۵ کاری که نباید با دستگاه اندرویدی خود انجام دهید!

ما از تلفن‌های هوشمند خود برای انجام بسیاری از کارهای روزانه و شخصی استفاده می‌کنیم. به همین منظور، باید از صحت و سلامت‌شان اطمینان حاصل کنیم و در ضمن از آنها نیز مراقبت کنیم تا بتوانیم مدت زمان بیشتری از آنها بهره ببریم. بسیاری از افراد از آنتی‌ویروس‌های مختلف روی دیوایس خود استفاده می‌کنند یا اپلیکیشن‌هایی که در پس‌زمینه در حال کار هستند را می‌بندند. اما آیا انجام این کارها، به صلاح تلفن هوشمند شما است؟ در این مطلب می‌خواهیم ۵ کاری که نباید با دیوایس اندرویدی خود انجام دهید را با شما در میان بگذاریم.

۱- استفاده از Task Killer‌ها یا بستن دستی اپلیکیشن‌ها

antivirus

بسیاری از کاربران تلفن‌های هوشمند اندرویدی از Task Killer‌ها استفاده می‌کنند و برخی دیگر نیز اپلیکیشن‌های فعال در پس‌زمینه را به صورت دستی می‌بندند. فارغ از اینکه نمی‌دانند انجام این کارها، باعث وارد شدن آسب به پردازنده دیوایس می‌شود. زمانی که ما ابتدا یک اپلیکیشن را باز می‌کنیم، قسمتی از اطلاعات پردازشی آن در رم دستگاه ذخیره می‌شود. به این ترتیب، زمانی که شما برای بار دوم وارد این نرم‌افزار می‌شوید، عملیات بارگذاری آن با سرعت بیشتری انجام می‌شود. اگر شما اپلیکیشن‌های فعال در پس‌زمینه را به صورت دستی ببندید یا کش دستگاه خود را خالی کنید، اطلاعاتی که در رم ذخیره شده‌اند نیز از بین می‌روند. اگر مجددا اقدام به باز‌کردن نرم‌افزار اشاره شده بکنید، این روند دوباره از سر گرفته می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم تنها در صورتی اپلیکیشن‌ها را ببندید که یا مصرف باطری زیادی دارند، یا مشکلاتی در اجرای آنها پیش آمده باشد. در غیر این صورت، هرگز این کار را انجام ندهید. چرا که باعث آسیب دیدن پردازشگر دیوایس شما خواهد شد.

۲- استفاده از بیش از یک آنتی‌ویروس

اگر حس می‌کنید که به یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس برای دیوایس خود نیاز دارید، در ذهن خود داشته باشید که این قبیل اپلیکیشن‌ها مقدار زیادی از رم و باطری دستگاه را مورد استفاده قرار می‌دهند. آنتی‌ویروس‌ها به صورت مداوم در پس زمینه سیستم عامل در حال فعالیت هستند. اما استفاده از بیش از یک آنتی‌ویروس، به هیچ وجه نمی‌تواند امنیت دستگاه شما را بالا ببرد. اگر تصمیم به استفاده از آنتی‌ویروس گرفتید، سعی کنید از بین اپلیکیشن‌های موجود، انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید و فقط یک مورد را نصب کنید.

۳- بی محلی به انجام به‌روزرسانی دیوایس

android-apk

سیستم عامل دستگاه باید همواره به‌روزرسانی شود تا ایرادات آن در طول زمان برطرف گردد و امنیت آن نیز بالا رود. به محض اینکه آپدیتی برای سیستم عامل دیوایس خود دریافت کردید، با آن موافقت کرده و دستگاه خود را به‌روز نمایید. همچنین می‌توانید تنظیم کنید تا عملیات به‌روزرسانی سیستم عامل به صورت خودکار انجام شود. به این ترتیب، قسمت امنیت دیوایس مطمئنا از شما متشکر خواهد بود و باعث بالا رفتن بازدهی آن می‌شود.

۴- دانلود اپلیکیشن از منابع نامعتبر

فایل‌های APK سیستم عامل اندروید می‌تواند حاوی ویروس یا مسائل امنیتی باشد که با دانلود آنها، دیوایس شما به خطر می‌افتد. همواره سعی کنید تا دانلودهای خود را از منابع معتبر و مطمئن مانند فروشگاه نرم‌افزاری گوگل‌پلی انجام دهید.

۵- ریستارت نکردن دستگاه

به شما پیشنهاد می‌کنیم که دیوایس خود را هفته‌ای یک بار ریستارت کنید. به این ترتیب فضای اشغال شده حافظه و کش دستگاه شما خالی شده و به اصطلاح دیوایس استراحت می‌کند. برخی مواقع پیش می‌آید که حافظه دستگاه از اطلاعات موقتی که شاید خیلی هم نیاز نباشد پر می‌شود و تنها راه رهایی از آنها، ریستارت کردن دیوایس است که باعث خالی شدن حافظه می‌شود.

31 در مورد “۵ کاری که نباید با دستگاه اندرویدی خود انجام دهید!”

  1. سلام قربان
    به شما پیشنهاد می‌کنیم که دیوایس خود را هفته‌ای یک بار ریستارت کنید. میشه لطفا راهنمایی لازم رو در این خصوص بفرمایید.از کجا است این.متشکرم

  2. مورد اول به قول شما به صورت تئوری توصیه نمیشه و صحیح هم می فرمایید چون اساسا نوع مدیریت رم به جهت ذخیره کردن باطری و جلوگیری از فراخوانی مکرر متفاوت با ویندوز روی پی سی هست.
    اما اینکه تسک کیلر باعث آسیب به پردازنده به صورت سخت افزاری بشه کاملا نادرسته!
    البته ناگفته نماند که در عمل تسک کیلرها بی فایده هم نیستند چون مدیریت رم اندروید حتی در نسخه ۶ هم کماکان اشکالات جدی در بخش رهاسازی و یا Garbage Collector داره.
    پس نگران ایراد سخت افزاری نباشین.

    1. مهدی ده نبی

      سلام حمید جان ?

      ایرادی که توی این متن نوشته شده منظور ایراد سخت افزاری نیست. یعنی جوری نمیشه که سخت افزار از کار بیوفته. اما فشار میاد بهش. اونم در حد کم که در طولانی مدت میتونه به ضرر دیوایس باشه. البته کاربران نشون دادن که معمولا زمان طولانی از یک دیوایس استفاده نمیکنن و اونو با گجت دیگه ای تعویض میکنن. پس اونچنان نباید روی این موارد حساس بود

    1. مهدی ده نبی

      هفته ای یه بار حداقل هستش. اما هر روز یه مقدار زیاد به نظر میرسه. میشه گفت دو یا سه روز یه بار گزینه مناسبی به حساب میاد

  3. نبستن اپلیکیشن ها خیلی خوبه و سرعت استفاده ازشون رو خیلی بالا میبره

    آپدیت سیستم عامل هم خیلی مهمه. من که خوشبختانه سعی می کنم همیشه دیوایس هام رو آپدیت نگه دارم

  4. سلام
    ممنون از زحمات شما
    یه انتقاد کوچولو : شما که زحمت می کشید و می نویسید ، چرا از واژه های فارسی معادل استفاده نمی کنید ؟! چرا می فرمایید دیوایس، اپلیکیشن، آپدیت و …
    خیلی خوب میشه اگه فارسی تر بشه ..
    تشکر

    1. مهدی ده نبی

      سلام علی جان ?

      اگه از اون لغاتی که گفتی استفاده شده، به خاطر عدم تکرار زیاد یه کلمه هست. اگه تو یک متن لغاتی که گفتی معادل فارسیش رو استفاده کنیم، زیاد باشه، خواننده خسته میشه. به خاطر همین برخی مواقع باید معادل های دیگه اش رو هم به کار برد. وگرنه اگر داخل متن نگاه کنی، لغات دستگاه و به روزرسانی و نرم افزار هم استفاده شده ?✌️

  5. سلام ، من یه نوت ۲ دارم تا حالا به روز رسانیش نکردم. اندرویدش هنوز ۴.۱.۲ هستش.چند تا سوال داشتم .
    ۱. تا چه اندرویدی براش به روز رسانی اومده؟
    ۲. چه شکلی به روز رسانی کنم؟
    ۳. چقدر حجم بروز رسانیه و چه قدر طول میکشه؟

    1. مهدی ده نبی

      سلام دوست من ?

      جواب سوال ۱ رو نمی دونم متأسفانه. در جستجویی هم که انجام دادم چیزی دستگیرم نشد. امیدوارم یکی از دوستان که از این دیوایس استفاده میکنه راهنماییت کنه ?

      واسه آپدیت گوشیت میتونی به Settings بری و از آخر این قسمت وارد About Device بشی و از اونجا software update رو انتخاب کنی. اینجوری گوشیت به سرورهای سامسونگ وصل میشه و اگه آپدیتی وجود داشته باشه بهت نمایش داده میشه. وقتی هم که بزنی دانلود بشه معمولا باید بزنه که چه حجمی رو میخواد دانلود کنه. زمانش هم بستگی به سرعت اینترنت داره

      1. ممنون بابت پاسخ گویی به سوال
        یه سوال دیگه سرعت اینترنتم چندان بالا نیست سرعت دانلود حدودا رو ۲۵۰ با دانلود منجر هستش
        مشکلی که به وجود نمیاد با این سرعت؟

        1. مهدی ده نبی

          خواهش میکنم
          نه ایمان جان مشکلی پیش نمیاد. ۲۵۰ آنچنان هم کم نیست ?✌️

  6. سلام ممنون از نقد . میگم اگه مورد ۱ رو انجام ندیم و برنامه ها رو باز بزاریم ، سرعت گوشی کم میشه ؟ یا نه ؟

    1. مهدی ده نبی

      سلام ?

      خوشحالم که مطلب واسه شما مفید بوده.

      خیر زیاد نمیتونه تأثیرگذار باشه. مگر اپلیکیشن هایی مثل تلگرام که نیاز به آپدیت لحظه ای دارن. البته این سبک اپلیکیشن ها معمولا سرعت زیادی رو نیاز ندارن.

      البته توصیه شده اپلیکیشن هایی که باهاشون زیاد کار نمی کنید و به عنوان سه چهار روز یه بار بهشون سر می زنید رو باز نگه ندارید در پس زمینه. ولی نرم افزارهایی مثل تلگرام که در روز چندین بار چک میشه دلیلی برای بستنش وجود نداره

  7. مگه هستن کسایی که به بروز رسانی دستگاه بی اعتنا باشن؟??
    والا من و امثال من همیشه منتظر آپدیتیم?

    1. مهدی ده نبی

      سلام ?

      بله دوست عزیز. خیلی از کاربران رو به چشم دیدم که این روند رو پیش میبرن و از آپدیت کردن دستگاه شون خودداری می کنن. البته اونایی که تجربه ندارن تو این دسته قرار میگیرن

    1. مهدی ده نبی

      سلام ?

      خیلی خوبه که این کارهارو انجام میدی و این نشون میده که واسه دیوایست ارزش قائل هستی و این فوق العاده اس ?

    1. مهدی ده نبی

      سلام دوست من ?

      ممنون از اینکه دیدگاهت رو با ما در میون گذاشتی و خوشحالم که این مطلب مفید بوده برات. ما بر خود وظیفه می دونیم که مطالب مفید رو واسه شما عزیزان تهیه کنیم ?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH