می A2

بررسی اولیه شیائومی Mi A2؛ جادوی اندروید وان!

شیائومی یکی از برندهای معتبر چینی به حساب می‌آید که سالانه محصولات متنوعی در بازه‌های قیمتی مختلف عرضه می‌کند. می A2 یکی از آن‌هاست که به تازگی معرفی شده و با توجه به قیمتش، در بین دیوایس‌های میان‌رده جای می‌گیرد. اما مشخصاتش آن را در بین مدل‌های گران‌قیمت قرار می‌دهد. در ادامه با ما همراه باشید.


نمایشگر و طراحی

می A2

اولین المانی که توجه کاربر را به سمت محصولی جلب می‌کند، بی‌شک طراحی آن است. دیزاین می‌تواند عاملی برای خرید دستگاه شمرده شود و در همان نگاه نخست یک کالای جذاب را تداعی کند. با این‌که می A2 با جدیدترین ترند طراحی (یعنی ناچ) همراه نیست، ولی هنوز هم دل‌رباست و نمایشگر کشیده و زیبایش چشم‌ها را خیره می‌کند. تولیدکننده سعی کرده حاشیه‌های اطراف صفحه‌نمایش را تا حد مطلوبی کاهش دهد تا شاهد نسبت پنل به بدنه بیش از ۷۷ درصد باشیم. پس تماشای فیلم لذت‌بخش خواهد بود و به‌طور کل محتواهای مورد علاقه شما بدون مزاحمت حاشیه‌ها اجرا می‌شوند. بدنه آلومینیومی حس خوبی را منتقل می‌کند و از در دست گرفتن می A2 پشیمان نمی‌شوید! تولیدکننده چینی با دقت نوارهای آنتن را در بالا و پایین سطح پشتی قرار داده تا مثل مدل‌های فلزی 6 و 6S اپل خودنمایی نکنند. با این حال، شیائومی برای به‌دست آوردن دل عاشقان محصولات شیشه‌ای، قاب جلو را با شیشه‌ای باکیفیت پوشانده که استعداد زیادی در جذب اثر انگشت دارد. اگر از فلزی بودن قاب پشت فاکتور بگیریم، در اولین نگاه گوشی می A2 تکراری به نظر می‌رسد. ماژول دوربین دوگانه به‌صورت عمودی در گوشه سمت چپ تعبیه شده و فلاش هم در وسط دو لنز قرار گرفته است. حس‌گر اثر انگشت نیز در وسط (همچون بسیاری از اسمارت فون‌ها) دیده می‌شود و در این زمینه خلاقیتی از شرکت سازنده نمی‌بینیم. اگر از لبه‌ها به موبایل نگاه کنید، ضعف دیگر طراحی می A2 مشخص می‌گردد. دوربین‌ها ارتفاع بیش‌تری نسبت به سطح گوشی دارند و این موضوع روی کیفیت عکاسی تاثیر منفی خواهد گذاشت. البته باید به قیمت هم توجه داشت. می A2 با برچسب قیمتی ۲۵۰ یورو عرضه خواهد شد.

ویژگی‌های مثل صفحه‌نمایش ۶ اینچی، رزولوشن فول اچ‌دی و نسبت نزدیک به ۲:۱ در پرچم‌داران وجود دارد و حالا به لطف شیائومی می‌توانیم طعم داشتن آن‌ها را در یک موبایل میان‌رده بچشیم. با وجود نمایشگری غول‌پیکر، خور‌های بازی‌ مشکلی نخواهند داشت و می‌توانند در صفحه‌ای بزرگ لذت گیم‌های اندروید را تجربه کنند. کیفیت بالای تصویر این امکان را می‌دهد تا جزئیات بسیاری نمایش داده شوند و با گوشه‌های تیز مواجه نشوید. لازم به ذکر است هنوز نمی‌دانیم که شیائومی محافظی را برای این پنل تدارک دیده است یا خیر.

دوربین‌ها

می A2

در این بخش تولیدکننده شاهکار کرده و عاشقان عکاسی چشم بسته محصول شیائومی را می‌خرند! سازنده در قاب پشت از دو دوربین باکیفیت استفاده کرده که یکی از آن‌ها ۱۲ مگاپیکسل و دیگری ۲۰ مگاپیکسل رزولوشن دارد. این موضوع باعث افزایش جزئیات تصویر می‌شود و محیط و سوژه‌ها با تمام جذابیت ثبت خواهند شد. البته بهره‌گیری از دو لنز برای زیبایی نبوده و با کمکش می‌توانید پرتره‌های حرفه‌ای بگیرید. دوربین‌ها سوژه و فضا را تشخیص داده و به سرعت آن را جدا می‌کنند، سپس پس‌زمینه حالت بلور می‌گیرد و سوژه با جزئیات فراوان نشان داده می‌شود. این ویژگی را مدیون رزولوشن بالای دوربین‌ها هستیم که چیزی را از قلم نمی‌اندازند. دریچه دیافراگم هم برای یک محصول میان‌رده کاملا رضایت‌بخش است و مطمئن باشید در شرایط نوری ضعیف عکس‌های نسبتا روشنی ثبت خواهید کرد. گذشته از آن، فلاش ال‌ای‌دی هم در شب یا موقعیت‌های تاریک عصای دست‌تان می‌شود تا تصاویر روشنی بگیرید و جزئیات را به‌خوبی برداشت کنید. قابلیت‌های معمول هم مثل عکاسی پاناروما، اچ‌دی‌آر و تشخیص لبخند و چهره وجود دارند و تجربه استفاده از دوربین می A2 را لذت بخش می‌کنند. جالب است بدانید این گوشی قادر به فیلم‌برداری با کیفیت 4K است.

سلفی مهم‌ترین چیزی است که برای یوزرهای شبکه‌های اجتماعی اهمیت دارد. اگر سلفی‌های مطلوبی بگیرید، لایک‌های دریافتی و طبیعتا فالوورهای‌تان بیش‌تر می‌شود و پیجی محبوب خواهید داشت. اما چگونه این کار را بدون خالی کردن جیب انجام دهیم؟ می A2 دقیقا با همین هدف عرضه می‌شود و در عین این‌که قیمت کمی دارد، یک دوربین سلفی خارق‌العاده نصیب‌تان می‌کند. رزولوشن دوربین جلو ۲۰ مگاپیکسل بوده و جزئیات زیادی را ثبت می‌کند.

پلت‌فرم و قابلیت‌های جانبی

می A2

با این‌که در اسمارت فون‌‌های میان‌رده انتظار سخت‌افزاری بالارده را نداریم، اما قضیه در محصولات شیا‌ئومی فرق می‌کند. کاربر هزینه کم‌تری را متحمل می‌شود، ولی امکانات بسیاری را دریافت می‌کند. به‌عنوان مثال می A2 از پردازنده کوآلکام سود می‌برد که دارای هشت هسته قدرت‌مند است. به لطف این مجموعه مشکلی در انجام کارهای روزمره نخواهید داشت و در عین حال با کمک این چیپست می‌توانید بازی‌ها و اپلیکیشن‌های زیادی را به‌صورت روان و بدون لگ تجربه کنید. با این حال، ویژگی‌های اصلی می A2 در قسمت مموری تعبیه شده است. تولیدکننده چینی، موبایل خودش را در سه نسخه ارایه می‌دهد. در گران‌قیمت‌ترین ورژن ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در کنار ۶ گیگابایت حافظه اجرایی دریافت می‌کنید و در نسخه ارزان‌تر ۶۴ گیگابایت مموری داخلی به همراه ۴ گیگابایت رم نصیب‌تان می‌شود. ارزان‌ترین مدل نیز ۴ گیگابایت رم به همراه ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی دارد. اما اگر عاشق بازی‌های اندروید هستید یا می‌خواهید چند اپلیکیشن را به‌طور هم‌زمان اجرا کنید، باید اقدام به خرید گران‌ترین نسخه کنید. البته ضعفی هم در این‌جا به چشم می‌خورد. در صورت خرید می A2 باید قید استفاده از میکرو اس‌دی را بزنید و به یکی از مدل‌های فوق راضی شوید.

گوگل با سیستم‌عامل اندروید دنیای موبایل‌ها را دگرگون کرد و چهره مدرنی از گوشی‌ها ارایه داد. اما حالا و با معرفی از سیستم‌عامل سبک اندروید وان می‌خواهد تمام مردم جهان مجهز به اسمارت‌فون باشند. در این نگارش فعالیت‌های اضافی تا حد امکان کاهش یافته و نسخه لایت اپلیکیشن‌ها با عنوان Go حضور دارند. به‌عنوان مثال می‌توانید از گوگل مپس مخصوص اندروید وان استفاده کنید و از سرعت بالای اپلیکیشن (هرچند که موبایل سخت‌افزار قدرت‌مندی نداشته باشد) لذت ببرید. خوش‌بختانه این اندروید در می A2 دیده می‌شود و سرعت کم‌نظیری را برای آن به ارمغان آورده. به لطف بهینه‌سازی‌های متعدد گوگل، حرکت در بین منوها و اجرای برنامه‌‌ها بدون لگ صورت می‌گیرد.

قابلیت‌های دیگر مثل بلوتوث نسخه ۵، درگاه یو‌اس‌بی نوع C، حس‌گر اثر انگشت و مهم‌تر از هم تکنولوژی شارژ سریع، از می A2 مجموعه‌ای مقرون‌به‌صرفه می‌سازد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH