مقایسه نکسوس ۶P با آی‌فون ۶S Plus؛ مبارزان با اصالت!

به بیست و دومین مسابقه از آی‌تی‌رسان کاپ خوش‌آمدید، در این مسابقه شاهد رقابت دو مدعی قهرمانی هستیم، ۶P به عنوان آخرین رهبر اسمارت‌فون‌های نکسوسی باید در مقابل آی‌فون ۶S Plus قرار بگیرد. هر دو اسمارت‌فون رقابت‌های سختی را پشت سر گذاشته‌اند و به خوبی می‌دانند برای بقا و راه یافتن به مرحله بعدی می‌بایست تلاش بیشتری کنند. مطابق معمول مسابقات جام آی‌تی‌رسان این دو اسمارت‌فون را در ده فاکتور به مقایسه می‌گذاریم و سپس با یک نظر سنجی نتیجه این مسابقه را تعیین می‌کنیم.


ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر

سوت آغاز بازی به صدا در می‌آید و هر دو بازیکن به میدان رقابت وارد می‌شوند. با پا به میدان گذاشتن این دو بازیکن هیجانی وصف ناپذیر فضای استادیوم را فرا می‌گیرد. به مانند همیشه هر دو اسمارت‌فون ابتدا باید خود را از نظر ظاهری به نمایش بگذارند تا ببینیم این دو رقیب پر مدعا از نظر ظاهری هم دل‌ربا هستند یا خیر!

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (10)

در یک سمت میدان هواوی ۶P با قدم‌هایی استوار قرار گرفته است. ظاهر این اسمارت‌فون به خوبی خستگی ناشی از مسابقات قبلی را در خود نشان می‌دهد. با تماشای بخش جلویی این اسمارت‌فون می‌توانیم دو اسپیکر استریو، نمایشگر، دوربین جلو و فضایی فراخ در بخش بالایی و پایینی را شاهد باشیم. ظاهر بخش جلویی این اسمارت‌فون بسیار ساده است و با توجه به نبودن هیچ لوگویی از گوگل یا هواوی درست مشابه با محصولات چینی به نظر می‌رسد.

با بازگرداندن این اسمارت‌فون به بخش پشتی کمی امیدها باز می‌گردد. در بخش بالایی مکان ویژه قرارگیری دوربین را شاهد هستیم (این مکان بعدها در هواوی P9 و خانواده‌اش نیز به همین شکل وجود داشت اما با دو چشم!). در این بخش یک لنز تقریبا بزرگ دوربین را مشاهده می‌کنیم که با فلاش دوگانه LED و فوکوس لیزری همراهی می‌شود.

در بخش زیرین یک دایره وجود دارد که نقش اسکنر اثرانگشت را ایفا می‌کند. یک لوگو زیبا از نکسوس و در زیر آن لوگو سازنده یعنی هواوی همه چیزی است که در بخش پشتی جلب توجه می‌کند. در کناره‌های گوشی به لطف استفاده از فلز تراش خورده زیبایی خاصی را شاهد هستیم.

در بخش سمت راست این اسمارت‌فون می‌توانیم کلیدهای ولوم و پاور را شاهد باشیم، درست در سمت مقابل شیار ورود سیم‌کارت تعبیه شده است. در بخش پایین تنها پورت USB دیده می‌شود و در بخش بالا می‌توانیم ورودی جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را مشاهده کنیم، البته چند خط پلاستیکی نیز در بالا و پایین دیده می‌شوند که خطوط آنتن نام دارند.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (1)

در سمت مقابل آیفون ۶S Plus قرار دارد، اندام و قد و بالای این اسمارت‌فون تقریبا با حریف برابر است. در بخش جلویی می‌توانیم یک نمایشگر، یک اسپیکر، یک دوربین سلفی و یکی دوتا (!) سنسور استتار کرده را مشاهده کنیم. البته دکمه‌ای دایره‌ای شکل به عنوان دکمه هوم و هم‌چنین اسکنر اثر انگشت نیز دیده می‌شود. طراحی بخش جلویی آی‌فون هم‌چون نکسوس ساده است اما جای‌گیری بهتر قطعات و هم‌چنین استفاده بهتر از حاشیه‌های فراخ (!) موجب شده کمی دل‌نشین‌تر از نکسوس ۶P باشد.

حال به بخش پشتی آی‌فون ۶S Plus می‌رویم، هنگامی که آی‌فون در حال چرخیدن به پشت بود برقی خاص را در سیب گاز خورده پشتش مشاهده کردیم که چشمان خیل عظیمی از تماشاگران را گرفت! در بخش پشتی این محصول می‌توانیم لنز دوربین را مشاهده کنیم که کمی بیرون زدگی دارد و با یک فلاش LED دوگانه همراهی می‌شود. دو خط آنتن نیز در بالا و پایین دیده می‌شوند، اگرچه عده‌ای از کاربران از بودن این دو خط ناراضی هستند اما اگر هدف والای نهان شده پشت این دو خط را دریابند عاشقانه آن را در آغوش خواهند کشید.

با نگاهی به کناره‌ها می‌توانیم دریابیم که یک اسمارت‌فون چقدر می‌تواند از کنار جذاب‌تر باشد! اپل در سمت راست این اسمارت‌فون کلید پاور و شیار سیم کارت را قرار داده است و در سمت چپ شاهد کلید کاهش و یا افزایش حجم صدا و هم‌چنین تک کلید متمایز سایلنت هستیم. در بخش بالایی، اپل چیزی را قرار نداده و همه ورودی و خروجی‌های مورد نیاز در بخش پایینی به چشم می‌خورند. در واقع در بخش زیرین می‌توانیم تنها شبکه خروج صدا از اسپیکر، پورت USB و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را ببینیم.

طراحی هر دو اسمارت‌فون به خوبی صورت گرفته است، اما اگر هواوی برای بخش جلوی نکسوس کمی بیش‌تر وقت می‌گذاشت نتیجه بسیار بهتر از این می‌شد، در واقع طراحی پنل جلویی نکسوس ۶P را می‌توان یک نقطه ضعف برای این اسمارت‌فون دانست. در نکسوس‌های قبلی ظاهر این بخش دل‌رباتر بود و نکسوسی بودن خودش را بیشتر به نمایش می‌گذاشت. دیگر بخش‌ها نیز اگرچه شباهت زیادی به هم ندارند اما کاملا بی‌شباهت هم نیستند. طراحی در آی‌فون ۶S Plus یکپارچه‌تر است و بیش‌تر رنگ و بوی آیفون را حفظ کرده است، اگرچه هواوی در بخش پشتی نکسوس نقص طراحی را تا حدودی جبران کرده است اما آب رفته به جوی سخت باز می‌گردد!


دقیقه ۱۰ تا ۲۰: وزن و کیفیت ساخت

هر دو اسمارت‌فون ده دقیقه را به رخ‌نمایی مشغول بوده‌اند، حال بهتر است شمایل را کنار بگذاریم و آمادگی جسمانی این دو اسمارت‌فون را بسنجیم.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (11)

محصول ۱۹۲ گرمی اپل یعنی آی‌فون ۶S Plus نشان می‌دهد اگرچه اپل عطش شدیدی برای کاهش ضخامت اسمارت‌فون‌هایش دارد اما چندان برای کاهش وزن تلاش نمی‌کند. ضخامت این محصول تنها ۷.۳ میلی‌متر است که نشان از اندام ظریف این گوشی دارد. هم‌چنین این اسمارت‌فون در طول و عرض اعداد ۱۵۸.۲ در ۷۷.۹ میلی‌متر را به خود می‌بیند.

در سمت مقابل محصولی ۱۷۸ گرمی را می‌بینیم، این محصول درست هم‌چون رقیبش ۷.۳ میلی‌متر ضخامت دارد. اگر چه نمایشگر این محصول ۰.۲ اینچ از حریف بزرگ‌تر است اما حجم‌ها تقریبا برابر هستند که این خود نشان‌دهنده هنر هواوی در استفاده بهینه از فضاست. طول و عرض این اسمارت‌فون عدد ۱۵۹.۳ در ۷۷.۸ میلی‌متر را نشان می‌دهد، این موضوع ثابت می‌کند نکسوس حاضر در زمین کمی قد بلندتر است، اگر چه تنها یک میلی‌متر باشد!

کیفیت ساخت هر دو اسمارت‌فون در سطح مطلوبی است، استفاده از فلز علاوه بر زیبایی، استحکام خوبی را به این دو محصول اعطا کرده است و سطحی اعلا از کیفیت را به ارمغان آورده است. اگرچه از نظر وزنی برتری به سمت نکسوس ۶P سوق پیدا می‌کند اما از نظر کیفیت ساخت نمی‌توان برتری را به یکی از این دو حریف نسبت داد.


دقیقه ۲۰ تا ۳۰: نمایشگر

در ۲۰ دقیقه نخست بازی به خوبی با ویژگی‌های ظاهری این دو رقیب آشنا شده‌ایم، حال قرار است سراغ یکی از مهم‌ترین اجزا هر اسمارت‌فونی برویم، نمایشگر!

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (24)

نکسوس ۶P از نمایشگری ۵.۷ اینچی با رزولوشن QHD‌ بهره می‌گیرد، این رزولوشن چگالی ۵۱۸ppi را برای این نمایشگر به ارمغان آورده است. نکته‌ای که پیرامون این نمایشگر وجود دارد تسلیم هواوی در برابر گوگل مبنی بر استفاده از نمایشگر QHD است، زیرا این کمپانی علاقه چندانی به استفاده از این مقدار پیکسل در نمایشگر ندارد. در سمت مقابل حریف از نمایشگری ۵.۵ اینچی بهره گرفته است، این نمایشگر با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی خود توانسته به چگالی پیکسلی ۴۰۱ppi دست پیدا کند که رقم قابل قبولی است.

تصاویر به نمایش درآمده در نکسوس ۶P عمق رنگ بیش‌تری دارند و جزییات در آن با وضوح بیش‌تری قابل رویت هستند، این نمایشگر در نگاه از زوایا دچار رنگ پریدگی (!) می‌شود. در سمت مقابل آی‌فون اگرچه در نمایش طبیعی‌تر رنگ‌ها عملکرد بهتری دارد اما در نمایش جزییات عملکرد ضعیف‌تری را شاهد هستیم، در نگاه از زوایا رنگ‌ پریدگی خاصی وجود ندارد و تصاویر هنوز با همان عمق به نمایش در می‌آیند.

در ادامه مقایسه‌ای تصویری را میان این دو نمایشگر مشاهده می‌کنیم، اسمارت‌فون سمت راست آی‌فون ۶S Plus و سمت چپ نکسوس ۶P است.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (18) IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (19)

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (16) IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (17)

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (20) IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (21)

هر دو نمایشگر در زیر نور مستقیم آفتاب عملکرد مشابه‌ای را از خود نشان می‌دهند اما به علت بیش‌تر بودن میزان نور آی‌فون ۶S Plus تصاویر درصد بسیار ناچیزی خواناتر دیده می‌شوند. اما هیچ‌کدام عملکردی فوق‌العاده‌ای ندارند و تقریبا ناامیدکننده هستند.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (23)


دقیقه ۳۰ تا ۴۰: رابط کاربری

هیجان موجود در این بخش از بازی را در هیچ مسابقه دیگری مشاهده نخواهید کرد، جایی که خالص‌تری نسخه اندروید در برابر iOS قرار گرفته است. هر دو اسمارت‌فون با داشتن سیستم‌عامل مجزا طرفداران زیادی را دارند. بدون شک دو سیستم عامل اندروید و iOS را می‌توان برترین‌های دنیای موبایل دانست. در یک سمت اکوسیستم هماهنگ و امن اپل قرار گرفته است که با هماهنگی فوق‌العاده خود با سخت افزار و هم‌چنین بهینه‌سازی قدرتمند خود در میدان اسمارت‌فون‌ها می‌تازد و در سمت دیگر زمین محصولی قرار گرفته است که از ناب‌ترین نسخه اندروید سود می‌برد، سیستم‌ عاملی که با متن باز بودن و هم‌چنین قابلیت شخصی‌سازی گسترده خود توانست خیلی زود در دل کاربران و هم‌چنین تولیدکنندگان جا باز کند و امپراطوری قدرتمندش را در دنیای اسمارت‌فون‌ها، تاسیس کند.

امنیت، سرعت، ظاهر دل‌ربا و محدودیت، با شنیدن نام iOS معمولا اولین کلماتی هستند که در ذهن تداعی می‌شوند. شاید بتوان این سیستم عامل را امن‌تر از اندروید دانست اما در واقع هیچ‌ وقت به امنیت ۱۰۰ درصد نخواهیم رسید! نمونه بارز این موضوع را می‌توان در اقدام چند وقت پیش FBI برای شکستن قفل یک آی‌فون مشاهده کرد که موفقیت‌آمیز هم بود.

متن باز بودن، امکان شخصی سازی و دسترسی راحت‌تر به تنظیمات سیستمی از جمله مزایای سیستم عامل اندروید است، در واقع اندروید پلتفرمی کاملا باز است که هر شرکت بنابر نیاز خود می‌تواند آن را ویرایش کند. اگرچه این موضوع از یکپارچگی این سیستم عامل کاسته است اما مسیر پیشرفت را برای گسترش ویژگی‌ها بازتر کرده و در سرعت رشد این سیستم عامل بهبود حاصل کرده است.

iOS

ios1-1

Android

UI

انتخاب بین این دو سیستم عامل در زمان حاضر بیش‌تر به نظر و سلیقه کاربران باز می‌گردد زیرا نه اندروید آن اندروید سابق است و نه iOS محدودیت‌های قبل را دارد. البته اگر سلیقه‌تان به iOS متمایل باشد چاره‌ای به جز استفاده از محصولات اپل نخواهید داشت، اما در دنیای اندروید با دستی باز به انتخاب خواهید پرداخت.


دقیقه ۴۰ تا ۵۰: سخت افزار

به حساس‌ترین دقیقه بازی نزدیک شده‌ایم، هر دو اسمارت‌فون هنوز لقب پرچم‌داری را دارند و از سخت‌افزاری قدرتمند استفاده می‌کنند. حال قرار است این دو رقیب را از نظر سخت‌افزاری به مقایسه بکشانیم تا ببینیم کدام اسمارت‌فون قدرتمندتر است!

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (15)

در یک سمت میدان نکسوس ۶P قرار گرفته است، این پرچم‌دار از اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده می‌کند که چیپستی رده‌بالاست و در یک بازه زمانی پرچم‌دار چیپست‌های کوالکام محسوب می‌شده است. این پردازنده ۸ هسته‌ دارد که به دو گروه چهار هسته‌ای ۱.۵۵ گیگاهرتزی کورتکس A53 و چهار هسته ۲ گیگاهرتزی کورتکس A57 تقسیم شده است. پردازش‌های گرافیکی در این چیپست به وسیله رابط آدرنو ۴۳۰ انجام می‌پذیرد. ۳ گیگابایت رم در کنار ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی از جمله دیگر مشخصات سخت افزاری نکسوس ۶P است.

دیگر رقیب حاضر در میدان، آی‌فون ۶S Plus از آخرین پردازنده ساخته شده توسط کمپانی مادر استفاده می‌کند. پردازنده A9 به کار رفته در این اسمارت‌فون ۲ هسته ۱.۸۴ گیگاهرتزی دارد و برای پردازش‌های گرافیکی از PowerVR GT7600 بهره می‌گیرد که ۶ هسته قدرتمند پردازشی دارد. ۲ گیگابایت رم و ۱۶/۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی تکمیل کننده بخش سخت افزاری این اسمارت‌فون است.

اسنپدراگون ۸۱۰ با حاشیه‌های بسیاری همراه بود. خبرهایی زیادی شنیده می‌شد که این چیپست در مهار گرمای تولیدی عملکرد خوبی ندارد و افزایش دمای پردازنده تاثیر منفی زیادی را بر کارایی این چیپست می‌گذارد. اگرچه بعدها به واسطه تغییرات انجام گرفته توسط کمپانی‌ها این مشکلات تعدیل شد اما این ایراد هم‌چون لکه ننگی بر پیشانی اسنپدراگون ۸۱۰ باقی ماند. عملکرد این پردازنده در نکسوس ۶P اگرچه در حد و اندازه‌های یک پرچم‌دار در سال ۲۰۱۵ بوده است اما با توجه به معرفی اسنپدراگون ۸۲۰ دیگر نمی‌توان از قدرت این چیپست هیجان زده شد!

در سمت مقابل محصول اپل قرار گرفته است، چیسپت‌های ساخته اپل از نظر تعداد هسته و فرکانس کاری، نمی‌توانند به پای محصولات اندرویدی برسند اما اعجاز اپل در انتخاب قطعات همراه و هم‌چنین پلتفرم بی‌نظیر iOS موجب شده با یک اسمارت‌فون قدرتمند روبه رو باشیم. عملکرد این اسمارت‌فون در انجام کارهای ابتدایی و حرفه‌ای بی‌نظیر است و تجربه‌ای ناب از قدرت یک اسمارت‌فون را به ارمغان می‌آورد. مطمئنا این چیپست و مجموعه سخت افزار مورد استفاده در آی‌فون ۶S Plus به نسبت نکسوس ۶P به‌روزتر و قدرتمندتر است. به طور کلی سخت‌افزار مورد استفاده در این اسمارت‌فون یک سر و گردن بالاتر از نکسوس ۶P است.

اگر از علاقه‌مندان به بازی هستید باید بدانید که هر دو مدل برای این‌کار ساخته شده‌اند و هیچگونه هنگ و یا لگی هنگام اجرای بازی‌ها در آن‌ها شاهد نبودیم. در ادامه می‌توانید ویدیو مربوط به تست گیمینگ این دو مدل را ببینید:


دقیقه ۵۰ تا ۶۰: دوربین

نیمه ابتدایی این رقابت هیجان انگیز به پایان خود رسید و هر دو تیم پس از استراحتی کوتاه دوباره به میدان مسابقه بازگشتند. حال نوبت به قدرت تصویربرداری این دو اسمارت‌فون رسیده است تا بدانیم کدام یک از این دو چشمان تیزبین‌تری دارد.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (9)

در یک سمت نکسوس ۶P با داشتن دوربینی ۱۲.۳ مگاپیکسلی پا به میدان گذاشته است. از ویژگی‌های این دوربین می‌توان به گشودگی دیافراگم f/2.0، فوکوس لیزری و فلاش LED دوگانه اشاره داشت. این سنسور توانایی ضبط تصاویر با رزولوشن ۴K را تا ۳۰ فریم بر ثانیه داراست، این مقدار برای رزولوشن HD تا ۲۷۰ فریم بر ثانیه افزایش پیدا می‌کند. دوربین جلو ۶P هشت مگاپیکسلی است که با داشتن دیافراگم f/2.4 و توانایی تصویربرداری با وضوح فول اچ‌دی یک گزینه مطلوب به حساب می‌آید.

دیگر بازیکن حاضر در زمین دوربینی ۱۲ مگاپیکسلی دارد، این دوربین به ویژگی‌هایی از جمله دیافراگم f/2.2، فوکوس خودکار بر مبنای تشخیص فاز و هم‌چنین لرزش‌گیر اپتیکال مجهز شده است. در بخش تصویربرداری می‌توانید حساب ویژه‌ای را روی این دوربین باز کنید. آی‌فون ۶s Plus توانایی ضبط تصاویر به صورت ۴K با قدرت ۳۰ فریم بر ثانیه را داراست. این مقدار برای ضبط با کیفیت فول اچ‌دی و اچ‌دی به ترتیب به ۱۲۰ و ۲۴۰ فریم بر ثانیه افزایش پیدا می‌کند. دوربین دوم قرار گرفته بر روی این آی‌فون، ۵ مگاپیکسلی است و توانایی ضبط تصاویر به صورت فول اچ‌دی را هم دارد.

تصاویر شکار شده توسط هر دو اسمارت‌فون وضوح مطلوبی دارند اما ثبت جزییات توسط آی‌فون ۶S Plus بهتر انجام گرفته است. تصاویر ثبت شده توسط نکسوس ۶P رنگ و رویی بیش‌تر دارند و به دل کاربران می‌نشینند، در واقع اشباع رنگی در این اسمارت‌فون موجب شده تصاویر زنده‌تر به نظر برسند، اگرچه این موضوع مخالفانی هم دارد اما اکثر کاربران تصاویر زنده‌تر را ترجیح می‌دهند.

۶splus-camera (2)

nexus6pcamera (2)

 

۶splus-camera (1) nexus6pcamera (1)

 

۶splus-camera (3) nexus6pcamera (3)

در بخش تصاویر سلفی آی‌فون ۶S Plus عملکرد بهتری را به نسبت رقیب دارد. رنگ‌ها و جزییات به خوبی به ثبت رسیده‌اند و تصاویری مطلوب و با کیفیت را شاهد هستیم. در نکسوس ۶P اگرچه جذب نور بهتر انجام گرفته است اما جزییات آن‌طور که باید به ثبت نرسیده‌اند.

۶splus-camera (4) nexus6pcamera (4)


دقیقه ۶۰ تا ۷۰: پخش چندرسانه‌ای

با چیره شدن خستگی بر هر دو تیم فضایی آرام‌تر بر استادیوم حاکم شده است، حال هر دو تیم به زمین‌های خود بازگشه‌اند و ترجیح می‌دهند حملات خفیف‌تری را روی دروازه یکدیگر داشته باشند. به سراغ پخش مولتی مدیا می‌رویم و این دو اسمارت‌فون را از این منظر به مقایسه می‌نشانیم.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (22)

در یک سمت می‌توانیم محصول ۵.۷ اینچی نکسوس را مشاهده کنیم، وضوح فوق العاده QHD‌ و نمایش بی‌نقص تصاویر و رنگ‌ها جان می‌دهد برای تماشای یک سری سریال کامل! این نمایشگر را با یک جفت اسپیکر استریو با کیفیت و حجم صدای مناسب همراه کنید، خواهید دید که نکسوس ۶P ساخته شده است برای همین کار!

دیگر بازیکن حاضر در میدان نمایشگری ۵.۵ اینچی دارد، این نمایشگر با وضوح فول‌اچ‌دی عملکرد خوبی را در نمایش تصاویر دارد. اگرچه کیفیت صدا و حجم خروجی از تک اسپیکر قرار گرفته بر روی این آی‌فون در سطح خوبی است اما لذت اسپیکرهایی استریو چیز دیگری است.

خروجی صدا در هندزفری نماینده اپل بسیار با کیفیت‌تر و بلندتر از نکسوس است. بنابراین اگر از علاقه‌مندان به گوش دادن به موزیک از طریق هدفون هستید، حتما آیفون را در لیست خرید خود قرار دهید.

نکسوس ۶P از اندروید خالص استفاده می‌کند و این به معنی بهره‌گیری از از اپلیکیشن پلیر پیش فرض اندروید است، این اپلیکیشن امکانات خاصی را در اختیار کاربر نمی‌گذارد و تنها پاسخ‌گوی نیازهای اولیه کاربران است. در سمت مقابل هم اگرچه پلیر در آی‌فون ۶S Plus کارایی بیش‌تری دارد اما بازهم بهتر است سراغ یک جایگزین حرفه‌ای برویم.


دقیقه ۷۰ تا ۸۰: باتری

به دقایق پایانی مسابقه نزدیک می‌شویم، هر دو بازیکن تاکنون تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا بتوانند از سد رقیب بگذرند. حال این دو رقیب اصلی را از نظر باتری به مقایسه می‌نشانیم تا ببینیم شیشه عمر کدام یک از این دو بازیکن ظرفیت بیش‌تری دارد.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (11)

نکسوس ۶P از یک باتری ۳۴۵۰ میلی‌آمپری بهره می‌گیرد. این باتری می‌تواند برای پخش ممتد ویدیو به مدت ۹ ساعت و ۵۶ دقیقه و یا ۸ ساعت و ۲۴ دقیقه وب‌گردی نیرو تامین کند. پس از خالی شدن این باتری شما به ۱۰۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا جانی دوباره را به آن بدهید. دیگر بازیکن حاضر در میدان به یک باتری ۲۷۵۰ میلی‌آمپری مجهز شده است. این باتری توانایی پخش ۱۲ ساعت و ۴۷ دقیقه ویدیو را به صورت ممتد داراست و با یک‌بار شارژ می‌تواند تا ۱۱ ساعت و ۵ دقیقه شما را یاری کند. شارژ شدن این باتری به ۷۰ دقیقه زمان احتیاج دارد.

nexus-6p

۶SPLUS

عملکرد باتری در آی‌فون ۶S Plus بسیار خوب است و برتری مطلقی بر نکسوس ۶P دارد. البته زمان به دست آمده توسط نکسوس نیز چندان ناامید کننده نیست و به نسبت دیگر پرچم‌داران در سطح متوسطی است.


دقیقه ۸۰ تا ۹۰: سایر امکانات

ده دقیقه انتهایی بازی است، هر دو بازیکن سعی می‌کنند بیش‌تر از حمله از دروازه خود دفاع کنند. خستگی خاصی در چشمان نکسوس ۶P دیده می‌شود و دیگر رمق چندانی برای باتریش باقی نمانده است، اما این محصول اصیل تا پایان بازی به رقابت ادامه خواهد داد، این موضوع را می‌توان از قدم‌های استوارش دریافت.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (13)

نکسوس ۶P به عنوان یکی از فرزندان گوگل که البته در پرورشگاه رشد یافته است (!) مجهز به اسکنر اثرانگشت، NFC و البته پورت USB نوع C شده است که سرعت بالایی را در انتقال اطلاعات به ارمغان می‌آورد. در سمت مقابل محصول ساخته اپل قرار گرفته است، در آی‌فون ۶S Plus می‌توانیم شاهد اسکنر اثر انگشت، فناوری لمس سه بعدی و NFC‌ باشیم. متاسفانه در هیچ کدام از بازیکن‌ها شاهد پورت اینفرارد نیستیم، قابلیتی که بهتر است کمپانی‌ها در عدم وجودش تجدید نظر کنند. همچنین هیچکدام از این دو محصول ضد آب نیستند.

وقت اضافه: قیمت

هر دو تیم دقایق اضافی بازی را به گونه‌ای آغاز می‌کنند که در این دقایق پایانی بتوانند گلی طلایی را وارد دروازه حریف کنند. در این دقایق قرار است این دو حریف را از منظر قیمت به مقایسه بگذاریم.

IPHONE 6S PLUS VS NEXUS 6P (12)

نکسوس ۶P با قیمت ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود، در سمت مقابل آی‌فون ۶s Plus با حداقل قیمت ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان قابل خرید است. اگر چه هر دو حریف قیمتی گزاف دارند اما برتری نسبی در این بخش به نکسوس ۶P تعلق می‌گیرد.

موقعیت‌های خطرناکی که نکسوس ۶P بر روی دروازه آی‌فون ۶S Plus ایجاد کرد:

  • وزن سبک‌تر
  • نمایشگر با چگالی پیکسلی بیشتر
  • اسپیکرهای استریو
  • ثبت بهتر رنگ‌ها
  • قیمت مناسب‌تر

 

موقعیت‌های خطرناکی که آی‌فون ۶S Plus بر روی دروازه نکسوس ۶P ایجاد کرد:

  • طراحی بخش جلویی دل‌رباتر است!
  • سخت افزاری قدرت‌مند و به‌روزتر
  • دوربین سلفی با کیفیت‌تر
  • شارژدهی بیشتر باتری
  • بهره‌مندی از فناوری لمس سه بعدی

[totalpoll id=”132020″]

47 در مورد “مقایسه نکسوس ۶P با آی‌فون ۶S Plus؛ مبارزان با اصالت!”

  1. واقعا بهم ثابت شد که رای دهندگان این مسابقات یه مشت بچه و یا عقده ای هستند که چون پولشون به آیفون نمیرسه میکوبوننش.
    یکم انصاف هم خوب چیزیه.

  2. من نمی دونم ملت چرا به اپل آیفون ۶s اینقدر لج هستند ای بابا بازم که داره ناعادلانه رفتار میشه هااا دوستان اندرویدی و … دلیلی نداره چون فقط نمیخواهید غیر از اندروید گوشی دیگه ی به هر دلیلی بیاد بالا بیائید و فقط ایفون رو بکوبید . جالب اون های هستند که امدند رای به مساوی دادن واقعا که … بچاپ ادمین که باز دوباره دارند قیصر کشی می کنند

  3. سری نکسوس گوشی های باکیفیت قدرتمند و زیبا هستن ولی آیفون با کیفیت تر قدرتمندتر و زیبا نیست نکسوس زیباتره

  4. گرچه بهترین نکسوس ساخته شده تا کنون می باشد ولی در مقابل غول آمریکایی نمی تواند تحمل کند.البته اگر از لحاظ قیمت بحساب آوریم انصافا نکسوس به صرفه تره.کیفیت کجا و کمیت کجا.

  5. اپل از نظر امکانات سیستم عامل تک برپایه ios قدرتمند ،کامل تر ، بروز تر رابط کاربری زیباتر فناوری لمس سه بعدی در سطح بالاتری قرار دارد .

  6. نکسوس کیفیت خوبی از نظر پیکسل چگالی طبیعی تر بودن رنگ ها دوربین قدرتمند تر برتری بالای نسبت به اپل دارد .

  7. آیفون ۶اس پلاس دارای وزن به شدت زیاد در حدی که اگر بیش از دو دقیقه یک دستی با اون کار کنم انگشت کوچک دچار آرتروز میشه!

  8. والا با اینکه به نظرم اندروید بهتره ولی مثل اینکه موقعیت های آیفون روی دروازه نکسوس بهتر بوده منم به بازی زیبا رای دادم ??✋✋✋

  9. انصافا نکسوس گوشی مناسبی هستش از هر نظر ولی آیفون یه گوشی کامل تر وبا پرستیژ تر هست…اشتباه نشه این بخش جنگ آی او اس و اندروید نیست..از نظر من اندروید به آیفون یه سرو گردن بالاترهستش تو ایران ولی خب گوشی های اندرویدی بهتری هم وجود داره بغیر از نکسوس

  10. امیرحسین 110 --

    من طرفدار برند سامسونگ هستم اما تعصبی ندارم و در اینجا رای به آیفون میدم
    گرچه نکسوس هم بسیار خوب بود

  11. خب این جنگ لایق ترین ها برای هر سیستم عامله
    بیاین برسی های نکسوس رو ببینیم واقعا
    ۱-قیمت بهتر
    ۲-خاص بودن
    ۳-بوتلودر قابل انلاک و ارادت توسعه دهندگان نسبت به این محصول
    ۴-اندروید خالص و بدون هنگ
    ۵-مولتی مدیا بهتر
    ۶-تجربه گیمینگ بهتر
    ۷-اپدیت های عالی و پشتیبانی گوگل
    و حالا بدی های iphone
    ۱-خزه
    ۲-گرونه
    ۳-رابط کاربریشو دوست ندارم
    ۴-دوست ندارم و مجبورم تحمل کنم چون شخصی سازی نمیشه
    ۵-سیستم عامل پر از محدودیت
    ۶-سرویس شدن موقع دانلود هرچیزی چه اهنگ چه برنامه و چه…
    ۷-وقتی از اپدیت خوشتون نیاد نمیشه راحت downgrade کرد
    ۸-مکانیزم جیلبریک خیلی مسخره و مخربه برعکس روت در اندروید
    اپل واقعا انتخواب بدی هست ولی دوستان فقط تنها چیزی که دیدن هواوی سامسونگ هزار سال پیش بوده اونم پایین رده و بهشون میگی اندروید یاد اینا میفتن
    من خیلی سعی کردم احترام بزارم به سلیقه ها و عادلانه کار کردم با ۶s ولی نمیتونم خیلی بده بخدا

  12. چی بگم
    طراحی بخش جلویی دل‌رباتر است!
    سخت افزاری قدرت‌مند و به‌روزتر
    دوربین سلفی با کیفیت‌تر
    شارژدهی بیشتر باتری
    بهره‌مندی از فناوری لمس سه بعدی

  13. باسلام …
    مطمئنا آیفون پیروز میشه … در واقع قدرت آیفون ۶splus اصلا قابل قیاس نیست … به هرحال آیفون یکی از بخت های اصلی کسب عنوان تو این رقابت هاست .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH