هیچ شکی در مفید و خوب بودنشان نیست، ولی اخیرا محققان دانشگاه واترلو (بله همان منطقه شرکت مرکزی بلک بری منظورمان است)، اعلام داشتهاند که این کامپیوترهای خوش دست، عامل تنبلی جسمی و البته ذهنی هستند.
آنها جستجو درباره موضوعاتی را که به دنبالشان هستید، آسان میکنند و همین امر امکان فکر کردن را از کاربر میگیرد. در واقع این مطالعه جدید از مطالعه پیشین که اظهار میداشت بشر بالذاته و حدالامکان از تلاش برای حل مشکلات دوری میکند، حمایت میکند.
کسانی که تواناییهای شناختی بهتری دارند و علاقه زیادی به تفکر تحلیلی داشته، کمتر تمایل به استفاده از موتور جستجوی درون اسمارت فونهایشان برای حل مسئله دارند.
آقای پنی کوک یکی از دانشجویان دکترا مشاهدات در این تحقیق را به مرحله بالاتری برده است، او در این باره میگوید: تحقیقات ما نشان میدهند که رابطهای بین استفاده سنگین از اسمارتفون و هوش پایین است، اما آیا اینکه اسمارت فونها باعث کاهش هوش میشوند، پرسشی است که پاسخ به آن به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.
برای آنهایی که نگران این موضوع هستند که استفاده از رسانه اجتماعی باعث کاهش تواناییهای شناختی آنها شود باید بگوییم که نگران نباشید و فعلا چیزی در این باره ثابت نشده است.
man in matlabo kheyli vaqt pish khonde bodam .
ye khorde beroz tar bashin
va albate koli bishtar az in mataleb estefade konid
kheyil khoban
🙂
چه جالب