همه ما دوست داریم اپلیکیشنهای کاربردی و مهم را بر روی گوشی خود داشته باشیم تا در مواقع مورد نیاز به سراغ آنها برویم. اما چگونه میتوان از کاربردیترین اپلیکیشنهای مناسب آیفون اطلاع پیدا کرد؟! با آیتیرسان همراه باشید تا در ادامه به معرفی ۹ اپلیکیشن کاربردی در آیفون بپردازیم.
۱. Venmo
Venmo یکی از کاربردیترین اپلیکیشنهای حسابداری برای آیفون است که در واقع یک کیف پول رایگان دیجیتالی به حساب میآید. از طریق آن میتوانید از دوستانتان درخواست پول کنید یا در مواقع نیاز برای آنها پول بفرستید. همچنین از طریق این اپ میتوانید به حسابهای بانکی خود دسترسی داشته باشید.
۲. VSCO
اگر از طرفداران پر و پا قرص اینستاگرام هستید پس این اپ مختص شماست؛ چرا که بهترین ابزارها و فیلترهای ویرایش تصاویر را در اختیارتان میگذارد. به علاوه همواره فیلترهای جدیدی در فروشگاه این اپ کاربردی قرار داده میشود. همچنین استفاده از آن نیز بسیار ساده است.
۳. Google Calender
مهمترین مزیت استفاده از اپلیکیشنهای گوگل را میتوان یکپارچه بودن آنها بر روی پلتفرمهای مختلف دانست. تقویم گوگل قابلیت همگامسازی با جیمیل و نقشه گوگل را دارد. بنابراین با اضافه کردن جلساتتان در تقویم، میتوانید مکان برگزاری آن را از روی نقشه ببینید. به علاوه اینکه تقویم گوگل از ظاهر گرافیکی بهتری بهره میبرد و استفاده آسانتری نسبت به نسخه اپل آن دارد.
۴. Apple Music
با استفاده از این اپلیکیشین میتوانید به راحتی و به صورت استریم موزیک دلخواه خود را گوش دهید. به علاوه امکان گوش دادن به موزیکها و پلیلیستهایی که از قبل روی گوشی خود ذخیره کردهاید به صورت آفلاین وجود دارد.
۵. Tape-A-Call
با استفاده از این برنامه قادر خواهید بود تا مکالمات تلفنی و گزارشات خود را ضبط کنید. به علاوه به راحتی میتوانید از فایلهای ضبط شده برروی دراپ باکس خود بکآپ بگیرید و نگرانی از بابت از دست دادنشان نداشته باشید.
۶. Google Search
اپلیکیشین اصلی موتور جستجوی گوگل یکی از پرکاربردترین اپلیکیشینها در طول روز است. علاوه بر جستجو در اینترنت، قابلیت تاریخچه آن که نشان دهنده تمام جستجوهای انجام شده است نیز بسیار کاربردی است.
۷. Pinterest
این برنامه که میتوان آن را در زمره شبکههای اجتماعی قرار داد به کاربران اجازه میدهد تا تصاویر مورد علاقه خود را در آن به اشتراک گذارند. همچنین امکان خرید یکسری اجناس از طریق این اپلیکیشن فراهم شده است. با این حال فعلا این شبکه اجتماعی در ایران فیلتر است.
۸. Google Map
همه ما از این برنامه حداقل برای یک بار هم که شده برای مسیریابی و پیدا کردن سریعترین مسیر به مقصد مورد نظرمان استفاده کردهایم. اپلیکیشین هوشمند و قدرتمند گوگل که حالا دیگر جزیی جدایی ناپذیر از سفرها و گردشگریهای همه شده است، یقینا باعث جلوگیری از دقایق زیادی از وقت گران بهایتان خواهد شد.
۹. Foursquare
یکی از اپلیکیشنهایی که میتواند جایگزین مناسبی برای Yelp در سفارش یک رستوران خوب باشد قطعا همین برنامه است. در این اپلیکیشن افرادی که نظراتشان را به اشتراک میگذارند بیشتر تمرکز خود را روی غذا و محیط رستوران معطوف میکنند. مزیت دیگری که این سیستم پیشنهادگر نسبت به Yelp دارد این است که امتیازدهیهای صورت گرفته در آن رنجی بین ۱ تا ۱۰ دارند که باعث دقیقتر شدن انتخاب میگردد.