مدیر سابق گوگل: دوربین‌ گوشی‌های اندرویدی سال‌ها با دوربین گوشی‌های آی‌فون فاصله دارد

به‌نظر می‌رسد که ویک گاندوترا (Vic Gundotra)، نایب رئیس سابق بخش Social گوگل، اعتقاد چندانی به دوربین گوشی‌های اندرویدی ندارد. جالب‌تر این‌که به اعتقاد وی، این مشکل به سیستم عامل اندروید برمی‌گردد و هیچ تقصیری بر گردن تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند نیست.

گاندوترا با ارسال پستی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک عنوان کرد که عمر دوربین‌های DSLR برای بسیاری از افراد پایان رسیده است. وی در ادامه، چند نمونه عکس گرفته شده در حالت پرتره دوربین گوشی آی‌فون خود را منتشر کرد و برچسب “خیره‌کننده” را برای این عکس‌ها انتخاب کرد و در توضحیات نوشت:”در یک رستوران، بدون هیچ فلاشی”.

اما آن‌چه که این مدیر سابق گوگل را به اظهارنظر در خصوص گوشی‌های اندرویدی و به طور خاص، دوربین‌های این دستگاه‌ها وادار کرد، پاسخی بود که یکی از کاربران در آن از برتری عملکرد دوربین سامسونگ گلکسی S8 در برابر دوربین گوشی‌های آی‌فون سخن گفت و نوشت که گلکسی S8، عکس‌های بهتری را ثبت می‌کند.

دوربین گوشی‌های اندرویدی

گاندوترا در ادامه عنوان کرد که سیستم عامل اندروید، همانند سدی می‌ماند که در برابر نوآوری‌های مربوط به دوربین گوشی‌های هوشمند ایستاده است، چراکه اندروید یک سیستم عامل متن‌باز است و می‌بایست نسبت به تمامی‌شرکت‌ها بی‌طرف باشد. این مسئله سبب می‌شود تا شرکت‌ها نتوانند نوآوی‌های مدنظر را در بخش سخت افزار دستگاه‌هایشان اعمال کنند، چراکه گوگل می‌بایست APIهای مناسبی را در اندروید پیاده کند تا پشتیبانی از این تکنولوژی‌های جدید فراهم شود که این امر ممکن است سال‌ها به طول بیانجامد.

اگر واقعا به عکاسی و ثبت عکس‌هایی بی‌نظیر اهمیت می‌دهید، پیشنهاد من به شما خرید گوشی‌های آی‌فون است. اما اگر برایتان فرقی نمی‌کند که چند سال عقب‌تر باشید و از تکنولوژی‌های قدیمی‌ دوربین استفاده کنید، حتما گوشی اندرویدی بخرید.

3 در مورد “مدیر سابق گوگل: دوربین‌ گوشی‌های اندرویدی سال‌ها با دوربین گوشی‌های آی‌فون فاصله دارد”

  1. این یارو کم داره
    از گوگل انداختنش بیرون خورده تو ذوقش خواسته بیشتر شناخته بشه ی چرتی گفته
    از نتایج دوربین iPhone 7 تو dxo معلومه کی چن سال عقبه

  2. عجب اعتراف تلخی… من که از سیستم عامل بلک بری استفاده می کنم اما اگر قرار بر انتخواب سیستم عامل دیگری باشد مسلما ios رو انتخواب خواهم کرد.نه برای اینکه ساخت امریکاست و من محصولات امریکایی رو ستایش میکنم بلکه برای اینکه واقعا امنه و روش کلی کار شده و زحمت کشیده شده.البته در کنار این قضیه معتقدم با توجه به اینکه سیاست فعلی ایران مبتنی بر تقابل با کشورهای پیشرفته و مدرنه و جنگ امروز هم جنگ سایبری هست و نمونش رو در الوده کردن برخی از تاسیسات حساس داخلی به ویروسهای بسیار مخرب آنور ابی مشاهده کردیم لذا معتقدم خودمون باید کار رو روی ایجاد یک سیستم عامل بومی شروع کنیم و البته در مورد نسخه موبایلی این سیستم عامل مانند سیستم عامل بلک بری براش یک هسته ی مجازی اندرویدی طراحی بشه که نرم افزارهای اندروید هم روش قابل نصب باشه اما نتونه سیستم عامل اصلی رو هک یا تخلیه اطلاعاتی کنه.حداقلش اینه که کارمندان دولتی و شرکتهای امنیتی یا حساس از این سیستم عامل استفاده کنن.چون اطلاعات حساس در دست این قشر از افراده نه قشر معمولی و عام جامعه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH