فروش 17.3 میلیون فیچرفون تحت برند نوکیا در سه‌ماهه پایانی سال 2017

هنوز هستند کسانی که علاقه خاصی به فیچرفون‌ها یا همان گوشی‌های سبک قدیم و دکمه‌ای خودمان دارند. نیاز به یک فیچرفون تقریبا غیرقابل انکار است و با این‌که بازار این گوشی‌ها به اندازه اسمارت‌فون‌ها داغ و جذاب نیست اما مشتریان خاص خود را دارد.

مطابق گزارشات جدید، کمپانی اچ‌ام‌دی گلوبال که مالکیت برند محبوب نوکیا را در اختیار دارد موفق شده در سه‌ماهه پایانی سال 2017 حدود 17.3 میلیون فیچرفون تحت نام نوکیا به فروش برساند.

برای اچ‌ام‌دی فرقی ندارد نام نوکیا با اسمارت‌فون‌ها دوباره زنده شود یا با گوشی‌های کلاسیک. جدای از بحث اسمارت‌فون‌ها، باید اذعان کرد که اچ‌ام‌دی در بخش گوشی‌های کلاسیک یا همان فیچرفون‌ها موفق بوده و بازگشتی غرورآفرین داشته است. در سال 2016، میزان فروش فیچرفون‌های نوکیا سقوط مصیبت‌بار 60 درصدی را به چشم خود دید و از 90 میلیون دستگاه در سال 2015 به 35 میلیون واحد در سال 2016 رسید اما امسال اوضاع بر وفق مراد اچ‌ام‌دی پیش رفت و تنها یک سال زمان برای فنلاندی‌ها کافی بود تا بازگشت به اوضاع مناسب سابق و روند مثبت فروش فیچرفون‌ها را تجربه کنند.

با توجه به اطلاعات حاصل از تحقیقات موسسه کانترپوینت که توسط وب‌سایت NokiaPowerUser منتشر شد، به نظر می‌رسد کمپانی اچ‌ام‌دی گلوبال توانسته در سه‌ماهه منتهی به پایان سال 2017 حدود 17.3 میلیون دستگاه فیچرفون تحت برند نوکیا به فروش برساند. البته ذکر این نکته لازم است که این عدد و رقم تنها تخمین و حدس کانترپوینت بوده و به طور رسمی توسط اچ‌ام‌دی تایید نشده است و بعید به نظر می‌رسد خود اچ‌ام‌دی آماری در این زمینه منتشر کند. کانترپوینت اشاره کرده بود که در سه‌ماهه سوم سال 2017، اچ‌ام‌دی موفق به فروش حدود 13.5 میلیون فیچرفون شده است.

با این حساب می‌توان گفت که فنلاندی‌ها توانستند در نیمه دوم سال 2017 بیش از 30 میلیون دستگاه گوشی کلاسیک روانه بازارها کنند. متاسفانه درباره میزان فیچرفون‌های به فروش رفته در نیمه اول سال 2017 اطلاعاتی در دست نیست. بر همین اساس با قاطعیت نمی‌توان گفت که اچ‌ام‌دی برترین فروشنده گوشی‌های کلاسیک در سال 2017 بوده است. برای بیان قطعی این ادعا به زمان و اطلاعات بیش‌تری نیاز است. به هر حال بازگشت به روند رو به رشد در حوزه فیچرفون‌ها کاری بود که اچ‌ام‌دی به خوبی از عهده آن بر آمد. با وجود فیچرفون‌های مجهز به شبکه‌های ارتباطی 4G، بعید به نظر نمی‌رسد که این روند غیرقابل انتظار در سال 2018 ادامه داشته باشد.

4 در مورد “فروش 17.3 میلیون فیچرفون تحت برند نوکیا در سه‌ماهه پایانی سال 2017”

  1. مهدی حاجیان

    واقعا دم نوکیا گرم!
    یادمه اون قدیم هم هرکسی گوشی هاشو میخرید دیگه خیالش از بابت گوشی راحت بود
    الان هم داره مثل قدیم میشه

  2. تنها مدل گوشی هست ک یه قرن دیگه هم ازش بگذره از مد و کارایی نمی افته جز این که قوق تر و بهتر بشه تو سطح خودش

  3. شاید تو ایران زیاد فروش نداشته باشه ولی تو هند پاکستان و کشورهایی افریقایی این گوشی ها خیلی خوب فروش میکنن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH