سونی، برندی صاحب نام و دوست داشتنی که در گذشته محصولات بسیار زیادی را تولید کرده که اغلب مورد توجه بودند اما در کنار توجه کاربران مسئله درآمد و سود نیز یکی از مهمترین موضوعات است که در واقع شاکله اصلی هر کمپانی را تشکیل میدهد. سونی نیز همانند برخی دیگر از کمپانیها شرایط مالی چندان مناسبی ندارد و روزانه اخباری در این خصوص به گوش میرسد اما شاید بتوان گفت لباس آهنین این کمپانی در بازی و خورههای بازی خلاصه میشود. یکی از بخشهایی که سونی از طریق آن سود بسیاری را به جیب میزند بخش پلی استیشن و کنسول بازی است که همچنان موفقیتهای بیشتری را نصیب خود میکند. اما شاید بتوان گفت PS Vita در این میان هیچ نقشی ندارد.
کمپانی ژاپنی سونی در زمینه تلویزیونها نیز چندان چهره خوشنودی ندارد و گویا سود زیادی هم این بخش برای سونی ندارد و شاید بتوان گفت که پاشنه آشیل این کمپانی در حال حاضر بخش موبایل آن است که با نام اکسپریا شناخته میشود. در این میان و با محبوبیت پلی استیشن و کنسولهای بازی این شرکت بهتر بود که سونی توجه بیشتری به آن در سایر زمینهها میکرد تا بلکه از طریق آن میتوانست قدمهای بزرگتری بر دارد. همان طور که اطلاع دارید در حال حاضر کاربران برای بازی کردن یا کنسول را انتخاب میکنند و یا به سراغ اسمارت فونها میروند که در این میان نیز نامی از PS Vita دیده نمیشود. شاید این محصول بدلیل اینکه دستگاهی بین کنسول و موبایل بود نتوانست جای زیادی برای خود باز کند و یا شاید هم سونی تمرکز کمی بر روی آن داشت. اما هرچه که باشد این دستگاه در حال نزدیک شدن به آرشیو محصولات سونی است که شاید روزی بتواند خاطرات شیرینی از گذشته باشد که در ذهن ما نقش بسته است و این سرویس در ماه جولای رسما متوقف شد و در سپتامبر نیز خداحافظیای رسمی با آن خواهیم داشت.
شکی نیست که برند پلی استیشن میتوانست و همچنان میتواند سونی را از منجلاب رکود به بیرون بکشد اما این کمپانی در گذشته نتوانست به بهترین شکل ممکن از آن بهره بگیرد و سیاستش شکست خورد. اگرچه سونی در محصولاتی نظیر اکسپریا Z2 و اکسپریا Z3 از قابلیت Remote Play پشتیبانی میکند و در ابتدا ایده جالبی بنظر میرسد و کاربران میتوانند از طریق دسته بازی DualShock 4 تجربه جدیدی از بازی در اسمارت فونها را تجربه کنند اما این ویژگی نیازمند یک اینترنت قدرتمند است که شاید حداقل برای ما در ایران استفاده از آن چندان خوش آیند نباشد، زیرا مصرف بالایی دارد و میبایست هر روز چندین بار ترافیک اینترنتی خریداری کنید.
حال اکنون با این اوصاف سونی برگ برنده جدید خود را با نام پلی استیشن Now رو کرده است که اگر به سمت سری اکسپریا Z این شرکت سوق پیدا کند موفقیتش تا حد زیادی تضمین خواهد شد. این سرویس نیز در زمینه بازی است و از طریق بستر ابری کنترل و ادامه مییابد که همچنان به اینترنت مناسب نیاز دارد. سونی قدمهای زیادی را در زمینه بازی برداشته است که میتوان به اسمارت فون اکسپریا Play اشاره کرد که تجربه ناموفقی بوده اما اکنون پلی استشن ناو میتواند پنجرهای از بازیهای پلی استیشن در دنیای اسمارت فونها باشد.
شاید پلی استشن ناو بهترین راه حل برای مشکل سونی نباشد، اما مسیری است که امکان عدم موفقیت آن کمتر است و شاید بتواند تجربه استفاده مناسب از برند پلی استیشن در اسمارت فونهای این شرکت باشد.
سونی با معرفی z4 مشت محکمشو سمت بقیه برندها روانه میکنه