10 برنامه قدرتمند مبتنی بر وب که می‌توانند جایگزین برنامه‌های دسکتاپ شما شوند

دیگر مثل گذشته نیست و اگر بخواهیم هرکاری را در هر جایی انجام دهیم، این اینترنت است که بکارمان می‌آید. چه می‌شود اگر بتوان از تعداد برنامه‌های دسکتاپ کاست و کارها را بیشتر و بیشتر آنلاین انجام داد؟ اینگونه هم فضای کمتری ار هاردمان پر می‌شود و هم دسترسی به سرویسهای مختلف همه جا برایمان فراهم می‌شود. در زیر با چند برنامه جایگزین آنلاین آشنا می‌شوید که حسابی مفید هستند.

برنامه‌های گوگل درایو

googledrivetools_primary-100040661-gallery-100364473-gallery

شاید نتوان گفت که برنامه‌های بهره‌وری گوگل درایو در حد و اندازه‌های برنامه‌های آفیس مایکروسافت هستند، ولی می‌توان آنها را برای کاربر معمولی قدرتمندتر از متوسط دانست. بعلاوه گوگل دائما در حال افزودن ویژگی‌های مفید به این برنامه‌ها است.

اگر می‌توانید دل از برنامه‌های آفیس درون سیستمتان بکنید، برنامه‌های تقریبا مشابهی در فضای آنلاین (مایکروسافت آفیس آنلاین) وجود دارند که می‌توانند جایگزین خوبی برای آفیس دسکتاپتان باشند.

پرزی

prezi-100364481-gallery

به طور کل ایجاد ارائه، کار خسته کننده‌ای است. پرزی اما اینکار را برای شما به یک کار مفرح تبدیل می‌کند و امکانات زیادی را برای هر چه زیباتر کردن ارائه در اختیارتان می‌گذارد. در این سرویس آنلاین کاربر امکان زوم و حرکت در نقطه به نقطه اسلاید را دارد.

Virus Total

virus-total-100364492-gallery

شاید Virus Total نتواند جایگزین یک برنامه انتی ویروس دسکتاپ شود، ولی مخصوصا زمانی که صاحب یک دستگاه کروم بوک هستید می‌تواند تقریبا نزدیک به یک انتی ویروس برای شما عمل کند. برای چک کردن فایلهای ویروسی باید آنها را در این وبسایت آپلود کرده و اجازه دهید که این سایت با استفاده از کلی برنامه انتی ویروس، اسکنرهای وب سایت و دیگر ابزار، فایلتان را بررسی کند.

اگر Virus Total بگوید یک فایل سالم است، مطمئن باشید که واقعا چنین است.

WeVideo

wevideo-100364485-gallery (1)

بله، درست متوجه شدید، شما می‌توانید ویدئوهای خود را در فضای آنلاین ویرایش کنید. این وبسایت در کروم بوکها واقعا بکار می‌آید. البته این سرویس محدودیت‌هایی هم دارد. هماهنگی این سرویس با دراپ باکس، گنجاندن ویژگی‌های مهم و البته امکان ثبت نام برای دریافت نسخه کامل، می‌تواند از آن یک سرویس مفید در مواقع لازم بسازد.

Pixlr Editor

pixlr-editor-100364482-gallery

اگر فکر می‌کنید که عکسی به ویرایش نیاز دارد، Pixlr Editor یک برنامه ویرایشگر مبتنی بر وب است که می‌خواهید. این ابزار ویرایشی دقیقا در حد فوتوشاپ نیست، ولی خیلی خیلی پیشرفته‌تر از برنامه‌های پیشفرض نصب شده روی دسکتاپ‌هاست. با مجموعه‌ای از ابزارها، فیلترها، آپشنهای تنظیمی و لایه‌ها این ابزار آنلاین حتما شما را مجذوب خود خواهد کرد.

Zamzar یا FreeFileConvert

zamzar-100364486-gallery

دیگر چه چیزی بهتر از اینکه بتوانیم به یک کانورتر آنلاین هر زمان که بخواهیم دسترسی داشته باشیم. این دو سرویس آنلاین ساخته شده‌اند که فایلها را به انواع دیگری از آنها تبدیل کنند. Zamzar ادعا می‌کند که از 1200 فرمت پشتیبانی می‌کند، ولی تنها اجازه تبدیل فایلهای زیر 100 مگابایت را می‌دهد.

FreeFileConvert اما اجازه تبدیل فایلهایی تا 300 مگابایت را داده و مثل Zamzar برای دانلود فایل تبدیل شده نیاز به ثبت نام نیست. بعلاوه هر دو وبسایت به شما امکان می‌دهند که فایلهایی را که از یک URL خاص می‌خواهید به نوع و فرمت دلخواه تبدیل کنید.

Google Hangouts

google-hangouts-100364475-gallery (1)

بیشتر به سرویس پیامی قرار گرفته در گوگل پلاس و دیگر ویژگی‌ها مشهور است، اما Google Hangouts غیر از ارسال و دریافت پیام، یک سرویس ویدئو چت هم دارد. این سرویس از برقراری ویدئو چت آنلاین همزمان با 10 نفر پشتیبانی می‌کند. در ضمن امکان برقراری تماس نیز در این سرویس وجود دارد و از همه بهتر این است که هنگ اوت رایگان است و می‌تواند خیلی راحت جای سرویسهای دسکتاپ مثل اسکایپ را بگیرد.

MindMup

mindmup_screenshot-100364478-gallery

نرم‌افزارهای فلوچارت و مایند مپ نرم‌افزارهای خوبی هستند، اما فقط زمانهای خاصی است که به آنها نیاز است، پس MindMup می‌تواند ابزار دم دستی باشد که فقط در صورت نیاز آن را خبر کرد. این ابزار به سادگی طرح و کار با آن و البته حرفه‌ای بودن مشهور است. بیشتر ویژگی‌های این سایت رایگان است، اما برای داشتن برخی از ویژگی‌ها نیاز به پرداخت پول دارید.

LastPass

lastpass-100364476-gallery

این سیل هکرها و اخباری که روزانه از هک شدن سیستمها می‌شنویم اگر تنها یک چیز به ما آموخته باشد آن این است که بله ما به یک برنامه مدیریت پسوورد نیاز داریم. در واقع می‌گویند که بهتر است برای دسترسی به هر سایت یک پسوورد متفاوت داشته باشیم. LastPass هم در واقع یک مدیر پسوورد آنلاین است. پسورد شما در فضای کلاود و با یک پسوورد اصلی که تنها خودتان می‌دانید ذخیره می‌شود و زمانی که به یک پسوورد نیاز دارید LastPass وارد عمل می‌شود.

Cloud Storage

insanecloudstorage_primary-100035798-gallery-100364474-gallery

بی‌آیید فعلا نرم‌افزارهای جایگزین را فراموش کنیم و کمی درباره یک سخت‌افزار جایگزین آنلاین حرف بزنیم. فضای آنلاینی که در ازای ذخیره 100 گیگابایت اطلاعات تنها از شما 2 دلار در ماه می‌گیرد. بعلاوه همه جا هم در اختیارتان است. چه چیزی بهتر از اینکه هر جای دنیا اراده کنید و به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشید بدون اینکه نیازی به حمل سخت‌افزار اضافه‌ای باشد؟

Spotify web player

spotify-web-player-100364505-gallery

از مدیا پلیر تا آیتونز حتی VLC، می‌توان گفت که پلیرها معمولا زشت‌ترین برنامه‌های اطراف ما هستند. پس بهتر است Spotify web player را انتخاب کنید و به بیش از 20 میلیون فایل موسیقی آنهم به صورت رایگان (برای رایگان بودن باید به تبلیغات نیز گوش دهید) و در فضایی تقریبا زیبا گوش دهید. در ضمن اگر موزیکی دارید می‌توانید به صورت رایگان در Google Play Music آپلود کنید و به آنها در سرویسهای استریمینگ گوش فرا دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH