Portable SSD T۳ هارد ۲ ترابایتی سامسونگ که بزودی می‌آید

Portable SSD T3 1

سامسونگ سال ۲۰۱۶ را بسیار دست پر آغاز کرده و در زمینه‌های مختلف محصولاتی را در نظر گرفته است. یکی از این محصولات هارد SSD جدید این شرکت بوده که با نام Portable SSD T3 معرفی شده است. یک گجت پرتابل زیبا که در رویداد CES آغاز بکار می‌کند.

نسبت به مدل T1، این هارد کمی بزرگ‌تر و سنگین‌تر شده است و پیشرفت‌هایی از قبیل استفاده از حافظه (NAND (V-NAND، سرعت خواندن و نوشتن ۴۵۰ مگابایت بر ثانیه و البته فضای داخلی ۲ ترابایتی در آن اتفاق افتاده است.

یکی دیگر از پیشرفت‌های اتفاق افتاده در این هارد پرتابل استفاده از USB Type C است که از اتصال USB ۳.۱ پشتیبانی می‌کند.

Portable SSD T3

بعلاوه سامسونگ با این هارد یک اپلیکیشن سازگار اندرویدی هم ارایه خواهد داد که به کار امکان می‌دهد روی فضای مصرفی نظارت داشته باشد و بتواند از رمزگذاری AES ۲۵۶-bit استفاده کند.

زمان عرضه این گجت ماه آینده و در کشورهای کره، چین، آمریکا و برخی از بازارهای اروپا خواهد بود.

قیمت T3 اعلام نشده است، اما با توجه به قیمت ۶۰۰ دلاری T1 یک ترابایتی و ۸۰۰ دلاری هارد SSD و دو ترابایتی سن دیسک، می‌توان با اطمینان گفت که T3 ارزان نخواهد بود!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید