پزشکیان

پزشکیان: دشمن با تکیه بر هوش مصنوعی برای ایران سناریو طراحی کرد، اما محاسباتش شکست خورد

رئیس‌جمهور در یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت، با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی و بحران در ایران گفت سناریوهای طراحی‌شده با استفاده از داده‌های هوش مصنوعی، شبکه‌های جاسوسی و عوامل داخلی، به نتیجه مورد انتظار آنها نرسید و حضور مردم در صحنه، این برنامه‌ها را خنثی کرد.

یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت صبح دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ با حضور مسعود پزشکیان در دانشگاه تهران برگزار شد. رئیس‌جمهور در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام ملی، از نقش مردم و مدیران کشور در عبور از بحران‌های اخیر سخن گفت.

پزشکیان: محاسبات دشمن بر اساس داده‌های هوش مصنوعی شکست خورد

پزشکیان با اشاره به آنچه تدبیر و راهبردهای رهبر شهید انقلاب در مدیریت کشور خواند، اظهار کرد که بخش مهمی از ثبات و امنیت موجود ایران حاصل رهنمودهای ایشان بوده است. به گفته رئیس‌جمهور، این رویکرد در شرایط مختلف توانست تهدیدهای ایجادشده را به فرصت تبدیل کند و کشور را از بحران‌های مختلف عبور دهد.

رئیس‌جمهور گفت دشمنان تصور می‌کردند با افزایش فشار و ایجاد ناامنی می‌توانند ایران را با مشکلاتی مانند قحطی، غارت و فروپاشی اجتماعی مواجه کنند. به گفته او، این برنامه‌ها بر پایه مجموعه‌ای از داده‌های هوش مصنوعی، شبکه‌های جاسوسی، عوامل اجیرشده و برخی نیروهای داخلی طراحی شده بود، اما در نهایت محاسبات آنها محقق نشد.

پزشکیان حضور مردم در صحنه را عامل مهمی در خنثی‌شدن این سناریوها دانست و بر نقش جامعه در مقابله با تهدیدهای خارجی تأکید کرد.

تأکید رئیس‌جمهور بر ادامه مسیر با وحدت و انسجام

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به مراسم وداع با رهبر شهید اشاره کرد و گفت در آن مراسم اعلام کرده است که این رویداد را وداع نمی‌داند؛ زیرا به اعتقاد او، مسیر و آرمان‌های مطرح‌شده همچنان ادامه دارد.

او حفظ وحدت، قدرت، انسجام و هماهنگی را از الزامات عبور از شرایط دشوار دانست و افزود مقابله با تهدیدهای خارجی بدون همدلی در داخل کشور امکان‌پذیر نیست.

پزشکیان همچنین حضور مردم ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه و حوادث مرتبط با رمضان را قابل‌توجه توصیف کرد و گفت ملت ایران طی بیش از ۱۶۰ روز، بدون چشمداشت در مسیر دفاع از کشور حضور داشته‌اند.

به گفته رئیس‌جمهور، این همراهی مردمی سرمایه‌ای مهم برای کشور محسوب می‌شود و دولت نیز خود را موظف می‌داند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، برای رفع مشکلات و کاستی‌ها تلاش کند.

دولت به دنبال مسیرهای جدید برای عبور از تحریم‌هاست

پزشکیان با اشاره به تحریم‌ها و محدودیت‌های ایجادشده علیه ایران اظهار کرد که اگرچه به گفته او دشمنان تلاش کرده‌اند مسیرهای موجود را مسدود کنند، دولت برای تأمین نیازهای کشور و ارائه خدمات به مردم به دنبال راه‌های جدید خواهد بود.

رئیس‌جمهور همچنین از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست برای حل مشکلات موجود، تلاش خود را ادامه دهند و بر ضرورت استمرار خدمت‌رسانی در شرایط دشوار تأکید کرد.

اشاره پزشکیان به آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های انرژی

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به حملات منتسب به رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه زیرساخت‌هایی از جمله بخش برق و انرژی، عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان در جریان دو جنگ اخیر را مورد توجه قرار داد.

او گفت روند ارائه خدمات به‌گونه‌ای مدیریت شد که مردم با وجود شرایط جنگی، کمبود قابل‌توجهی احساس نکنند. پزشکیان این موضوع را حاصل تلاش مدیران و کارکنانی دانست که به گفته او، بدون مطرح‌کردن نام خود و دور از توجه عمومی، مسئولیت‌هایشان را انجام داده‌اند.

حداد عادل: جامعیت فکری از ویژگی‌های رهبر شهید بود

در بخش دیگری از این مراسم، غلامعلی حداد عادل، مشاور عالی مقام معظم رهبری شهید، درباره ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید سخنرانی کرد.

او جامعیت در نگاه به مسائل مختلف کشور را یکی از ویژگی‌های برجسته ایشان دانست و گفت قدرت تفکر و تعقل، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های وی داشته است. حداد عادل همچنین به سخنرانی ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ رهبر شهید اشاره کرد و برخی از دوگانه‌های اساسی در مواجهه با مسائل کشور و مرزبندی با دشمنان را مورد بررسی قرار داد.

به گفته او، پیروان این مسیر باید بیش از گذشته به رهنمودهای حکیمانه رهبر شهید توجه کنند و رویکرد مبتنی بر تدبیر و حکمت را ادامه دهند.

تجلیل از هفت مجاهد در غربت

در پایان یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت، با حضور رئیس‌جمهور از هفت نفر و یک مجموعه دانشجویی تقدیر شد.

علی دشتبان، مدیر مدرسه میناب، حجت‌الاسلام محسن سالاری، امام جمعه سیریک، مصطفی راغب، هنرمند، حسن احمدیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، مهدی صلواتیان از موکب‌داران استان همدان، محسن محمدی‌پناه، مداح، و مسئول هیئت‌های دانشجویی اصحاب‌الحسین(ع) دانشگاه تهران، از تجلیل‌شدگان این مراسم بودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید