در تابستان سال گذشته کمپانیهای سامسونگ و AMD از همکاری استراتژیک خود برای تولید تراشههای گرافیکی موبایلی و مشخصا استفاده از معماری RDNA در تراشههای اگزینوس خبر دادند. در اوایل سال 2021 شرکت سامسونگ اعلام کرد که این همکاری موفقیتآمیز بوده و در حال پیشرفت است. AMD نیز اخیرا از پیشرفت همکاریهای 2 طرف خبر داده و اعلام کرده است که تراشه پرچمدار نسل آینده با معماری گرافیکی RDNA 2 در اواخر سال جاری معرفی خواهد شد.
انتظار میرود که شتابدهنده ویدیویی جدید در قالب تراشه اگزینوس 2200 بهکار گرفته شود. این تراشه قلب تپنده پرچمداران سری گلکسی S22 شرکت سامسونگ بهشمار خواهد رفت. بر اساس شایعات تراشه اگزینوس 2200 با استفاده از فرآیند پردازش 4 نانومتری LPE تولید خواهد شد. تراشه جانشین اسنپدراگون 888 با شناسه SM8450 مجهز به پردازنده گرافیکی آدرنو 730 خواهد بود؛ در حالیکه تراشه اسنپدراگون 888 از پردازنده گرافیکی آدرنو 660 بهره میگیرد.
تراشه پرچمدار جدید اگزینوس به لحاظ عملکرد گرافیکی از مدل جانشین تراشه اسنپدراگون 888 نیز پیشی خواهد گرفت. صحت و سقم چنین ادعایی در آینده مشخص خواهد شد؛ اما در حال حاضر ارائه نخستین جمعبندی امکانپذیر است.
نتایج تست بنچمارک تراشه اگزینوس 2200 در GFXBench هماکنون قابل دسترس بوده و کاملا خوشبینانه بهنظر میرسند. بر اساس دادههای اولیه پردازنده جدید سامسونگ مجهز به تراشه گرافیکی AMD از جنبه تواناییهای گرافیکی از تراشه A14 Bionic شرکت اپل پیشی خواهد گرفت. در صورت بهرهمندی این تراشه از توان پردازشی مشابه میتوان ادعا کرد که سامسونگ بالاخره موفق به تولید تراشهای با سیستم گرافیکی مناسب و قابل رقابت با رقبا شده است.
شرکت اینتل بهدنبال تقویت ارتباطات کاری خود با کارمندان سامسونگ است
پاتریک گلسینگر؛ مدیرعامل جدید اینتل قصد دارد تا این شرکت را به یک تولیدکننده بزرگ قراردادی برای قطعات نیمههادی تبدیل کند. کمپانی در راستای دستیابی به این هدف سرگرم تغییر ساختار کاری خود بوده و متخصصان باتجربه شرکتهای سامسونگ و میکرون نیز این پروژه را هدایت خواهند کرد.
اکنون برخی منابع به خبرنامههای داخلی شرکت اینتل دسترسی پیدا کردهاند. این خبرنامهها به تحولات گسترده در ساختار سازمانی کمپانی اشاره دارند. در خبرنامههای فوق بدون پرداختن به هرگونه جزئیات اعلام شده که واحدهای مسئول تامین و تولید قطعات با یکدیگر ادغام میشوند؛ اگرچه در گذشته این واحدها تا حدودی مستقل از یکدیگر فعالیت میکردند. چنین تحولی صرفا تاکید میکند که شرکت اینتل به اهمیت مقابله با کمبود قطعات که بخشهای خاصی از اقتصاد جهانی را فلج نموده؛ پی برده است.
بدیهی است که کسبوکار خدمات تولید نیمههادی اینتل زیرمجموعهای از یک تشکیلات سازمانی جدید و بخشی از راهبرد جدید IDM 2.0 محسوب میشود. واحد خدمات نیمههادی اینتل توسط Randhir Thakur که پیشتر مسئولیت هماهنگی زنجیره تامین را بر عهده داشت؛ هدایت خواهد شد. وی ریاست واحد خدمات تولید نیمههادی اینتل را بر عهده گرفته و کیوان اسفرجانی که ریاست واحد عملیات اینتل را بر عهده داشت؛ سمت ریاست عملیاتی را عهدهدار خواهد شد.
گروه برنامهریزی شرکتی یکی دیگر از ساختارهای جدید اینتل بهشمار میرود. این واحد در زمینه برنامهریزی تولید و عرضه و همچنین تهیه قطعات و مواد اولیه ضروری فعالیت خواهد کرد. بعلاوه استوارت پان؛ یکی از پیشکسوتان اینتل مدیری با تجربه کاری 33 ساله بهشمار میرود. وی در سال 2014 از اینتل خارج شد و فعالیت خود در شرکت Bossa Nova را آغاز کرد. در ادامه وی به سمت مدیر ارشد خرید در شرکت اچپی منصوب شد.
دلشون خوشه پردازنده میزنن سالی یه مدل هم میرن روش
اپل سه سال یه بار یه پردازنده میزنه کف همهمیبره
از لحاظ عددی شاید بالاتر باشه ولی در عمل همیشه اپل برتر بوده از لحاظ پردازنده و دوربین و چیزای دیگه
بهینه بودن و یکپارچگی سیستم عاملش هم بی تاثیر نیست
از زمان تاسیس شرکت ها از این خبر های “خواهد شد” خیلی شنیده ایم 🙂