچون گذشته در ساخت دوربین این مدل نیز از لایکا کمک گرفته که حاصل آن یک دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و یک نمونه ۲۰ مگاپیکسلی در کنارش است. با این تفاوت که دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز است اما دوربین دوم فاقد چنین ویژگی بوده و تنها میتواند به صورت سیاه و سفید جهان پیرامون خودش را ببیند.
گشودگی دیافراگم دوربین گوشی به میزان f/1.6 رسیده که میتواند نور بسیار زیادی را جذب کند، در نتیجه شما قادر هستید تا در محیطهای تاریک تصاویر روشن و واضحی را به ثبت برسانید. به این مجموعه سیستم فوکوس لیزری، تشخیص فاز، تشخیص عمق و کنتراست را هم اضافه کنید.
سیستم هوش مصنوعی میت 10 پورش دیزاین در عکاسی نیز کاربرد خودش را با تشخیص اتوماتیک سوژه به نمایش میگذارد. به عنوان مثال آقای لاکچری قصه ما میان عکاسی از چهره، گیاه، حیوانات، غذا و… تفاوت قائل میشود. ویژگی که سالهاست در گوشیهای سونی میبینیم (همان آیکون تشخیص که در رابط کاربری نشان داده میشود).
دوربین دوم علاوه بر ثبت تصاویر سیاه و سفید، میتواند تا زوم دو برابری بدون افت کیفیت را به گوشی بیفزاید؛ البته کیفیت تصاویر پس از زوم نسبت به سایر محصولات بازار نظیر نوت ۸ کمتر است. همچنین امکان تصویربرداری پرتره نیز به کمک همین دوربین به گوشی اضافه شده تا تصاویری خاص همچون دوربینهای DSLR بگیرید. اگر کمی مصنوعی بودن تصویر در این حالت را فاکتور بگیریم، میتوان به آن نمره قبولی داد.
رابط کاربری دوربین چیز جدید و متفاوتی را شامل نمیشود و دقیقا شبیه به چیزی است که پیشتر در اکثر محصولات هواوی دیده بودیم. یک رابط کاربری نسبتا شلوغ و درهم و برهم با قابلیتهای بیشمار که شما را از نصب برنامههای سوم شخص بینیاز میکند.
بهطور کلی میت 10 پورش دیزاین دوربین بسیار خوبی دارد، از داینامیک رنج بالای برخوردار بوده و فوکوس آن عملکرد بینقصی بهجا میگذارد؛ با قابلیتهای خاص آن نیز میتوانید تصاویر متفاوتی را بگیرید که کمتر گوشی قادر به ثبت آنهاست. البته گاهی اوقات شاهد نویزهای کمی در عکسها هستیم که حداقل برای یک گوشی N میلیونی (!) بهدور از انتظار است.
میت ۱۰ پرو به لطف پردازنده قدرتمندش میتواند به صورت 4K فیلمبرداری کند. امکان فیلمبرداری اسلوموشن نیز در این گوشی گنجانده شده و میتوانید ویدیوهای متفاوتی را به ثبت برسانید. به لطف لرزشگیر اپتیکال فیلمهای گرفته شده با این دوربین پیشرفت قابل ملاحظهای نسبت به سایر محصولات هواوی داشته است.
این کمپانی چینی برای دوربین سلفی از یک نمونه ۸ مگاپیکسلی با f/2.0 بهره گرفته که در مجموع میتواند تصاویر خوب و با کیفیتی را بهثبت برساند. با اینکه امکان فوکوس برای دوربین سلفی در دسترس نیست اما خود گوشی میتواند سوژه را تشخیص دهد و با اعمال فوکوس بر روی آن تصویر با کیفیتی را ثبت کند. البته برای عکاسی سلفی میبایست در جایی قرار بگیرید که نور کافی داشته باشد و منبع نوری در پشت شما دیده نشود تا یک عکس ایدهآل را به ثبت برسانید.
قابلیتهای خاصی همچون عکاسی سلفی پرتره و یا مود زیبایی نیز برای این گوشی در نظر گرفته شده که آن را خواستنی میکند (البته اگر قیمت را فاکتور بگیرید).
رابط کاربری
میت ۱۰ پورش دیزاین با سیستم عامل اندروید اوریو راهی بازار شده است. مطابق معمول سازندگان اندرویدی، این کمپانی چینی نیز از رابط شخصیسازی شده خودش با نام EMUI 8 بهره گرفته است. رابطی که طرفداران و صد البته مخالفان زیادی هم دارد.
شکل آیکونها و ظاهر کلی رابط کاربری تغییر خاصی نسبت به گذشته ندارد و حتی منوی نوتیفیکیشن نیز شبیه به چیزی است که در سایر گوشیهای این کمپانی دیده بودیم. برخی ویژگیهای پرکاربرد نسخه قبلی این رابط کاربری همچنان حفظ شده است. بهعنوان مثال اگر با پشت دست، دو بار بر روی صفحه ضربه بزنید؛ میت ۱۰ پورش دیزاین یک اسکرین شات زیبا را تقدیمتان میکند و اگر همین کار را با دو انگشت انجام دهید، از نمایشگر فیلم میگیرد و در گالری ذخیره میکند.
یکی از ویژگیهای جالب در میت ۱۰ پورش دیزاین قابلیت اسکرین شات همراه با اسکرول است. اگر بر روی صفحه و با پشت دست حرف S را بکشید، گوشی با اسکرول کردن، مدام اسکرین شات میگیرد تا در نهایت یک تصویر بزرگ و کامل را از آنچه بر روی صفحه وجود داشت، ببینید. این قابلیت برای ثبت محتویات یک صفحه وب بسیار کاربردی است.
در سراسر رابط کاربری افکتهای زیبایی استفاده شده که دل هر کاربری را میرباید. امکان استفاده از ۲ اپلیکیشن در کنار هم نیز برای این گوشی در نظر گرفته شده که با توجه به نسبت نمایشگر آن، کاربردیتر از گذشته بهنظر میرسد. در واقع همه چیز شبیه به مدلی چون میت 10 این کمپانی است و طراحی پورش نیز نتوانسته تغییر چندانی به آن بدهد. تنها یک تم سیاه رنگ و بکگراندی زیبا از چرم است که گوشی خاص این کمپانی را خاصتر کرده و البته لوگوی پورش دیزاین را هم فراموش نکنید!
اسپیکر
میت ۱۰ پورش دیزاین هواوی از اسپیکرهای استریو بهرهمند است. البته این ویژگی با آنچه که در برخی دیگر از پرچمداران میبینیم کمی تفاوت دارد. در واقع هواوی هنگام پخش موسیقی از اسپیکر مکالمه بهعنوان یک توییتر بهره میگیرد تا صدای بهتری را شاهد باشیم. اسپیکر اصلی در بخش زیرین گوشی و کنار پورت USB Type C قرار گرفته و صدای نسبتا بلندی را راهی گوشتان میکند. کیفیت آن نیز در صداهای بالا خوب ارزیابی میشود اما کمی زیر است و بیس کافی و لازم را ندارد.
متاسفانه و طبق عادت جدید کمپانیهای بازار، این مدل فاقد جک استاندارد صداست (خدا پدر و مادر سامسونگ را بیامرزد که هنوز قیدش را نزده)؛ بنابراین نمیتوانید از هدفونهای معمولی موجود در بازار استفاده کنید. هواوی همراه با این مدل یک هدفون با پورتی متفاوت را عرضه کرده که کیفیتش چندان قابل قبول نیست! با اینکه چندین میلیون تومان پول ناقابل را بابت این گوشی پرداختهاید و شکل و شمایل هدفون آن خیلی شیک و حرفهای است اما عملا استفاده چندانی ندارد. هدفون خیلی خشک است و در گوش جای نمیگیرد، پخش صدای آن به بیرون نیز بسیار زیاد است تاجایی که حتی اگر صدا را تا نیمه بالا ببرید بازهم از بیرون شنیده میشود و اطرافیان متوجه آن میشوند! خلاصه آن که پورش هم نتوانسته این نقطه ضعف هواوی را بپوشاند!
در صورت استفاده از هدفون موجود در جعبه نیز نمیتوانید همزمان به موسیقی گوش دهید و گوشی خودتان را هم شارژ کنید! با همه اینها خروجی صدا در میت ۱۰ مناسب است؛ بلندی آن عالی بوده و کیفیت قابل قبولی دارد. ضمنا این مدل از aptX HD پشتیبانی کرده تا گزینهای مطلوب برای گوش دادن به موسیقی توسط هدفونهای بیسیم باشد.
سایر قابلیتها
میت 10 پورش دیزاین همچون نسخه پرو و بر خلاف نسخه معمولی توانسته تا گواهینامه IP67 را از آن خود کند. این یعنی میتوانید به مدت نیم ساعت در عمق یک متری آب گوشی گران قیمت خودتان را غوطهور کنید. هواوی تصمیم خاصی برای استفاده از سیستمهای تشخیص هویت نداشته و خبری از سنسور تشخیص عنبیه چشم، تشخیص چهره و این صحبتها نیست و همچون اکثر گوشیهای امروزی تنها به یک سنسور تشخیص اثر انگشت اکتفا کرده است. دسترسی به این سنسور راحت بوده و از سرعت و دقت بسیار بالایی هم بهره میبرد و نمیتوان از این لحاظ ایرادی به آن گرفت.
این گوشی از قابلیتی شبیه به دکس سامسونگ بهره میبرد که به موجب آن میتوانید از گوشی بهعنوان یک PC استفاده کنید. میت 10 پورش دیزاین چند میلیونی البته فاقد نسخه 5 بلوتوث است که کمی عجیب بهنظر میرسد. از پشتیبانی از NFC و اینفرارد هم نباید غافل شد. مواردی که اینروزها کاربردهای زیادی دارند، خصوصا اینفرارد و کنترل ابزارهای دیجیتالی اطراف!
باتری
میت 10 پورش دیزاین از یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلیآمپری بهرهمند است و در یک استفاده معمولی میتوانید تا یک روز و نیم و حتی دو روز با آن کار کنید (البته اگر نمایشگر همیشه روشن فعال نباشد). این مدل همچنین از فناوری شارژ سریع نیز بهرهمند بوده و میتوان آن را در مدت 100 دقیقه فول شارژ کرد. با همه اینها و ضمن شیشهای بودن بدنه، میت ۱۰ پورش دیزاین را نمیتوانید بهصورت بیسیم شارژ کنید تا یکی از نقاط ضعف اصلی این مدل نیز آشکار شود.
کلام آخر در بررسی میت 10 پورش دیزاین
بهطور کلی این دستگاه نسبت به گوشی میت 10 پرو تفاوت چندانی ندارد و تنها برند پورش دیزاین، رنگ مشکی و تغییری بسیار جزئی در طراحی آن است که نسخه پورش را از پرو متمایز ساخته! بنابراین میتوان آن را یک نسخه خاص و ویژه برای علاقهمندان به برند پورش دانست؛ نه بیشتر و نه کمتر…
در حال حاضر (اسفند ماه 96) میتوانید این گوشی را با قیمتی در حدود 8 میلیون و 300 هزار تومان از بازار بخرید و احساس یک آقای (و شاید هم خانمِ) لاکچری با گوشی چند میلیون تومانی خودتان داشته باشید!
لاکچری یعنی موتورولا که با ماشین کادیلاک برابری میکنه. هواوی در حد این حرفا نیست. بعدشم “پورش” یک تلفظ کاملا غلطه در حالی که صحیحش “پورشه” یا “پورشا” هست. محض اطلاع
حیف ۸ میلیون پول که بدیم واسه شکوفایی اقتصاد چین ! از تولید داخلی نمیخواید حمایت کنید نکنید ، ولی اینهمه پول واسه هوایی (????) خیلی حیفه ! بخدا به هر کی بگین ۸ میلیون دادین هواوی بهتون میخنده ????
بیچاره شرکت پورشه یه کلیپ داد بیرون که پورشه چطوری تلفظ میشه ؟؟؟
در مجموع باید بگم از هوآوی خوشم نمیاد الکی گرونه >>>>>>>
هشت میلیون تومن بابت یه میت 10
والا جی ال ایکس شاهین هم همین امکانات رو داره با یک دهم قیمت !!!!!!!!
نخرید والا نخرید
این همه پول بدی اونم برای هواوی اخه :/
طراحی که افتضاح
منوی کاربری از طراحی افتضاح تر
جنس بدنه داغون
واقعا چرا
تو همین رده قیمتی میشه از محصولات ال جی بهترین گوشی ها رو گرفت. همه چیز قیافه نیست ولی حتی اگر قیافه مهمه که ظاهر گوشی های ال جی خیلی شیک تر از اینه
خیلی گرونه اصلا نمیشه خریدش که بخواییم ببینیم چی هست
ولی این همه پول واقعا برای چی؟
لاکچری یعنی ایفون ایکس که برند معتبر ن هواوی اشغالی
خانوم لاکچری یعنی ورتو، ینی گوشی های پورش دیزاین بلک بری یا همین هواوی، ایفون رو که مثل پراید همه دارن ????
اصلا اسم هواوی میاد روش دیگ نمیشه اسمش لاکچری گذاشت????