کمپانی وانپلاس برای چندین سال، نقشهراه خود که تنها بر محصولات پرچمدار متکی است را دنبال کرده است و اکنون پت لائو، مدیرعامل شرکت تائید نموده که این استراتژی حداقل تا سال 2021 ادامه خواهد یافت و از بهرهوری هزینه به عنوان دلیل اصلی پشتپرده این تصمیم یاد میشود.
نهایتا راهبرد مذکور بدان معناست که اکنون وانپلاس برای پیگیری تولید اسمارتفون میانرده سال 2015 خود یعنی وانپلاس X هیچ برنامهای ندارد. اما به نظر میرسد که این برند به رویه فروش تنها یک دستگاه پرچمدار در هر مقطع زمانی ادامه خواهد داد تا نسبت به اتمام کامل موجودی دستگاههای قبلی به دنبال عرضه آنها اطمینان حاصل نماید.
به هرحال وانپلاس معتقد است که این راهبرد به جدیدترین محصولات کمپانی امکان میدهد تا همواره از تلاشهای بازاریابی برند، حداکثر بهرهوری را داشته باشند. بعلاوه این سیاست مانع از هرگونه کاهش قیمت محصول خواهد شد؛ مسئلهای که برای عرضه باقیمانده موجودی تولیدات کمپانی، احتمالا ضروری است. در حال حاضر این برند با حاشیه سود بسیار پایینی فعالیت میکند؛ بدان معنا که هرگونه کاهش قیمت میتواند زیاندهی کلی شرکت را به دنبال داشته باشد. کمپانی محبوب وانپلاس ادعا میکند که میزان تقاضا برای دستگاههای قدیمیتری که همراه با محصولات جدید فروخته میشوند، به اندازه کافی بالا نیست؛ چرا که پایگاه مشتریان همواره خواهان جدیدترین سختافزارها هستند.
در مورد مشخصه سختافزار، پت لائو انتظار دارد که اندازه بریدگی صفحهنمایش به تدریج در اسمارتفونهای نسلهای آینده کاهش پیدا کند؛ در حالیکه نهایتا اندازه حواشی اطراف قاب دستگاه نیز با هدف ارایه تجربه کاربری تمامصفحه کاهش خواهد یافت. از اینرو مدیرعامل کمپانی پیشبینی میکند که نهایتا شاهد ظهور دوربینهایی در زیر نمایشگر گوشیها باشیم.
با تکیه بر تنها یک دستگاه، رشد وانپلاس به وضوح محدود خواهد بود؛ اما مطمئنا راهبرد کلی این کمپانی، سودآور به نظر میرسد. نهایتا وانپلاس نه تنها حضوری نسبتا موفق در بخش اسمارتفونهای آنلاک در ایالاتمتحده دارد؛ بلکه صاحب پرفروشترین اسمارتفون ردهبالا در هندوستان طی 3 ماهه نخست سال 2018 است. این موضوع، وانپلاس را در جایگاه دوم فروش گوشیهای پرچمدار و تنها پایینتر از شرکت سامسونگ با اسمارتفون گلکسی S9 قرار میدهد.
هر چند وقت یه بار میاد یه خودی نشون میده باز کم کار میشه دقیقا مثل ایفون
حرف نداره گوشی هایی که میزنه واقعا تکن