بلک‌بری KEY2

۳ دلیل برای آن که بلک‌بری KEY2 را بخریم

گوشی‌های بسیاری در بازار وجود دارند که از شرکت‌های بزرگ و کوچک سرتاسر دنیا معرفی شده‌اند. ولی می‌توان گفت که تقریبا ظاهر آن‌ها همسان است و فقط تعداد انگشت‌شماری طراحی یونیک دارند. بی‌تردید بلک‌بری KEY2 یکی از آن‌هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا ۳ دلیل برای خریدن این مدل بیان کنیم.


طراحی و کیبورد

بلک‌بری KEY2

در اولین نگاه، تنها دیزاین برای کاربران مهم است. در سال ۲۰۱۸ شاهد طراحی مدرن هستیم که حاشیه‌های اطراف صفحه‌نمایش را کاهش داده و در قسمت بالایی نمایشگر یک بریدگی قرار می‌گیرد. با نگاهی به محصول ۲۰۱۸ بلک‌بری، متوجه می‌شویم تا حدودی سازنده از دیزاین مدرن پیروی کرده و در برخی قسمت‌ها نفوذ این طراحی کاملا مشهود است. صفحه‌نمایش کوچک KEY2 حاشیه‌های نسبتا کمی در سمت چپ و راست دارد که خواندن متون را راحت‌تر و تماشای فیلم‌ها را جذاب‌تر می‌کند. در قاب پشتی هم ماژول دوربین حضور دارد که به‌صورت دوگانه در نظر گرفته شده و ظاهری مدرن را برای گوشی رقم زده است. با این حال، تفاوت‌هایی هم به چشم می‌خورد. یک کیبورد از نوع QWERTY و فیزیکی زیر نمایشگر تعبیه شده و حس نوستالژیکی به کاربر منتقل می‌کند. در بالای دیسپلی هم اثری از ناچ دیده نمی‌شود و فقط یک نوار حضور دارد که اسپیکر، سنسور و دوربین را میزبانی می‌کند. در قسمت پشتی پترنی طراحی گشته که هنگام در دست گرفتن اسمارت فون حس اطمینانی به کاربر می‌دهد و هم‌چنین گوشی چربی دست و انگشت را جذب نمی‌کند. در این صورت برخلاف موبایل‌های شیشه‌ای لزومی ندارد همیشه یک دستمال داشته باشید و قاب پشت و جلو را تمیز کنید! از آن‌جا که با یک دستگاه میان‌رده طرف هستیم، بعید نیست فقط بخشی از موبایل از فلز باشد. فریم‌ها از آلیاژ مخصوصی از آلومینیوم ساخته شده‌اند که در صنعت هواپیماسازی به کار می‌رود. در نتیجه از نظر مقاومت و همین‌طور سبکی رضایت‌بخش است. قسمت پشتی هم با پلاستیکی طرح‌دار پوشانده شده است.

در حقیقت موبایل‌های بلک‌بری طراحی خاص خود را مدیون کیبوردهای QWERTY هستند. این صفحه‌کلیدها در بیش‌تر مدل‌های شرکت کانادایی حضور دارند و برای بعضی از کاربران بسیار خوشایند هستند. وقتی با کیبوردهای مجازی تایپ می‌کنید و می‌خواهید یک پیام بفرستید، کلی غلط املایی خواهید داشت که با افزایش سرعت تایپ شما به شمار آن‌ها نیز افزوده می‌شود. ولی کیبوردهای فیزیکی کم‌تر دارای این مشکل هستند. ضمنا لمس آن‌ها در محصولات بلک‌بری حس خوبی می‌دهد و از کار با آن‌ها لذت خواهید برد. در KEY2 هم صفحه‌کلیدی مخصوص تدارک دیده شده است. این کیبورد به ژست‌های حرکتی مجهز است. بر همین اساس، تولیدکننده مدعی است که با یکی از باهوش‌ترین کیبوردها طرف هستید. با حرکت دادن انگشتان خود بر روی صفحه‌کلید (به شرطی که قبلا تنظیمات مربوطه را انجام داده باشید) اپلیکیشنی اجرا خواهد شد یا این‌که عکسی گرفته می‌شود. ژست‌ها به این‌جا ختم نمی‌شوند. بدون این‌که کلیدهای ناوبری را بفشارید، این امکان داده شده تا با استفاده از همین حرکت به اپلیکیشن قبلی بروید یا نوار نوتیفیکیشن را ببندید.

دوربین

بلک‌بری KEY2

در کل با رشد شبکه‌های اجتماعی و اینترنت دوربین‌ها هم مهم شده‌اند. دیگر امری ضروری است که عکاسی کنیم و آن را در حساب اینستاگرام یا تلگرام خود به اشتراک بگذاریم. همان‌طور که گفتیم دوربین از نوع دوگانه در سطح پشتی به چشم می‌خورد. هر دو لنز از رزولوشن مناسب ۱۲ مگاپیکسل استفاده می‌کنند که جزئیات فراوانی را ثبت می‌نماید. جدای از این، فن‌آوری پیکسل‌های دوگانه جای تامل دارد. تکنولوژی مذکور فوکوس سریع‌تر را رقم زده و لحظه‌های ناب و خاصی ثبت می‌شوند. در واقع شما در مدت زمان کم‌تری می‌توانید عکس‌های بیش‌تری نسبت به قبل بگیرید. دریچه دیافراگم با این‌که بازترین نیست، اما در سطح متوسطی قرار دارد و نور مطلوبی توسط سنسور جذب می‌شود. پس اگر نورپردازی در شرایط مناسب نبود، تقریبا با همان کیفیت قبل تصاویر ثبت می‌شوند و نویزهای زیادی دیده نخواهد شد.

سوژه از شما دور است؟ می‌خواهید زوم روی آن داشته باشید، اما از کم شدن کیفیت واهمه دارید؟ با قابلیت زوم اپتیکال مشکلی نخواهید داشت. می‌توانید روی سوژه مورد نظر بزرگ‌نمایی اعمال کنید، بدون آن‌که از کیفیت کاسته شود. پرتره هم از یاد نرفته. یکی از دوربین‌ها بک‌گراند را تشخیص داده و دیگری سوژه را از آن جدا می‌کند. به این ترتیب پرتره‌های زیبایی ثبت خواهد شد که با توجه به رزولوشن دوربین‌ها کم‌نظیر خواهند بود. فلاش‌های دو رنگ هم در فضای تاریک به کار می‌روند و با استناد بر رنگ‌های فلاش، محیط را مرده یا خیلی گرم نشان نمی‌دهند. با این‌که گوشی یک میان‌رده هست، ولی فیلم‌برداری با کیفیت 4K و نرخ مناسبی امکان‌پذیر شده. در این صورت جزئیات زیادی ثبت گشته و در قالب یک ویدئوی پرحجم ذخیره می‌شوند. دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلی هم عکس‌های تقریبا خوبی می‌گیرد.

سایر قابلیت‌ها

بلک‌بری KEY2

مموری قابلیتی است که همیشه در دستگاه‌های الکترونیکی مطرح بوده است. در اصل این مشخصه تعیین می‌کند که تا چه حد می‌توانید عکس بگیرید یا این‌که بازی‌ها را دانلود یا نصب نمایید. بلک‌بری KEY2 در دو نسخه عرضه شده است. در مدل ارزان‌تر ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و در ورژن گران‌تر ۱۲۸ گیگابایت فضا در اختیار دارید. با این‌که قیمت‌شان متفاوت است، ولی هر کدام را که بخرید ۶ گیگابایت رم دریافت می‌کنید که اصلا مقدار کمی نیست. با ۴ گیگابایت حافظه اجرایی می‌توان مالتی‌تسگینگ را به‌صورت روان انجام داد. حالا فرض کنید که با ۶ گیگابایت رم چه چیزی حاصل می‌شود! می‌توانید اپلیکیشن‌های زیادی را به‌طور هم‌زمان اجرا کنید و کارهای‌تان را سریع‌تر و بدون لگ انجام دهید.

یکی از ویژگی‌هایی که سازنده روی آن مانور داده، باتری است. ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌‌آمپری برای یک گوشی ۴.۵ اینچی بسیار مناسب تلقی می‌شود. با نگاهی به دیگر تکنولوژی‌ها هم متوجه خواهیم شد که بلک‌بری KEY2 مصرف زیادی ندارد. پس می‌توان گفت که موبایل با استفاده ترکیبی تا دو روز دوام می‌آورد. در کنار این موضوع، قابلیت شارژ سریع هم دیده می‌شود. تکنولوژی نسل سوم کوالکام امکان شارژ کردن ۵۰ درصد از ظرفیت باتری را فقط در ۳۶ دقیقه می‌دهد. در نتیجه نیازی نیست وقت‌تان را برای شارژ شدن اسمارت فون هدر دهید.

جدای از ویژگی‌های نرم‌افزاری نگارش هشتم سیستم‌عامل گوگل، بلک‌بری هم یک سری از برنامه‌ها و سرویس‌های خاص خودش را در کنار اندروید قرار داده. به‌عنوان مثال DTEK سرویس مدیریت هوشمند دستگاه است که توسط خود شرکت توسعه داده شده. با رفتن به این برنامه می‌توانید ویروس‌ها را شناسایی کنید یا سرعت گوشی خود را افزایش دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH