به روزهای اوج جام آیتیرسان رسیدهایم، همه شرکتکنندگان با تمام توان بازیهای خود را به انجام رساندهاند، حال نوبت به دهمین مسابقه از این جام بزرگ رسیده است تا دو حریف قدرتمند به میدان بازی وارد و با هم به رقابت بپردازند. هر دو رقیب از مشرق زمین هستند، اچتیسی ۱۰ به عنوان کاپیتان و سوگلی کمپانی اچتیسی در مقابل هواوی P9 Plus که جزیی از خانواده پرچمداران هواوی است. در ادامه این دو اسمارتفون را در ده فاکتور به رقابت میگذاریم و در انتها این نظر شما است که برنده این رقابت هیجان انگیز را تعیین میکند.
ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر
با شروع مسابقه بازیکن تایوانی به زمین وارد میشود، با ورود این بازیکن آهی از نهاد تماشاچیان بلند میشود، ظاهرا اکثر تماشاچیان به یاد طراحی پرشکوه این سازنده افتادهاند، اچتیسی ۱۰ با مشاهده این صحنه کمی عصبانی میشود و با فریادی بلند میگوید من هنوز زیبا هستم، لطفا به من نگاه کنید! درست در همین لحظه نگاهها به بازیکن چینی یعنی هواوی P9 Plus متمرکز میشود، اسمارتفونی با رنگ و بوی هواوی، چشمانی شهلا و یک اندام ظریف و بینظیر.
در نگاه اول به اچتیسی ۱۰ به خوبی میتوان مشاهده کرد که این اسمارتفون همان طراحی خاصگونه (!) اچتیسی را در خود به یادگار دارد. در بخش جلویی این اسمارتفون میتوانید یک نمایشگر کاملا معمولی، اسپیکر، دوربین جلو بزرگ و چند سنسور نامریی را مشاهده کنید، کمی صبر کنید؛ ظاهرا یک دکمه سختافزاری هوم نیز در زیر نمایشگر مشاهده میشود، اما چرا اینقدر پایین است؟! مطمئنا اگر کمی بالاتر بود زیباتر میشد! به هرحال سلیقه اچتیسی اینگونه است و ما نیز به سلیقهاش احترام میگذاریم.
بخش پشتی جایی است که میتوانیم میراث اچتیسی را با وضوح بیشتری مشاهده کنیم، یک دوربین بزرگ در بخش بالایی با کمی بیرونزدگی، فلاش دوگانه در کنار دوربین و دو خط آنتن در بالا و پایین یادآور محصولات اپل، لوگوی زیبای HTC و چند خط نوشته در پایین، تمام چیزی است که در بخش پشتی میتوانیم ببینیم. وجود انتها در طراحی این بخش موجب شده است در دست گرفتن اسمارتفون راحتتر شود. گوشههای کیس پشتی به زیبایی تراش خورده و حس خوبی را به دستان القا میکند.
هر دو کلید ولوم و پاور در سمت راستی قرار گرفتهاند،کلید پاور بافتی خاص و زبر دارد که البته بد نیست و بودنش بهتر از نبودنش است. در بالای کلیدها سوکت جایدهی سیمکارتها وجود دارد و درست در سمت مقابل میتوانید ورودی کارت حافظه را مشاهده کنید. در بخش زیرین تک خروجی اسپیکر و همچنین پورت USB آن هم از نوع C را شاهد هستیم.
اگر بخواهیم نگاهی به ظاهر هواوی P9 Plus داشته باشیم میتوانیم در بخش جلویی نمایشگر، یک اسپیکر در بخش بالایی و دوربین دوم را مشاهده کنیم. خوسبختانه یا متاسفانه هیچ دکمه سختافزاری در بخش جلو به چشم نمیخورد و برای بخش پایینی هواوی P9 Plus به درج برند Huawei اکتفا شده است. در بخش پشتی همچون هواوی P9 شاهد استفاده از یک دوربین دوگانه هستیم، این دوربین دوگانه حتی اگر کاربردی هم نباشد اما ظاهر زیبایی را به گوشی بخشیده است. در کنار این لنز دوگانه میتوانیم نام برند لایکا و فلاش را مشاهده کنیم. در بخش زیرین دوربین، سنسور اسکنر اثر انگشت قرار گرفته که ظاهری همگام با بدنه اصلی دارد. یک لوگو از هواوی و بازهم یک عبارت در بخش پایینی دیگر چیزهایی است که از نگاه کردن به بخش پشتی عایدمان میشود. هر دو کلید پاور و ولوم در بخش کناری سمت راست قرار گرفتهاند که محل قرار گیری آنها مناسب و دسترسی به آنها راحت است.
هر دو بازیکن ظاهر خوب و قابل قبولی دارند، اصالت در طراحی هر دو اسمارتفون دیده میشود. شاید در نگاه اول تغییرات صورت گرفته در اچتیسی ۱۰ به نسبت گذشته چندان نباشد اما همین تغییرات کوچک شمایلی متفاوت را به اسمارتفون بخشیده است هرچند بهتر بود بر روی طراحی بخش جلویی توجه بیشتری صورت میگرفت.
دقیقه ۱۰ تا ۲۰: وزن و کیفیت ساخت
با گذشتن دقایق اولیه، هر دو بازیکن خودنماییهایشان را انجام دادهاند، حال نوبت به بررسی آمادگی جسمانی آن دو رسیده است. اچتیسی ۱۰ ابعادی ۱۴۵.۹x71.9×9 میلیمتری دارد، ضخامت این اسمارتفون هرچند از ۹ میلیمتر فراتر نمیرود اما در میان اسمارتفونهای روز حرفی برای گفتن ندارد. این اسمارتفون ۱۶۱ گرم وزن دارد که خب هرچند زیاد نیست اما بازهم میتوانست بهتر باشد. در مقابل هواوی P9 Plus با ابعاد ۱۵۲.۳x75.3×7 میلیمتری نشان میدهد که خوش اندامتر از حریف است. البته وزن ۱۶۲ گرمی آن نشان میدهد این بازیکن کمی سنگینتر از رقیب است که این افزایش وزن ۱ گرمی با توجه به ۰.۳ اینچ بزرگتر بودن نمایشگر، کاملا طبیعی است و با زبان بیزبانی میگوید که اچتیسی ۱۰ با توجه به ابعاد نمایشگرش از مشکل چاقی رنج میبرد!
هر دو بازیکن از آلومینیوم به عنوان متریال اصلی بهره گرفتهاند که این روزها به یک استاندارد برای پرچمداران و حتی میانردهها مبدل گشته است. از نظر کیفیت ساخت میتوان هر دو رقیب را در سطح عالی دانست. طراحی بینقص صورت گرفته اما در هنگام کارکردن اچتیسی ۱۰ بر دستان خوشتر مینشیند و علاقه زیادی به لغزش در میان انگشتان و نقش بر زمین شدن ندارد. جایگیری حسگر اثر انگشت در این دو اسمارتفون با توجه به سلیقه سازندگان از جلو تا پشت درست زیر دوربین تفاوت دارد (همون زمین تا آسمون خودمون). لنز دوربین مورد استفاده در اچتیسی ۱۰ کمی بیرون زدگی دارد که خب آن را آسیبپذیرتر میکند، در مقابل دو چشم شهلای هواوی P9 Plus دقیقا به سطح پشتی تراز شدهاند و این موضوع میتواند برگ برندهای برای هواوی P9 Plus باشد.
دقیقه ۲۰ تا ۳۰: نمایشگر
با ورود به دقیقه ۲۰ تماشاچیان یکپارچه ناراحتی خود را از رخنمایی دو بازیکن در طول ۲۰ دقیقه گذشته با به کار بردن الفاظی نه چندان مودبانه بیان میکنند که از بیان آن در این مطلب خودداری میکنم!
با درخشش نمایشگر هواوی P9 Plus اکثر تماشاچیان Wow گویان سر از پا نمیشناسند، رنگهای به نمایش درآمده در این نمایشگر ۵.۵ اینچی Super AMOLED کاملا اشباع مناسبی دارند و تصاویر را به زیبایی به چشمان کاربر هدیه میکنند. این نمایشگر نسبتا بزرگ از وضوح ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل برخوردار است که با یک محاسبه نه چندان ساده به عدد ۴۰۱ پیکسل بر اینچ میرسیم، شاید این مقدار رزولوشن در مقایسه با سایر پرچمداران اندرویدی کم به نظر برسد اما برای اکثر کارها کافی است و تصاویر با وضوح خوب و به صورت یکپارچه به نمایش گذاشته میشوند و اگر چشمانی انسانی داشته باشید بعید به نظر میرسد بتوانید پیکسلها را تشخیص بدهید! تصاویر از زوایا کمی رنگ پریدگی دارند که اتفاقا جلوه درخشانی را به آن میبخشد، شاید اگر از زوایا بخواهیم به تصاویر نگاه کنیم نظر بهتری را راجع به نمایشگر بدهیم تا نگاه مستقیم به آن!
در سمت مقابل بازیکن تایوانی مسابقه با استفاده از پنل IPS آنهم از نوع Super LCD5 قرار دارد. این نمایشگر ۵.۲ اینچی با وضوح ۲۵۶۰×۱۴۴۰ پیکسلی خود به چگالی پیکسل ۵۶۵ پیکسل در هر اینچ دست یافته است که از نظر اعداد پیروزی قاطعی را بر هواوی P9 Plus به ارمغان میآورد. میزان نور این نمایشگر به نسبت پنل به کار رفته در هواوی P9 Plus کمتر است به طوری که اگر این دو اسمارتفون را کنار یکدیگر قرار دهید از حداکثر روشنایی اچتیسی ۱۰ ناامید شده و شاید هم بد و بیراهی را روانه سازندهاش کنید. رنگهای به نمایش درآمده در این اسمارتفون از نگاه روبهرو کاملا طبیعی و تحسین برانگیز هستند اما با کمی زاویه دادن به نمایشگر شاهد قرمزی بیش از حد رنگهای روشن و همچنین افزایش غلظت رنگ هستیم. در ادامه نگاهی به مقایسه تصویری این دو پرچمدار میاندازیم: اسمارتفون سمت راست اچتیسی ۱۰ و سمت چپ هواوی P9 Plus.
دو شرکت کننده در این مسابقه در نگاه از زوایا تصاویر را به طرز عجیبی تغییر رنگ میدهتد، هرچند در هواوی P9 Plus این اتفاق در جهت مثبت اتفاق میافتد اما در اچتیسی ۱۰ به طور کلی تصویر از حالت طبیعی بودن خارج شده و شاهد رنگهای عجیب و غریب هستیم.
به لطف استفاده از پنل سوپر امولد خوانایی نمایشگر هواوی P9 Plus در زیر نور مستقیم آفتاب بهتر از اچتیسی ۱۰ است، البته شاید بیشتر بودن میزان نور حداکثری در این اسمارتفون موجب این برتری شود.
هر دو سازنده برای محافظت از این بخش حساس از گوریلا گلس ۴ بهره گرفتهاند که مقاوت خوبی را به نمایشگر این دو اسمارتفون در برابر ضربه و خط و خش میدهد. ناگفته نماند که نمایشگر P9 پلاس به میزان فشار حساس بوده و در صورتی که فشار بیشتری را بر روی نمایشگر وارد کنید قابلیتهای ویژهای را در اختیارتان میگذارد. موردی که پیشتر در میت S (این مدل پیشتر از آیفون ۶S معرفی شد و چنین ویژگی را داشت) از همین هواوی نیز دیده بودیم.
دقیقه ۳۰ تا ۴۰: رابط کاربری
به دقایق پایانی نیمه اول این رقابت نزدیک میشویم، فشار زیاد هواوی در بخش نمایشگر به رقیب موجب شده خستگی خاصی در چشمان بادامی اچتیسی ۱۰ مشاهده شود. حال این دو رقیب قرار است در بخش نرمافزار به رقابت یکدیگر بروند، بخشی که با وجود تغییرپذیر بودنش همیشه از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.
هر دو بازیکن از نسخه ششم اندروید یعنی مارشملو بهره میگیرند که بنابر سلیقه سازندگان با رابط کاربری انحصاری تزیین شده است. اچتیسی به عنوان یکی از اولین سازندگان اسمارتفون اندرویدی تبحری خاص بر روی ویرایش اندروید دارد اما به نظر میرسد این کمپانی تایوانی علاقه چندانی به دستکاری اندروید ندارد. اکثر بخشها شمایلی چون اندروید خالص را دارند و خبری از طراحیهای چشم نواز و پیچیده در آنها نیست. در طراحی آیکونها نوعی بیسلیقهگی و عدم هماهنگی را شاهد هستیم، مطمئنا رابطکاربری سنس از نظر میزان مصرف انرژی و همچنین فضای رم بهینه است اما همچون اسمش پر احساس نیست و سادگی خاصی بر آن حکم فرما ست. در واقع شما با نصب لانچر اچتیسی به راحتی میتوانید در هر اسمارتفونی رنگ و بوی سنس را داشته باشید هرچند نه به طور کاملا کامل!
با ورود به دنیای سنس همه چیز از ابتدا در دسترس است و راحتی خاصی در کارکردن با این رابطکاربری وجود دارد به گونهای که حتی اگر تاکنون از محصولات یک برند دیگر استفاده میکردید با ورود به دنیای سنس هیچگاه احساس غربت نخواهید کرد و همه چیز در نهایت سادگی در اختیار شما قرار دارد.
در سمت دیگر هواوی با بهرهمندی از رابط کاربری اموشن نشان داده تبحر خوبی برای کوبیدن و از صفر ساختن اندروید دارد، هرچند این رابطکاربری همیشه متهم به سرقت از طراحی iOS است، اما در واقع بهتر است به جای واژه سرقت از کلمه الهامگیری استفاده کنیم. طراحی آیکونها در این رابطکاربری کاملا استادانه انجام پذیرفته و هماهنگی خاصی را بین اجزای مختلف شاهد هستیم و تقریبا همه اجزای این رابط کاربری با اندروید خالص متفاوت هستند، حداقل در ظاهر اینطور به نظر میرسد!
متاسفانه و یا خوشبختانه کار کردن با این رابط کاربری در صورتی که در گذشته با یک رابطکاربری دیگر اخت گرفته باشید در ابتدای کار چندان ساده نیست. البته با گذشت زمان و چشمک زدن امکانات نهفته در این رابط به خوبی با اموشن پیوند دوستی خواهید بست.
حال پس از رونمایی از رابطکاربری به خوبی میتوان اختلاف نظرها میان دو گروه تماشاچی را مشاهده کرد، عدهای طرفدار سادگی سنس هستند و برای آن جان میدهند و در مقابل گروهی رنگ و لعاب اموشن را به هر چیز دیگری ترجیح میدهند. هرچند سلیقه هر دو گروه محترم است اما گویا داور تمایل بیشتری به رنگ و لعاب نشان میدهد!
EMUI
sense
در بخش دوربین هر دو رابطکابری عملکرد خوبی دارند، در یک سمت هواوی P9 Plus که با توجه به همکاری خود برای ساخت دوربین با لایکا، نرمافزار طراحی شده توسط این شرکت را نیز برگزیده است، قرار گرفته! در این رابطکاربری همه چیز در دسترس است و گزینههای خوبی برای مدیریت دوربین وجود دارد. بدون شک رابطکاربری دوربین هواوی P9 Plus تمامی نیازهای کاربران عادی و همچنین نیمه حرفهای را تامین میکند و دیگر نیازی به استفاده از اپلیکیشنهای سوم شخص وجود نخواهد داشت.
اپلیکیشن دوربین مورد استفاده در رابطکاربری سنس همان احساس سادگی را به همراه دارد، البته ساده بودن به این معنی نیست که از کمبود امکانات در رنج است بلکه به نوعی تعریف هنر استادگونه اچتیسی در جایدهی امکانات در سادهترین مکانهاست. دسترسی به تنظیمات بسیار راحت است و امکانات در دسترس به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران خواهد بود.
دقیقه ۴۰ تا ۵۰: سخت افزار
به نیمه دوم رقابت وارد میشویم، تاکنون دو شرکت کننده بخشهایی از قدرت خود را به نمایش گذاشتهاند و هر کدام با گل زدن به حریف رقابت را هیجان انگیزتر کردهاند. حال نوبت به مهمترین بخش این رقابت میرسد، بدون شک هر دو شرکتکننده در این مسابقه از نظر سختافزاری در سطح بالایی هستند. هواوی P9 Plus از آخرین چیپست ساخته سازنده یعنی کایرین ۹۵۵ بهره میگیرد، این چیپست هشت هستهای است که به صورت ۴ هسته ۲.۵ گیگاهرتزی کورتکس A72 و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی کورتکس A53 تقسیم شده است. وظیفه پردازش گرافیکی در این پردازنده بر عهده چیپ Mali-T880 MP4 گذاشته شده است. ۴ گیگابایت رم، ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه تکمیل کننده بخش سختافزاری این غول ۵.۵ اینچی است.
در سمت مقابل محصول تایوانی با استفاده از چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸۲۰ قصد دارد تا در این بخش خودی نشان دهد و برگ برنده را در دست بگیرد. این پردازنده از هستههای قدرتمند کریو استفاده میکند که به دو هسته ۲.۱۵ گیگاهرتزی و دو هسته ۱.۶ گیگاهرتزی تقسیم شده است. پردازش گرافیکی این پردازنده توسط چیپ آدرنو ۵۳۰ انجام میپذیرد. رم ۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۳۲/۶۴ گیگابایت از جمله دیگر مشخصات اچتیسی ۱۰ است.
با اعلام مشخصات اچتیسی ۱۰ هیجان عجیبی در تماشاچیان ایجاد شده است، بدون شک این اسمارتفون با دست پر وارد میدان رقابت شده و رقابتی سخت را میان این دو رقیب شاهد خواهیم بود. هر دو اسمارتفون هواوی P9 Plus و HTC 10 به خوبی پاسخگوی نیاز کاربران عادی و حتی حرفهای خواهند بود اما در این میدان تنها یک نفر برنده است، به همین دلیل نگاهی به امتیازات کسب شده توسط این دو رقیب در بنچمارکها میاندازیم.
برای اولین محک به سراغ بنچمارک محبوب AnTuTu میرویم، در این آزمون همانطور که انتظارش میرفت اچتیسی ۱۰ با کسب امتیاز ۱۲۵۱۹۹ گل طلایی را به ثمر میرساند، اختلاف امتیاز ۳۱۴۰۹ واحدی میان این دو رقیب به خوبی نشان میدهد در بخش سختافزار اچتیسی ۱۰ یک سرو گردن بالاتر است.
حال به سراغ گیکبنچ میرویم تا چیپست این دو اسمارتفون را به صورتی حرفهایتر به آزمایش بگذاریم، در اینجا نیز اچتیسی ۱۰ در بخش پردازش تک هستهای با کسب ۱۷۷۲ امتیاز پیروز میدان است! هرچند اختلاف امتیاز اصلی را میبایست در پردازش چند هستهای ببینیم، جایی که این اسمارتفون با کسب ۵۵۹۰ امتیاز برتری خودش در قدرت سختافزاری را به رخ هواوی P9 Plus میکشد (کمبودن نور صفحه نمایشی و همچنین تیره نشان دادن رنگ سفید را در HTC 10 به وضوح مشاهده میکنید).
به سراغ بونسای میرویم، این بنچمارک به صورت تخصصی پردازش گرافیکی را به چالش میکشد، در این آزمون هواوی P9 Plus با کسب ۴۱۷۵ امتیاز و همچنین میانگین ۵۹.۶ فریم بر ثانویه خودی نشان داد و قدرت Mali-T880 MP4 و برتری آن بر آدرنو ۵۳۰ را به نمایش گذاشت. البته در این تست میزان رزولوشن کمتر نمایشگر نیز به کمک محصول هواوی آمده است.
در ادامه میتوانید ویدیو تست گیمینگ این دو مدل را ببینید:
دقیقه ۵۰ تا ۶۰: دوربین
پس از قدرتنمایی اچتیسی ۱۰ در بخش سختافزار، هر دو شرکت کننده تصمیم میگیرند دوربین خود را به نمایش بگذارند. هواوی P9 Plus که نام لایکا شرکت معروف آلمانی تولیدکننده لنز را به عنوان همکار در کنار دوربین خود میبیند، امید زیادی برای پیروزی در این بخش دارد، در سمت مقابل اچتیسی که پیشتر سابقه استفاده از دوربین دوگانه را داشته ترجیح داده است که از تک لنز اولتراپیکسل استفاده کند.
از جمله مشخصات دوربین اچتیسی ۱۰ میتوان به وضوح ۱۲ مگاپیکسلی اشاره کرد که سایز هر پیکسل ۱.۵۵میکرون است، از دیگر مشخصات این اسمارتفون میتوان گشودگی دیافراگم F/1.8، سنسور BSI، لرزشگیر اپتیکال، فوکوس لیزری و فلاش دوگانه LED را نام برد. دوربین سلفی نیز از نوع اولتراپیکسل است که از مشخصات آن میتوان به f/1.8, 23mm, OIS, فوکوس اتوماتیک, ۱.۳۴ µm اندازه پیکسل و قابلیت تصویربرداری HDR اشاره کرد.
دیگر رقیب یعنی هواوی P9 پلاس از یک سنسور دوگانه با وضوح ۱۲ مگاپیکسل بهره میگیرد که گشودگی دیافراگم f/2.2 داشته و از تشخیص فاز، فوکوس خودکار و فلاش LED دوگانه سود میبرد. در بخش سلفی نیز هواوی از یک سنسور ۸ مگاپیکسلی بهره گرفته که توانایی ضبط ویدیو با کیفیت فول اچدی را نیز داراست.
تصاویر شکار شده توسط دوربین اصلی هر دو اسمارتفون در سطح قابل قبولی هستند هر چند هواوی P9 Plus در جذب نور عملکرد بهتری داشته و تصاویر روشنتر به ثبت رسیدهاند. رنگها در تصاویر برای هر دو اسمارتفون در سطح خوبی است اما بازهم عملکرد هواوی P9 Plus بهتر است. در مجموع اگر بخواهیم نگاهی واقعبینانه به دوربین این دو پرچمدار داشته باشیم میتوانیم شاهد عملکرد قدرتمندتر محصول ساخته هواوی باشیم، این موضوع خصوصا در محیطهای داخلی بیشتر به چشم میآید. در بخش دوربین سلفی هرچند بازهم نور جذب شده توسط هواوی P9 Plus بیشتر است اما میتوان برنده را به علت زاویه دید گستردهتر و ثبت رنگ و جزییات بهتر، اچتیسی ۱۰ دانست. در این قسمت بد نیست بدانید که نماینده هواوی قادر به ضبط ویدیو به صورت ۴K نیست، موردی که اچتیسی ۱۰ از آن بهرهمند است.
دقیقه ۶۰ تا ۷۰: پخش چندرسانهای
دقایق هیجان انگیز مسابقه را پشت سر گذاشتهایم، حال هر دو تیم به منطقه خود بازگشته و برای یک رقابت ساده اما بسیار مهم به نبرد با یکدیگر میروند. هواوی P9 Plus با داشتن یک نمایشگر ۵.۵ اینچی با کیفیت قابل قبول فول اچدی از نوع سوپر امولد امید زیادی برای پیروزی در این بخش دارد. البته رنگپریدگی لذت بخش این نمایشگر از زوایا میتواند یک نقطه ضعف برای این اسمارتفون محسوب شود. در بخش صدا نیز عملکرد قابل قبولی را شاهد هستیم و هندزفری مورد استفاده در این اسمارتفون کیفیت ساخت مناسبی دارد و حجم و کیفیت صدای خروجی در حد مطلوبی است.
در سمت دیگر یک اسمارتفون ۵.۲ اینچی قرار گرفته که در نمایش رنگها از روبهرو عملکرد خوبی دارد اما در نگاه از زوایا رنگ نمیبازد و آن را به گونه دلخواهش تغییر میدهد. این موضوع خصوصا در رنگهای روشن و به طور مخصوصتر در رنگ سفید به وضوح قابل رویت است. میزان نور نمایشگر خوب است اما در مقایسه با حریف بسیار کمتر است. وضوح تصویر در این اسمارتفون از نظر اعداد برتری را نشان میدهد. نقطه قوت اچتیسی ۱۰ و همچنین اکثر محصولات این برند در بخش صداست. صدای خروجی از این پرچمدار حجم قابل توجهای دارد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است، همچنین هندزفری کاملا رضایت بخش است و استفاده از آن لذت بخش خواهد بود.
در بخش پلیر هر دو میتوانند نیازهای اولیه کاربران را برطرف کنند اما اگر نیاز به تنظیمات پیچیده صوتی و تصویری را دارید میبایست به سراغ یک اپلیکیشن جایگزین بروید.
دقیقه ۷۰ تا ۸۰: باتری
حال دیگر خستگی بر هر دو اسمارتفون غلبه کرده و کمکم نوای اخطار کمبود باتری در ورزشگاه طنینانداز شده است، بازیکن تایوانی میدان از یک باتری ۳۰۰۰ میلیآمپری بهره میبرد، این باتری توانایی نمایش ۷ ساعت ۴۵ دقیقه ویدیو را به صورت ممتد دارد و برای وبگردی ۸ ساعت و ۴۹ دقیقه شما را همراهی میکند. مطمئنا این مقادیر برای یک پرچمدار ناامیدکننده است و عملکرد اچتیسی در این بخش کاملا ضعیف است. شارژ شدن این باتری نیاز به ۱۰۰ دقیقه زمان دارد که رقمی عجیب و طولانی است.
در سمت مقابل هواوی P9 Plus با استفاده از یک باتری غول پیکر ۳۴۰۰ میلیآمپری توانایی ۱۴ ساعت و ۴۳ دقیقه نمایش ممتد ویدیو و ۱۱ ساعت و ۴۷ دقیقه وبگردی را داراست. برای شارژ شدن این باتری تنها نیاز به ۶۰ دقیقه زمان است. عملکرد این پرچمدار در بخش باتری در سطح خوبی است و این موضوع نشان میدهد هواوی به خوبی بر یکی از اصلیترین مشکلات پرچمداران پیشینش غلبه کرده است.
دقیقه ۸۰ تا ۹۰: سایر امکانات
نفسها به شمارش افتاده و دقایق انتهایی بازی را درحالی میگذرانیم که اچتیسی ۱۰ با پخش پیاپی اخطار کمبود باتری تونایی ادامه دادن به بازی را ندارد. البته این حریف قدرتمند تایوانی هرچه در توان دارد را جمع کرده و میخواهد مسابقه را به پایان برساند. در بخش میراث پدری اچتیسی ۱۰ شما میتوانید یک سنسور اثر انگشت در دکمه سختافزاری هوم را مشاهده کنید، قرارگیری این سنسور در بخش جلویی موافقان و مخالفان خاص خودش را دارد که دلایل هر دو گروه نیز شنیدنی و مورد قبول است. در مقابل حریف چینی از سنسور اثر انگشت در بخش پشتی بهره برده است و دیگر ویژگی خاص آن را میتوان در پورت اینفرارد دانست.
وقت اضافه: قیمت
حال نوبت به حساسترین بخش مسابقه میرسد، جایی که که جیب کاربران حرف اول را میزند و پول، این عنصر حیاتی، برنده را مشخص میکند. در یک جمله بیان کنم، هر دو اسمارتفون گران هستند و نزدیک به ۲ میلیون تومان قیمت دارند! خب مشخص است در این بخش برندهای نداریم و هر دو را در یک سطح میبینیم. البته انتظار میرود قیمت هواوی P9 Plus با گذشت زمان کاهش پیدا کند اما فعلا این اسمارتفون همگام با اچتیسی ۱۰ عزم خود را بر خالی کردن جیب کاربران جزم کردهاند.
موقعیتهای خطرناکی که اچتیسی ۱۰ بر روی دروازه هواوی P9 Plus ایجاد کرد:
- نمایشگر با چگالی پیکسلی بیشتر
- سختافزار قدرتمندتر
- دوربین سلفی بهتر
- کیفیت صدای بهتر و همچنین هندزفری با ارزشتر
موقعیتهای خطرناکی که هواوی P9 Plus بر روی دروازه اچتیسی ۱۰ ایجاد کرد:
- ضخامت کمتر و طراحی ظریفتر
- دوربین بهتر
- باتری قدرتمند
- رابطکاربری پر زرق و برقتر
- نمایشگر با کیفیت و استفاده از فناوری لمس سهبعدی
[totalpoll id=”130771″]
دوم این که یادم رف بگم: در بخش تغییر نور وقتی اچ تی نور عوض می کنه، نباس اون رو جوری تلقین کنی که افت اون هس و از کجا ملوم این امتیاز اون نیس که یک گام فراتر اچ تی می خواد نوری فراتر از نور طبیعی هم به نمایش بذاره که هوآوی قادش نیس؟!؛ من بهتره برم رو مدلای اچ تی سی انتخاب کنم و ظاهرش از این مدل بهتر هم نباشه باطنش! مهمه که هنگ نکنه و دوربینش خوب باشه؛ ما از گوشی سه چیز عمده می خوایم: آنتن دهی، عکس بهتر و هنگ نکردن؛ باقیش مهم نیس
خسته نباشید
لطفا میشه منو راهنمایی کنین
بین htc10. و nova2 پلاس وhtcu ultra و p9 کدومو بم پیشنهاد میکنین
برام دوربین مهمه
بازی سنگینم انجام نمیدم
کیفیت صدام برام مهمه
اگه مورد بهتری در نظر دارین، میشه اونم بم معرفی کنین
U Ultra رو بخرید
حساب کن هواوی رو با تن مقایسه کرده
اگر هم من بخوام کل امکانات گوشی بگم باید رمان بخونیید
حجم رابط کاربری اچ تی سی هم فقط هفت مگابایت اقای امید بکتاش
و دوربین اچ تی سی هیچوت سابقه نداشته اینجوری باشه
اقای امید بکتاش دوست عزیز خواهش میکنم بیشتر درباره اچ تی سی تحقیق کنید و ی چیزی غلط بود درباره لنز دوربین این گوشی شما گفتید لنز دوربین اسیب پذیره بله درسته ولی اطراف لنز دوربین یک قاب فلزی دایره. ای شکل پوشونده ک مانع ترک یا شکسته شدن لنز میشه
اقای امید بکتاش چرا شما در باره امکانات تمام ناشدنی اچ تی سی حرف نزدید چرا نگفتید ک اگه باتری گوشی تموم شه میتونید با این گوشی تا دورز اسمس و زنگ بزنید اطلاعاتتون. درباره باتری غلط بود اول ب سایت رسمی اچ تی سی برید بعدشم اچ تی سی اگه از اینترت گوشی استفاده کنید تا دوازده ساعت شارژ داره بعدش درباره تم اچ تی سی تحقیق کنید ک با تم میشه همه چیز گوشی عوض کرد
شما لطف کنید ۱۰۰تا از این امکانات تمام نشدنی رو لیست کنید تا ما توی متن اضافهش کنیم
و شما در برنامه تم اچ تی سی میتونید همه چیز گوشی عوض کنید یا حتی خودتون تم طراحی کنید و امکانات دوربین شما میتونید وقتی ک میخواید عککس بگیرید ev+0& awb &
و شما اگر وای فا یا دادهای تلفن همراه روشن باشد این گوشی تا دوازده ساعت شارژ داره حتی اگه یکسره روشن باشد ولی اگه این دو خاموش باشند گوشی تا بیست و چاهار ساعت شارژ داره و اگه باتری. گوشی تموم شه تا دو روز میتونید زنگ یا اسمس بدید ولی در باره بلندگو ها و هندز فری با شما موافق هستم و باتری هر دو گوشی هواوی و اچ تی سی میشه عوض کرد ولی من یا شما نمیتونیم این کارو بکنیم
اقای امید بکتاش نویسنده عزیز در سایت های امریکایی و رسمی چیز دیگه درباره هواوی و اچ تی سی نوشته شده ولی حرف های شما در این سایت کاملا با سایت های رسمی فرق داره
جناب اقای امید بکتاش لطفا در باره گوشی های اچ تی سی تحقیق بیشتر کنید و نمیشه دو تا گوشی فقط از نظر تصویر زمینه مقایسه کرد چون این صلیقه ای هست چیزای مهم تر هم هست
سلام کجای بررسی در مورد تصویر زمینه چیزی گفته شده؟ اگه منظورتون رابط کاربری هست به نظرم بهتره از اول شروع کنید مفاهیم اسمارتفونهارو یاد بگیرید نرم افزار یا همون رابط کاربری یکی از مهمترین بخشهای گوشی هست و تنها نمای ظاهری رو میتونیم سلیقه در نظر بگیریم چون هیچکس از رابط کاربری سنگین و با امکانات کم خوشش نمیاد.
جناب اقای بکتابش لطفا بیشتر درباره گوشیهای اچ تی سی تحقیق کنید شما فقط از این گوشی انتقاد کردین در صورتی ک اگه اچ تی سی بده پس چرا کل مردم دنیا ازش استفاده میکنن لطفا دیگه تصویر زمینه دوتا گوشی با هم مقایسه نکنید چون این ب صلیقه ادم ها ربط داره
من خودم از اچ تی سی متنفر بودم ولی وقتی دستش گرفتم عاشقش شدم بعد شم کی دوربین اچ تی سی اینجوریه و درضمن اگر وای فا و داده های گوشی روشن باشه تا ی روز شارژ داره ولی اگه شما از اینترنت استفاده نکنید تا دو روز شارژ داره و نکته دیگه وقتی شارژ گوشی تموم میشه تا دو روز میتونین اسمس یا تلفن بزنین ولی شما رییس سایت حتی درباره ی این موضوع صداتون در نیومد
چرا نگفتید ک اچ تی سی امکانات زیاد تری داره چرا مقایسه تون تخصصی نبود نه دوست عزیز مقایسه اینجوری نیست نمیشه ک دو تا گوشی رو از نظر تصویر زمینه و دوربین مقایسه کرد چون چیزای مهم دیگه هم هست
فعلا ک داور های معروف جهان اچ تی سی برند برتر معرفی کردن و در سال ۲۰۱۸ شرکت امریکایی با شرکت اچ تی سی قرار داد بسته ک گوشی با کیفیت عالی تر بسازن حیف ک این گوشیها هیچوقت ب ایرانن وارد نمیشن
فک کنم مدل صد سال پیش اچ تی سی با هواوی مقایسه کردن چون جدیدترین مدل ای گوشی یو یازده هست اما متسفانه مدل های خوب و قوی و جدید اچ تی سی وارد ایران نمیشن
من ک مدل یو یازده دارم خیلی از امنیت و خودش راضیم و صفحه زمینش عالیه تازه کسایی ک اچ تی سی دارن میتونن با استفاده از تم لانچر گوشیشون عوض کنن حیف ک مدل ها ی خوب این شرکت ب ایران وارد نمیشه وگرنه بیشتر امریکایی ها ار اپل و اچ تی سی استفاده میکنن البته من اینو از خودم نمیگم دیدم ک اینجوریه
فک کنم مدل صد سال پیش اچ تی سی با هواوی مقایسه کردن چون جدیدترین مدل ای گوشی یو یازده هست اما متسفانه مدل های خوب و قوی و جدید اچ تی سی وارد ایران نمیشن
ولی چون تو ایران امکانات هواوی محدود نیست مردم هواوی دوس دارن ولی خارج از ایران اینطور نیست تازه اچ تی سی u11 جدیدترین مدل این شرکته ک خیلی غوله نمیدونم این مدلش تو ایران هست یا نه اصن عالیه خیلی ضخامتش کمه و ضد ضربه ست پیشنهاد میکنم تو گوگل سرچش کنید
اچ تی سی در حال ورشکستگی نیست دوستان در سال ۲۰۱۵ شد سومین برند برتر جهان تازه چند روز پیش هم اچ تی سی u11 با سامسونگ گلکسی ۸ تست سرعت داده ک اچ تی سی برنده شده بار دیگه هم میگم اچ تی سی اونقد امکانات داره ک هروز از عمرتم بگذره تموم نمیشه و خیلی از مدل هاش هستن ک در ایران وارد نخواهند شد ب دلیل گمرکی بالا
بهتره ک کسایی ک اچ تی سی ندارن دستش بگیرن و ازش استفاده کنن خداییش بد نیست عالیه
سلام دوستان من یک برنامه نویس هستم ونظرم رو میخوام ب طور تخصصی بگم
ببینید اچ تی سی یک برند قدیمی و غربی است ک شرکت ان در تایوان است ولی امریکا سخت افزار شو درست میکنه اچ تی سی بعضی از امکاناتش مثل اپل در ایران وجود نداره ک این یک بدی ولی هواوی بیشتر امکاناتش در ایران هست وباید گفت ک گوشیهای اچ تی سی امنیت شون از نظر جاسوسی خیلی زیاده وجالبه ک بدونید بیشتر هکرا از ا گوشی های اچ تی سی استفاده میکنن اچ تی سی ی خوبی در ذخیره باطری داره اینکه تا دو روز میتونه با شارژ نه درصد دووم بیاره و ی خوبی دیگش اینکه میتونین تم گوشی رو عوض کنید
من شکایت از این سایت دارم اینکه درباره امنیت این گوشیها حرفی نزدید اچ تی سی از نظر رمزگذاری های امنیتی خیلی سر تره اما خب ب دلیل اینکه تو ایران خیلی از مدل هاش نیست و نخواهد امد و امکاناتی ک تو ایران نداره میشه یک ضعف شمرد اما در مورد هواوی هواوی فقط توش سوده شما اگر ب کشورهای اروپایی برین میبینین ک مردم بیشتر یا از گوشیهای اپل سونی و سامسونگ و اچ تی سی استفاده میکنن و باید گفت ک هواوی کمی در امنیتش کم گذاشته وبیشتر ظاهر داره البته نمیخوام نگرانتون کنم . و اچ تی سی بدنه محکم تری داره دیگه هر تور ک صلیقه تونه روزتون بخیر
اقا مردمو چرا گمراه میکنی اخه کی میگه پی۹هواوی ازاچ تی سی۱۰بهتره اصلا نمیشه بااچ تی سی مقایسش کرد
سلام.اون موقعی که سامسونگ و ال جی داشتن انتن میزدن اچ تی سی داشت گوشی درست میکرد…حالا هواوی که اصلا ادم حساب نمیشه کلا سه ساله اومده طرفداریشم میکنین..خخخخخخ
perfect
پی۹ پلاس به نظر من در کنار اس۷ اج جز فینالیست ها هستش و این استحقاق رو داره. هواوی باید به افتخارش کلاه از سر برداشت بخاطر حضور ۴ ساله در بازار بصورت فعال و حالا که در اوج قرار داره و هر سال با محصولاتش داره همه رو حیرت زده میکنه.بنظر من هواوی باعث شد تا نظر همگان نسبت به کالای چینی عوض بشه و هواوی الان دقیقا راه چند سال پیش سامسونگ در صنعت موبایل رو داره پیش میره و تکرار میکنه. اما اچ تی سی ۱۰ بنظرم بدترین تصمیم HTC تا به امروز بوده و هیچ کمکی به وضعیت بغرنج این شرکت تایوانی نمیکنه مگر اینکه معجزه رخ بده چون اچ تی سی ۱۰ میانرده ترین پرچمدار هستش!!!
در کل P9 plus بهتر از HTC 10 بود.
خداییش نامردیه اگه htc10 حذف بشه…باهاش کار نکردین نمیدونین چه ابهتی داره…?
توی بنچمارک اچ تی سی ۱۰ خیلی بالاتر از p9 هستش، اما خب نظر دوستان اینه که p9 بهتره، اما انصافا صفحه نمایش محصولات بالارده هواوی در حد گلکسی های سری s و نوت سامسونگ هستش و خیلی باکیفیته
اچ تی سی ۱۰ واقعا بدشانسه، من فک میکردم با اختلاف از هواوی بالاتر قرار میگیره
افشین جان شما فعلا برو با قلم نوت ۵ کارای مهندسیتو انجام بده کاری به سلطان اچ تی سی نداشته باش چون کم کسی پیدا میشه برای اصالت و کیفیت پول خرج کنه و سواد تکنوژی داشته باشه یکم…مورد بعدی این که نتیجه ی این مسابقه هیچ ارزشی نداره و با این رای ها نمیشه برتریه گوشی رو ثابت کرد چون همون طور که میبینی تعصب و حتی محبوبیت گوشیهای ارزون قیمت تو ایران و همچنین تبلیغات گول زننده خیلی رو انتخاب ایرانی ها که از فقر سواد تکنولوژی رنج میبرن تاثیر داره
آقای شهاب من توی این مسابقه به اچ تی سی رای دادم ولی مطالبی که شما در مورد نوت۵ وقلمش نوشتی نشون میده که یا اطلاعات درستی در مورد نوت۵ نداری یا بخاطر باخت اچ تی سی۱۰ از نوت خیلی ناراحتی.
اچ تی سی بی مصرف بدبخت،میاد گوشیی درست میکنه که از نوت ۵ ضعیف تره ولی قیمتش خیلی بیشتره
البته لیاقتشو داره که گرونتر بشه چرا فک میکنید شیشه از فلز باید گرونتر باشه واقعا فکر کردید این رای دادنا چه اهمیتی داره نهصدو خورده ای همشون p9پلاس دارن نه از رو اسم رای دادن رده پایینشو دارن به اینم رای دادن تو دنیای اسمارت فونها حرف اولو آخر کیفیتو htcمیزنه باور نمیکنید تستاش هست یا راه بهتر میتونید بخریدش مجبور نشید سالی دوبارگوشی عوض کنید.هیچموقعم ننشستم مثل بچه ها بگم سامسونگ ال هواوی بل من میگم خوبن (هرشرکتی محصولات خوبیم داره)برای اینکه شخصیتم اجازه نمیده به کسیکه مثلا هواوی داره یا سامسونگ یا ال جی بگم گوشیت آشغال یا ازاین حرفا شماکه نوت داری من بگم آشغال یا بدردنمیخوره حتما بهتون برمیخوره بابتش هزینه زیادی کردید اتفاقا گوشیای خوبی هستن من ندارم دلیل بر بدبودن نیست قبل از نوشتن هرچیزی به مخاطبانتونم توجه کنید امان از خودبینی هرچی میگیرم طلاست مال دیگری سنگ
هواوی برتره نسبت به اچ تی سی
,به نظر من p9 بهتره،چون هم ضخامت کمتر و طراحی ظریفترو دوربین بهتر و باتری قدرتمند ونمایشگر با کیفیت(برای HTC واقعا ضعیف بود) داره و همچنین استفاده از فناوری لمس سهبعدی که خیلی اونو متمایز کرده
تا جایی که من میدونم در حال حاظر بعد از اخرین آپدیت نرم افزاری دوربین اچ تی سی ۱۰ برترین بین پرچمدارای ۲۰۱۶ شده و هیچ یک از گپشیهای هواوی جزو ۵ تا هم نیستن چه برسه به برتر بودن از بهترین مرجع منم فون ارنا که استاد بررسیه دوربینه..و تا جایی هم که من میدونم ۹۹ درصد رایی که این گوشی یعنی پی ۹ پلاس گرفته به لطف فروش میان رده ها و پایین رده هاش تو ایرانه
پی ۹ پلاس در خیلی از زمینه ها بهتره
بدشد بنظرمیاد htcامسال زود از گردونه خارج بشه واقعا حیف تازه امسال دوربینشم هم جلوعقب خیلی خوبه هرچند صفحه نمایشش بنظرم ضعفش
معلومه که اچ تی سی بهتره
هوآوی بهتره بنظر من
love me هواوی P9 پلاس
هواوی P9 پلاس ، بابا خوب داری خودتو نشون میدی
p9 mitone khoshhal bashe ke dare bazi ro mibare shayad p9
اولین سایت در ایران و کل جهان که میگه دوربین اچ تی سی ۱۰ از یه گوشیه چینی اونم پی ۹ پلاس ضعیفتره با توجه با نظرات هم مشخصه همه رو به یک اشتباه خیلی بزرگ و سنگین سوق دادید…اولا با یه دونه عکس راجع به دوربین قضاوت نمیکنن و شرایطی سخت وجود داره دوما توصیه میکنم بررسیه تخصصیه سایت های مشهور رو مشاهده از جمله فون ارنا…فراموش نکنیم همین هواوی عکس های دوربین حرفه ای رو به پی ۹ نسبت داد در مورد لمس سه بعدی میدونیم که کاربرد زیادی در گوشی اندرویدی نداره که اگر داشت بزرگانی مثل سامسونگ و اچ تی سی استفاده میکردن رابط کاربری تقلیدیه هواوی از کی تا حالا برتر از بهترین رابط کاربری یعنی سنز شده؟؟داورا نظر ندن بهتره
سلام دوست عزیز، بی نهایت ممنون از اینکه نظرتون رو بیان کردید اما بهتره قبل از زدن هر حرفی خصوصا حرفهایی که رنگ تهمت دارند کمی بیشتر فکر و صد البته تحقیق کنیم. در مورد دوربین بهتره این عکس رو مشاهده کنید که تست انجام گرفته توسط جی اس ام آرنا هست: http://itresan.com/wp-content/uploads/2016/07/Camera-Test.png
در رابطه با لمس سه بعدی هم بهتره بدونید خبرها حاکی از این هستند که بزرگانی همچون سامسونگ هم در پی استفاده از این قابلیت هستند وممکنه در پرچمدارهای بعدی این کمپانی شاهد این ویژگی باشیمو رابط کاربری هم عینا در متن آورده شده که الهام گرفته شده از iOS هست، در رابطه با سبکی رابط سنس حرف شما کاملا مورد قبول است اما زمانی که پای امکانات و ویژگیها در میان باشد سنس حرفی برای گفتن ندارد. من قصد جانبداری از هواوی رو ندارم و برای دوری از جانبداری هست که مطالب من فاقد بخش نظر کارشناسی هستند اما زمانی که پای دفاع از حقیقت باشد هیچگونه واهمهای از بیان نظرات خود ندارم. نمونه این مسئله به خوبی در سری مطالب ویرگول قابل رویت است. با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و کمپانی محبوبتان اچتیسی
هواوی فوق العاده کرده است