مقایسه اچ‌تی‌سی ۱۰ با هواوی P9 پلاس: قوی و قوی‌تر!

به روزهای اوج جام آی‌تی‌رسان رسیده‌ایم، همه شرکت‌کنندگان با تمام توان بازی‌های خود را به انجام رسانده‌اند، حال نوبت به دهمین مسابقه از این جام بزرگ رسیده است تا دو حریف قدرتمند به میدان بازی وارد و با هم به رقابت بپردازند. هر دو رقیب از مشرق زمین هستند، اچ‌تی‌سی ۱۰ به عنوان کاپیتان و سوگلی کمپانی اچ‌تی‌سی در مقابل هواوی P9 Plus که جزیی از خانواده پرچم‌داران هواوی است. در ادامه این دو اسمارت‌فون را در ده فاکتور به رقابت می‌گذاریم و در انتها این نظر شما است که برنده این رقابت هیجان انگیز را تعیین می‌کند.

ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر

با شروع مسابقه بازیکن تایوانی به زمین وارد می‌شود، با ورود این بازیکن آهی از نهاد تماشاچیان بلند می‌شود، ظاهرا اکثر تماشاچیان به یاد طراحی پرشکوه این سازنده افتاده‌اند، اچ‌تی‌سی ۱۰ با مشاهده این صحنه کمی عصبانی می‌شود و با فریادی بلند می‌گوید من هنوز زیبا هستم، لطفا به من نگاه کنید! درست در همین لحظه نگاه‌ها به بازیکن چینی یعنی هواوی P9 Plus متمرکز می‌شود، اسمارت‌فونی با رنگ و بوی هواوی، چشمانی شهلا و یک اندام ظریف و بی‌نظیر.

ItresanCup-HTC10VsP9P (10)

در نگاه اول به اچ‌تی‌سی ۱۰ به خوبی می‌توان مشاهده کرد که این اسمارت‌فون همان طراحی خاص‌گونه (!) اچ‌تی‌سی را در خود به یادگار دارد. در بخش جلویی این اسمارت‌فون می‌توانید یک نمایشگر کاملا معمولی، اسپیکر، دوربین جلو بزرگ و چند سنسور نامریی را مشاهده کنید، کمی صبر کنید؛ ظاهرا یک دکمه سخت‌افزاری هوم نیز در زیر نمایشگر مشاهده می‌شود، اما چرا اینقدر پایین است؟! مطمئنا اگر کمی بالاتر بود زیباتر می‌شد! به هرحال سلیقه اچ‌تی‌سی اینگونه است و ما نیز به سلیقه‌اش احترام می‌گذاریم.

بخش پشتی جایی است که می‌توانیم میراث اچ‌تی‌سی را با وضوح بیش‌تری مشاهده کنیم، یک دوربین بزرگ در بخش بالایی با کمی بیرون‌زدگی، فلاش دوگانه در کنار دوربین و دو خط آنتن در بالا و پایین یادآور محصولات اپل، لوگوی زیبای HTC و چند خط نوشته در پایین، تمام چیزی است که در بخش پشتی می‌توانیم ببینیم. وجود انتها در طراحی این بخش موجب شده است در دست گرفتن اسمارت‌فون راحت‌تر شود. گوشه‌های کیس پشتی به زیبایی تراش خورده و حس خوبی را به دستان القا می‌کند.

هر دو کلید ولوم و پاور در سمت راستی قرار گرفته‌اند،کلید پاور بافتی خاص و زبر دارد که البته بد نیست و بودنش بهتر از نبودنش است. در بالای کلیدها سوکت جای‌دهی سیم‌کارت‌ها وجود دارد و درست در سمت مقابل می‌توانید ورودی کارت حافظه را مشاهده کنید. در بخش زیرین تک خروجی اسپیکر و هم‌چنین پورت USB آن هم از نوع C را شاهد هستیم.

اگر بخواهیم نگاهی به ظاهر هواوی P9 Plus داشته باشیم می‌توانیم در بخش جلویی نمایشگر، یک اسپیکر در بخش بالایی و دوربین دوم را مشاهده کنیم. خوسبختانه یا متاسفانه هیچ دکمه سخت‌افزاری در بخش جلو به چشم نمی‌خورد و برای بخش پایینی هواوی P9 Plus به درج برند Huawei اکتفا شده است. در بخش پشتی هم‌چون هواوی P9 شاهد استفاده از یک دوربین دوگانه هستیم، این دوربین دوگانه حتی اگر کاربردی هم نباشد اما ظاهر زیبایی را به گوشی بخشیده است. در کنار این لنز دوگانه می‌توانیم نام برند لایکا و فلاش را مشاهده کنیم. در بخش زیرین دوربین، سنسور اسکنر اثر انگشت قرار گرفته که ظاهری هم‌گام با بدنه اصلی دارد. یک لوگو از هواوی و بازهم یک عبارت در بخش پایینی دیگر چیزهایی است که از نگاه کردن به بخش پشتی عایدمان می‌شود. هر دو کلید پاور و ولوم در بخش کناری سمت راست قرار گرفته‌اند که محل قرار گیری آن‌ها مناسب و دسترسی به آن‌ها راحت است.

هر دو بازیکن ظاهر خوب و قابل قبولی دارند، اصالت در طراحی هر دو اسمارت‌فون دیده می‌شود. شاید در نگاه اول تغییرات صورت گرفته در اچ‌تی‌سی ۱۰ به نسبت گذشته چندان نباشد اما همین تغییرات کوچک شمایلی متفاوت را به اسمارت‌فون بخشیده است هرچند بهتر بود بر روی طراحی بخش جلویی توجه بیش‌تری صورت می‌گرفت.

ItresanCup-HTC10VsP9P (9)


دقیقه ۱۰ تا ۲۰: وزن و کیفیت ساخت

با گذشتن دقایق اولیه، هر دو بازیکن خودنمایی‌هایشان را انجام داده‌اند، حال نوبت به بررسی آمادگی جسمانی آن دو رسیده است. اچ‌تی‌سی ۱۰ ابعادی ۱۴۵.۹x71.9×9 میلی‌متری دارد، ضخامت این اسمارت‌فون هرچند از ۹ میلی‌متر فراتر نمی‌رود اما در میان اسمارت‌فون‌های روز حرفی برای گفتن ندارد. این اسمارت‌فون ۱۶۱ گرم وزن دارد که خب هرچند زیاد نیست اما بازهم می‌توانست بهتر باشد. در مقابل هواوی P9 Plus با ابعاد ۱۵۲.۳x75.3×7 میلی‌متری نشان می‌دهد که خوش‌ اندام‌تر از حریف است. البته وزن ۱۶۲ گرمی آن نشان می‌دهد این بازیکن کمی سنگین‌تر از رقیب است که این افزایش وزن ۱ گرمی با توجه به ۰.۳ اینچ بزرگ‌تر بودن نمایشگر، کاملا طبیعی است و با زبان بی‌زبانی می‌گوید که اچ‌تی‌سی ۱۰ با توجه به ابعاد نمایشگرش از مشکل چاقی رنج می‌برد!

ItresanCup-HTC10VsP9P (5)

هر دو بازیکن از آلومینیوم به عنوان متریال اصلی بهره گرفته‌اند که این روزها به یک استاندارد برای پرچم‌داران و حتی میان‌رده‌ها مبدل گشته است. از نظر کیفیت ساخت می‌توان هر دو رقیب را در سطح عالی دانست. طراحی بی‌نقص صورت گرفته اما در هنگام کارکردن اچ‌تی‌سی ۱۰ بر دستان خوش‌تر می‌نشیند و علاقه زیادی به لغزش در میان انگشتان و نقش بر زمین شدن ندارد. جای‌گیری حسگر اثر انگشت در این دو اسمارت‌فون با توجه به سلیقه سازندگان از جلو تا پشت درست زیر دوربین تفاوت دارد (همون زمین تا آسمون خودمون). لنز دوربین مورد استفاده در اچ‌تی‌سی ۱۰ کمی بیرون زدگی دارد که خب آن‌ را آسیب‌پذیرتر می‌کند، در مقابل دو چشم شهلای هواوی P9 Plus دقیقا به سطح پشتی تراز شده‌اند و این موضوع می‌تواند برگ برنده‌ای برای هواوی P9 Plus باشد.


دقیقه ۲۰ تا ۳۰: نمایشگر

با ورود به دقیقه ۲۰ تماشاچیان یکپارچه ناراحتی خود را از رخ‌نمایی دو بازیکن در طول ۲۰ دقیقه گذشته با به کار بردن الفاظی نه چندان مودبانه بیان می‌کنند که از بیان آن در این مطلب خودداری می‌کنم!

p9pvshtc10-scr

با درخشش نمایش‌گر هواوی P9 Plus‌ اکثر تماشاچیان Wow گویان سر از پا نمی‌شناسند، رنگ‌های به نمایش درآمده در این نمایشگر ۵.۵ اینچی Super AMOLED کاملا اشباع مناسبی دارند و تصاویر را به زیبایی به چشمان کاربر هدیه می‌کنند. این نمایشگر نسبتا بزرگ از وضوح ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل برخوردار است که با یک محاسبه نه چندان ساده به عدد ۴۰۱ پیکسل بر اینچ می‌رسیم، شاید این مقدار رزولوشن در مقایسه با سایر پرچم‌داران اندرویدی کم به نظر برسد اما برای اکثر کارها کافی است و تصاویر با وضوح خوب و به صورت یکپارچه به نمایش گذاشته می‌شوند و اگر چشمانی انسانی داشته باشید بعید به نظر می‌رسد بتوانید پیکسل‌ها را تشخیص بدهید! تصاویر از زوایا کمی رنگ پریدگی دارند که اتفاقا جلوه درخشانی را به آن‌ می‌بخشد، شاید اگر از زوایا بخواهیم به تصاویر نگاه کنیم نظر بهتری را راجع به نمایشگر بدهیم تا نگاه مستقیم به آن!

در سمت مقابل بازیکن تایوانی مسابقه با استفاده از پنل IPS آن‌هم از نوع Super LCD5 قرار دارد. این نمایشگر ۵.۲ اینچی با وضوح ۲۵۶۰×۱۴۴۰ پیکسلی خود به چگالی پیکسل ۵۶۵ پیکسل در هر اینچ دست یافته است که از نظر اعداد پیروزی قاطعی را بر هواوی P9 Plus به ارمغان می‌آورد. میزان نور این نمایشگر به نسبت پنل به کار رفته در هواوی P9 Plus کم‌تر است به طوری که اگر این دو اسمارت‌فون را کنار یکدیگر قرار دهید از حداکثر روشنایی اچ‌تی‌سی ۱۰ ناامید شده و شاید هم بد و بیراهی را روانه سازنده‌اش کنید. رنگ‌های به نمایش درآمده در این اسمارت‌فون از نگاه روبه‌رو کاملا طبیعی و تحسین برانگیز هستند اما با کمی زاویه دادن به نمایشگر شاهد قرمزی بیش از حد رنگ‌های روشن و هم‌چنین افزایش غلظت رنگ هستیم. در ادامه نگاهی به مقایسه تصویری این دو پرچم‌دار می‌اندازیم: اسمارت‌فون سمت راست اچ‌تی‌سی ۱۰ و سمت چپ هواوی P9 Plus.

P9pVsHTC10-Screen3

P9pVsHTC10-Screen2

P9pVsHTC10-Screen

دو شرکت کننده در این مسابقه در نگاه از زوایا تصاویر را به طرز عجیبی تغییر رنگ می‌دهتد، هرچند در هواوی P9 Plus این اتفاق در جهت مثبت اتفاق می‌افتد اما در اچ‌تی‌سی ۱۰ به طور کلی تصویر از حالت طبیعی بودن خارج شده و شاهد رنگ‌های عجیب و غریب هستیم.

IMG_9474

به لطف استفاده از پنل سوپر امولد خوانایی نمایشگر هواوی P9 Plus در زیر نور مستقیم آفتاب بهتر از اچ‌تی‌سی ۱۰ است، البته شاید بیش‌تر بودن میزان نور حداکثری در این اسمارت‌فون موجب این برتری شود.

هر دو سازنده برای محافظت از این بخش حساس از گوریلا گلس ۴ بهره گرفته‌اند که مقاوت خوبی را به نمایشگر این دو اسمارت‌فون در برابر ضربه و خط و خش می‌دهد. ناگفته نماند که نمایشگر P9 پلاس به میزان فشار حساس بوده و در صورتی که فشار بیشتری را بر روی نمایشگر وارد کنید قابلیت‌های ویژه‌ای را در اختیارتان می‌گذارد. موردی که پیش‌تر در میت S (این مدل پیش‌تر از آیفون ۶S معرفی شد و چنین ویژگی‌ را داشت) از همین هواوی نیز دیده‌ بودیم.


دقیقه ۳۰ تا ۴۰: رابط کاربری

به دقایق پایانی نیمه اول این رقابت نزدیک می‌شویم، فشار زیاد هواوی در بخش نمایشگر به رقیب موجب شده خستگی خاصی در چشمان بادامی اچ‌تی‌سی ۱۰ مشاهده شود. حال این دو رقیب قرار است در بخش نرم‌افزار به رقابت یکدیگر بروند، بخشی که با وجود تغییرپذیر بودنش همیشه از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.

هر دو بازیکن از نسخه ششم اندروید یعنی مارشملو بهره می‌گیرند که بنابر سلیقه سازندگان با رابط کاربری انحصاری تزیین شده است. اچ‌تی‌سی به عنوان یکی از اولین سازندگان اسمارت‌فون اندرویدی تبحری خاص بر روی ویرایش اندروید دارد اما به نظر می‌رسد این کمپانی تایوانی علاقه چندانی به دستکاری اندروید ندارد. اکثر بخش‌ها شمایلی چون اندروید خالص را دارند و خبری از طراحی‌های چشم نواز و پیچیده در آن‌ها نیست. در طراحی آیکون‌ها نوعی بی‌سلیقه‌گی و عدم هماهنگی را شاهد هستیم، مطمئنا رابط‌کاربری سنس از نظر میزان مصرف انرژی و هم‌چنین فضای رم بهینه است اما هم‌چون اسمش پر احساس نیست و سادگی خاصی بر آن حکم فرما ست. در واقع شما با نصب لانچر اچ‌تی‌سی به راحتی می‌توانید در هر اسمارت‌فونی رنگ و بوی سنس را داشته باشید هرچند نه به طور کاملا کامل!

با ورود به دنیای سنس همه چیز از ابتدا در دسترس است و راحتی خاصی در کارکردن با این رابط‌کاربری وجود دارد به گونه‌ای که حتی اگر تاکنون از محصولات یک برند دیگر استفاده می‌کردید با ورود به دنیای سنس هیچ‌گاه احساس غربت نخواهید کرد و همه چیز در نهایت سادگی در اختیار شما قرار دارد.

در سمت دیگر هواوی با بهره‌مندی از رابط کاربری اموشن نشان داده تبحر خوبی برای کوبیدن و از صفر ساختن اندروید دارد، هرچند این رابط‌کاربری همیشه متهم به سرقت از طراحی iOS است، اما در واقع بهتر است به جای واژه سرقت از کلمه الهام‌گیری استفاده کنیم. طراحی آیکون‌ها در این رابط‌کاربری کاملا استادانه انجام پذیرفته و هماهنگی خاصی را بین اجزای مختلف شاهد هستیم و تقریبا همه اجزای این رابط کاربری با اندروید خالص متفاوت هستند، حداقل در ظاهر این‌طور به نظر می‌رسد!

متاسفانه و یا خوشبختانه کار کردن با این رابط کاربری در صورتی که در گذشته با یک رابط‌کاربری دیگر اخت گرفته باشید در ابتدای کار چندان ساده نیست. البته با گذشت زمان و چشمک زدن امکانات نهفته در این رابط به خوبی با اموشن پیوند دوستی خواهید بست.

حال پس از رونمایی از رابط‌کاربری به خوبی می‌توان اختلاف نظرها میان دو گروه تماشاچی را مشاهده کرد، عده‌ای طرفدار سادگی سنس هستند و برای آن جان می‌دهند و در مقابل گروهی رنگ و لعاب اموشن را به هر چیز دیگری ترجیح می‌دهند. هرچند سلیقه هر دو گروه محترم است اما گویا داور تمایل بیش‌تری به رنگ و لعاب نشان می‌دهد!

EMUI

p9pvshtc10 (4)

sense

p9pvshtc10 (3)

در بخش دوربین هر دو رابط‌کابری عملکرد خوبی دارند، در یک سمت هواوی P9 Plus که با توجه به همکاری خود برای ساخت دوربین با لایکا، نرم‌افزار طراحی شده توسط این شرکت را نیز برگزیده است، قرار گرفته! در این رابط‌کاربری همه چیز در دسترس است و گزینه‌های خوبی برای مدیریت دوربین وجود دارد. بدون شک رابط‌کاربری دوربین هواوی P9 Plus تمامی نیازهای کاربران عادی و هم‌چنین نیمه حرفه‌ای را تامین می‌کند و دیگر نیازی به استفاده از اپلیکیشن‌های سوم شخص وجود نخواهد داشت.

EMUI Camera
EMUI Camera
HTC Camera
HTC Camera

اپلیکیشن دوربین مورد استفاده در رابط‌کاربری سنس همان احساس سادگی را به همراه دارد، البته ساده بودن به این معنی نیست که از کمبود امکانات در رنج است بلکه به نوعی تعریف هنر استادگونه اچ‌تی‌سی در جای‌دهی امکانات در ساده‌ترین مکان‌هاست. دسترسی به تنظیمات بسیار راحت است و امکانات در دسترس به خوبی پاسخ‌گوی نیاز کاربران خواهد بود.


دقیقه ۴۰ تا ۵۰: سخت افزار

به نیمه دوم رقابت وارد می‌شویم، تاکنون دو شرکت کننده بخش‌هایی از قدرت خود را به نمایش گذاشته‌اند و هر کدام با گل زدن به حریف رقابت را هیجان انگیز‌تر کرده‌اند. حال نوبت به مهم‌ترین بخش این رقابت می‌رسد، بدون شک هر دو شرکت‌کننده در این مسابقه از نظر سخت‌افزاری در سطح بالایی هستند. هواوی  P9 Plus از آخرین چیپست ساخته سازنده یعنی کایرین ۹۵۵ بهره می‌گیرد، این چیپست هشت هسته‌ای است که به صورت ۴ هسته ۲.۵ گیگاهرتزی کورتکس A72 و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی کورتکس A53 تقسیم شده است. وظیفه پردازش گرافیکی در این پردازنده بر عهده چیپ Mali-T880 MP4 گذاشته شده است. ۴ گیگابایت رم، ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه تکمیل کننده بخش سخت‌افزاری این غول ۵.۵ اینچی است.

ItresanCup-HTC10VsP9P (6)

در سمت مقابل محصول تایوانی با استفاده از چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸۲۰ قصد دارد تا در این بخش خودی نشان دهد و برگ برنده را در دست بگیرد. این پردازنده از هسته‌های قدرتمند کریو استفاده می‌کند که به دو هسته ۲.۱۵ گیگاهرتزی و دو هسته ۱.۶ گیگاهرتزی تقسیم شده است. پردازش گرافیکی این پردازنده توسط چیپ آدرنو ۵۳۰ انجام می‌پذیرد. رم ۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۳۲/۶۴ گیگابایت از جمله دیگر مشخصات اچ‌تی‌سی ۱۰ است.

با اعلام مشخصات اچ‌تی‌سی ۱۰ هیجان عجیبی در تماشاچیان ایجاد شده است، بدون شک این اسمارت‌فون با دست پر وارد میدان رقابت شده و رقابتی سخت را میان این دو رقیب شاهد خواهیم بود. هر دو اسمارت‌فون هواوی P9 Plus و HTC 10 به خوبی پاسخ‌گوی نیاز کاربران عادی و حتی حرفه‌ای خواهند بود اما در این میدان تنها یک نفر برنده است، به همین دلیل نگاهی به امتیازات کسب شده توسط این دو رقیب در بنچمارک‌ها می‌اندازیم.

HTC10VsP9Plus-Benchmark (2)

برای اولین محک به سراغ بنچمارک محبوب AnTuTu می‌رویم، در این آزمون همان‌طور که انتظارش می‌رفت اچ‌تی‌سی ۱۰ با کسب امتیاز ۱۲۵۱۹۹ گل طلایی را به ثمر می‌رساند، اختلاف امتیاز ۳۱۴۰۹ واحدی میان این دو رقیب به خوبی نشان می‌دهد در بخش سخت‌افزار اچ‌تی‌سی ۱۰ یک سرو گردن بالاتر است.

HTC10VsP9Plus-Benchmark (3)

حال به سراغ گیک‌بنچ می‌رویم تا چیپست این دو اسمارت‌فون را به صورتی حرفه‌ای‌تر به آزمایش بگذاریم، در اینجا نیز اچ‌تی‌سی ۱۰ در بخش پردازش تک هسته‌ای با کسب ۱۷۷۲ امتیاز پیروز میدان است! هرچند اختلاف امتیاز اصلی را می‌بایست در پردازش چند هسته‌ای ببینیم، جایی که این اسمارت‌فون با کسب ۵۵۹۰ امتیاز برتری خودش در قدرت سخت‌افزاری را به رخ هواوی P9 Plus می‌کشد (کم‌بودن نور صفحه نمایشی و هم‌چنین تیره نشان دادن رنگ سفید را در HTC 10 به وضوح مشاهده می‌کنید).

HTC10VsP9Plus-Benchmark (1)

به سراغ بونسای می‌رویم، این بنچمارک به صورت تخصصی پردازش گرافیکی را به چالش می‌کشد، در این آزمون هواوی P9 Plus با کسب ۴۱۷۵ امتیاز و هم‌چنین میانگین ۵۹.۶ فریم بر ثانویه خودی نشان داد و قدرت Mali-T880 MP4 و برتری آن بر آدرنو ۵۳۰ را به نمایش گذاشت. البته در این تست میزان رزولوشن کمتر نمایشگر نیز به کمک محصول هواوی آمده است.
در ادامه می‌توانید ویدیو تست گیمینگ این دو مدل را ببینید:


دقیقه ۵۰ تا ۶۰: دوربین

پس از قدرت‌نمایی اچ‌تی‌سی ۱۰ در بخش سخت‌افزار، هر دو شرکت کننده تصمیم می‌گیرند دوربین خود را به نمایش بگذارند. هواوی P9 Plus که نام لایکا شرکت معروف آلمانی تولیدکننده لنز را به عنوان همکار در کنار دوربین خود می‌بیند، امید زیادی برای پیروزی در این بخش دارد، در سمت مقابل اچ‌تی‌سی که پیش‌تر سابقه استفاده از دوربین دوگانه را داشته ترجیح داده است که از تک لنز اولتراپیکسل استفاده کند.

ItresanCup-HTC10VsP9P (4)

از جمله مشخصات دوربین اچ‌تی‌سی ۱۰ می‌توان به وضوح ۱۲ مگاپیکسلی اشاره کرد که سایز هر پیکسل ۱.۵۵میکرون است، از دیگر مشخصات این اسمارت‌فون می‌توان گشودگی دیافراگم F/1.8، سنسور BSI، لرزشگیر اپتیکال، فوکوس لیزری و فلاش دوگانه LED را نام برد. دوربین سلفی نیز از نوع اولتراپیکسل است که از مشخصات آن می‌توان به f/1.8, 23mm, OIS, فوکوس اتوماتیک, ۱.۳۴ µm اندازه پیکسل و قابلیت تصویربرداری HDR اشاره کرد.

دیگر رقیب یعنی هواوی P9 پلاس از یک سنسور دوگانه با وضوح ۱۲ مگاپیکسل بهره می‌گیرد که گشودگی دیافراگم f/2.2 داشته و از تشخیص فاز، فوکوس خودکار و فلاش LED دوگانه سود می‌برد. در بخش سلفی نیز هواوی از یک سنسور ۸ مگاپیکسلی بهره گرفته که توانایی ضبط ویدیو با کیفیت فول‌ اچ‌دی را نیز داراست.

htc10vsp9p-cam (2)

htc10vsp9p-Cam (2)

 

htc10vsp9p-cam (3)

htc10vsp9p-Cam (3)

 

htc10vsp9p-cam (1)

htc10vsp9p-Cam (1)

تصاویر شکار شده توسط دوربین اصلی هر دو اسمارت‌فون در سطح قابل قبولی هستند هر چند هواوی P9 Plus در جذب نور عملکرد بهتری داشته و تصاویر روشن‌تر به ثبت رسیده‌اند. رنگ‌ها در تصاویر برای هر دو اسمارت‌فون در سطح خوبی است اما بازهم عملکرد هواوی P9 Plus بهتر است. در مجموع اگر بخواهیم نگاهی واقع‌بینانه به دوربین این دو پرچم‌دار داشته باشیم می‌توانیم شاهد عملکرد قدرت‌مندتر محصول ساخته هواوی باشیم، این موضوع خصوصا در محیط‌های داخلی بیشتر به چشم می‌آید. در بخش دوربین سلفی هرچند بازهم نور جذب شده توسط هواوی P9 Plus بیشتر است اما می‌توان برنده را به علت زاویه دید گسترده‌تر و ثبت رنگ و جزییات بهتر، اچ‌تی‌سی ۱۰ دانست. در این قسمت بد نیست بدانید که نماینده هواوی قادر به ضبط ویدیو به صورت ۴K نیست، موردی که اچ‌تی‌سی ۱۰ از آن بهره‌مند است.


دقیقه ۶۰ تا ۷۰: پخش چندرسانه‌ای

دقایق هیجان انگیز مسابقه را پشت سر گذاشته‌ایم، حال هر دو تیم به منطقه خود بازگشته و برای یک رقابت ساده اما بسیار مهم به نبرد با یکدیگر می‌روند. هواوی P9 Plus‌ با داشتن یک نمایشگر ۵.۵ اینچی با کیفیت قابل قبول فول اچ‌دی از نوع سوپر امولد امید زیادی برای پیروزی در این بخش دارد. البته رنگ‌پریدگی لذت بخش این نمایشگر از زوایا می‌تواند یک نقطه ضعف برای این اسمارت‌فون محسوب شود. در بخش صدا نیز عملکرد قابل قبولی را شاهد هستیم و هندزفری مورد استفاده در این اسمارت‌فون کیفیت ساخت مناسبی دارد و حجم و کیفیت صدای خروجی در حد مطلوبی است.

ItresanCup-HTC10VsP9P (7)

در سمت دیگر یک اسمارت‌فون ۵.۲ اینچی قرار گرفته که در نمایش رنگ‌ها از روبه‌رو عملکرد خوبی دارد اما در نگاه از زوایا رنگ نمی‌بازد و آن را به گونه دلخواهش تغییر می‌دهد. این موضوع خصوصا در رنگ‌های روشن و به طور مخصوص‌تر در رنگ سفید به وضوح قابل رویت است. میزان نور نمایشگر خوب است اما در مقایسه با حریف بسیار کم‌تر است. وضوح تصویر در این اسمارت‌فون از نظر اعداد برتری را نشان می‌دهد. نقطه قوت اچ‌تی‌سی ۱۰ و هم‌چنین اکثر محصولات این برند در بخش صداست. صدای خروجی از این پرچم‌دار حجم قابل توجه‌ای دارد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است، هم‌چنین هندزفری کاملا رضایت بخش است و استفاده از آن لذت بخش خواهد بود.

در بخش پلیر هر دو می‌توانند نیازهای اولیه کاربران را برطرف کنند اما اگر نیاز به تنظیمات پیچیده صوتی و تصویری را دارید می‌بایست به سراغ یک اپلیکیشن جایگزین بروید.


دقیقه ۷۰ تا ۸۰: باتری

حال دیگر خستگی بر هر دو اسمارت‌فون غلبه کرده و کم‌کم نوای اخطار کمبود باتری در ورزشگاه طنین‌انداز شده است، بازیکن تایوانی میدان از یک باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری بهره می‌برد، این باتری توانایی نمایش ۷ ساعت ۴۵ دقیقه ویدیو را به صورت ممتد دارد و برای وب‌گردی ۸ ساعت و ۴۹ دقیقه شما را همراهی می‌کند. مطمئنا این مقادیر برای یک پرچم‌دار ناامیدکننده است و عملکرد اچ‌تی‌سی در این بخش کاملا ضعیف است. شارژ شدن این باتری نیاز به ۱۰۰ دقیقه زمان دارد که رقمی عجیب و طولانی است.

در سمت مقابل هواوی P9 Plus با استفاده از یک باتری غول پیکر ۳۴۰۰ میلی‌آمپری توانایی ۱۴ ساعت و ۴۳ دقیقه نمایش ممتد ویدیو و ۱۱ ساعت و ۴۷ دقیقه وب‌گردی را داراست. برای شارژ شدن این باتری تنها نیاز به ۶۰ دقیقه زمان است. عملکرد این پرچم‌دار در بخش باتری در سطح خوبی است و این موضوع نشان می‌دهد هواوی به خوبی بر یکی از اصلی‌ترین مشکلات پرچم‌داران پیشینش غلبه کرده است.

htc-10

P9-plus


دقیقه ۸۰ تا ۹۰: سایر امکانات

نفس‌ها به شمارش افتاده و دقایق انتهایی بازی را درحالی می‌گذرانیم که اچ‌تی‌سی ۱۰ با پخش پیاپی اخطار کمبود باتری تونایی ادامه دادن به بازی را ندارد. البته این حریف قدرت‌مند تایوانی هرچه در توان دارد را جمع کرده و می‌خواهد مسابقه را به پایان برساند. در بخش میراث پدری اچ‌تی‌سی ۱۰ شما می‌توانید یک سنسور اثر انگشت در دکمه سخت‌افزاری هوم را مشاهده کنید، قرارگیری این سنسور در بخش جلویی موافقان و مخالفان خاص خودش را دارد که دلایل هر دو گروه نیز شنیدنی و مورد قبول است. در مقابل حریف چینی از سنسور اثر انگشت در بخش پشتی بهره برده است و دیگر ویژگی خاص آن را می‌توان در پورت اینفرارد دانست.

ItresanCup-HTC10VsP9P (3)


وقت اضافه: قیمت

حال نوبت به حساس‌ترین بخش مسابقه می‌رسد، جایی که که جیب کاربران حرف اول را می‌زند و پول، این عنصر حیاتی، برنده را مشخص می‌کند. در یک جمله بیان کنم، هر دو اسمارت‌فون گران هستند و نزدیک به ۲ میلیون تومان قیمت دارند! خب مشخص است در این بخش برنده‌ای نداریم و هر دو را در یک سطح می‌بینیم. البته انتظار می‌رود قیمت هواوی P9 Plus با گذشت زمان کاهش پیدا کند اما فعلا این اسمارت‌فون همگام با اچ‌تی‌سی ۱۰ عزم خود را بر خالی کردن جیب کاربران جزم کرده‌اند.

موقعیت‌های خطرناکی که اچ‌تی‌سی ۱۰ بر روی دروازه هواوی P9 Plus ایجاد کرد:

  • نمایشگر با چگالی پیکسلی بیشتر
  • سخت‌افزار قدرتمندتر
  • دوربین سلفی بهتر
  • کیفیت صدای بهتر و هم‌چنین هندزفری با ارزش‌تر

موقعیت‌های خطرناکی که هواوی P9 Plus بر روی دروازه اچ‌تی‌سی ۱۰ ایجاد کرد:

  • ضخامت کم‌تر و طراحی ظریف‌تر
  • دوربین بهتر
  • باتری قدرتمند
  • رابط‌کاربری پر زرق و برق‌تر
  • نمایشگر با کیفیت و استفاده از فناوری لمس سه‌بعدی

[totalpoll id=”130771″]

119 در مورد “مقایسه اچ‌تی‌سی ۱۰ با هواوی P9 پلاس: قوی و قوی‌تر!”

  1. با سلام
    واقعا خیلی مقاله ی ضعیفی بود.از ابتدا چنان اچ تی سی رو کوبدین که خوندن ابن مطلب ذهنیت کسانی که تا حالا با این گوشی کار نکردنو خراب میکرد.
    درسته طراحی جدید به خوبی سری های قبل نیست ولی بازهم جز گوشی های زیباس.کیفیت ساخت و برش های اطراف گوشی ظرافت خاصی به گوشی میدن.
    من خودم چند ساله فقط دارم اچ تی سی میخرم از لحاظ لگ و هنگ به لطف رابط سنس همیشه با اخرین اپدیت های انروید سازگار بوده و گوشی سنگین نشده.
    از لحاظ کیفیت صدا و گوش دادن به موسیقی واقعا بی همتاس مخصوصا که تو این گوشی که از فناوری های رزولوشن استفاده شده که میتونین با کیفیت صدای زیادی به موسیقی گوش بدین.
    کیفیت دوربین واقعا بی نظیر مخصوصا در نور کم.
    متاسفانه همیشه به دلیل اطلاعات کم و تعصب این کمپانی همیشه مورد بی لطفی قرار گرفته.کمپانی ای که حتی با گذشت دو سال از تولید پرچمدارانش بازهم به طور مکرر اونارو به اخرین ورزن های اندروید اپدیت میکنه و هیچوقت مشتریانشو فراموش نمیکنه حیف به خاطر اطلاعات کم بعضی افراد نقد بشن

    1. امید بکتاش

      سلام دوست عزیز تمام ویژگی هایی که گفتید در متن موجوده! ممکنه به علت جو نظرات شما فکر کنید که متن یک طرفه بوده اما این رو بدونید که من و سایر همکارام گمال اعتدال رو در بررسی و مقایسه ها داریم و اگر غیر از این باشه بابد پاسخ‌گوی وجدان خودمون باشیم.

    2. مجتبی مسکینی

      سلام
      شما اگه متن رو خونده باشید جایی گفته نشده که این مدل زشت هست! خودتون می‌گین به‌خوبی طراحی‌های قبلی نیست و در متن هم به همین موضوع اشاره شده! متن پایین از متن کپی شده که دقیقا حرف شما رو می‌زنه
      “این اسمارت‌فون همان طراحی خاص‌گونه (!) اچ‌تی‌سی را در خود به یادگار دارد.”
      اینکه اطراف دستگاه تراش خورده و ظرافت خاصی هم به دستگاه داده رو در متن گفتیم!
      ” گوشه‌های کیس پشتی به زیبایی تراش خورده و حس خوبی را به دستان القا می‌کند.”
      در بخش رابط کاربری جایی گفته نشده که این گوشی هنگ می‌کنه! اتفاقا این بخش از متن رو که براتون کپی می‌کنم کاملا نشونه اینه که رابط هنگ نداره
      “مطمئنا رابط‌کاربری سنس از نظر میزان مصرف انرژی و هم‌چنین فضای رم بهینه است”
      در بخش صدا این بخش از متن رو که واستون کپی می‌کنم دقیقا همون چیزی هست که شما می‌گین
      “نقطه قوت اچ‌تی‌سی ۱۰ و هم‌چنین اکثر محصولات این برند در بخش صداست. صدای خروجی از این پرچم‌دار حجم قابل توجه‌ای دارد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است، هم‌چنین هندزفری کاملا رضایت بخش است و استفاده از آن لذت بخش خواهد بود.”
      از لحاظ دوربین هم کسی نگفته که کیفیت بی‌نظیر نیست اما وقتی بحث مقایسه هست باید به دو مدل نگاه کنید و هر دو رو مقایسه کنید! دوربین اچ‌تی‌سی ۱۰ به تنهایی قابل احترام هست و کیفیت مطلوبی داره اما در مقایسه با دوربین P9 پلاس در برخی بخش‌ها ضعیف‌تر ظاهر شده که در تصاویر هم مشخص هست! می‌تونید خودتون هر دو محصول رو پیدا کنید و تست کنید
      با توجه به صحبت‌هایی که داشتین و اینکه گفتین چند ساله دارین از اچ‌تی‌سی استفاده می‌کنید یا شما دارین با تعصب به متن نگاه می‌کنید یا اینکه اصلا متن رو نخوندین چون دقیقا صحبت‌های شما در متن هست
      شاد باشید

  2. خسته نباشید میگم به کارشناسان محترم.فقط میتونم بگم واقعا توقع نداشتم که تا این حد اغراق کنید و سعی در کوبیدن htc 10 بکنید.به کار بردن کلمات کاملا طرفدارگونه و همچنین باز کردن پرانتزهای کاملا بی مورد و نا به جا که کاملا گویایه حال و احوال شماست در جهت سنگین کردن کفه ترازو به سمت برندی که خوب به حتم به علت داشتن سود مالی برای شما انجام گرفته است.به نظر بنده این یک حرکت و مقایسه کاملا غیر حرفه ایست دوست عزیز.

    به امید موفقییت شما و همچنین {واقع بینی}

    1. در طول این مسابقات تا به این جا ما متهم به طرفداری از شیائومی، سامسونگ و در اینجا هواوی شده‌ایم. به طور حتم اگر اچ‌تی‌سی برنده این رقابت می‌شد یا ال‌جی خوب کار می‌کرد، حتما از آن‌ها پول یا سودی گرفته بودیم!!
      در هر صورت، مهم اینه که ما تمام تلاش خودمان را با در نظر گرفتن عدالت انجام می‌دهیم و وجدان‌مان آسوده است که هیچ مزیت خاصی برای برند یا مدلی در نظر نگرفته و نخواهیم گرفت!

      1. آقای گلکار شما مطالعه بفرمایید متنی رو که شما و یا دوستانتون می نویسید ! در مسابقه همه برند ها طراحی سلیقه ایه مگه اینکه یک طرف اچ تی سی باشه که اون بازنده ست !! تو همه مقاله هاتون قدرت سی پی یو اساسی ترین ملاک مقایسه قدرت بین گوشی هاست ولی در نبرد ۱۰ و نوت ۵ فقط عدد بود و هیچی … انتقاد پذید باشید اگه حرفه ای هستید

    2. امید بکتاش

      با سلام کاش من و بقبه همکارانم به جای پرانتز میتونستیم چشم حقیقت بین شما رو باز کنیم. دوست عزیز اگه منظور نمایشگره که خب تصاویر به وضوح ضعف اچ تی سی رو نشون میده اگه هم منظورتون مزیت هایی که این گوشی داره و در این متن دیده نمیشه لطفا بیان کنید شاید ما به راه راست هدایت شدیم!

  3. salar.mohammadalizadeh

    من p9 plus رو انتخاب کردم…به نظرم طراحی و صفحه و رابط کاربری بهتری داره…سرعتشم به نظرم تو تست هایی که دیدم بهتر از اچ تی سی بود

  4. شرکتیکه از سال۹۷ وارد عرصه گوشی شده اونم بصورت تخصصی حالا کارش بجایی برسه شرکتهای تازه وارد براحتی براش خطو نشون بکشن حتی حذفش کنن به حال مدیرانش باید تأسف خورد این شرکت بااون اعتبار به همچین جایی رسوندن یکی از بهترینهارو به زمین کوبیدن همون درش تخته بشه بکننش انبار یا دامداری حالوروزشون بهتر میشه واقعا حیف ازاین اسم که به گل نشست شرکتیکه هیولایhd2 را ساخت حالا توان رقابت نداره با برندهای تازه کار شرکتیکه m7 یه انقلاب طراحی بودباعث شد خیلی شرکتها ازش الهام بگیرن بدونن طراحی نقاشی کشیدن نیست شرکتهای دیگه روزبه روز پیشرفت سرمشقشون پسرفت عجیبی کرده

    1. آقای عزیز ! شما یه جوری ناراحتی انگار کجا حذف شده حالا … وقتی که وان ۷ معرفی شد جایزه بهترین گجت سال رو از تی ۳ گرفت . فون آرنا اول اعلام کرد ام ۷ رو … ولی نظر فوق کارشناس های سامی رسان باز هم رو محصول سامی بود …. یادم نمیاد آفتابه دو بود یا سه … فقط یادمه تو همه نقدها بازم طرفدار رنده های هوشمند سامی بودن … جدی نگیر اینجا رو

      1. دوست عزیز قبل از اینکه ابراز نظری بفرمایید، قبلش در ارتباط با مطالب سایت تحقیق کنید!
        اتفاقا در اولین دوره از همین مسابقات که ۳ سال پیش برگزار شد، گوشی وان M7 اچ‌تی‌سی با غلبه بر سامسونگ اول شد!

        1. اونجا با رای مردم اول شد نه با نظر فنی شما !! اتفاقا اونجا هم تا تونستید تبلیغ سامسونگ رو فرمودید ولی اختلاف اونقد فاحش بود که … ام ۷ اول شد

        2. ما چیزی را می‌نویسیم که به نظرمان درست است و قاعدتا اگر تحلیل و نظر نویسنده در نوشتن مقالات دخیل نباشد، پس یک مقایسه یا بررسی تخصصی با همان اسپک گوشی‌ها تفاوت خاصی نخواهد داشت!
          شما اطمینان هم داشته باشید که هیچ برندی برای ما در نوشته‌ها مهم نیست و تنها به کارایی و ارزشمندی مدل توجه می‌کنیم.
          ممنون از انتقاد شما گرامی

  5. واقعا اینا چیه میگید اقا مقایسه برند نیست مقایسه گوشی هستش و اینجا باید حق رو بدیم به پی۹ پلاس دوربین دوتایی با فناوری لایکا اصلا لایکا خودش یعنی این گوشی عکس هایی با کیفیت بالا تحویل میده و در ضمن امر باتری پی ۹ پلاس بیشتره و کیفیت صفحش بهتره و از همه مهم تر قابلیت فورس تاچ یا همون لمس سه بعدی رو داره اون دوستمون گفت هواوی با اچ تی سی یعنی سایپا و بنز ببینم اگه هواوی سایپاس چرا رتبه سوم برترین برند های موبایل رو گرفته وقتی ک اصلا اچ تی سی تو اون لیست نیست بعد چرا این بنز داره ورشکست میشه بهم احترام بگذارم

    1. دوست من واسه اطمینان پیدا کردن از کیفیت یک گوشی سایت های معتبر تری از آی تی رسان هست ها !!! باور کن اینجا یه چیز در حد توپ پلاستیکی و این حرفاس … سامی رسان مشهوره

  6. از اینکه هم دوربین هم باتری هم صفحه نمایش p9 plus بهتر هست شکی نیست.ولی شخصا اچ تی سی رو بخاطر پشتیبانی نرم افزاری،با اصالت تر بودن و خاص تر بودن،دوربین سلفی بهتر و فیلمبرداری بهتر انتخاب میکنم

  7. بابا بیخیال دوربین htc 10 بهتره یعنی شما بیشتر از dxo حالیتونه؟
    بعداین قضیه نمایشگر عجیبه واقعا

  8. گرچه HTCدر گوشی خود سعی کرده بهترین دوربین را ارائه دهد ولی عکاسی توسط دوربین دوگانه هواوی بهتر از HTCاست پس به نظرم هواوی برنده میدان است.

  9. با اینکه امتیازات htc 10 توی بنچمارک ها بیشتر بود اما p9 پلاس از نظر نمایشگر و کیفیت عکاسی واقعا بعتر بود….
    رای من پی۹ پلاس

  10. اچ تی سی ۱۰ از همه لحاظ عالی هست اما از نظر طراحی بسیار ضعیف عملکرده مخصوصا قطر آن زیاده ۹میلی متر در مقایسه با بقیه پرچمداران زیاده در حالی که بقیه کمپانی ها دارند قطر گوشی خود را کاهش میدهند این برعکس عمل میکنه!!

  11. نقاط قوت : اچ تی سی رابط کاربری روان. حسگر اثر انگشت بسیار سریع. خوش دستی و زیبایی. صدای فوق العاده با کیفیت. تک بودن و آس بردن

  12. p9 پلاس از ضخامت کمتری وخوش دست بودن وظرافت خاص در طراحی دوربین با کیفیت تر ووضوح تصویر درزیر افتاب بهتری برخوردار است .

  13. جناب نویسنده امید بکتاش عکسهای رابط کاربری htc اشتباه تاچ ویز نوت ۵گذاشتید خواهشن رسیدگی و اصلاح کنید با تشکر

  14. هواوی در این چند سال خیلی پیشرفت داشته مخصوصا تو طراحی ، با اینکه htc جز بهترین طراحی ها در میان گوشی های هوشمند رو داشته ولی دیگه طراحی تکراری شده و نوآوریش !!

  15. انقدرکه از شروع ۱۰ رو کوبیدید منم هرکی تجربه استفاده این برندو نداشته باشه رای به p9میده منکه موبایل فروشی داشتم رابط هواوی خیلی بد اول سنس بعدتاچ ویز البته این جدیدش که سبکترشده تو اندروید کیفیت ساختم که از ابتدا htcحرف اولو میزنه فک نمیکنم انقدر طراحیش بد باشه شما کامل لهش کردید نمیدونم چه بدی کرده که مشکل بااین برند بنیادیه

    1. سینا علی پور

      یه سوال به نظر شما اگه همه حرفهایی که میزنید درست باشه چرا الان اچ تی سی در حال ورشکستگیه و بقیه برندها از جمله هواوی و شیائومی اینقدر رشد داشتند؟
      شما حتی اگه یه بار هم با رابط کاربری هواوی کار کرده باشید سنس رو که فقط یه لانچر زشته و من نمیدونم کی برای اولین بار گفته ظاهرش خوبه رو میندازید کنار. رابط هواوی خیلی قشنگه تا کی میخوایم خودمون رو الکی گول بزنیم بگیم رابط اچ تی سی قشنگه؟ در ضمن کیفیت ساخت اچ تی سی عالیه؟ ظاهرا شما هنوز تو چندسال پیش زندگی می‌کنید شاید این برند چهار سال پیش کیفیتش خوب بود اما الان همه شرکت ها از جمله وپو هم گوشی فلزی میزنن که البته قشنگتر هم هستند تا اچ تی سی ۱۰
      حالا جالبه همه هم میگن موبایل فروشی داشتن خب عزیز ما که تو موبایل فروشی میریم میبینیم طرف هیچی سرش نمیشه و کلا شوته دیگه این موبایل فروشی داشتن افتخاره؟ مشکل با اچ تی سی بنیادی نیست مشکل اصلی باسیاست های این کمپانیه که البته با وجود افراد متعصب کور تا الان سر پا مونده مگرنه تعطیل شده بود الان داشت پاستیل خرسی میزد

  16. p9 و p9 plus گوشیهای خیلی خوبی هستند اما در حد خودشون
    نه اینکه با گوشی قدرتمندی همچون htc 10 مقایسه بشه
    HTC 10 برترین گوشی حال حاضر جهانه
    تنها ضعفش دوربینش بود که اچ تی سی تو آپدیت جدیدی که داد بیرون گوشی رو از این رو به اون رو کرد
    متاسفان کاملا مشخصه که گوشی اچ تی سی ۱۰ی که باهاش عکس گرفتن آپدیت نشده
    آی تی رسانم که پوشش نمیده
    http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-OnePlus-3-Xperia-X-Performance-Galaxy-S7-iPhone-6s-Plus-LG-G5-HTC-10_id83011/page/3

  17. انتخاب بین این دو سخته اما P9با پنل نمایشگر که از IPS در این نسخه به Super AMOLED تغییر یافته و باتری بزرگتر دستگاه که مدت بیشتری کاربر را همراهی می کند

  18. اونایی هم که می خوان بگن که قیمت p9 plus خیلی زیاده بهتره یک ماه صبر کنن و ببینن که قیمتش میشه زیر یک و ششصد.

  19. رضا وارسته

    P9
    رای به نسبت شناخت کاربران از گوشی هاست و طبعا هواوی که تو ایران بیشتر از اچ تی سی هست بیشتر رای میاره

  20. بهتره که دیگه طرفدار های اچ تی سی برن و طرفدار یک برند دیگه بشن چون htc 10 با ۲ باخت دیگه حذف شده است

  21. اگر حتی هواوی در بعضی گزینه ها از اچ تی سی بهتر باشه اما واقعا کیفیت ساخت و قدرت پردازشی و کیفیت صدای بوم ساند اچ تی سی حرف اول رو میزنه و از طرفی حس یک گوشی با کلاس برتر جهانی که به آدم منتقل میشه از همه مهمتره … در مجموع اچ تی سی ۱۰ هرچند از لحاظ قیمتی مقداری بالاست اما در این رقابت از حریفش برتر و مقتدر تره …

  22. موقعیتهای خطرناک هستند که رای میاره تو این رقابت P9
    ضخامت کم‌تر و طراحی ظریف‌ترو دوربین بهتر و باتری قدرتمند و رابط‌کاربری پر زرق و برق‌تر و نمایشگر با کیفیت و استفاده از فناوری لمس سه‌بعدی

  23. هوآوی با پی ۹ و پی ۹ پلاس گوشیای خوبی رو رونمایی کرده اما واقعا به نظرم ارزش خرید ۱۰ نسبت به پی ۹ پلاس خیلی خیلی بیشتره پی ۹ هیچی از نسخه پلاس کم نداره و ۱۵۰۰۰۰۰ تومنه در صورتی که پی ۹ پلاس ۲۱۰۰۰۰۰ تومنه در ضمن توی برتری های ۱۰ نسبت به پی ۹ گفته نشده که میتونه ۴K فیلم برداری کنه

    1. کی گفته چیزی کم نداره باتریش ضعیف تره لمس سه بعدی نداره و کوچک تر هم هست همچنین مقدار حافظه و رم پی۹ کمتر از نسخه پلاس هستش

  24. مشخصه که هواوی کاملا برتر عمل کرده اینجا..فقط نمیدونم چرا Htc یه فکری به حال نمایشگرهای گوشیهاش و باتری اونها نمیکنه..این کمپانی چرا فقط یه مسیر اشتباهو داره میره..نمیدونم لجبازیش برای چی هستش..اون از قیمت نجومی گوشیهاش..اون از کیفیتشون..خدایی ۹۰ درصد گوشی صفحه نمایششه که ادم همیشه جلو چشمشه..البته ناگفته نماند htc در زمینه ساپورت نرمافزاری لااقل از اون هواوی بهتره که بیلد بیلد آپدیت میده معلوم نیست چی به چیه..مثلا از روی بیلد ۲۳۰ میتونی بری ۵۱۲ ولی اگه ۲۳۲ باشی نمیتونی..باید دانگرید کنی بعد..هواوی حتی فلشر هم نداره..

  25. انتخاب من بخاطر اسپیکرهای قدرتمند. رابط کاربری فوق العاده سریع.دوربین خوب و پشتیبانی خیلی بهتر اچ تی سی ۱۰ است

    1. (ببخشید پاسخ میزنم) تو تمامه برسی هایی که تو سایت های مثله زومیت و جی اس ام و فون ارنا خوندم عمر باتری اچ تی سی از اینی که اینجا نوشته شده دو ساعتو خورده ایی بیشتره تقریبا و این نتایجی که اینجا نوشته شده اشتباهه!!برسی خوبی نبود در کل شما دارید تست بنچمارک میگیرید قسمته مربوط به صفحه نمایش تموم شده ولی بازم تو قسمت بنچمارک پرانتز باز کردید نوشتید صفحه فلانه !

      1. امید بکتاش

        سلام دوست عزیز نتایج اعلامی برای میزان شارژدهی کاملا تجربی و ازمایش شده هستند دیگر سایتها برای بررسی از ارقام اعلامی شرکت استفاده میکنند. در رابطه با ننایشگر این تغییر رنگ واقعا عجیب و غیر قابل قبول هست و نمیشه به راحتی از این ضعف گذشت با تشکر

        1. محسن حسینی

          به طور مشخصی ضد htc هستید
          نور صفحه رو در مقایسه اومدید کم کردید که هواوی ( گوشی آماتورها) بیشتر به چشم بیاد
          توی سلفی کیفیت افتضاح هواوی و میگی بهتر‌ ! مسخره تر از این نقد تا حالا ندیده بودم تو هیچ سایتی
          ککیفیت دوربین htc دومین دوربین بین تمامی گوشی ها شده اونوقت به خاطر بد سلیقگیتون میگید بده
          شما اینقدر موبایل درپیت دستتون بوده که فرق خوب و بد و نمیتونید تشخیص بدید
          از کیفیت هندزفری چرا نگفتید ؟
          ار هنگ های هواوی چرا نگفتید ؟
          نقدتون به شدت افتضاح بود
          و کل بچه های تیمتون ضد htc هستند و این تنها سایت آماتوری هست که اینجوری داره نقد میکنه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH