شاید نیازی به دوربینهای ۱۰۰ مگاپیکسلی نداشته باشیم. اما دلیل نمیشود آنها را نخواهیم!
این یک امر تقریبا واضح است که اعداد فقط مشخص کننده کیفیت دوربینهای گوشیهای هوشمند نیست و فاکتورهای بسیاری برای ارزیابی وجود دارد. گوشیهایی که تعداد بیشتری دوربین یا دوربینهایی با مگاپیکسل بالاتر دارند لزوما در دنیای واقعی بهتر نیستند. به عنوان مثال، گوگل پیکسل ۳، با وجود یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی در پشت آن به راحتی میتواند گوشیهایی مانند سامسونگ گلکسی S10+ یا نوت ۹ را در دنیای واقعی شکست دهد.
اما چه آنها را بخواهیم یا نه، بهنظر میرسد شرکتهای موبایل به افزایش آن ادامه خواهند داد. طبق گفته مدیر ارشد اجرایی کوالکام، دوربینهای تکی ۶۴ مگاپیکسلی و حتی سنسورهای 100MP+ در حال ساخت هستند. انتظار میرود اولین سری از این سنسورهای تصویر برداری به زودی به نمایش گذاشته شوند.
انتظار میرود امسال برندهای بسیاری گوشیهای نسل جدید خود را که از دوربینهای جدید بهره میبرند، معرفی کنند. جایی برای شک درمورد اطلاعات Heape وجود ندارد. زیرا بسیاری از شرکتهای بزرگ تولیدکننده با کوالکام همکاری دارند تا مطمئن شوند پردازندههای اسنپدراگون با این فناوری جدید سازگاری دارند.
به هر حال پردازندههای میانرده و بالارده کوالکام مانند اسنپدراگون ۶۶۰، ۶۷۰، ۶۷۵، ۷۱۰، ۸۴۵ و ۸۵۵ به صورت تئوری از گوشیهایی با دوربین تا مرز ۱۹۲ مگاپیکسل پشتیباتی میکنند. البته هیچ دوربین ۱۹۲ مگاپیکسلی و حتی ۱۰۰ مگاپیکسلی در حال حاضر در بازار وجود ندارد. اما ما میدانیم تولید پیکسلهای بزرگتر راه پیشرفت در صنعت عکاسی است، با این حال با افزایش تعداد پیکسلها به صورت غیرمنطقی غول ۱۰۰ مگاپیکسلی تولید میکنیم. به هر حال، این بهترین راه برای ارزیابی تکنولوژی است.
در یک یادداشت تا حدی غیرمرتبط، کمپانی کوالکام تایید کرده است که نسخه نهایی اسنپدراگون ۸۵۵ (که به دلایلی شاید اسنپدراگون ۸۶۵ نامیده نشود)، همراه با فناوری ضبط ویدیو HDR10 اختصاصی شرکت کوالکام ( که با نسخه اخیر HDR10+ سامسونگ متفاوت است.) عرضه خواهد شد که از فراداده فریم به فریم و صحنه به صحنه پشتیبانی خواهد کرد.