آزمایشگاه ابری گوگل امکان توسعه بهتر اپلیکیشن‌ها را برای توسعه دهندگان فراهم می‌کند

nexus2cee_1432836721780884-668x303گوگل در جریان کنفرانس I/O 2015 خود زمانی را هم برای معرفی و صحبت درباره ابزارهای جدید خود که برای توسعه دهندگان در نظر گرفته شده اختصاص داد. این ابزارها به توسعه دهندگان کمک می‌کنند تا اپلیکیشن‌های بهتر و با کیفیت‌تری را بتوانند برای سیستم عامل اندروید تولید کنند. اسم این بخش Cloud Test Lab است و طراحی شده تا به توسعه دهندگان این دسترسی را بدهد که بفهمند کاربرانشان برای مثال از چه نوع دستگاهی بیشتر استفاده می‌کنند. این آزمایشگاه ابری همچنین به سازنده اپلیکیشن‌ها اجازه می‌دهد تا نرم‌افزار خود را بر روی سرورهای خودش آپلود کند و سپس به طور خودکار اقدام به اجرای یک سری بنچمارک در ۲۰ گوشی برتر و پرطرفدارتر اندروید می‌نماید. نتیجه این بررسی نیز به صورت تصاویر اسکرین شات از بنچمارک‌ها است که به صورت رایگان در اختیار فرد توسعه دهنده اپلیکیشن قرار خواهد گرفت.

آنطور که پیداست این ابزار برای توسعه دهندگان بسیار مناسب است، بخصوص که این افراد معمولا خود دارای یک یا نهایتا دو دستگاه اندرویدی هستند و امکان بررسی و تست اپلیکیشن‌های خود را در دیوایس‌های مختلف ندارند. ولی با این بخش جدید، حالا سازندگان اپلیکیشن قادرند تا نحوه اجرای برنامه‌های تولیدی‌شان را بر روی پرکاربردترین گوشی‌ها آن هم به صورت کاملا رایگان تست کنند و در صورت لزوم بهینه‌سازی‌های لازم را انجام داده و باگ‌های موجود را رفع کنند. ۲۰ مدل تلفن هوشمند مختلف البته شاید یک عدد بسیار بزرگ نباشد زیرا امروزه هزاران مدل گوشی مختلف اندرویدی تولید شده و در بازار در اختیار کاربران قرار گرفته‌اند. اما قطعا این ۲۰ گوشی هوشمند که صرفا پرچمدار هم نیستند، بیشترین استفاده را در بین سایر مدل‌ها دارند و همین موضوع باعث می‌شود تا توسعه دهنده اپلیکیشن پایدارتری را برای کاربران این مدل‌ها تولید کند.

بخش Cloud Test Lab بزودی فعال خواهد شد و در اختیار توسعه دهندگان گوگل قرار می‌گیرد. این اولین باری نیست که این روزها می‌گوییم باید باز هم نفس‌ها را در سینه حبس کرده و منتظر باشیم، اما قطعا ایجاد چنین سرویس‌هایی کار و زمان زیادی را می‌طلبد و ابزاری که برای رفع مشکلات تولید اپلیکیشن قرار است فعال باشد، نباید خود ناقص و با مشکل همراه باشد. پس باز هم صبر می‌کنیم تا ببینیم در نهایت این بخش جدید چگونه خواهد بود و چه نتیجه‌ای را در عملکرد اپلیکیشن‌های اندرویدی رقم خواهد زد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH