سری کامپیوترهای All in One را میتوان به نوعی رایانههای بدون کیس هم نامید، اما این دستگاهها قابلیت حمل چندان آسانی ندارند. چندی پیش ایسوس یک کامپیوتر بدون کیس را معرفی نمود که از ویژگیهای انحصاری بهره میبرد که تا به حال هیچ برندی مشابه با آن را معرفی نکرده بود. AiO Transformer ایسوس در واقع اولین کامپیوتر بدون کیس در دنیاست که صفحه نمایش آن از دستگاه جدا شده و به صورت یک تبلت قابل استفاده است. اما این شرکت مدل جدیدی از این خانواده را معرفی نموده که رایانه قابل حمل P1801-T AiO نام دارد و شامل یک تبلت انعطافپذیر 18.4 اینچ اندرویدی است که امکاناتی فراتر از سرگرمی و کارایی رایج در تبلتها را ارایه میکند و مجهز به نمایشگر Full HD با قابلیت تشخیص چندین نقطه لمس همزمان است. این مدل با طراحی منحصر به فرد خود میتواند در فضاهای کوچک به راحتی استفاده شود و از طریق یک پایه درونی به شکل رومیزی نیز قابل نصب است.
وزن این مدل تنها 2.4 کیلوگرم است و با کمک یک دستگیره ثابت، به آسانی جابجا میشود، ضمن اینکه به دلیل وزن سبک میتوان آن را هنگام استراحت روی پا قرار داد. باتری این مدل نیاز به مجاورت همیشگی با پریز برق را برطرف میکند و این رایانه قابلحمل میتواند 5 ساعت بطور مستمر تصاویر Full HD با استاندارد 1080p را نمایش دهد. رایانه P1801-T AiO ایسوس مجهز به یک نمایشگر با کیفیت و با وضوح Full HD در اندازه 18.4 اینچ است که بازی، عکس و فیلمها را با بهترین کیفیت نمایش میدهد. همچنین نمایشگر بزرگ این مدل تصویر روشنی برای استفاده از برنامههای کاربردی و مرور وب دارد و با قابلیت تشخیص 10 نقطه لمس، اجرای بازی یا استفاده از کیبورد مجازی بسیار سادهتر میشود.
فناوری IPS در این مدل تصاویر درخشانی با زاویه دید 178 درجه نمایش میدهد و با افزایش وسعت دید در نمایش محتوا، سرگرمیهای فردی در تبلتهای قدیمی را به یک تجربه مشترک خانوادگی تبدیل میکند. توسط اسپیکرهای قدرتمند این محصول به همراه کیفیت صدای حاصل از فناوری SonicMaster ایسوس همه میتوانند از شنیدن موسیقی و موزیک متن فیلمها در یک رایانه AIO قابلحمل لذت ببرند بدون اینکه نیازی به هدفون داشته باشند.
در رایانه P1801-T AiO ایسوس از تراشههای چهارهستهای نسل سوم تگرا استفاده شده است که ساخت انویدیا هستند. در بخش گرافیکی این تراشه، 12 هسته پردازشی برای افزایش کارایی گرافیکی بکار رفته و میتوانند سنگینترین برنامهها را اجرا کنند. ضمن اینکه توان پردازش سختافزاری این پردازندهها، رمزگشایی روان فایلهای تصویری با وضوح Full HD را تضمین میکند. با سیستمعامل اندروید پاستیلی نسخه 4.2 امکان استفاده از 700 هزار بازی و برنامه، میلیونها کتاب و موسیقی و هزاران فیلم فراهم شده است.
وجود پورت Micro-USB در این رایانه به معنی امکان استفاده از ماوس و کیبورد برای اجرای نرمافزارهایی مانند پردازشگرهای متن و برنامههای محاسباتی است ضمن اینکه این دستگاه میتواند از طریق وایرلس به رایانهها متصل شود و توسط برنامههای کنترل از راه دور، محتوای آنها را نمایش دهد.
اقای ولی نژند با هزینه های فراوانی که واسه اختراعاتش کرده حتی اندازه اون هزینه هاش همایت نشد متاسفیم واسه مسئولان محترم
همکلاسی اقای ولی نژند
دبیرستان امام مراغه
این محصول ارزش تجاری داره یعنی تولید انبوه میشه نه یه دونه اونم با هزار زحمت تویه شهر دور افتاده ساخته بشه
لطفا آدرس فروشگاهی که محصول وطنی می فروشد را بگویید.
این هم از همان هزاران اختراع میهنی است که فقط تو اخبار می شنویم…
عزیزم قبل از اینکه زود قضاوت کنی لطفا متن خبر رو کامل بخونید.این خبری که شما نوشتید فقط یک کیس در صورتی که این دستگاه یک کامپیوتر کامل گکه شامل ماینتور هم مشیه
چرا اشتباه مینویسین؟ خوشتون میاد از خارجی ها دفاع کنین و محصولشونو تبلیغ کنین؟ اولین رایانه بدون کیس دنیا در ایران وشهرستان مراغه اختراع شده اینم لینک خبر:
متن خبر:
واحد مرکزی خبر: کیس رایانه ای که توحید ولی نژند طراحی کرده یک و نیم کیلوگرم وزن دارد و در مقایسه با رایانه های معمولی و خانگی هفت برابر کوچکتر است ولی کارآیی یکسانی دارد .
مبتکر این طرح گفت : این کیس در خانه ، اداره ها و جاهایی که فضا برای گذاشتن کیس کم است کاربرد دارد .
آقای توحید ولی نژند افزود : این کیس به خاطر کوچک بودن در مقایسه با کیس های معمولی 25 درصد برق کمتری مصرف می کند .
وی گفت : این کیس را در مدت یکسال و با صرف 15 میلیون ریال طراحی و نمونه سازی کرده است .
اختراع مبتکر مراغه ای به شماره 77789 در اداره کل شرکت ها و مالکیت های صنعتی ایران به ثبت رسیده است .
پیش از این نیز از این مبتکر سه طرح رایانه ای شامل ، رایانه ایرانی ، صندلی هوشمند رایانه و رایانه بدون کیس ثبت اختراع شده است .
منبع:http://www.javanonline.ir/fa/news/601491/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B9%DA%A9%D8%B3