انتشار یک خبر جدید در اوایل وقت امروز سروصدای زیادی را در فضای آنلاین بهراه انداخت. بر اساس آخرین اخبار منتشر شده، گوشی پرچمدار آینده وانپلاس در روز 7 فوریه سال 2023 (18 بهمن ماه) بهطور رسمی معرفی خواهد شد. بر اساس گزارش وبسایت MySmartPrice، انتشار فهرست بنچمارک گیکبنچ تائید میکند که دستگاه با شماره مدل PHB110 از پردازنده جدید اسنپدراگون 8 نسل 2 پشتیبانی میکند. همچنین نتایج تست بنچمارک نشان میدهند که حداقل یکی از مدلهای دستگاه مجهز به رم 16 گیگابایتی خواهد بود (البته عرضه مدلهایی با 8 و 12 گیگابایت رم نیز بسیار محتمل بهنظر میرسد).
وجود یک هسته پردازشی با سرعت فرکانس 3.19 گیگاهرتزی نشاندهنده هسته بسیار کارآمد کورتکس X3 در تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 است. بعلاوه معماری 4+3+1 هستهای مورد استفاده برای CPU تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 در نتایج تست بنچمارک نیز قابل رویت است. نهایتا این فهرست نشان میدهد که گوشی مجهز به پردازنده گرافیکی آدرنو 740 خواهد بود؛ موضوعی که بهکارگیری پیشرفتهترین پلتفرم موبایلی کوالکام در این گجت را مورد تائید قرار میدهد.
بر اساس پیشبینیها نسخه 5G وانپلاس 11 با دکمه نمادین کشویی (Alert Slider) روانه بازار خواهد شد. این موضوع به کاربران امکان میدهد تا بدون نیاز به بازگشایی قفل گوشی یا روشن کردن نمایشگر آن، دستگاه خود را سریعا به حالات قطع صدا، ویبره یا زنگخور منتقل نمایند. کمپانی چینی از بهکارگیری این مشخصه در گوشی وانپلاس 10T صرفنظر کرد. هدف از انجام اینکار، ایجاد فضای اضافی در داخل بدنه گوشی جهت ارائه سایر امکانات بود. اکنون بهنظر میرسد که وانپلاس موفق به کشف راهکاری برای حل این معضل شده است.
نسخه 5G وانپلاس 11 اخیرا موفق به دریافت تائیدیه از آژانس رگولاتوری 3C چین شد. بر این اساس پرچمدار جدید از باتری 5000 میلیآمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع 100 واتی بهره خواهد برد. فعالیت آژانس 3C مشابه با موسسه Underwriters Laboratory در ایالاتمتحده بوده و این نهاد به ارزیابی محصولات از جنبه ایمنی آنها میپردازد. دریافت گواهینامه 3C برای محصولات قابل عرضه در بازار چین امری الزامی است.
نتایج تست بنچمارک وانپلاس 11 در پایگاه داده گیکبنچ
بر اساس گزارشات، وانپلاس 11 مجهز به نمایشگر 6.7 اینچی آمولد با طراحی خمیده، رزولوشن +QHD (معادل 1440p) و نرخ نوسازی 120 هرتزی خواهد بود. این نمایشگر دارای یک حفره کرویشکل در گوشه قسمت فوقانی جهت استقرار دوربین سلفی است. این دوربین جهت برقراری تماسهای ویدیویی نیز قابل استفاده خواهد بود. بر اساس گمانهزنیها دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی گوشی روی پنل پشتی آن مجهز به سنسور IMX890 ساخت شرکت سونی خواهد بود. لنز فوقعریض 48 مگاپیکسلی و ماژول تلهفوتو 32 مگاپیکسلی سایر المانهای سیستم دوربین پشتی گوشی را تشکیل خواهند داد.
بر اساس نتایج بنچمارک گیکبنچ، وانپلاس 11 در تستهای پردازش تک هستهای و چند هستهای بهترتیب امتیازات 1493 و 5112 را کسب کرده است. برای مقایسه جالب است بدانید که سامسونگ گلکسی S23 اولترا در همین تستها بهترتیب امتیازات 1504 و 4580 را به خود اختصاص داده است. در دومین نوبت اجرای تست بنچمارک گیکبنچ، پرچمدار برتر آینده سامسونگ بهترتیب امتیازات 1530 و 4779 را کسب کرد. در هر 2 تست مورد اشاره، گلکسی S23 اولترا از نسخه اورکلاک شده تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 مجهز به هسته کورتکس X3 با فرکانس 3.36 گیگاهرتز بهره گرفته است.
در صورت تشابه امکانات ارتباطی، وانپلاس 11 همانند وانپلاس 10T تنها از اتصال 5G با فرکانس کمتر از 6 گیگاهرتز پشتیبانی نموده و از سیگنالهای موج میلیمتری پشتیبانی نخواهد شد. این موضوع لزوما خبر ناخوشایندی نیست. اگرچه شبکههای 5G موج میلیمتری سریعترین سرعت دانلود را در اختیار کاربران قرار میدهند؛ اما یافتن این سیگنالها همانند شناسایی یک کارمند اپل است که برای رفع نیازهای روزمره خود از گوشی گوگل پیکسل 7 پرو استفاده میکند!
طیف فرکانسی زیر 6 گیگاهرتز شامل باند میانی و باند C بوده و کماکان در حدود 10 برابر سریعتر از اتصال 4G LTE است. بنابراین دسترسی به چنین سرعتی به نوبه خود یک خبر خوشایند قلمداد میشود. اکنون در نهمین سالگرد عرضه گوشی وانپلاس وان قرار داریم؛ موضوعی که باور آن احتمالا کمی دشوار بهنظر میرسد. در آن زمان، وانپلاس خریداران نخستین گوشی هوشمند خود را ملزم به دریافت دعوتنامه کرد. هدف از انجام اینکار، تطبیق روند عرضه و تقاضا و جلوگیری از درگیری بیش از حد کمپانی برای تولید تعداد زیادی گوشی بود. همچنین وانپلاس با برگزاری مسابقاتی از طریق وبسایت خود، دعوتنامههایی را به برندگان اهدا میکرد. این اقدام به کمپانی چینی اجازه داد تا یک پایگاه قوی از طرفداران آنلاین را ایجاد نماید؛ روندی که هنوز کماکان ادامه دارد.
تا ماه ژوئن 2021 کماکان بیش از 300 هزار کاربر برای رفع نیازهای روزمره خود از گوشی وانپلاس وان استفاده میکردند. این اطلاعات از سوی پیت لائو؛ مدیرعامل وانپلاس ارائه شده است.